کنکور چطور بود ( ویژه آزمون ورودي کلیه گرایش های زیست شناسی تحصيلات تکميلي سال ۱۳۹۴ )

پروانه

New member
ببخشید من خودم تنه رو خوب نزدم
اما پاسخ بعضی از سوالاتون رو بلدم
42-4 این سوال مشابهش رو سالای قبل دادن.شیمیولیتوتروف ها کربن رو از کالوین تامین میکنن و گزینه 4 شامل باکتری های شیمیولیتو تروف هستش
43-3
44-2
48-فک کنم 3
56-1
60-2
62-3
67-3 از اکولوژی به خاطر دارم که گوزن و خرس قطبی مربوط به توندرا هستند اما چیزی که ادم رو مشکوک میکنه اینه که درختای همیشه سبز مربو به بیوم تایگا هستن
70-1

خیلی ممنونم...لطف کردین.تو اینترنت گشتم، فک میکنم تایگاست.

love virology

New member
رتبه 2 رقمی حداقل 2 تا درسو 70 یا 60 میخاد / دوست من پارسال با زبان 40 بیوتک میکروب تهران البته نرقتا / ولی امسال فرق میکنه ازمون راحت بوده باید دید چطور میشه

رتبه 2 رقمی حداقل 2 تا درسو 70 یا 60 میخاد / دوست من پارسال با زبان 40 بیوتک میکروب تهران البته نرقتا / ولی امسال فرق میکنه ازمون راحت بوده باید دید چطور میشه

سلام
دوستتون با چه رتبه ای تهران قبول شد؟ خود تهران یا دانشکده علوم وفنون؟

love virology

New member
یکی از دوستام که شدند 60 50 ولی پارسال سخت تر بوده / یکی دیگر زیر 100 / خود تهران / ولی رفتند بهداشت علوم نرفتند

41-3
42-1
43-3
44-2
45-4

منم دقیقا همینارو زدم اما فک میکنم هر دومون تو سوال 42 اشتباه کردیم
من این سوال رو قبلا به شکل دیگه ای دیده بودم که متاسفانه سر جلسه اصلا یادم نبود و نتونستم ازش استفاده کنم.
اگه سوالات سالای قبل رو ببینید پیداش میکنید. شیمیولیتو تروف ها کربن خودشون رو از کالوین تامین میکنن و باکتری های تثبیت کننده ازت از همین دسته هستن.منم سیانوباکتر هارو زدم اما اشتباهه :(

alireza-ja

New member
نهار هم خوردیم جای شما خالی.

امید خان سوالی داشتی ایمیل بزن.

abtin13

New member
منم دقیقا همینارو زدم اما فک میکنم هر دومون تو سوال 42 اشتباه کردیم
من این سوال رو قبلا به شکل دیگه ای دیده بودم که متاسفانه سر جلسه اصلا یادم نبود و نتونستم ازش استفاده کنم.
اگه سوالات سالای قبل رو ببینید پیداش میکنید. شیمیولیتو تروف ها کربن خودشون رو از کالوین تامین میکنن و باکتری های تثبیت کننده ازت از همین دسته هستن.منم سیانوباکتر هارو زدم اما اشتباهه :(

مگه اتوتروف ها کربن خودشون رو از چرخه کالوین نمی گیرن؟ سیانوباکتر هم اتوتروفه دیگه.

منم استدلالم همین بود اما انگار کالوین تو شیمیو لیتو تروف ها انجام میشه.سیانو ها فتو اتو تروف هستن

البته من امیدوارم که پاسخ درست سیانو باشه.چون در مورد روبیسکو که انزیم حیاتی کالوین هستش میدونیم که تو سیانو ها روبیسکو وجود داره

abtin13

New member
منم استدلالم همین بود اما انگار کالوین تو شیمیو لیتو تروف ها انجام میشه.سیانو ها فتو اتو تروف هستن

این رو از بیولوژی میکروارگانیسم براک پیدا کردم:
چرخه کالوین در باکتری های ارغوانی ، سیانوباکتری ها ، جلبک ها ، گیاهان سبز ، اکثر باکتری های شیمیولیتوتروف و حتی در تعدادی از آرکی ها قابل انجام است
یعنی دو تا گزینه درست داریم

این رو از بیولوژی میکروارگانیسم براک پیدا کردم:
چرخه کالوین در باکتری های ارغوانی ، سیانوباکتری ها ، جلبک ها ، گیاهان سبز ، اکثر باکتری های شیمیولیتوتروف و حتی در تعدادی از آرکی ها قابل انجام است
یعنی دو تا گزینه درست داریم

خدا خیرت بده خیالم راحت شد
امسال گزینه ها خیلیاشون استاندار نبود تعداد سوالای با دو جواب درست داره دو رقمی میشه

alireza-ja

New member
یه چیزی هم من بگم در این مورد؛ مگر چرخه کالوین مرحله دوم (مرحله تاریکی) فوتوسنتز نیست؟ خوب سیانوباکتری ها هم فوتوسنتز کننده هستن. غلط میگم؟

پروانه

New member
منم یه سوال دیگه بپرسم...اگه سوالا دو گزینشون درست باشه چه اتفاقی میفته؟! یعنی برای همه نمرشو لحاظ میکنن یا فقط نمره به اونایی تعلق میگیره که هیچ گزینه ای رو نزدن؟

alireza-ja

New member
منم یه سوال دیگه بپرسم...اگه سوالا دو گزینشون درست باشه چه اتفاقی میفته؟! یعنی برای همه نمرشو لحاظ میکنن یا فقط نمره به اونایی تعلق میگیره که هیچ گزینه ای رو نزدن؟

هر دوتاشو درست میگیرن. هر کسی هر کدومو زده باشن درسته.

zahra b

New member
یکی از بچه ها گفته بود اگه دوتا درس بالا 60 باشه دورقمی میشه رتبه
واقعا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alireza-ja

New member
نه نمیشه این ها تیپ 1 هستن باید زیر 100 باشی/ نهایتا ساری یا کرمان اینت قبول میشین

وایرولوژی جان روزانه پژوهشگاه ملی ژنتیک میتونه قبول بشه + شبانه همین مواردی که خودشون گفتن. ولی روزانه تهران که نه روزانه اصفهان و شیراز هم احتمالش صفر نیست باز شانس وجود داره. ولی شبانشون قبول میشه.

بالا