داغترین آیه قرآن چه می گوید؟

samar.sh

New member
داغ*ترین آیه قرآن چه می*گوید؟
در آیه 71 سوره مریم آمده: وَإِن مِّنکُمْ إِلَّا وَارِدُهَا کَانَ عَلَى رَبِّکَ حَتْمًا مَّقْضِیًّا

دوازده ترجمه از این آیه عبارت است:

آیتی: و هیچ یک از شما نیست که وارد جهنم نشود، و این حکمی است حتمی، از جانب پروردگارتو.

قمشه ‏ای: و هیچ یک از شما(نوع بشر) باقی نماند جز آنکه به دوزخ وارد شود، این حکم حتمی پروردگار توست.

انصاریان: و هیچ کس از شما نیست مگر آنکه وارد دوزخ می‎شود[ورود همگان به دوزخ] برپروردگارت مسلم و حتمی است.

بانوی اصفهانی: و هیچ کس از شما نیست مگر آنکه به آن در آید-یا بر آن بگذرد- این [حکم و وعده‏ای است که] بر پروردگار تو بایسته و گزاردنی-انجام دادنی- است.

بروجردی: هیچیک از شما ممکن نیست که وارد دوزخ نشود و این حکم مسلم و حتمی پروردگار تو است.

حداد عادل: و هیچ یک از شما نیست که پای درون دوزخ ننهد و این اراده بی چون و چرای خداوند است.

رهنما: و (هیچکس) از شما نیست مگر آنکه وارد آن شود و این (وعده) برپرورگار تو حتم(و) واجب شده است.

فولادوند: و هیچ کس از شما نیست مگر[اینکه] در آن وارد می‏گردد، این [امر] همواره برپروردگارت حکمی قطعی است.

قرائتی: و هیچ کس از شما نیست مگر آنکه وارد دوزخ می‏شود، (و این ورود شما) از جانب پروردگارت حکمی قطعی است.

مجتبوی: و هیچ کس از شما نیست مگر آنکه به آن درآید- یا بر آن بگذرد- این [ حکم و وعده‏ای استکه] پروردگار تو بایسته و گزاردنی- انجام دادنی- است.

آیت الله مکارم شیرازی: و همه شما(بدون استثنا) وارد جهنم می‏شوید این امری است حتمی و قطعی بر پروردگارت.

موسوی همدانی در ترجمه المیزان چنین ترجمه کرده: هیچ کس از شما نیست مگر وارد جهنم می‏شود که بر پروردگارت حتمی و مقرر است.

بر طبق این آیه شریفه همه از پل صراط ، پلی که از جهنم می‎گذرد رد خواهیم شد. منتها سرعت رد شدن از این پل تنها بر مبنای امتیاز تقوای افراد یعنی انجام بایدها و پرهیز از نبایدهاست. دردرجات عالی تقوا با سرعت نور از آن رد می‏*شویم و آتش جهنم هیچ آسیبی به فرد نمی‏*رساند که این حالت فقط مختص معصومین و اولیای الهی است.

به اندازه تقوایت بالاخره از پل رد خواهی شد ولی اگر تقوای انسان از حداقل نیز برخوردار نباشد که طی چند هزار سال از پل صراط بگذرد به داخل آتش پرتاپ می‎شود. شدت پرتاپ و عمقی که به آن می‏افتد فقط بر مبنای امتیاز منفی سرکشی و نافرمانی است. نافرمانی هم یعنی عدم انجام بایدها و عدم پرهیز از نبایدها. تنها راه نجات انسان پایین بردن نمره نافرمانی و بالا بردن نمره قبولی اوست.

jupiter_sps

New member
من خیلی می ترسم!:sadsmiley:
چه حسرتی بخورم من به اونایی که با سرعت نور رد می شن!( تازه از قیافه برزخی خودمم خیلی وحشت دارم!)

biotechnologist

New member
روی پرده کعبه

این آیه حک شده است

نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ (آیه 49 سوره حجر)

و من.....

هنــــــوز و تا همیشه

به همین یک آیه دلخوشم:

<< به بندگانم خبر ده که من آمرزنده و مهربانم >>

(وقتی با چشم خودم این آیه رو رو پرده کعبه دیدم،دلم لرزید.جالبه بدونید چون این آیه کوتاهه، تقریبا تنها آیه ایه که براحتی میشه خوند.کلمات بقیه آیه ها انگار در هم تنیده شدن و خوندنشون سخته.)

عکسش رو هم اینجا ببینید: شیعه علی علیه السلام

sepidh gh

New member
من خیلی می ترسم!:sadsmiley:
چه حسرتی بخورم من به اونایی که با سرعت نور رد می شن!( تازه از قیافه برزخی خودمم خیلی وحشت دارم!)

وای چرا حسرت؟؟!!چرا ترس؟؟!!
ما همه امون می دونیم که اگه قران آیه ای به این داغی داره!! ایات زیادی هم داره که میشه نسیم خنک بهشت رو حس کرد!!!اینکه ما به چه سرعتی رد شیم به رفتار ها و اعمالمون تو این دنیا بستگی داره!!!وگرنه خدا جای به جای قرانش گفته به من تکیه کنید!به من توکل کنید !ای بنده هام اگه گناهی کردین خودم تا اخرش پاتون میاستم!!تا اخرش باهاتونم !!تنها و یارو یاورتونم!!فقط ای بنده ی من !توبه کن!!و قول بده که دیگه گناهتو تکرار نکنی !!اگه اینو انجام بدی من خودم هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا پارتی ات میشم !!و نمی زارم بلغزی!!!!!!!!
خدا بهترین یار و تنها یار تان!!

jupiter_sps

New member
وای چرا حسرت؟؟!!چرا ترس؟؟!!
ما همه امون می دونیم که اگه قران آیه ای به این داغی داره!! ایات زیادی هم داره که میشه نسیم خنک بهشت رو حس کرد!!!اینکه ما به چه سرعتی رد شیم به رفتار ها و اعمالمون تو این دنیا بستگی داره!!!وگرنه خدا جای به جای قرانش گفته به من تکیه کنید!به من توکل کنید !ای بنده هام اگه گناهی کردین خودم تا اخرش پاتون میاستم!!تا اخرش باهاتونم !!تنها و یارو یاورتونم!!فقط ای بنده ی من !توبه کن!!و قول بده که دیگه گناهتو تکرار نکنی !!اگه اینو انجام بدی من خودم هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا پارتی ات میشم !!و نمی زارم بلغزی!!!!!!!!
خدا بهترین یار و تنها یار تان!!

اره سپیده جان اینو می دونم و واقعا به خودش خودمو حواله می کنم! وگرنه از اعمال خودم می ترسم---به خودم هیچ اعتمادی ندارم!------بهم فهمونده شده که خیلی سست تر از اونیم که خیال می کردم هستم!
تازه اون روز که دیگه اسمش یوم الحسره ! من یکی که امکان نداره حسرت نخورم!(اونجا اینقدر بالا مقامتر از من هستن که به جز حسرت....

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member

من که با سرعت نور رد میشم
هر کی دوس داشت خبر بده تا دستشو بگیرم و با خودم ببرم
البته کسایی که محرم هستن!!!!!!!!!!!!!!:tonguesmiley:

sepidh gh

New member
اره سپیده جان اینو می دونم و واقعا به خودش خودمو حواله می کنم! وگرنه از اعمال خودم می ترسم---به خودم هیچ اعتمادی ندارم!------بهم فهمونده شده که خیلی سست تر از اونیم که خیال می کردم هستم!
تازه اون روز که دیگه اسمش یوم الحسره ! من یکی که امکان نداره حسرت نخورم!(اونجا اینقدر بالا مقامتر از من هستن که به جز حسرت....

عزیزم وقتی ما باور کنیم اشرف مخلوقاتیم!خود خود اعتماد به نفسه به وجود میاد!و وقتی ارزش خودمون بهمون ثابت شه ،دیگه خودمون خجالت میکشیم که حتی اندیشه بد کنیم دیگه چه برسه به گناه!
تازه خدا اگه از روز قیامت به عنوان یوم الحسرت یاد کرده ،بعدشم گفته که اونهایی میگن وا حسرتا که هیچی رو قبول ندارن!ما که حداقل از این دسته یه قدم جلوتریم!فقط کافی بیشتر حواسمون به خودمون باشه!عزیزم تو قران گفته ما از نوع شما بشری برگزیدم به رسالت !!از خود شما!!از نوع بشر!!من همیشه به خودم میگم اگه مریم ،مریم مقدس نام گرفت !من نوعی هم می تونم بشم مثل اونا!!چون اونا هم بشر بودن!فقط لازمه اش خود شناسیه!خدا شناسیه!واسه خوب بودن ،واسه خوب زندگی کردن فقط درست رفتن مهمه!!! اگه مریم شد مریم ،واسه درست رفتنش بوده!خدا هنوز فرصت زنده بودن و زندگی کردن رو از ما نگرفته!!! به قول عمو محمود!!!!!ما می توانیم اگر بخواهیم!!!
ضمنن خدا تو قران گفته من از رگ گردن به شما نزدیکترم!این ماییم که فاصله ی خودمونو تا خدا، از زمین تا اسمون رسوندیم!!

مواظب خوبی هاتون باشین

آخرین ویرایش:

jupiter_sps

New member
عزیزم وقتی ما باور کنیم اشرف مخلوقاتیم!خود خود اعتماد به نفسه به وجود میاد!و وقتی ارزش خودمون بهمون ثابت شه ،دیگه خودمون خجالت میکشیم که حتی اندیشه بد کنیم دیگه چه برسه به گناه!
تازه خدا اگه از روز قیامت به عنوان یوم الحسرت یاد کرده ،بعدشم گفته که اونهایی میگن وا حسرتا که هیچی رو قبول ندارن!ما که حداقل از این دسته یه قدم جلوتریم!فقط کافی بیشتر حواسمون به خودمون باشه!عزیزم تو قران گفته ما از نوع شما بشری برگزیدم به رسالت !!از خود شما!!از نوع بشر!!من همیشه به خودم میگم اگه مریم ،مریم مقدس نام گرفت !من نوعی هم می تونم بشم مثل اونا!!چون اونا هم بشر بودن!فقط لازمه اش خود شناسیه!خدا شناسیه!واسه خوب بودن ،واسه خوب زندگی کردن فقط درست رفتن مهمه!!! اگه مریم شد مریم ،واسه درست رفتنش بوده!خدا هنوز فرصت زنده بودن و زندگی کردن رو از ما نگرفته!!! به قول عمو محمود!!!!!ما می توانیم اگر بخواهیم!!!
ضمنن خدا تو قران گفته من از رگ گردن به شما نزدیکترم!این ماییم که فاصله ی خودمونو تا خدا، از زمین تا اسمون رسوندیم!!

مواظب خوبی هاتون باشین

ممنون! و اینکه قبول دارم فاصله بین ما و خدا ناشی از اعمال خود ماست! و اینو هم قبول دارم که فرصت نزدیکی با خدا همیشه هست! ولی من فقط چشمم به لطف خودشه که پامو محکم در مسیر خودش بر دارم که ان شالله لطفشو نثار هممون میکنه خدای عزیز دل!
مرسی سپیده جون که وقت گذاشتی و ایمان های درونیت رو اینجا نوشتی! امیدارم و واقعا امیدوارم جز بندگان دوست داشتنیش باشیم! هممون!
4xvim2p.gif

8521413

New member

من که با سرعت نور رد میشم
هر کی دوس داشت خبر بده تا دستشو بگیرم و با خودم ببرم
البته کسایی که محرم هستن!!!!!!!!!!!!!!:tonguesmiley:

آهایی!!! منو هم با خودت ببری ها...
وگرنه پشت سر می ایستم... موقعی که داری از روی پل رد میشی... پل رو محکم تکون میدم... تا بیوفتی توش!!!

یگانه

New member
سلا م سمر جان من تاپیکتو خوندم شما ترجمه های مختلفی اورده بودی ولی نکته مهم در فهم قران اینه که ایات را منسجم بخوانی یعنی حداقل از چند ایه قبل شروع به خواندن معنیش بکنی تا دقیقا بفهمی مخاطب این ایات چه کسانی هستنداین روش اوردن تک ایه معنی .وسیله تفسیر به رای خیلی ها شده برای مثال ایه 3 و129 نسا را باید با هم بخوانی با بتونی تعدد زوجین را بوسیله خود قران جواب بدی.توی این زمینها اگه علاقه مند باشی تفسیر بهتر کمک میکنه.موفق باشی

Marc0p0lo

New member
شان نزول این آیه کجا بوده؟
خیلی مهمه که این آیه کجا و چرا نازل شده!

samar.sh

New member
سلا م سمر جان من تاپیکتو خوندم شما ترجمه های مختلفی اورده بودی ولی نکته مهم در فهم قران اینه که ایات را منسجم بخوانی یعنی حداقل از چند ایه قبل شروع به خواندن معنیش بکنی تا دقیقا بفهمی مخاطب این ایات چه کسانی هستنداین روش اوردن تک ایه معنی .وسیله تفسیر به رای خیلی ها شده برای مثال ایه 3 و129 نسا را باید با هم بخوانی با بتونی تعدد زوجین را بوسیله خود قران جواب بدی.توی این زمینها اگه علاقه مند باشی تفسیر بهتر کمک میکنه.موفق باشی
آره عزیز بعضی از آیات هستکه بطور پیوسته پشت سرهم اومدن ومعنی یکیشون وابسته به کل آیاته ولی اینج در مورد این ایه هیچی صدق نمی کنه ومعنی کاملا واضحه.........و یک اندرز مشخصه......

بالا