معتاد به علوم پزشکی دات کام!!!

biotechnologist

New member
بابا شما ها اعتیادتون خیلی سنگینه.من روزی نیم ساعت این سایت رو چک میکنم بهم میگن معتاد.:sad::smilies-azardl (12)

sara77

New member
manam say mikonma az mehr tark konma migam moaseseiiiiiiiiiiiiiiiiii chizi soragh nadariiiiiiiiiiiiiiiiiiin

nsj

New member
سالم دوست عزیز. بله من فعلا دانشجوام. خواهش میکنم هر سوالی که داشتین من درخدمتم....

تو وزارت بهداشتی ؟ میشه بگی روزی چند ساعت درس میخوندی و از کی شروع کردی برای ارشد خوندن ؟

n.b.m

New member
تو وزارت بهداشتی ؟ میشه بگی روزی چند ساعت درس میخوندی و از کی شروع کردی برای ارشد خوندن ؟

آره عزیز وزارت بهداشتم.... راستش من خیلی زود شروع نکرده بودم از اسفند خوندم تا تیر ولی تقریبا روزی 8 ساعتو مفید میخوندم...اما شما اگه خواستی بخونی حتما زودتر شروع کن نه مث من........مهمتر از همه چیز هم دوره کردن درسایی که خوندی و تست آزمونای کارشناسی ارشد و دکترای سال های گذشته اس.........

خزر

New member
بابا شما ها اعتیادتون خیلی سنگینه.من روزی نیم ساعت این سایت رو چک میکنم بهم میگن معتاد.:sad::smilies-azardl (12)

تو که وضعت خیلی خرابه . شبو روز اینجایی که . گفتم بهت که برو پیش یک R . گوش نمیکنی که:smilies-azardl (12)

8521413

New member
manam say mikonma az mehr tark konma migam moaseseiiiiiiiiiiiiiiiiii chizi soragh nadariiiiiiiiiiiiiiiiiiin

شما اگه بحث رو از اول دنبال میکردی... متوجه میشدی که حدیث خانم... چندتا راه خوب واسه ترک پیشنهاد داده!!!
خودش که ترک کرد!!!
حالا نوبت بقیه است!!!

waria

New member
منم که در حال ترکم
sheklak%20%2864%29.gif
...دقت کردین دیگه؟؟؟...ببینین چقدر کم میام اینجا
4chsmu1.gif
....یادبگیرین ازم
:a2d3:

8521413

New member
راست میگین؟؟؟؟
smiles%20%2858%29.gif
پس در راستای الگو برداری همین الان سایت و ترک کنین و تا 7 شب هم اجازه ندارین بیاین اینجا.اگه اطاعت نکنین میبندمتون اینجوری....
sheklak%20%2864%29.gif

د نه د...
گفتم من از شما پیروی میکنم...
هر موقع شما ترک کردی... منم ترک می کنم!!!
خودت میتونی تا ساعت 7 نیایی؟؟؟

Artmis.a

New member
سلام راست میگه من ترک کردم

ولی یه مدته سوال زیاد واسم پیش میاد میام اینجا از بهترین دوستام میپرسم:auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
واریا وقتی میام میبینم نیستی خیلی دلم میگیره :sad:
واقعا ترک نکن:28:

8521413

New member
ای ای ای ای
منو بگو فکر می کردم ترک کردی؟؟؟
نگر چراغ خاموش میاد داخل!!!
قبلا علنی می کشیدی... الان مخفیانه...
آخه این که نشد ترک!!!
فکر کنم شب و روز میایی اینجا...
فقط بحث ها رو دنبال می کنی... ببینی بچه ها چی می نویسن...
خودت هیچی نمی نویسی!!!

Artmis.a

New member
ای ای ای ای
منو بگو فکر می کردم ترک کردی؟؟؟
نگر چراغ خاموش میاد داخل!!!
قبلا علنی می کشیدی... الان مخفیانه...
آخه این که نشد ترک!!!
فکر کنم شب و روز میایی اینجا...
فقط بحث ها رو دنبال می کنی... ببینی بچه ها چی می نویسن...
خودت هیچی نمی نویسی!!!

کی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

بالا