دختـ ـ ـ ـر یعـنـ ـ ـی...

N@RVIN

Well-known member
دختر ینی کسی که وقتی حوصله ش سر میره نمیتونه نصف شب بره بیرون قدوم بزنه:smiliess (2)::65d6a5d6s::dadad4:

shimidoost

New member
دختر یعنی فاطمه
در برخی متون تاریخی تصریح دارد که:"پیغمبر چهره و دو دست فاطمه را بوسه می‌داد". اینگونه رفتار بشر از تحبیب و نوازش دختری از جانب پدر مهربانش معنی دارد."پدری دست دختر را می‌بوسد"، "آنهم دخترکوچکش را". چنین رفتاری در چنان محیطی یک ضربه انقلابی بر خانواده‌ها و روابط غیر انسانی محیط بوده است. "پیغمبر اسلام دست فاطمه را می‌بوسد". چنین رفتاری چشم را به عظمت شگفت فاطمه می‌گشاید و بالاخره چنین رفتاری از جانب پیغمبر به همه انسانها و انسانهای همیشه می‌آموزد که از عادات و اوهام تاریخی و سنتی نجات یابند، به مرد می آموزد که از تحت جبروت و جباریت خشن و فرعونیش در برابر زن فرود آید و به زن اشاره می‌کند که از پستی و حقارت قدیم و جدیدش که تنها ملعبه زندگی باشد، به قله بلند شکوه و حشمت انسانی فراز آید! این است که پیغمبر، نه تنها به نشانه محبت پدری، بلکه همچون یک "وظیفه"، یک "مأموریت خطیر" از فاطمه تجلیل می‌کند و این چنین نیز با او سخن می‌گوید بهترین زنان جهان چهار تن‌اند:

مریم، آسیه، خدیجه و- فاطمه(ع). الله از خشنودیت خشنود می‌شود و از خشمت به خشم می آید. خشنودی فاطمه خشنودی من است، خشم او خشم من، هرکه دخترم فاطمه را دوست بدارد مرا دوست دارد و هرکه فاطمه را خشنود سازد مرا خشنود ساخته است و هرکه فاطمه را خشمگین کند مرا خشمگین کرده است .فاطمه پاره‌ای از تن من است، هرکه او را بیازارد مرا آزرده است و هرکه مرا بیازارد خدا را آزرده است ...
فاطمه، فاطمه است،بخش ۲،دکتر علی‌ شریعتی

pari20

New member
دختر ینی مهربونی
دختر ینی سادگی
دختر ینی صداقت
دختر ینی پاکی
دختر ینی ایمان
دختر ینی زیبایی صورت و سیرت
دختر ینی عاشق
دختر ینی شکیبایی
دختر ینی شهامت
دختر ینی جسارت
دختر ینی شجاعت
دختر ینی اونی که همیشه باید درک کنه
دختر ینی احساس مسئولیت
دختر ینی یارو یاور
دختر ینی اونی که تو روزای سختی تنهات نمیزاره
دختر ینی همون که پدرو مادرامیدشون این روزا به اونه تو روزای پیری رهاشون نمیکنه با همه مشکلاتش از اونا غافل نمیشه
دختر ینی شیرین زبون خانواده
دختر ینی باگذشت
دختر ینی وفاداری
دختر ینی امید زندگی
دختر ینی توانایی
دختر ینی دانایی
دختر ینی همون که از روی حسادت بهش طعنه میزنن تا ضعف خودشونو بپوشونن
دختر ینی همون که با تمام محدودیت ها کم نمیاره و با همه ی وجودش تلاش میکنه تا پیشرفت کنه
دختر ینی همون که به زن بودنش افتخار میکنه به خوب بودن جنسش مطمئنه وقتی در برابر توانایی ها وخوبی هاش بهش میگن خیلی مردی میگه من مرد نیستم بلکه یه زن واقعی هستم
بله دختر ینی بهترین ها:rose::heart:

آخرین ویرایش:

goo

New member

♥•٠· من یک دخترمــــــــــ
نه یڪ مانکن فروشگاه,
نه یک وسیله برای جلب توجه,
و نه یک تابــــــــــلو نقاشے
پیشرفت و بالارفتن را میخواهم اما نه به هر قیمتی
آزادمــــــــــ اما با تفسیری جدابافته...
آزادے من حجاب من است ،
طلا هم آزاد است اما همیشه محفوظ ، طلا را هیچوقت فله نمیفروشند!
چیزی را فله میفروشند که زیادی آزاد باشد .
نمونه اش "سبزی خوردن"!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran-
بالا