از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

12500

Member
اوهوم شده
شده تا حالا آماده شید بخواید برید بیرون یهو بارون شدید بباره کنسلش کنین حالتون بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

شده بارون بیاد ولی ما تحت هر شرایطی رفتیم بیرون:shocked:

شده با یکی دعوا کنید بعد عذاب وجدان نگیرید؟؟؟؟؟

hebe.nurse

New member
اوهوم شده
شده تا حالا آماده شید بخواید برید بیرون یهو بارون شدید بباره کنسلش کنین حالتون بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اره سیزده بدرمون یبار اینجوری شد . همه دلخوشیم پریییییییید
Yep .... ولی ... Nop3 ...

تا حاالا شده بخندی ؟
واااا ینی چی؟؟ باید از من بپرسی تا حالا شده نخندی خخخ
به به اقا داداشم / بله . ولی نه از ته دل :(

تا حالا شده یکی بهت کم محلی بکنه و تحویلت نگیره؟
اره شده. وقتایی با دوسام قهر میکنیم:))

- - - Updated - - -

dr.bahar1986

New member
شده بارون بیاد ولی ما تحت هر شرایطی رفتیم بیرون:shocked:

شده با یکی دعوا کنید بعد عذاب وجدان نگیرید؟؟؟؟؟

خیلی خیلی کم پیش و به ندرت میاد دعوا کنم و حتی اگه ظرف مقصر باشه بازم من عذاب وجدان میگیرم
شده تا حالا برخلاف میلت کاری رو انجام بدی؟

dr.bahar1986

New member
اونقدرا رانندگی نکردم که خوابم ببره فقط مسیرهای کوتاه
شده تا حالا خودتم بدوونی که داری وقتت رو هدر میدی ؟

12500

Member
خیلی زیاد
تا حالا شده حین رانندگی خوابت ببره؟

نه اگه خوابم میبرد ک دیگه اینجا حساب پس نمیدادیم داشتیم اون دنیا حساب پس میدادیم:j58r36j3gcr4suxymup
شده یکی رو دوست داشته باشین بخاین ابراز کنین ولی طرف بد تر دلخور بشه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

1985

New member
نه اگه خوابم میبرد ک دیگه اینجا حساب پس نمیدادیم داشتیم اون دنیا حساب پس میدادیم:j58r36j3gcr4suxymup
بله زیاد

شده تا حالا اسب سواری کنی؟

a_67

New member
خیلی زیاد
تا حالا شده حین رانندگی خوابت ببره؟

وقتی خسته هستم رانندگی نمیکنم ولی خب معمولا اگر خودم هم رانندگی نکنم بیدار می مونم که یه بارش اونقدر خسته بودم که شاید چند ثانیه یا کمتر خوابم می‌گرفت بعد بیدار میشدم تا جایی که متوجه نمیشدم که خوابیدم بعد یه ذره تجزیه و تحلیل فهمیدم خوابم گرفته بود ههههههه.
شده تا حالا شدت خستگی ت از شدت درد بدنت به حدی بیشتر باشه که بگیری بخوابی؟

1985

New member
بله

a_67

New member
اونقدرا رانندگی نکردم که خوابم ببره فقط مسیرهای کوتاه
شده تا حالا خودتم بدوونی که داری وقتت رو هدر میدی ؟
آره
نه
بله زیاد

نه
..........
شده تا حالا درسی رو بیفتی؟
(ههههههه)

dr.bahar1986

New member
بله زیاد

آره من عاشق اسب سواری ام اما فقط چندبار سوار شدم یادش بخیرررررررررررررررررر ( من هر مدت عاشق یه حیوون میشم از طوطی شروع شد حالا لاک پشت دارم جدیدا دلم ببر میخواد :j58r36j3gcr4suxymup:14:)

1985

New member
آره من عاشق اسب سواری ام اما فقط چندبار سوار شدم یادش بخیرررررررررررررررررر ( من هر مدت عاشق یه حیوون میشم از طوطی شروع شد حالا لاک پشت دارم جدیدا دلم ببر میخواد :j58r36j3gcr4suxymup:14:)
.................................:5:

dr.bahar1986

New member
.................................:5:

بچه بودم گیر داده بودم که بابا من طوطی سخنگو میخوام طوطی معمولی میاوردن میگفتم اینو نمیخوام حرف نمیزنه بالاخره با یه طوطی عروسکی سخنگو تونستن ساکتم کنن بعدش جوجه میخواستم بعدش گربه میخواستم که مامانم نذاشت نگهش دارم دوباره بعدش اسب خواستم نتونستم بخرم و نگه دارم ولی چندبار بابام منو برد اسب سواری آی خدا بهترین لحظه زندگیم بودن اون لحظات! بعد از اون دلم خرگوش خوسات و یه خرگوش سفید داشتم الانم لاک پشت دلم میخواست که دارم ولی الان دلم ببر میخواد نمیدونم چیکار کنم واقعا ببر میخوام :smiliess (12)::j58r36j3gcr4suxymup:14:

12500

Member
بچه بودم گیر داده بودم که بابا من طوطی سخنگو میخوام طوطی معمولی میاوردن میگفتم اینو نمیخوام حرف نمیزنه بالاخره با یه طوطی عروسکی سخنگو تونستن ساکتم کنن بعدش جوجه میخواستم بعدش گربه میخواستم که مامانم نذاشت نگهش دارم دوباره بعدش اسب خواستم نتونستم بخرم و نگه دارم ولی چندبار بابام منو برد اسب سواری آی خدا بهترین لحظه زندگیم بودن اون لحظات! بعد از اون دلم خرگوش خوسات و یه خرگوش سفید داشتم الانم لاک پشت دلم میخواست که دارم ولی الان دلم ببر میخواد نمیدونم چیکار کنم واقعا ببر میخوام :smiliess (12)::j58r36j3gcr4suxymup:14:
خوبه باز دایناسور دلت نمیخاد وگرنه چ جوری واست جورش میکردن؟؟؟؟:smiliess (15):

dr.bahar1986

New member
خوبه باز دایناسور دلت نمیخاد وگرنه چ جوری واست جورش میکردن؟؟؟؟:smiliess (15):

الان ببر هم جور نمیشه حتی توی باغ وحش از نزدیک ندیدم فقط تو رویاهام دلم میخواد قلاده ببندم گردنش با خودم ببرمش تو خیابون:(40):

mexin

Well-known member
بیا اینم ببیر دکتر جون ...پدر رو میخوای یا پسر؟؟!:whistle:

15088571518048238888.jpg

40248203883840199380.jpg

12500

Member
الان ببر هم جور نمیشه حتی توی باغ وحش از نزدیک ندیدم فقط تو رویاهام دلم میخواد قلاده ببندم گردنش با خودم ببرمش تو خیابون:(40):

اگه اینجوری باشه ک بری تو رویا پس دایناسور و شیر و ببر وفیل و همه رو تصور کن خرجشم کمتره:idea_majidonline:

بالا