مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

b.nafas

New member
بچه ها انگل شروع کردین یا خونیدن / چطوریه این درس / چه کتابی میخونید / میشه درصد خوبی ازش گرفت

برای انگل من کتاب نوا دارم خیلی خوبه اما وقت زیاد میخواد. من قبلا می خواستم انگل شرکت کنم و خوندن این کتاب راحته برام چون خونده بودم قبلا ..اما به نظر خودم برای درسی مثل انگل که وقت زیادی روش نمیتونیم بزاریم با وجود سلولی جدید بهتره تست خیلی بزنیم .کتاب ای . کیو .بی .و پاسخ نامش کتاب خوبیه اگه وقت ندارین همین هم جواب میده ..البته امسال معلوم نیست سوالا چطور باشه اگه مثل پارسال باشه ضریب یک میشه زد اما چون دفترچه ها یکی شدن و معلوم نیست چه خبره نمی دونم :(50):

love virology

New member
در کل من وقت بیشتری روی ویروس و ایمنی و سلولی گذاشتم بعدش انگل سپس باکتری در خلال این برنامه زبان / باکتری خوب رفته بودم یهو گذاشتم کنار / ولی به نظرم قوت بدیم به سلولی بهتره

b.nafas

New member
در کل من وقت بیشتری روی ویروس و ایمنی و سلولی گذاشتم بعدش انگل سپس باکتری در خلال این برنامه زبان / باکتری خوب رفته بودم یهو گذاشتم کنار / ولی به نظرم قوت بدیم به سلولی بهتره
من برای باکتری خیلی استرس دارم و یه جورایی الان بچه های میکروب روبیشتر رقیب می دونم ....امید وارم سوالای سلولی سخت نباشه خیلی ..

love virology

New member
دکترا راحت بود ارشد نمیدونم / میکروب هم که باید باهاش کنار اومد / ولی سلولی امسال بد فرم رتبه زیرو رو میکنه

love virology

New member
:auizz3ffy9vla57584x:rose::smilies-azardl (113:smilies-azardl (113 همه باهم در رشته مورد علاقه خود به یاری خدا

vet lab sciences

New member
من برای باکتری خیلی استرس دارم و یه جورایی الان بچه های میکروب روبیشتر رقیب می دونم ....امید وارم سوالای سلولی سخت نباشه خیلی ..

نفس خانم باز هم تاکید می کنم، تمرکزتون رو بذارید رو درسای ضریب دار بعد **اگر** وقت اضافه اوردید ضریب یکیا رو بخونید.
الآن من قسمت سلولی زیست، باکتری و انگل رو گذاشتم تو اولویت های آخر و اصلا استرسی برای این که نرسم انگل و باکتری و سلولی رو بخونم، ندارم.

اولویت رو بذارید رو درسای تعیین کننده ویروس - ایمنی - زبان و زیست(ترجیحا مولکولی)
چون با این تاریخ کنکور وقتی به اون صورت نداریم! 118 روز در برابر رقابت با رقبای فوق تاپ و آماده ویروس شناسی و همپای اونا پیش رفتن، وقت زیادی نیست!

virologist93

New member
وقتی راجب این مسائل حرف می زنین جدا به خودم میگم شما کجایید و من کجام....:5::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

vet lab sciences

New member
در کنار تست زدن سعی می کنم پروژه نیمه کارم رو تموم کنم.

لذا از دوستان و بازدیدکنندگان محترم میخوام که بنده رو در این امر یاری بدن.

Recombinant Adenovirus serotype 26 HIV-1 Env vaccine (IPCAVD 001) has shown
that broadly neutralizing monoclonal antibodies from this is capable of producing antibody-dependent
cell-mediated phagocytosis, virus inhibition, and degranulation functional activity to a great extent​

سروتایپ 26 آدنوویروس نوترکیب واکسن انولوپی HIV-1
(IPCAVD 001) نشان داده است که آنتی بادی های گسترده مونوکلونال خنثی کننده از این واکسن، تا حد زیادی قادر به ایجاد فاگوسیتوز سلولی وابسته به آنتی بادی، مهار ویروس و عملکرد موثر دگرانولاسیون می باشند.

در وهله اول جهت هر چه بهتر شدن ترجمه، لطفا هر ایرادی که می بینید یا نظری دارید، بگید.

sara77

New member
نفس خانم باز هم تاکید می کنم، تمرکزتون رو بذارید رو درسای ضریب دار بعد **اگر** وقت اضافه اوردید ضریب یکیا رو بخونید.
الآن من قسمت سلولی زیست، باکتری و انگل رو گذاشتم تو اولویت های آخر و اصلا استرسی برای این که نرسم انگل و باکتری و سلولی رو بخونم، ندارم.

اولویت رو بذارید رو درسای تعیین کننده ویروس - ایمنی - زبان و زیست(ترجیحا مولکولی)
چون با این تاریخ کنکور وقتی به اون صورت نداریم! 118 روز در برابر رقابت با رقبای فوق تاپ و آماده ویروس شناسی و همپای اونا پیش رفتن، وقت زیادی نیست!
سلولی خیلی بخای کند پیش بری 2ماهه تموم میشه ینی از الان تا اول فروردین هم میشه تمومش کرد من ککه رو سلولی حسابی سرمایه گذاری کردم میشه یه رتبه ی مامان ازش گرفت از بیو که اسونتره

love virology

New member
سارا 77 خوشحالم سلولی شروع کردی میخونی امیدوارم بهترین نحو به پایان برسونیش/

love virology

New member

that broadly neutralizing monoclonal antibodies from this is capable of producing antibody-dependent
cell-mediated phagocytosis, virus inhibition, and degranulation functional activity to a great extent​

(IPCAVD 001) نشان داده است که آنتی بادی های گسترده مونوکلونال خنثی کننده از این واکسن، تا حد زیادی قادر به ایجاد فاگوسیتوز سلولی وابسته به آنتی بادی، مهار ویروس و عملکرد موثر دگرانولاسیون می باشند.

در وهله اول جهت هر چه بهتر شدن ترجمه، لطفا هر ایرادی که می بینید یا نظری دارید، بگید.

خیلی عالیه / شادباش عرض میکنم بابت این پروژه

virologist93

New member
بچه ها ی سوال،انگل شناسی شامل حشره هم هست؟یعنی بندپایان رو هم باید بخونیم؟
ی سوال دیگه هم دارم،باکتری از قسمت میکروب شناسی عمومی حدودا چند درصد سوال میاد؟

vet lab sciences

New member
سلولی خیلی بخای کند پیش بری 2ماهه تموم میشه ینی از الان تا اول فروردین هم میشه تمومش کرد من ککه رو سلولی حسابی سرمایه گذاری کردم میشه یه رتبه ی مامان ازش گرفت از بیو که اسونتره

اصلا شما بگو 2 هفته! من تمام حرفم اینه، درسای ضریب دار (البته برای ارشد ویروس) با کسب آمادگی در حد کنکور دکتری در اولویت، بعد از اون بقیه دروس.
و از طرفی رو این 117 روز باقی مونده نباید به طور کامل حساب باز کرد و اصلیا رو گذاشت آخر سر!، چون هیچکس از فردای خودش باخبر نیست که چه اتفاقی قراره براش بیوفته و یا چه کاری ممکنه براش پیش بیاد.

vet lab sciences

New member

خیلی عالیه / شادباش عرض میکنم بابت این پروژه

بسیار سپاسگزارم جناب لاو وایرولوژی. در کنار تحسینتون، خوشحال میشم نظرتون رو هم در مورد نوشته های قرمز رنگ شده بدونم، این که آیا مورد اضافی ای تو ترجمه هست یا خیر و این که تا چه حد قابل هضمه؟!

ROJO

New member
بچه ها ی سوال،انگل شناسی شامل حشره هم هست؟یعنی بندپایان رو هم باید بخونیم؟
No honey

ی سوال دیگه هم دارم،باکتری از قسمت میکروب شناسی عمومی حدودا چند درصد سوال میاد؟

خوب سوال میدن حداقل 35-40%

love virology

New member
والا من زیاد قوی نیستم / ترجمه درسته ولی ویرایش میخاد/

شان داده است که بطور گسترده آنتی بادی های مونوکلونال ( ) از این واکسن / قادر به ایجاد فاگوسیتوز سلولی وابسته به آنتی بادی/ مهار ویروس و تا حد زیادی در فعالیت ( عملکرد ) دگرانولاسیون موثر می باشند

love virology

New member
بچه ها یکسری سوالات مهم سلولی مولکولی در تاپیک رفع اشکال سلولی میزارم دوست داشتید بیاید روی سوالات کار کنیم و رفع اشکال / سپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا