12500
Member
اوهوم شده
شده تا حالا آماده شید بخواید برید بیرون یهو بارون شدید بباره کنسلش کنین حالتون بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
شده بارون بیاد ولی ما تحت هر شرایطی رفتیم بیرون:shocked:
شده با یکی دعوا کنید بعد عذاب وجدان نگیرید؟؟؟؟؟
اوهوم شده
شده تا حالا آماده شید بخواید برید بیرون یهو بارون شدید بباره کنسلش کنین حالتون بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اره سیزده بدرمون یبار اینجوری شد . همه دلخوشیم پرییییییییداوهوم شده
واااا ینی چی؟؟ باید از من بپرسی تا حالا شده نخندی خخخYep .... ولی ... Nop3 ...
تا حاالا شده بخندی ؟
اره شده. وقتایی با دوسام قهر میکنیمبه به اقا داداشم / بله . ولی نه از ته دل
تا حالا شده یکی بهت کم محلی بکنه و تحویلت نگیره؟
شده بارون بیاد ولی ما تحت هر شرایطی رفتیم بیرون:shocked:
شده با یکی دعوا کنید بعد عذاب وجدان نگیرید؟؟؟؟؟
بله شده
شده تا حالا به کسی حسودیت بشه؟
خیلی زیاد
تا حالا شده حین رانندگی خوابت ببره؟
بله زیادنه اگه خوابم میبرد ک دیگه اینجا حساب پس نمیدادیم داشتیم اون دنیا حساب پس میدادیم:j58r36j3gcr4suxymup
شده یکی رو دوست داشته باشین بخاین ابراز کنین ولی طرف بد تر دلخور بشه؟؟؟؟؟
خیلی زیاد
تا حالا شده حین رانندگی خوابت ببره؟
بلهنه اگه خوابم میبرد ک دیگه اینجا حساب پس نمیدادیم داشتیم اون دنیا حساب پس میدادیم:j58r36j3gcr4suxymup
آرهاونقدرا رانندگی نکردم که خوابم ببره فقط مسیرهای کوتاه
شده تا حالا خودتم بدوونی که داری وقتت رو هدر میدی ؟
نهنه اگه خوابم میبرد ک دیگه اینجا حساب پس نمیدادیم داشتیم اون دنیا حساب پس میدادیم:j58r36j3gcr4suxymup
نهبله زیاد
شده تا حالا اسب سواری کنی؟
آره من عاشق اسب سواری ام اما فقط چندبار سوار شدم یادش بخیرررررررررررررررررر ( من هر مدت عاشق یه حیوون میشم از طوطی شروع شد حالا لاک پشت دارم جدیدا دلم ببر میخواد :j58r36j3gcr4suxymup:14بله زیاد
شده تا حالا اسب سواری کنی؟
.................................:5:آره من عاشق اسب سواری ام اما فقط چندبار سوار شدم یادش بخیرررررررررررررررررر ( من هر مدت عاشق یه حیوون میشم از طوطی شروع شد حالا لاک پشت دارم جدیدا دلم ببر میخواد :j58r36j3gcr4suxymup:14![]()
.................................:5:
خوبه باز دایناسور دلت نمیخاد وگرنه چ جوری واست جورش میکردن؟؟؟؟:smiliess (15):بچه بودم گیر داده بودم که بابا من طوطی سخنگو میخوام طوطی معمولی میاوردن میگفتم اینو نمیخوام حرف نمیزنه بالاخره با یه طوطی عروسکی سخنگو تونستن ساکتم کنن بعدش جوجه میخواستم بعدش گربه میخواستم که مامانم نذاشت نگهش دارم دوباره بعدش اسب خواستم نتونستم بخرم و نگه دارم ولی چندبار بابام منو برد اسب سواری آی خدا بهترین لحظه زندگیم بودن اون لحظات! بعد از اون دلم خرگوش خوسات و یه خرگوش سفید داشتم الانم لاک پشت دلم میخواست که دارم ولی الان دلم ببر میخواد نمیدونم چیکار کنم واقعا ببر میخوام :smiliess (12)::j58r36j3gcr4suxymup:14:
خوبه باز دایناسور دلت نمیخاد وگرنه چ جوری واست جورش میکردن؟؟؟؟:smiliess (15):
الان ببر هم جور نمیشه حتی توی باغ وحش از نزدیک ندیدم فقط تو رویاهام دلم میخواد قلاده ببندم گردنش با خودم ببرمش تو خیابون40):
وووووووووی خدا شیپورچی هم اینجاست که عاشقشمبیا اینم ببیر دکتر جون ...پدر رو میخوای یا پسر؟؟!
![]()
![]()