به نظرتون با این درصدا میشه قبول شد جاش مهم نیست.
ویروس70 درصد
ایمنی 60 درصد
زبان 10 درصد
انگل 40 درصد
باکتری 30 درصد
سلولی و مولکولی 10 درصد
ژنوم ویروس حذف شده :33:
فکر کنم منظورشون مورای بوده که مولکولی تره!
به نظرتون چه مباحثی از سلولی و مولکولی میاد؟
جهش توی این درس مهم هستش؟
سلام
بچه ها منو مشاورا ناامید کردن . اول دوس داشتم بیوشیمی برم گفتن قبول نمیشی ویروس برو الانم میگن اونجا هم نمیشه قبول شی از الان میخوای شرو کنی. اصلا من شرکت نمیکنم.ضایع میشم:smilies-azardl (12)
- - - Updated - - -
اگه هدف فقط تهران باشه بله دیگه از این به بعد سخته و نمیشه اما اگه بخوای قبول شی چرا نمیشه اما دیگه باید فقط درس بخونی هر چی بیشتر بهتر و کم نیاری و یه جوری برنامه ریزی کنی که تا قبل عید درسا تموم شه که میشه ..شما بخون مطمئن باش تهران نه اما امکان داره شهرستان مثل مشهد یا گلستان قبول بشی البته شرایط امسال یکم فرق میکنه باید قویتر باشیم تو درسا ..یه مطلب دیگه شرایط جدید برای همه ی بچه ها یکسان حتی کسی هم که تا الان برای رتبه 1 خونده تو درسی مثل سلولی که جدیده شرایط شما رو داره یا کسی که برای قارچ وقت گذاشته هیچی مگه اینکه بخواد یه رشته دیگه امتحان بده ....به نظر من کسی که از الان به بعد کم نمیاره موفق میشه ...امیدوارم همه قبول شیم امسال :rose:
سلام
بچه ها منو مشاورا ناامید کردن . اول دوس داشتم بیوشیمی برم گفتن قبول نمیشی ویروس برو الانم میگن اونجا هم نمیشه قبول شی از الان میخوای شرو کنی. اصلا من شرکت نمیکنم.ضایع میشم:smilies-azardl (12)
- - - Updated - - -
سلام
با سلام خدمت بچه های عزیز. همونطور که گفته بودم ظرفیت بعضی رشته ها مثل انگل داره کم میشه. چون از یه استاد مطلع شنیدم. بعدشم سوالات امسال مث سالهای گذشته نیس. سبک سوالای گذشته رو فراموش کنید چون از همه ی اساتید کشور در طراحی سوالات کمک گرفته میشه امسال و از بین همه ی سوالات ، سوالای ارشد گلچین میشه .هدف من اطلاع رسانی بود. اگر کسی به حرف من ایرادی داره صبر کنه تا بعد از آزمون..... تلاش رو بیشتر کنید. من که خودم استرسشو دارم
چرا ثبت نکردین؟؟؟؟؟؟