هانیه
Well-known member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....نهنه شما بمونید من میرم خخخخ:ad54ad:
خوبه اینجوری؟
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....نهنه شما بمونید من میرم خخخخ:ad54ad:
خوبه اینجوری؟
نکی و ناری فععلا این دوسال خدمتو صبر کنین بینم کدوم بخت برگشته ای به ما ج + میده بعد
نکی ما این خالمونو سپردیم دست تو...
صداش خیلی رو مخه و زیاد حرف میزنه ولی دلش گنجیشکه....
ساده و بی آلایش(تلنگربزنی شکسته واومده پایین)...
حواست باشه خواستگاراشو بصف کنی...(پاشنه درو هم بپا-شگون نداره!!!)-دیگه سفارش نمیکنم
این وصیت آخر من ب تو!
داچ موجی اصن ازدباج نکینا اگر به این فکرا بیفتی قلم پاتو خورد میکنم ههه ، خوب شد ؟ نه خوب شد؟ خخ)))))
خاله منماااا پز پز :4d564ad6:
ینی نابودم کردی موجی نابووود من رو مخم :| خخ:25r30wi:
خیلی لطف داری آقا موج خیلی ما جلو دوستایی مثل شوما هووجی نیستیم :dadad4:
داچ این وصیت بود کردی آخه؟ ..خواستگارامو نصف کنه خب آیا من گناه ندارم خخ:riz481:
آقا موج از شوخی گذشته ما دوس نداریم شما برید ..میگه چون میگذرد غمی نیست !!! روزای خوب و بد میگذرن آدم باید ثبات داشته باشه و تو هر شرایطی بایسته
ولی چون شما سربازی فعلا یکم برو به ملت و دولت خدمت کن اما برای همیشه نرو ..زودی برگرد فکر کردی خیال کردی من آخرش شیرینی ازدواج شمارو می گیرم)
میذاشتی قلم پستم خشک شه بعد...
ایقد داریم از مهربونیت میگم -قلم پاتو خورد میکنم یعنی چی!میخوام شادامشونه واست سلکت کنه...ک گویا خوشت ازین سوسول بازیا نمیاد
خجالت ندین -حالا داریم تا به خاله برسیم...
ن بابا اینا فرعیاتشه ک فقط مصمم ترم کردن...
مشغله م زیاد شده...
باشه امیدوارم بازم بتونم بیام
( پناه بر گاد آقامون منو میکشه خخ)
فدای فحشات بشم...!البته فقط اینی که نوشتی چون اون یکی رو نمیدونم!داش محمد، با کمال احترام واسه خودت و دوستیمون، ولی شما بی خود می کنی بری! (میخواستم یه چیز دیگه بگم!!!)
محیط هر دمایی داره مطمئن باش با رفتنت کاری درست نمیشه، بلکه سردتر هم میشه.
الآن داغی نمی فهمی.. اینجا از بس گرم بوده با اتفاقات اخیر یکم سرد شده که تا چشم رو هم بذاری همه چی درست میشه و به دمای سابقش بر می گرده.
هرکی با هرکی دشمنه یادش میره، هرکی کینه داره کینش کمرنگ تر میشه و راحت می بخشه، هرکی هم رفته پشیمون میشه و برمیگرده.
ذات این انجمن، پیدایشش، پولی که باهاش ساخته شده به نظرم مقدس و حلال بوده، اینو من از پارسال تاحالا بهش پی بردم و قبولش دارم.
خدمت داری، درگیری، حسش نیست، کار داری، اعصابت خورده، ناراحتی، هرچی هست دلیلش.. یه مدت کمرنگ شو، کمتر بیا مطمئن باش بعد یه مدت دیگه این حس رو با این شدت نداری.
اگه به من بگن 5تا کاربر ممتاز این انجمن رو نام ببر شک نکن یکیش تویی، بی تعارف و تملق میگم.
ایشالا هرجا هستی شاد و موفق باشی. :rose:
سلام...سلاااااااااااام
اکی هم اسم کوجا میری. خخخخخ
تجربه من نشون داده هرکی خدافظی میکنه برمیگرده. بعله. پس صحبت نباشه.هاهاهاها. جذبه رو کیف کردین
داش موج درسته سرت شلوغه ولی گاهی سری بزن دیگم ازین حرفا نبینم دوستان. خخخخ
کلا من یه بار رفتم افق دیر برگشتما.نمدونم چ خبر شده. ببین چکا میکنید:دی
سلام...
ممنونم ازتون
امیدوارم همینطوری که میگین باشه
بازم ممنونم ازتون
سلام داداش محمد
هرچند دیر کشفت کردم
ولی برو دنبال زندگیت مهم اینکه زندگیتو بسازی و بهتر از وضعیت الانت بیای
موفق باشی و سلامت و با عزت
چشم مژگان خانوم...
نمیتونم پاکش کنم...از من برنمیاد
خداحافظ:rose:
رفیق مثل جفت چشام ازش مراقبت میکنم نمیذارم از چیزی دلخور بشهنکی و ناری فععلا این دوسال خدمتو صبر کنین بینم کدوم بخت برگشته ای به ما ج + میده بعد
نکی ما این خالمونو سپردیم دست تو...
صداش خیلی رو مخه و زیاد حرف میزنه ولی دلش گنجیشکه....
ساده و بی آلایش(تلنگربزنی شکسته واومده پایین)...
حواست باشه خواستگاراشو بصف کنی...(پاشنه درو هم بپا-شگون نداره!!!)-دیگه سفارش نمیکنم
این وصیت آخر من ب تو!