خواجه دانست که من عاشقم و هیچ نگفت حافظ ار نیز بداند که چنینم چه شود ق
abtin13 New member 2014-12-18 #2,001 خواجه دانست که من عاشقم و هیچ نگفت حافظ ار نیز بداند که چنینم چه شود ق
E eeeeeeehsan New member 2014-12-18 #2,003 صدای چاوشان مردن آيو ... بگوش آواز هی جان کندن آيو رفيقان ميروند نوبت به نوبت ... وای آن ساعت که نوبت وامن آيو غ
صدای چاوشان مردن آيو ... بگوش آواز هی جان کندن آيو رفيقان ميروند نوبت به نوبت ... وای آن ساعت که نوبت وامن آيو غ
شفق بانو New member 2014-12-18 #2,004 غم دیدم از آن کس که مرا میباید ببریدم ازو تا دل من بگشاید حرف انتخابی
E eeeeeeehsan New member 2014-12-18 #2,005 به به بابا طاهر خیلی خوبه. دلم از دست ته نالانه نالان ... اندرون دلم خون کشته پالان هزاران قول با ما بيش کردی ... همه قولان ته بالان بالان حرف انتخابی
به به بابا طاهر خیلی خوبه. دلم از دست ته نالانه نالان ... اندرون دلم خون کشته پالان هزاران قول با ما بيش کردی ... همه قولان ته بالان بالان حرف انتخابی
شفق بانو New member 2014-12-18 #2,006 درون خانه ی خود هر گدا شهنشاهیست قدم برون منه از حد خویش و سلطان باش حرف انتخابی
abtin13 New member 2014-12-18 #2,007 شکستم توبه ام ساقی تو هم بشکن سر خم را بزن سنگی به جام می که بشکن بشکن است امشب ر
شفق بانو New member 2014-12-18 #2,009 شادی ندارد انکه ندارد به دل غمی آن را که نیست عالم غم نیست عالمی چ
شفق بانو New member 2014-12-18 #2,011 یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زان كه چو گردی ز میان برخیزم حرف انتخابی
IL-2 Well-known member 2014-12-18 #2,012 دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد ن
شفق بانو New member 2014-12-18 #2,013 نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم حال دیگر با جوانان ناز کن حرف انتخابی
E eeeeeeehsan New member 2014-12-18 #2,014 خور از خورشيد رويت شرم دارد ... مه نو زابرويت آزرم دارد بشهر و کوه و صحرا هر که بينی ... زبان دل بذکرت گرم دارد زلف
خور از خورشيد رويت شرم دارد ... مه نو زابرويت آزرم دارد بشهر و کوه و صحرا هر که بينی ... زبان دل بذکرت گرم دارد زلف
E eeeeeeehsan New member 2014-12-18 #2,016 خب سه تا تاپیک شعر بازه آدم اشتباه می کنه دیگه!! :black_eyed: حقيقت بشنو از پور فريدون ... که شعله از تنور سرد نايو ا
خب سه تا تاپیک شعر بازه آدم اشتباه می کنه دیگه!! :black_eyed: حقيقت بشنو از پور فريدون ... که شعله از تنور سرد نايو ا
hebe.nurse New member 2014-12-19 #2,017 الا یـا ایـها الـسـاقــی ادرکـاسـا و نـاول هـا که بس جزووه نوشتم من، زده دستم چه تاول ها! :black_eyed:
الا یـا ایـها الـسـاقــی ادرکـاسـا و نـاول هـا که بس جزووه نوشتم من، زده دستم چه تاول ها! :black_eyed:
IL-2 Well-known member 2014-12-19 #2,018 hebe.nurse گفت: الا یـا ایـها الـسـاقــی ادرکـاسـا و نـاول هـا که بس جزووه نوشتم من، زده دستم چه تاول ها! :black_eyed: کلیک کنید تا باز شود... حرفی مشخص نشده بود با حرف آخر شرو کردم اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش حریف خانه و گرمابه و گلستان باش س
hebe.nurse گفت: الا یـا ایـها الـسـاقــی ادرکـاسـا و نـاول هـا که بس جزووه نوشتم من، زده دستم چه تاول ها! :black_eyed: کلیک کنید تا باز شود... حرفی مشخص نشده بود با حرف آخر شرو کردم اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش حریف خانه و گرمابه و گلستان باش س
Y yara New member 2014-12-20 #2,019 سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد ی - - - Updated - - - سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد ی
سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد ی - - - Updated - - - سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد ی
abtin13 New member 2014-12-20 #2,020 یئل اسدی گون توتولدی ظلمت فضایه گلدی خون حسین بوغازدان جاری اولان زمانی ن