مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vet lab sciences

New member
زمانش کی هست؟!
نمیدونم چرا به جا اینکه یه کم اطلاعات بدن تو سایتشون فقط شماره گذاشتن! احتمالا" جهت پرزنت کردن بچه ها و متقاعد کردنشون به صورت Real time این کارو میکنن! :)
البته محورای همایش اینارو نوشته:
محورهای همایش:

تکنیک های کنکوری
تست زنی و کسب رتبه
مدیریت زمان
تمرکز و تقویت حافظه
مرور صحیح و به موقع
خلاصه برداری

یه کم واسه 3تای آخری دیره!

شما هر کدومو خوندی تا الان از این به بعد هم فقط همون رو بخون .. اطلاعات اضافه تر رو از تستایی که میزنی نکته برداری کن اضافه کن به کتابت .. دیگه الان وقت این شاخه اون شاخه پریدن نیست
تاپیکتون حس و حالی هیجانی داره دوستان! خوشم اومد.

maryam.

New member
گزارش
بیوشیمی فقط متابولیسمها مونده.
سلولی مولکولی دارم بخش مولکولی رو میخونم با تست، ماه دیگه بخش سلولی رو دوره میکنم.
میکروب یه دور تموم کردم دور دوم هستم خیلی فراره!
زبان تمومی نداره!

intereza7

New member
بچه ها کسی ج/ز/و/ه جعفرنژادو داره؟ من دارمش ولی یه جوریه، یه جاهاییش خالیه و فقط شکله هیچ توضیحی نداره. به درد میخوره همین عایا؟

آخرین ویرایش:

leila89

New member
بچه ها کسی ج/ز/و/ه جعفرنژادو داره؟ من دارمش ولی یه جوریه، یه جاهاییش خالیه و فقط شکله هیچ توضیحی نداره. به درد میخوره همین عایا؟

اگر ج/ ز/و/ه کلاسیش را گرفتین فکر نکنم که بدرد بخوره چون اون جاهای خالی را سر پر می کنن و نکته هاشو می گن
باید ج/زو/ه مکاتبه ای می گرفتین

آخرین ویرایش:

leila89

New member
سلام دوستان کسی کتاب تست می شناسه که فصل جداگانه برای سیگنالینگ و انتقال پروتئین و مسیرهای ترشحی داشته باشه؟

Biotechscience

New member
دوستان اگه همت کرده بودم و یک صدا به زمان کنکور اعتراض می کردیم انقدر الان تحت استرس نبودیم البته هنوزم دیر نشده بعضی دوستان فقط می خوان زودتر کنکور بدن تموم شه بره ولی واسه بقیه نتیجه مهمه

love virology

New member
دوستان اگه همت کرده بودم و یک صدا به زمان کنکور اعتراض می کردیم انقدر الان تحت استرس نبودیم البته هنوزم دیر نشده بعضی دوستان فقط می خوان زودتر کنکور بدن تموم شه بره ولی واسه بقیه نتیجه مهمه

نامه ارسال کردیم / توکل بر خدا

elahe nobari

New member
سلام دوستان
بیوشیمی استرایر چند صفحه و چندفصل داره؟بخش سیستماتیک مورای چند صفحس؟مرسی

Biotechscience

New member
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خبرداد
احتمال کاهش ظرفیت آزمون ارشد 94
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي

سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد از صبح روز چهارشنبه 15 بهمن ماه آغاز می شود، گفت: با توجه به اینکه سیاست وزارت علوم کنترل روند کیفی است، روند افزایشی در بحث ظرفیت ها پیش بینی نمی شود.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: ممکن است ظرفیت های پذیرش کاهش هم داشته باشد، البته میزان دقیق ظرفیت ها را دانشگاه ها تا پایان اسفند به وزارت علوم و سازمان سنجش اعلام می کنند اما باید گفت میزان ظرفیت ها در بهترین حالت مشابه سال گذشته است و سیاستی مبنی بر افزایش ظرفیت ها وجود ندارد.

وی درمورد برگزاری آزمون اظهار کرد: شرکت کنندگان در هفت کد رشته امتحانی با 159 هزار و 213 داوطلب از صبح روز چهارشنبه و شرکت کنندگان در 9 کد رشته امتحانی با 148 هزار و 205 داوطلب بعدازظهر روز چهارشنبه در آزمون شرکت خواهند کرد.

در عین حال دکتر توکلی مشاور عالی سازمان سنجش نیز با اعلام این که تاکنون حدود 68 درصد داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد کارت ورود به جلسه را دریافت کرده‌اند، به داوطلبانی که تاکنون نسبت به تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نکرده‌اند، توصیه کرد: تا پایان وقت امروز (ساعت 24) با مراجعه به سایت سنجش به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور و با رعایت دستورالعمل‌های مربوط نسبت به دریافت پرینت کارت خود اقدام نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش تاکید کرد: آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی یا اول، متقاضی شرکت در یکی از 66 کدرشته امتحانی شناور مندرج دفترچه راهنما به عنوان رشته امتحانی دوم نیز شده‌اند، ضرورت دارد علاوه بر دریافت پرینت کارت امتحانی اول خود، نسبت به دریافت پرینت کارت کد رشته امتحانی دوم نیز اقدام کنند.

وی ادامه داد: آزمون ارشد ناپیوسته سال 94 براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده صبح و عصر روزهای چهارشنبه پانزدهم، پنجشنبه شانزدهم و جمعه هفدهم بهمن‌ماه در 102 حوزه امتحانی 62 شهرستان‌های مختلف کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

Taraa

Well-known member
سلام دوستان کسی کتاب تست می شناسه که فصل جداگانه برای سیگنالینگ و انتقال پروتئین و مسیرهای ترشحی داشته باشه؟

کتاب دکتر عبادی دیدین ؟؟ / کتاب مریم خالصی تست ناشر دیباگران ببینید

مریم خالصی نداره

آی*کیو*بی سلولی داره

.Nazanin

New member
سلام دوستان خوبين ؟ بچه ها لوديش مى خونين؟ چرا از بچه هاى اين گروه هيچکى گزارش درسخوندن نمى ده؟

Mohammad gh

New member
سلام دوستان خوبين ؟ بچه ها لوديش مى خونين؟ چرا از بچه هاى اين گروه هيچکى گزارش درسخوندن نمى ده؟

این روند تازه تو تاپیکای رشته های دیگه بدتره
شاید چون تو زمستون خصوصا دی و بهمن بیشتر بچه ها مشغول امتحانات و انتخاب واحد و شروع ترم جدید هستن

The Guy

Well-known member
منم امروز 5ساعت سلولی رو دوره کردم، کلی جمع شده بود.
آقا من یه بدی ای دارم. وقتی یه نصف روز درس نمیخونم (از دست میدم) تا 1روز نمیتونم برگردم به حالت عادی...
عذاب وجدان دردناکی داره!!
البته اگه بیام اینجا ببینم یه عده دارن میخونن 2باره میرم سر درس...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا