مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

b.nafas

New member
به نظرتون با این درصدا میشه قبول شد جاش مهم نیست.
ویروس70 درصد
ایمنی 60 درصد
زبان 10 درصد
انگل 40 درصد
باکتری 30 درصد
سلولی و مولکولی 10 درصد

والا من یکی از بچه هایی که پارسال گلستان قبول شده بود ازش پرسیدم .ویروس رو 80 زده بود ایمنی 70 و بقیه در حدود 10 ..اما شرایط امسال خیلی فرق داره با بچه های پارسال

love virology

New member
احتراما به نظر اقای vet lab sciences/ ولی saeeda ویروس زیر 80 اصلا ریسکه در ضمن ایمنی باید حدودا 70 باشه / ولی شرایط امسال فرق میکنه درصد 10 هم قایده نداره حداقل ضریب 1 حدود میانگین 40 باشه بهتره/ ژنتیک مولکولی حذف شده ولی ظاهری ولی هنوز سوالات مولکولی و جهش به قوت خودش باقیه /

دروس ویروس / ویروس 3 ایمنی 2 باکتری 1 انگل 1 سلولی مولکولی 1/5 زبان 2
باکتری/ باکتری 5 ایمنی 1/5 ویروس 1/5 انگل 1 قارچ 1 سلولی مولکولی 1 زبان 2

منابع ویروس ویروس جاووتز و زینسر/ ایمنی وجگانی و رویت / باکتری جاووتز زینسر واکر مورای / انگل مارکل نوا براوون / سلولی لودیش / قارچ شادزی و امامی / منابع اعلام شده وزارت بهداشت

آخرین ویرایش:

saeeda

New member
به نظرتون چه مباحثی از سلولی و مولکولی میاد؟
جهش توی این درس مهم هستش؟

zahra.e

New member
سلام

بچه ها منو مشاورا ناامید کردن . اول دوس داشتم بیوشیمی برم گفتن قبول نمیشی ویروس برو الانم میگن اونجا هم نمیشه قبول شی از الان میخوای شرو کنی. اصلا من شرکت نمیکنم.ضایع میشم:smilies-azardl (12)

- - - Updated - - -

سلام

بچه ها منو مشاورا ناامید کردن . اول دوس داشتم بیوشیمی برم گفتن قبول نمیشی ویروس برو الانم میگن اونجا هم نمیشه قبول شی از الان میخوای شرو کنی. اصلا من شرکت نمیکنم.ضایع میشم:smilies-azardl (12)

love virology

New member
به نظرتون چه مباحثی از سلولی و مولکولی میاد؟
جهش توی این درس مهم هستش؟

جهش همیشه سوال میاد باید بخونی / از سلولی اسکلت سلولی غشا و تبادلات مواد و اتصلات سلولی همیشه سوال اومده / مولکولی هم انزیم های همانند سازی . فاکتور های رونویسی و ترجمه سوال اومده/ از هیستون ها / سوالات ارشد بهداشت مخصوصا سلولی بیشتر توصیفی سوال میدن

b.nafas

New member
سلام

- - - Updated - - -

اگه هدف فقط تهران باشه بله دیگه از این به بعد سخته و نمیشه اما اگه بخوای قبول شی چرا نمیشه اما دیگه باید فقط درس بخونی هر چی بیشتر بهتر و کم نیاری و یه جوری برنامه ریزی کنی که تا قبل عید درسا تموم شه که میشه ..شما بخون مطمئن باش تهران نه اما امکان داره شهرستان مثل مشهد یا گلستان قبول بشی البته شرایط امسال یکم فرق میکنه باید قویتر باشیم تو درسا ..یه مطلب دیگه شرایط جدید برای همه ی بچه ها یکسان حتی کسی هم که تا الان برای رتبه 1 خونده تو درسی مثل سلولی که جدیده شرایط شما رو داره یا کسی که برای قارچ وقت گذاشته هیچی مگه اینکه بخواد یه رشته دیگه امتحان بده ....به نظر من کسی که از الان به بعد کم نمیاره موفق میشه ...امیدوارم همه قبول شیم امسال
:rose:

vet lab sciences

New member
سلام

- - - Updated - - -

سلام

سلام.
اگر میخواید تو ایران بمونید، صرفنظر از شانس قبولی، برید بیوشیمی.

یه چیز دیگه هم بگم بچه های ویروس شناسی اکثرا تاپ و قدرن! کم پیدا می کنید که سیاهی لشکر باشن!! تقریبا میشه گفت آزمون ویروس شناسی منحصرا رقابت شاگرد اولای رشته هاست! و از طرفی پذیرش کم و بجای این رشته رو هم در نظر داشته باشید.

باز خودتون میدونید.

moein1369

New member
با سلام خدمت بچه های عزیز. همونطور که گفته بودم ظرفیت بعضی رشته ها مثل انگل داره کم میشه. چون از یه استاد مطلع شنیدم. بعدشم سوالات امسال مث سالهای گذشته نیس. سبک سوالای گذشته رو فراموش کنید چون از همه ی اساتید کشور در طراحی سوالات کمک گرفته میشه امسال و از بین همه ی سوالات ، سوالای ارشد گلچین میشه .هدف من اطلاع رسانی بود. اگر کسی به حرف من ایرادی داره صبر کنه تا بعد از آزمون..... تلاش رو بیشتر کنید. من که خودم استرسشو دارم

love virology

New member
با سلام خدمت بچه های عزیز. همونطور که گفته بودم ظرفیت بعضی رشته ها مثل انگل داره کم میشه. چون از یه استاد مطلع شنیدم. بعدشم سوالات امسال مث سالهای گذشته نیس. سبک سوالای گذشته رو فراموش کنید چون از همه ی اساتید کشور در طراحی سوالات کمک گرفته میشه امسال و از بین همه ی سوالات ، سوالای ارشد گلچین میشه .هدف من اطلاع رسانی بود. اگر کسی به حرف من ایرادی داره صبر کنه تا بعد از آزمون..... تلاش رو بیشتر کنید. من که خودم استرسشو دارم

سپاس باید اینگونه باشه ولی هرچقدر هم سخت باشه دیگه مثل سوالات دکترا نیست / ولی هم به فال نیک میگیریم هم به فال بد / شاد باشید

Ashvini

New member
چرا ثبت نکردین؟؟؟؟؟؟

متاسفانه حجم کارام در 2 ماه آینده زیاد شده و تا عید باید روزی 12 ساعت کار کنم. از طرفی مباحثی هم که خوندم در برابر حجم درسایی که باقی مونده کمه...و هنوز یک تست هم نزدم، با حساب و کتابی که کردم اصلا نمی تونم خودمو برسونم. امتحان هم 1 ماه جلو افتاد و باید سلولی و مولکولی که هیچ بیسی ازش ندارم بخونم.
خیلی اعصابم به هم ریخته ست. و انگیزه و شوقمو برای امتحان از دست دادم.

بچه هایی که درگیر کار و زندگی نیستید قدر این دوران خوبتونو بدونید و ازش نهایت استفاده رو ببرید.

love virology

New member
حیف شد / این کارو نکنید بچه های علوم ازمایشگاهی سرسخت و قوی هستن / از ادامه تحصیل هرگز سر باز نزنید

Ashvini

New member
من میخوام لودیش 3 جلدی خانه زیست شناسی رو بخرم که قیمتش 84000 تومنه...اما مرددم...به نظرتون چه کنم؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا