▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member
میگن بیو علوم اسون بوده ؟؟ / من که علوم ازمون ندادم /

استرس همیشه مخربه ولی برای بعضی جاها نیازه

ati1408

New member
آره کلا امتحان سختی نبود اون قدرا . کلا سطح سوالا متوسط روبه بالا( برای بعضی از سوالا) بود
من زبان رو خوب ندادم که دلم میسوزه.
حالا انشاالله توی بهداشت زبان رو بالا میزنم که جبران بشه :thumbsupsmileyanim:

kolouche

New member
آره کلا امتحان سختی نبود اون قدرا . کلا سطح سوالا متوسط روبه بالا( برای بعضی از سوالا) بود
من زبان رو خوب ندادم که دلم میسوزه.
حالا انشاالله توی بهداشت زبان رو بالا میزنم که جبران بشه :thumbsupsmileyanim:

آخی غصه نخور....
امیدوارم بهترینا نصیبت بشه....:***

kolouche

New member
منم گزارش بدم
ایمنی تومور و ازدیاد حساسیت و اتوایمنی رو خوندم.... باید دوباره بخونم....
بیوشیمی: ساختماان نوکلئیک اسیدا.... مقداری از میتوکندری...
زیست... سلولی دارم مرور میکنم ک تا آخر بهمن جمعش کنم... اسفندو مولکول بخونم... الان اسکلتم...
زبان میخونم هر روز.. اواخر لزگی جانم
میکروب هم تازه شرو کردم... با تست...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sahar_az

ati1408

New member
آخی غصه نخور....
قربونت رفیق! ان شاالله که همه با هم موفق میشیم و به هدفمون میرسیم:smilies-azardl (113

- - - Updated - - -

آخی غصه نخور....
قربونت رفیق! ان شاالله که همه با هم موفق میشیم و به هدفمون میرسیم:smilies-azardl (113

Avid.93

New member
نه متاسفانه منظورت رو من نگرفتم، یعنی چی؟ یعنی زوده عاشق شیم؟ یا وقتمون پره واسه عاشقی؟ یا تا جوونیم باید عاشق بشیم؟ :idea_majidonline:

آقا احسان بیخود زحمت نکش منظور بهار و فقط من میفهمم اینجا ولاغیر...

Avid.93

New member
مورد ج!
یعنی آدم توی جوونی باید از عشق لذت ببره که متاسفانه ما فرصتش رو نداریم!
شاید خیلی ها عاشق شده باشن ولی فرصت ندارن خوب درکش کنن.

باز من دو روز ازت غافل شدم هوایی شدی دختر:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
برو بشین سر درس و مخشت...بدو ... دیگه نشنوم ازین حرفا زدیاااا....:New (6):

Avid.93

New member
بچه هااااا:sadsmiley::dadad4: یه حسی بهم میگه من از همتون عقبترم ...این هفته کلا یا مهمون داشتیم یا مهمونی بودیم!!!! اصن از روی همه خجل و شرمسارم که دارم این گزارشو میدم پیشاپیش پوزش میطلبم ازین که وقتتون رو گرفتم ولی خب چون دوستان گفتند هرچند کم بیاید گزارش بدید من هم بر دیده منت قبول کردم و اومدم دیگه...!!!
گزارش این جانب بدین شرح است:
ایمنی : یه مقدار از آنتی ژن ایمونوژن مونده بود خوندم + فصل bسل به همراه یه ضریبی از تستاشون
زیست: انتقال سیگنال+ نصف فصل همانندسازی +بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی از کتاب مهدوی(البته دوتای آخر اصن مطلب خاص وتستی نداشت به نظرم فقط چون تو کتاب بود خوندم دیگه)
بیوشیمی: این بدبخت هم به درد میکروب گرفتار شده نمیدونم چرا رغبت نمیکنم بخونمش خیلی دوست دارماااا ولی نمیشه...(نکته اخلاقی: گهی زین به پشت و گهی پشت به زین!!! قضیه این بنده خداست قبلا چه عزت و احترامی داشت ولی حالا...)
زبان هم که همینجوری یه چیزایی میخونم...
تازه از فردا کارورزی هم شروع میشه...:13: خدا آخرشو بخیر کنه
ببخشید بچه ها من این هفته یه خورده دپرس شدم ... ایشالا که شماها همگی قبولید :rose:

SH!LA

New member
نخستین قدم را با ایمان بردار

نیازی نیست کل راه پله را ببینید

فقط کافیست اولین قدم را بردارید.

kolouche

New member
بچه هااااا:sadsmiley::dadad4: یه حسی بهم میگه من از همتون عقبترم ...این هفته کلا یا مهمون داشتیم یا مهمونی بودیم!!!! اصن از روی همه خجل و شرمسارم که دارم این گزارشو میدم پیشاپیش پوزش میطلبم ازین که وقتتون رو گرفتم ولی خب چون دوستان گفتند هرچند کم بیاید گزارش بدید من هم بر دیده منت قبول کردم و اومدم دیگه...!!!
گزارش این جانب بدین شرح است:
ایمنی : یه مقدار از آنتی ژن ایمونوژن مونده بود خوندم + فصل bسل به همراه یه ضریبی از تستاشون
زیست: انتقال سیگنال+ نصف فصل همانندسازی +بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی از کتاب مهدوی(البته دوتای آخر اصن مطلب خاص وتستی نداشت به نظرم فقط چون تو کتاب بود خوندم دیگه)
بیوشیمی: این بدبخت هم به درد میکروب گرفتار شده نمیدونم چرا رغبت نمیکنم بخونمش خیلی دوست دارماااا ولی نمیشه...(نکته اخلاقی: گهی زین به پشت و گهی پشت به زین!!! قضیه این بنده خداست قبلا چه عزت و احترامی داشت ولی حالا...)
زبان هم که همینجوری یه چیزایی میخونم...
تازه از فردا کارورزی هم شروع میشه...:13: خدا آخرشو بخیر کنه
ببخشید بچه ها من این هفته یه خورده دپرس شدم ... ایشالا که شماها همگی قبولید :rose:

بابا ما الان هممون ی طوری ایم که چن روز میریم تو فازه افسردگی....
خیالت راحت.... از دو روز دیگه میبینی ک دوباره پرانرژی شدی....

Eagle_78

Member
سلام بچه ها چطورید ؟ برنامه هاتون خوب پیش میره ؟ ان شاالله که همه تا آخر اسفند یه دور رو تموم میکنید ...
من که این 3 هفته اخیر درگیر مشغله های کاری و خانوادگی و ذهنی و ...بودم و درس تقریبا تعطیل بود :14:

خدایی بچه هایی که میدونم اکثرا مجرد و غیر شاغلید قدر فرصتهای الانتون رو بدونید که دیگه هیچ وقت و هیچ وقت تو زندگی آینده تون این فراغ بال و انرژی الانتون برای پیشرفت درسی رو ندارید ( آهای احسان مخصوصا با توام ها ... :mad_majidonline: )

ولی خب من به این راحتی ها تسلیم نمیشم چون رویای خودم رو باور دارم... :heart:
امروز صبح اسیدهای نوکلئیک از بایو و سلولی + میکروب قسمت استافیلوکوکها تو وقتهای آزاد شده در محل کارم + زبان 504 قبل از خواب

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

bahar.zr93

New member

آقا احسان بیخود زحمت نکش منظور بهار و فقط من میفهمم اینجا ولاغیر...

دستت درد کنه... اینجویاس دیگه؟ مگه حرف زدن من چشه؟!
حالا گفتن نداره ولی بجز من کی انقدر بهت روحیه میده و انگیزه؟ هان؟؟؟!!!

باز من دو روز ازت غافل شدم هوایی شدی دختر:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
برو بشین سر درس و مخشت...بدو ... دیگه نشنوم ازین حرفا زدیاااا...
.:New (6):

هه واللا تو که هر روز وردل من هستی! اینم نظر شخصیم بود و به شخص خاصی!!! مربوط نمیشد.
حیف که اون بحث رو نمیخوام ادامه بدم وگرنه جواب همگان را داده و از نطرم دفاع میکردم.بله!

bahar.zr93

New member
سلام بچه ها چطورید ؟ برنامه هاتون خوب پیش میره ؟ ان شاالله که همه تا آخر اسفند یه دور رو تموم میکنید ...
من که این 3 هفته اخیر درگیر مشغله های کاری و خانوادگی و ذهنی و ...بودم و درس تقریبا تعطیل بود :14:

خدایی بچه هایی که میدونم اکثرا مجرد و غیر شاغلید قدر فرصتهای الانتون رو بدونید که دیگه هیچ وقت و هیچ وقت تو زندگی آینده تون این فراغ بال و انرژی الانتون برای پیشرفت درسی رو ندارید ( آهای احسان مخصوصا با توام ها ... :mad_majidonline: )

امروز صبح اسیدهای نوکلئیک از بایو و سلولی + میکروب قسمت استافیلوکوکها تو وقتهای آزاد شده در محل کارم + زبان 504 قبل از خواب

کاملا باهات موافقم... خیالتم راحت. ما به این راحتی ها دست از تلاش بر نمیداریم.

eeeeeeehsan

New member

به جان محمد درکت می کنم
هم تاهلش سخته هم اشتغالش
یعنی با این شرایط سختت قبول بشی یه جشن گنده میگیرم واست تو سایت صدا کنه
ایشالا موفقی غمت نباشه
منم با اینکه وقتم زیاد پر نیست باز نمی خونم
ایشالا مشکلات همه حل بشه مشکلات ماهم همینطور..
آره این مجردی خوب نعمتیه، ما قدرشو میدونیم ولی تو ندونستی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
:))))

eeeeeeehsan

New member
هه واللا تو که هر روز وردل من هستی! اینم نظر شخصیم بود و به شخص خاصی!!! مربوط نمیشد.
حیف که اون بحث رو نمیخوام ادامه بدم وگرنه جواب همگان را داده و از نطرم دفاع میکردم.بله!
خب بهار اگه حوصلش رو داری بگو، شاید تجربت مفید واقع بشه و نظر ما، حداقل من عوض بشه!

solmaz alizade

New member
سلام بچه ها!!!من تازه اینجا عضو شدم!لطفا یکی منو با جو اینجا آشنا کنه! البته بنظر ک خیلی صمیمی میاد!!

Eagle_78

Member
به جان محمد درکت می کنم
هم تاهلش سخته هم اشتغالش
یعنی با این شرایط سختت قبول بشی یه جشن گنده میگیرم واست تو سایت صدا کنه
ایشالا موفقی غمت نباشه
منم با اینکه وقتم زیاد پر نیست باز نمی خونم
ایشالا مشکلات همه حل بشه مشکلات ماهم همینطور..
آره این مجردی خوب نعمتیه، ما قدرشو میدونیم ولی تو ندونستی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
:))))
ممنون داداش لطف داری شما
عزیزم بدون قدر مجردیت رو که امسال اگه قبول شدی که پریدی اگه که نه و سرباز اسلام شدی بعدش که برگشتی از سرت پریده و احتمالا دستت رو به یه زنی بند میکنند و اونوقت دیگه با این وضعیت خراب مملکت اگه بی پشتوانه باشی اختمالااز صبح تا شب باید دنبال یه لقمه نون باشی و با ایمونولوژی هم خداحافظی کنی :dadad4:
البته متاهلی خیلی حسنهای دیگه داره :tonguesmiley:ولی خب درمورد درس خوندن برای آقایان واقعا مشروط به یه سری چیزهای دیگه هم خواهد بود...
البته خوشبحال دخترها که حتی بعد از یه ازدواج نسبتا خوب اگه واقعا بخواهند میتونند به درسشون برسند ...(البته الان که مجردند فکر میکنند اینطور نیست و موقعیت های ازدواجشون روالکی میسوزونند!و بعد از گرفتن PHD افسوسش رو میخورند ولی اونموقع دیگه خیلی دیر شده !!!)
مثل خانم خودم که موقع ازدواجمون دانشجوی کارشناسی بودالان وسطای PHD یه رشته خوب وزارت بهداشت تو یه دانشگاه تیپ 1 هست !

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا