چرا خدا رو دارم و خیلی ها که بتونم باهاشون درد دل کنم اما تو دل خودم نگه میدارم اینطوری راحتترم.پرنيان تو كسيو نداري؟
ممنون دوست خوب:riz304:پرنيان یه وقت فکر نکنی تنهاییا!!؟؟ ما پیشتیم:ad54ad:
راحت باش عزيز.راحتي نعمتي خدادايستچرا خدا رو دارم و خیلی ها که بتونم باهاشون درد دل کنم اما تو دل خودم نگه میدارم اینطوری راحتترم.
ريختنش تو بيرون خيلي بهتره چون اينجوري سبكتر ميشيد اما اگه تو خودتون بمونه به عقده تبديل ميشهمن دوستاي زيادي دارم و هميشه دورو بررم شلوغه7977cujr38iyymsu8: اما ترجيح ميدم تو خودم بريزم تا با كسي درميون بذارم........!!!
با هركسي كه نه.مثلا يه دوست خوب و قابل اعتماد كه داري براش دردو دل كن به ظرطي كه ازت سواستفاده نكنهميدونيد امتحان كردم بدتر ميشه
همش عذاب وجدان ميگيرم كه چرا با مثلا فلاني دردو دل كردم ...............!
البته تيپ هاي شخصيتي متفاوتند و نميشه يك نسخه ثابتيو براي همه پيچيد اين قبول دارماز اين دوستا زياد دارم ومعمولا تو جمع دوستام خيلي شادم وبهم خيلي خوش ميگذره ولي زياد دوس ندارم با كسي درد ودل كنم...........!!!!:65d6a5d6s:خيلي بده ميدونم ................!
من نميتونم با يه پست گذاشتن شما بگم تيپ شخصيتتيتون چيه عزيز.الان به نظرتون من از كدوماشم؟
من نميتونم با يه پست گذاشتن شما بگم تيپ شخصيتتيتون چيه عزيز.
زهار نوشتن عاليه اما سعي كن اگه تنها هستي و كسي صداتو نيمشنوه با تمام توان داد بزني.يا با يه صندلي خالي بشين صحبت كن هرچي تو دلته بهش بگو بعد برو جايگاه اون شخص و جواب خودتو بده اينو چن بار امتحان كنيد ميبينيد نتيجه داد
اين يك روش روانشناسي براي تخليه هيجاني هست ما استفاده ميكنيم.سعي كن بيرون كه ميري يا وقتي هيچ كس خونه نباشه تا قدرت در توانتونه فرياد بزنيد مورد صحبت با خودتون يادت نرهروش جالبه ولی من اصولا تنها نیستم یعنی پدرم و مادرم خیلی تو اتاقم بهم سرمیزنن چون نوشتن با سکوته ببینن مزاحمم نمیشن ولی فکرکن بشینم بلند بلند حرف بزنم اونوقت .....