▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دوست عزيز احتمال زياد شما رشتتون علوم آزمايشگاهي نيستش كه اين حرف رو مي زنين !!!
خوبه بدونين اكثر شركت كنندگاه هماتولوژي بچه هاي علوم آزمايشگاهي هستن كه پايه نسبتا قوي از ميكروب دارند ( مثلا همكلاسي هاي من همه جاوتز و موراي رو دوران دانشجويي خوندن ) در ضمن نمي دونم برچه اساسي ميگيد پايه ايمنيشون به بچه هاي ايمني نمي رسه؟!! تا جايي كه من ميدونم اكثر داوطلب هاي هماتولوژي دارن ابوالعباس رو ميخونن و اگه سوالات سال هاي قبل هماتولوژي رو نگاه كنيد ميبينيد كه اكثر سوالات ايمونو دوتا رشته مشترك هستش

کاملا درسته
تغییرات جدید بنفع بچه های هماتو هست ،
و در کل بنفع بچه های علوم آزمایشگاه هست که درس. خون شناسی رو بیشتر از بقیه رشته ها خوندن و آشنایی دارن

oloom_az

New member
تا حدودی درست میگید بیشتر به نفع هماتوهاست خصوصا بچه های ضعیفتر هماتو!
البته برای درصد بالا تو ایمنی دیگه ابوالعباس به تنهایی جواب نمیده
میکروب هم درس فراری هست و نیاز به تکرار زیاد داره
در هر حال برای بچه های قوی ایمنی دلیلی برای نگرانی نیست خیلی از هماتوها هم شاید نخواند ایمنی بخونند!!!

به نظر من الان شرايط طوريه كه بچه هاي قوي ايمني بايد با بچه هاي متوسط هماتو رقابت كنن:smilies:
الان فقط كافيه كه بگن هردو رشته بايد سوالات درس ايمنو هماتولوژي و بانك خون رو جواب بدن كه در اين صورت تير خلاص رو به بچه هاي ايمني زدن!!:smiliess (13):

- - - Updated - - -

تا حدودی درست میگید بیشتر به نفع هماتوهاست خصوصا بچه های ضعیفتر هماتو!
البته برای درصد بالا تو ایمنی دیگه ابوالعباس به تنهایی جواب نمیده
میکروب هم درس فراری هست و نیاز به تکرار زیاد داره
در هر حال برای بچه های قوی ایمنی دلیلی برای نگرانی نیست خیلی از هماتوها هم شاید نخواند ایمنی بخونند!!!

به نظر من الان شرايط طوريه كه بچه هاي قوي ايمني بايد با بچه هاي متوسط هماتو رقابت كنن:smilies:
الان فقط كافيه كه بگن هردو رشته بايد سوالات درس ايمنو هماتولوژي و بانك خون رو جواب بدن كه در اين صورت تير خلاص رو به بچه هاي ايمني زدن!!:smiliess (13):

eeeeeeehsan

New member
حرص نخورید بابا، 4 روز دیگه صبر کنید بعدش هرچی خواستین فرصت واسه حرص خوردن دارید =)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melinaa

love virology

New member
حرص نخورید بابا، 4 روز دیگه صبر کنید بعدش هرچی خواستین فرصت واسه حرص خوردن دارید =)

کوکاااااااااااااااا من چند سال دارم حرص میخورم از این روزگارررررر / ا ه ه ه ه/ بیچاره دوستام که چه با ذوقی میخوندن

- - - Updated - - -

کوکاااااااااااااااا من چند سال دارم حرص میخورم از این روزگارررررر / ا ه ه ه ه/ بیچاره دوستام که چه با ذوقی میخوندن

قربونت
ببین مثلا همکلاسی من امسال 114 شد... کرمان نیاورد ولی رفسنجان آورد... کنکور سال 93
شاید سالای قبل با رتبه های بدترم میاوردن این دوشهرو.... اما امسال ظرفیتا اومد پایین
ولی در کل تو واسه رتبه 1 بخون...

راستی اون بالا ک گفتم 13 فصل اول ابول اگه دقت کرده باشی نوشتم"سرفصل"... منظورم این نیس ک "فقط ابوالعباس".... رفرنسایی ک میدونی لازمه ، مطالب 13 فصل اول ابولو از رو اونام بخونی "اونم تووووپ" 70%میزنی... امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشی....
موفق باشی....

رتبه ی منم همین حدودا بود، هم کرمان آوردم، هم رفسنجان، تو کارنامه نهایی مشخص شد، منتهی من آخر زده بودمشون

واسه شفاف سازی گفتم;-);-);-)

آخرین ویرایش:

ati1408

New member
دوست عزیز خیلی ممنون. امکانش برات هست که حدود درصد هایی هم که زده بودی رو بگی؟ خیلی ممنون میشم

negin ka

New member
بچه ها چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی مدت سر نمیزنم نت یهو اونجور شوکه میشم.......
اینا با این کارا میخان چیو ثابت کنن؟
مثلا مدیران توانایی هستن یا اینکه .........
یکی دیگه به غصه هام اضافه شد
کاش ی بمبی چیزی ببندم خودمو منفجر کنم از دست کارای این موجود دوپا:j58r36j3gcr4suxymup:1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TUMS

melinaa

New member
باید داستیم تا 21 ببینیم چی میشه...خداکنه خیلی بد نشه فقط....هی خدا...

love virology

New member
درود بر دوستان ایمنی یه سوال داشتم مسخره نکنیدا / اگر ایمنی سلولار بیاد پایین واکنش های dth کاهش پیدا میکنه یا افزاایش بعدش اگر بیاد پایین یا افزایش پیدا کنه ربط به t reg داره؟؟؟
بعدش دوقلوهای 2تخمکی پیوند الوژنیک محسوب میشند؟؟؟

- - - Updated - - -

درود بر دوستان ایمنی یه سوال داشتم مسخره نکنیدا / اگر ایمنی سلولار بیاد پایین واکنش های dth کاهش پیدا میکنه یا افزاایش بعدش اگر بیاد پایین یا افزایش پیدا کنه ربط به t reg داره؟؟؟

TUMS

Well-known member
نه اتفاقآ سوال جالبی هست
بله چون DTH ناشی از سلول Th1& 17 می باشد
بله میتونه دقت کنید میتونه ناشی از نقش Treg هم باشه به دلیل اینکه Treg عملکرد اون دوتا سلول بالایی را تنظیم میکنه
بله DT ها آلوژنیک محسوب میشوند مثل خواهر برادرها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: negin ka

love virology

New member
پس کاهش پیدا میکنه قدرت تهاجمی درسته / چون خونده بودم برای کنترل بیماری روماتویید داروهایی ساپرسور میزنن / پس ایمنی سلولار در اینجا ربطی به treg ندارن چون treg نقشش اینجا تنظیم لین بیماری هسست پس نسبت به تی هلپرها افزایش داشته باشه/ استدلالم اشتباه هست؟؟؟

*baroon*

New member
واقعا منم دارم از دست اینا روانی میشم
اخه یعنی چی
مابدبختایی که رشته هامون علوم ازمایشگاهی نبوده حتی نمیدونیم هماتو چی هست اون وقت چطور میخوایم تو3ماه بخونیمش تازه هنوز همون درسای خودمونم نخوندیم
تازه حالا شانس قبولیمون خیلی کم میشه چون باید با هماتو ها رقابت کنیم
در ضمن یک نکته رو یاداوری کنم که نفر اول پارسال رشتش میکروب بوده کارشناسی پس علوم ازمایشگاهیا لطفا اینقدر فخر نفروشن

آخرین ویرایش:

love virology

New member
بحث چی میکنید بانوی محرتم / الکی زخم عمیقش نکنید / درس بخونید ما داریم یه نامه اعتراضی مینویسیم تا 21 نهایتا ارسال میکنیم / این بحث های علوم و زیست هم بگزارید کنار /

90afshin

New member
بی خیال بابا زیاد این هماتوها رو گنده نکنین. اونا که از یه سیاره دیگه نیومدن که هماتو با اون حجمو رسیده باشن ببندند. حالا بخوان ایمنی هم بخونن. تازه اگه بر فرض محال خونده هم باشن خیلی باید به سرشون زده باشه که بخوان اون همه وقتی که واسه هماتو گذاشتن بی خیال شن و ایمنی بدن تازه اگه بخوان هر دو رو شرکت کنن وقتشو نخواهند داشت تستای هر دو رو بزنن.اگر بزنن هم صد در صد ,درصد ایمنی شون کمتر از هر شرکت کننده ی درست حسابی ایمنی میشه هیچ شانسی ندارن.بیخیال:smilies-azardl (113

Eagle_78

Member
بی خیال بابا زیاد این هماتوها رو گنده نکنین. اونا که از یه سیاره دیگه نیومدن که هماتو با اون حجمو رسیده باشن ببندند. حالا بخوان ایمنی هم بخونن. تازه اگه بر فرض محال خونده هم باشن خیلی باید به سرشون زده باشه که بخوان اون همه وقتی که واسه هماتو گذاشتن بی خیال شن و ایمنی بدن تازه اگه بخوان هر دو رو شرکت کنن وقتشو نخواهند داشت تستای هر دو رو بزنن.اگر بزنن هم صد در صد ,درصد ایمنی شون کمتر از هر شرکت کننده ی درست حسابی ایمنی میشه هیچ شانسی ندارن.بیخیال:smilies-azardl (113
آفرین منم همین رو میگفتم متاسفانه بعضی از بچه های ایمنی بیخودی خودشون رو باختند
واقعا مگه چندنفر ازبچه های هماتو واقعا اینقدر قوی اند که هم برسند درس اصلی خودشون رو خوب بخونند هم ایمنی بالای 70 بزنند تازه باید میکروب رو هم با اون حجم بالا بالای 40 بزنند که بتونند بچه های قوی ایمنی رو تهدید کنند!!! مگر اینکه درس هماتو برای ما ضریب داشته باشه که اونوقت دیگه :13::smiliess (2):......
به فرض هم کسی اینقدر قوی باشه همون هماتوی خودشون رو قبول میشه...
شما اگه درصد قبولیهای پارسال ایمنی رو ببینید غیر از درس ایمنی که بالای 70 زدند معدل بقیه درسهاشون بالای 45-50 بوده و کسی با 10-20 درصد میکروب قبول نشده
خواهشا بچه ها خودتون رو کمتر از هماتوها ندونید که کنکور ایمنی همین طوری به تنهایی هم برای خودش غولیه و کسی که روش کاملا تمرکز نکنه هیچ شانسی نداره

آخرین ویرایش:

*baroon*

New member
سلام به همه ی دوستان:ad54ad:
یک دوهفته ای هست که نیومدم گزارش بدم:65d6a5d6s:
حالا به خاطر اینکه هممون فکرمون از این اشفتگی های کنکور در بیاد وبه فکر درس خوندن بیفتیم من گزارشمو میدم::smilies-azardl (181
طی این دوهفته که البته 4-5روزشو شیطونی کردمو درس نخوندم داشتم مطالبی که خونده بودمو مرور میکردم البته فکر نکنین درسامو تموم کردمو حالا دارم مرور میکنم ها... نه بابا از قرار معلوم من ازهمه عقب ترم::sdasdasd:
ایمنی: مرور Ag # Ab # B # T # MHC # Com
بیوشیمی: مرور سلول اب والکترولیت اسید امینه پروتیین پروتیین رشته ای پروتیین پلاسما و هموگلوبین
سلولی : تموم کردم و مولکولی رو شروع کردم البته بگم سلولی فقط یک دور خوندم که خونده باشم والا در حد 0%یادمه
مولکولی: دوفصل خوندم
باکتری: الهی بمیرم براش ! بچم هنوز غریب یک گوشه افتاده و داره واسه خودش مولکولای گردو خاکو میشمره
زبان: مهارت 6
خوب این بود از گزارش من:
حالا به جای غر زدن به جون کنکور برین بشینین سر درستون

ati1408

New member
دمت گرم دوست عزیز. واقعا بهترین کار میکنی . حیفه وقته که هدر بدیم

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه ی دوستان:ad54ad:
یک دوهفته ای هست که نیومدم گزارش بدم:65d6a5d6s:
حالا به خاطر اینکه هممون فکرمون از این اشفتگی های کنکور در بیاد وبه فکر درس خوندن بیفتیم من گزارشمو میدم:
طی این دوهفته که البته 4-5روزشو شیطونی کردمو درس نخوندم داشتم مطالبی که خونده بودمو مرور میکردم البته فکر نکنین درسامو تموم کردمو حالا دارم مرور میکنم ها... نه بابا از قرار معلوم من ازهمه عقب ترم::sdasdasd:
ایمنی: مرور Ag # Ab # B # T # MHC # Com
بیوشیمی: مرور سلول اب والکترولیت اسید امینه پروتیین پروتیین رشته ای پروتیین پلاسما و هموگلوبین
سلولی : تموم کردم و مولکولی رو شروع کردم البته بگم سلولی فقط یک دور خوندم که خونده باشم والا در حد 0%یادمه
مولکولی: دوفصل خوندم
باکتری: الهی بمیرم براش ! بچم هنوز غریب یک گوشه افتاده و داره واسه خودش مولکولای گردو خاکو میشمره
زبان: مهارت 6
خوب این بود از گزارش من:
حالا به جای غر زدن به جون کنکور برین بشینین سر درستون

آفرین بارون آفرین :applause:

گزارش امروز منم 3 ساعت زبان.

eeeeeeehsan

New member
نه راستش خیلی عقبم. نمیدونم چکار کنم ساعات مطالعه م بالا بره.اینجوری هم نیست که نخونده باشم
ولی امیدوارم بتونم لااقل به برنامه خودم برسم
ممنون دوست عزیز
خب ati جان منم وضعیت تورو داشتم پارسال، تنها چیزی که باعث شد درست نخونم و قبول نشم همین امیدهای واهی برخی دوستامون بود.
از سر دلسوزی بهمون امید میدن که خودمون رو نبازیم ولی دریغ از اینکه ناخواسته کورمون می کنن که نبینیم چقدر عقبیم.

من حقیقت رو بهت میگم، الآن عقبی، هرکسی که یه دور تاحالا همه درساش رو نخونده باشه عقبه.
ولی امید داشته باش، هنوز 5 ماه دیگه وقت هست و 5ماه خودش خیلیه.
ساعت مطالعت رو بیشتر کن، واسه هر روزت صبح بشین برنامه بریز که تا شب چقدر و چیا میخونی و باید بخونی.

مطمئن باش موفق میشی به شرط اینکه هرچه زودتر دور اولت رو تموم کنی و شروع کنی به خوندن دور دوم.
چون اصلن دور اول مهم نیست، دور دومه که درس خوندن اصلیت شروع میشه.

اگرم بتونی مث برنامه ریزی مهسا رتبه 1 پیش بری که واسه هر فصل یه مرور داشته باشی که عالی میشه.

فکر تست و اینا هم نباش، دور اولت دست گرمی بوده که با مطالب آشنا بشی. وقتی استارت دور دومت رو زدی تست هم کنارش بخون.
اصل کار درس رو خوب و عمیق فهمیدنه، تست فرعه، یجور مروره. اکثر سوالا مفهومین، تست خیلی کم کمک می کنه به اینکه چیزی یاد بگیری.
تست فقط باعث میشه مرور کنی و تثبیت کنی مطالب رو تو ذهنت.

بعدم سوالت رو تو تاپیک مناسب بپرس بچه ها بهت جواب بدن :)
این سوالت رو تو تاپیک "بچه های ایمنی کجایید" پرسیدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا