::: سوژه هفته :::

'Reza'

New member
...................................................................

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ صریح بودن و صداقتشون / متواضع

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ بوده اما اینجا نمیگم/ بعضی مسائل خصوصی نباید در جمع مطرح بشن /زود رنج و بد خشم////یادم نیومد ولی خصوصی پیغام ندادین بگین منتظظرم

4- یه امضا براش انتخاب کن؟دزود قضاوت نکنیم

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ همه عالی بودنتشکر

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ تاپیک ایجاد کرده بودن در مورد نماز

7- فعالیتش توی سایت ؟ بیشتر باکس و بخش مذهبی

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ بله باکس بودن اما اسمشون امانوف بود :)

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ باهوش و با ذکاوت / فوق العاده حساس / مغرور و مهربونی زیرپوستی( کاملا نامحسوس)/ آرام / اهل عمل /مصمم

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ ایکیوسان/چون خیلی باهوش هستن

ikiyo%20big.jpg
نه والا اینقدرا هم ک میگین باهوش نستم

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ این علامت:)/ خودمم خیلی استفاده میکنم

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بله بله / کمک درسی کردن / خخ همه چیز رو نمیشه اینجا گفت ای بابا :)

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ خخ ضایع نبود فقط برام جالبه وقتی پسوردشون رو فراموششون شد :)والا سیستم یاد اوری پسورد سایت هم کم مشکل نداره حالا اون که سیستمه ما هم بشر که ممکن الخطا هستیم

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اقارضا رو دیدم

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. شبیه پسر خاله م هستند /جالبتر از این هم اسم هستن

16- یه انتقاد: همیشه یاد گرفتم هیچ کسی رو در جمع نقد نکنم هیچ وقت / اگه دوست داشته باشن خصوصی میگم

17- یه پیشنهاد : مواظب خوبی هاتون باشید /قدر خودتون رو بدونید اقارضا شما لطف دارین ما ک از خودمون چیزی ندیدیم تعریفاتون زیاد بود تشکر ولی این خوبیا ب ما نمیچسبه

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ صلاح خویش رو خسروان دانن / مطمئنم دارن کار درست رو انجام میدن

19- یه آرزو براش : ارزوی سلامتی دارم برای تمام اعضای خانواده اشون بخصوص مامان بزرگوارشون

ارزو میکنم انشالله سال 93 خدای مهربون یک همسر خوب و با وقار و از همه مهمتر کدبانو بهشون هدیه بده

وانشالله یه کار خوب پیدا کنند و زندگی مشترک مملو از سعادت داشته باشن / خسیس نباشیم همه محبت کنیم بگیم آمین همچنین برای شما

تشکر بابت وقتی که گذاشتین برای نوشتن مطالب پر محبت

20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.

اقا رضا اخلاق خیلی زیبایی دارن وقتی از چیزی خوششون نمیاد قشنگ میگن/ نقدی دارن راحت نقد میکنن/ فکر کنم همیشه

بر این باورن که رابطه دوستانه همیشه خوش و خرم نیست و گاهی اختلاف هم پیش میاد/ وای به روزی که برنجن:ph34r-smiley:

تقدیم اقارضا

%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87_%DA%AF%D9%84_%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3.jpg

تشکر بابت وقتی که گذاشتین برای نوشتن مطالب پر محبت

'Reza'

New member

[FONT=&]2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ [/FONT][FONT=&]
ساده و رک گویی[/FONT]

[FONT=&]3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه؟
[/FONT]
[FONT=&]یه موردی بوده که امروز رفع شد........ به قول دوستان ناخواسته بود بازم معذرت[/FONT]

[FONT=&]4- یه امضا براش انتخاب کن؟[/FONT]

[FONT=&].......................... [/FONT]

[FONT=&]5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
[/FONT]
[FONT=&] اواتار اون یکی اکانتش(آمانوف)....همون که آقایی کنار کعبه این اواتار چرا اینقدر مشری داره؟ [/FONT]

[FONT=&]6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ با دیدنش اشک تو چشام جم شد [/FONT]

http://olumpezeshki.ir/thread11279.html

[FONT=&]7- فعالیتش توی سایت ؟[/FONT][FONT=&] باکس [/FONT]

[FONT=&]8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
[/FONT]
[FONT=&]امتیاز داد به پستم بعد تشکر کردم و بعدش دیگه بیشتر باهم آشنا شدیم و [/FONT][FONT=&]باکس[/FONT]

[FONT=&]9- بارز ترین خصوصیتش ؟ [/FONT]

[FONT=&]صداقتش و خیلی دلسوزه خیلی[/FONT]

[FONT=&]10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ [/FONT]
[FONT=&]امیررضا.....دوست دارم[/FONT]

[FONT=&]11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟[/FONT]

[FONT=&]اسم تک داداشم رضاست....همیشه بیاد رضا هستم خودش میدونه...مگه نه رضا؟ بله همیشه مورد محبت قرار میدین[/FONT]

[FONT=&]12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
[/FONT]
وجود یه دوست خوب مثل رضا نعمته...هیچی مثل هم صحبتی با یه دوست حال آدمو خوب نمیکنه..

....کمک بیشتر از این...آقارضا فروردین ماه توی باکس یادته؟!هههه لطف دارین وظیفست....البته یادمه درسته خیلی چیز یادم میره

[FONT=&]13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ [/FONT][FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]استغفرالله چه کاری خووو [/FONT][FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
[/FONT]
[FONT=&]بله....چرا نداره دیگه دوست دارم والا(البته عکس ترول رضا رو همه دیدن دیگه)[/FONT][FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
[/FONT]
[FONT=&]بازم استغفرالله ....چه سوالایی[/FONT][FONT=&]:tonguesmiley:
[/FONT]

[FONT=&]16- یه انتقاد
[/FONT]
[FONT=&]جسارت نمیکنم از آقارضا انتقاد کنم...خیلی رکه...یه چیزی میگه ناراحت میشم اونوقت باید برم خودبنی والاوالا اینقد تخریب گر نبودم درسته اعتراض میکنم [/FONT][FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]17- یه پیشنهاد [/FONT]
[FONT=&] یه مسافرت دسته جمعی برو رضا پول و وقتش نیست...جمعشم نست[/FONT][FONT=&]

[/FONT]

[FONT=&]18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
[/FONT]
[FONT=&].............................[/FONT][FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]19- یه آرزو براش[/FONT]
[FONT=&] آرزو میکنم هرچه زودترسروسامون بگیره( دیگه در جریان هستید منظورم چیه؟!! همون زن بگیره:thumbsupsmileyanim:)[/FONT]
و اینکه همیشه شاد شاد شاد ببینمشامیدوارم همیشه سرزنده سلامت و عاقبت بخیر باشین:riz304:

تشکر از همه لطفاتون و وقتی ک گذاشتین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

'Reza'

New member
درود بر آقا رضا

[/color][/b][/font]
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ .... خونسردی ...ماشالله خیلی خونسردهاجباره و درس زمانه ارومتر هم میشم :)

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ آرامشش یونیکه....تو کس دیگه ای ندیدم

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ ....

4- یه امضا براش انتخاب کن؟ .....

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ ....یه عکس از آقا بهجت داشت

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ ....یه مطلبی راجع به مادر....خیلی زیبا بودحیف چیزایی رو میگین ک یادم نیمیاد هه

7- فعالیتش توی سایت ؟ .....

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ ....تو باکس هر چی ازش پرسیدم رشتت چیه جواب نداد...الانم دقیق نمیدونم چی میخونه خخخ شرمنده کم حواس پرتم بیش ازحد..در جریانین که پسورد و اینا....فیزیک پزشکی

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ .......همون آرامشی که داره

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ اگه دختر بود میگفتم آرام ......

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ این بیت : کم گوی و گزیده گوی چون در ....کز اندک تو جهان شود پر

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ ....خیلی دوست دارم ببینم تو دنیای واقعی هم همینجوریه؟...همینقد کم حرف و آروم؟تازگیا اره همش تو فکرم لبته اینو باید دوستان بگن...شاد عکسمو برای ی رب گذاشتم دوستان ببین و بخندن

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ معلومه ...ادامه تحصیل

19- یه آرزو براش
..... پروسه ی پایان نامه و دفاع به خوبی و خوشی تموم شهتشکر...همچنین

آقا رضا....انشالله همیشه دلت شاد...

[/size]

اقا لطف کردی درسته مارو گذاشتی جایی ک نباید میبودیم دوتان بعضیاشون ناراحتن
دستت درد ننه وقت گذاشتی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

'Reza'

New member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟صداقت

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ راستگویی و نجابتش

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ اینکه گاهی جواب نمیده یا دیر جواب میده!والا چنباری سلام ددم از انجمن رفتم اومدم دیدم همه دلخورن ولی وقتی میبینین جواب نمیدم ینی نیستم بی ادب ک نیستم هستم؟

4- یه امضا براش انتخاب کن؟

زندگي با همه وسعت خويش، محفل ساكت غم خوردن نيست!

حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نيست!

اضطراب و هوسِ ديدن و ناديدن نيست!

زندگي خوردن و خوابيدن نيست!

زندگي جنبش جاري شدن است!

زندگي کوشش و راهي شدن است

از تماشاگهِ آغاز ِحيات، تا به جايي كه خدا مي داند...

"سهراب سپهری"
قشنگ بود

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟اولین آواتاری بود که ازش دیدم.یه آواتاری بود که یه مرد بود کتاب دور و برش بود و درازکش رو زمین و هوا بود و داشت کتاب میخوند البته اگه درست یادم اومده باشه.اره قشنگه :)

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ یه پستی بود که شعری رو با دست خط خودش رو گذاشته بود.

7- فعالیتش توی سایت ؟ بیشتر تو چت باکس

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ تقریبا...فکر کنم درابطه با فیزیک پزشکی بود ازش سوال کردم.

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ اینکه گاهی وقتا جواب نمیده و آدم میخواد اون لحظه سرش رو از تنش جدا کنه!خخخ.البته الان خوب شده قدیما بیشتر اینطوری بود.

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ نمیدونم کنم همون "مرد جزییات" یعنی aMan Of Detail خوب بود .اُ کوچیک بود

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ این شکلک:).بعدش هرکی به من بگه فریب دهنده یاد رضا می افتم!آخه اون اول به جای اسمم اینطوری میگفت!

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ آره تو زمینه ی درسی و تحصیلی چندبار ازش راهنمایی خواستم.

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ یادم نمیاد

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ آره.خب یه کچل از نزدیک باید دیدنی باشه:tonguesmiley:

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.مثل پسرای تورک دیگه فکر میکنم با چشای ریز. یه کم کچل نه ببخشید پیشونی بلند!خخخ.یه کمم چاق البته نه زیاد.نمیدونم چی بگم دیگه:21: عجب سوالایی میپرسین من قیافه ی خودمم نمیتونم توصیف کنم!:smiliess (8):

16- یه انتقاد...خوش قول باش. قرار بود بهم جـزوه بدی ولی آخرش ندادی!خوش قولم همیشه ین ی مورد نشد شرمنده جبران کنیم..همش یادممیوفته خجالت میکشم:sdasdasd:

17- یه پیشنهاد...درساتو خوب بخون که ایشالله دکترا قبول شی.

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ درسم رو ادامه میدادم.

19- یه آرزو براش:اول آرزوی سلامتی بعد موفقیت و آخر خوشبختی همچنین

تشکر ا وقتی ک گذاشتی و شرمنده کردی

'Reza'

New member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟..............

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟
شخصیت آروم و کم حرفیه
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟......

حرفهايي هست براي گفتن كه اگر گوشي نبود، نميگويم
و حرفهايي هست براي نگفت
حرفهايي كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمي آورن
و سرمايه ماورايي هركس به اندازه ي حرفهاييست كه براي نگفتن دار
حرفهايي كه پاره هاي بودن آدمي اند
و بيان نمي شوند
مگر اينكه مخاطب خويش را بيابندقشنگ بود...استفاده خواهم کرد

به نظرم این امضا بهش میاد:))

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
من نمیدونستم ایشون همون امانوف هستش آواتاری که امانوف داشت حس خوبی بهم میداداون رو بعدا میذارم

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
چن وقت پیش یه پست در مورد زمان و وقت گذاشت خیلی قشنگ بود

7- فعالیتش توی سایت ؟
این روزا دوباره برگشته انجمن

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
چن وقت پیش تو باکس

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
فک کنم همون اروم و کم حرف بودنشه
و فک کنم یکم زود قضاوت میکنه

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
اسم رضا اسم پسیار زیباییه همین خوبه

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
تاپیک خداحافظیش چون تقریبا همزمان بود با ورود من به اینجا و جزو اولین تاپیکایی بود که خوندم و کلا این باعث شد اسمشون واسم موندگار باشه

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟........

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟.............

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟......

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.....

16- یه انتقاد ........

17- یه پیشنهاد
واسه دکترا بخونه ,و چیزی که به خودمم باید بگم ایده دایره ای ساختن زمان ایده بدی بود زمان برگشت ناپذیره پس ازش درست استفاده کنیم:

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
............

19- یه آرزو براش
سلامت ,سعادت و رسیدن به هر آنچه در دل دارهتشکر همچنین

.......................

لطف کردی و وقت گذاشتی اومدینوشتی
بهترین ها رو برات ارزومندم :)

'Reza'

New member
اقا رضا....

خیلی مهربونه خیلی اما تو ابراز مهربونی هاش میلنگه و این باعث میشه یه جاهایی ادم ها نتونن بفهمنش...گل گفتی چوبشو خوردم.... والا

خواهرش رو خیلی دوست داره...داشتم و دارم

ننه تشکر....

'Reza'

New member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ یاد نگرفتم ولی دوست دارم یادبگیرم مث آقا رضا به نماز اول وقتم پایبند باشم .

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ خنده رویی

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟گاهی اوقات خیلی تلخ میشه جواب نمیده دیر ج میده ادلیست پاک میکنه و درکل نفر مقابل و آدم حساب نمیکنه فکر میکردم..هیچی بیخیال...یکم بدبینی به من

اللهم عجل لولیک الفرج
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟والا یه زمانی کل عکس پیشنهاد دادم براش بعنوام آواتار...الان قاطی میکنم ولی این آواتارشو دوست ندارم.خز بودن نپسندیدم

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟یه تاپیک باز کردن با محتوای یک شعر ...

7- فعالیتش توی سایت ؟والا من خودم الان کم میام نمیدونم ...ولی به نظرم الان که آنلاین میشن به احترام بچه های دیدار حضوری بهتر بود تو اون تاپیک هم پست میذاشتن ...نوشتم توجه نکردین

بله ...حال یکی از بچه ها رو دربود ورود گرفته بود که ایشون اومد گفت بیا عوضش و دربیاریم گفتم صبرکن ببینم چه جوریاس اگه دیدم آره ازرو قصد بوده هستم باهات که اولین چیزی که ازشون پرسیدم این بود اهل کجایی گفت تبریزواین بود که رفتن جزو دوستان فابریکمزیر ابمونو زدن

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
مثبت:معتقد بودن به فرایض دینی....منفی:عجول بودنتو همه چز عجول نیستم ولی خوب اره

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟مردی که میخندد

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ :)

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بله برای دیدار حضوری که به مناسبت بدرقه ی دوست خوبم علی برنامه ریزی میکردم کمکم کردند بسیار زیاد.

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟تاپیک های خداخافظیش و دوست ندارم ...به نظرم کسی بخواد بره مث رضا ان ...محسن رک...ام جی باید بره.ادم وقتی تنها تر میشه مجبوره بره ی جا :)

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟دیدمشون چندین بار

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن..... فقط میدونم کچل کچللللللللللللللل

16- یه انتقاد ....... زود عکس العمل نشون میدی ...

17- یه پیشنهاد....زود قضاوت نکن:)

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ برای زندگیم برنامه ی سفت و سخت تری میچینم.حتما

19- یه آرزو براش
...سلامتی ..اشتغال و...ازدواج ...دکتراتشکر و همچنین

چه دعایی کنمت بهتر ازاین که خدا پنجره ی یاز اتاقت باشد.ممنون

ممنون از وقتی گذاشتی تا بنویسی علیرغم میلت
چون از حرفای بعدیم میترسیدی
ولی اگر یک دهم دیدی ک نسبت ب من داری رو بقیه هم داشته باشن خوبه اینقد مثبت نگاه نمی کنن بهم
خلاصه ارزوی بهترین هارو برات دارم
)لهم کردی)

'Reza'

New member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
خنده رو بودن و آروم بودن

خوش اخلاق

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟اینکه تو باکس به زور ج میده ..بخصوص اولا سلام هم نمیداد والا:sadsmiley:

4- یه امضا براش انتخاب کن؟:) به توان بی نهایت :)

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی؟همش یادم نیست فقط یادمه بیشترش راز و نیازه:)

:)

7- فعالیتش توی سایت ؟
به قول نوتی ...خخخخخخ یه دل میگه برم برم. یه دل میگه نرم نرم خخخ دمت جیز نوتیکم از دست نوتی میکشیم الان میگی 24 ساعته

بعله تو باکس بودم من اولین بارم بود اومده بودم باکس

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
خوش اخلاق خنده رو

همیشه خندان
خخخ قیافه خندانش

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
اره
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
ساری یاغ خوردنشوالا خیلی خاصیت داره

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
دیدمش
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
چشمای تا اخر باز و خنده رو

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد
همیشه بخند تا دنیا بروت بخنده

دکترا

19- یه آرزو براش
آرزوی نهایت موفقیت و خوشبختی براشتشکر همچنین

:rose::rose:

از وقتی ک گذاشتی نهایت سپاس
بهترین هارو برات ارزومندم

'Reza'

New member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ اینکه اگر چیزیو بخواد راه رسیدن بهشو سخت نمیکنه برا خودشمگه سخته..تو سهم خودتو میری چلو بقیش دست خداست

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ همیشه خنده روئه آدم احساس راحتی میکنهما ک دوستت داریم نمیایی بریم بیرون

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ بعضا درجه ی رگ گوییش زیاد میشه اینم باعث میشه اطرافیان دلخور شن خخخخخودتم این اواخر دلخور شدی نگو بیلمدیم

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ رضا زیاد پست نمیذاره اگرم بذاره اینو میذاره:25r30wi:

7- فعالیتش توی سایت ؟ بیشتر تو چت باکس با یه :) و سلام و حضور دو ساعت بعد با این شکلک

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ آره به همین :) گیر داده بودم باهاش شوخی میکردمخیلی حال داد

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ به هیچ موضوعی بیش از مقداری که لازمه توجه نمیکنه-خیلی رکه-طرز فکرشم گاها دوس دارم چون اصلا اهل شوخی با زندگی و برنامه هاش نیستولی مردم دوست دارن بیشتر توجه کنن و به برنامه هات بخندن

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ برا من دوستیم با رضا...حالا ما غیر حماسه هم هدیگرو میبینیم و یکی از دوستای خوبمهوالا این روزا رفتی قایم شدی نمییای شاکیم

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ خیلی زیااااااد...ما با هم خیلی حرف میزنیم...در مورد برنامه ها و مشکلاتی که دارم باهاش حرف میزنم اونم راهنمایی میکنه...قرار بود بهم تدریس هم بکنه که جور نشد :)از سخت گیری و رک بودنم ترسید فرار ی شد

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ یادم نمیاد...نداشته

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا...بسی دیدمش :)

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.همینو بدونین خوش تیپه :)من خوشتییپی نمیبینم تو خودم

16- یه انتقاد...بعضا تو اصولایی که بهش پایبندی خصوصا در مورد افراد دیگه یکم نرمش به خرج بده و منعطف باشاره اگر به حیطه من ربط نداشته باشه دیگه اصلا نظظر دادنو از برنامه زندگیم حذف کردم

17- یه پیشنهاد...سراغ کاری که دوس داری برو و خبره شو تو اون زمینه و برا دکتراتم بخونچشم

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ کاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار+دکتریخوب اومدی

19- یه آرزو براش:ایشالا در وهله ی اول بتونی صاحب شغل بشی و در کنارش درستم بخونی و ازدواج کنی...که مجموعه اینا میشه شادی موفقیت و خوشبختی...پس ارزو نمیکنم چون میتونی بدستشون بیاری فقط میگم بجنگمیجنگم ولی خمیر زودتر یا دیرتر میشه یا یکی دیگه میپزه دست ما نیست انگار

سالار جان کارای خوبی میکنی و فکرت کار میکنه
امیدوارم موفق باشی و سربلند و پولدار
ابدارچی خواستی خبر کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

'Reza'

New member
درود بر آقا رضا و ملت

- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ :)

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ خوشم میاد در مورد نماز اول وفت و ساعت خواب ینی نهایت ساعت 12 مقیده و از باکس دل میکنه خخخوبه که بموقع بخوابن همه

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ رضاست دیگر گاهی می زند و آدم را نابود میکند :)) ( جدای از شوخی آقا ما دلخوریامونو به دست نسیم میسپریم میبره مسله ای نیس آقاا مسله ای نیس ):))))خوبه ک پ.خ کنی و بگی...پیشاپیش معذرت ما را پذیرا باش

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ یه آقا روبروی کعبه بوددر اینده حتما

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ روی خودمون سرمایه گذاری کنیم (انقد خوشم اومد جوگیر شدم خواستم حتی shareش کنم..خخ حالا بماند که بعد دیدم اصن من جایی رو ندارم که )خیلی قشنگه برنامه زندگیم شد

7- فعالیتش توی سایت ؟ باکس

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ یس باکس بود که انقد سلام دادم جوابمو نداد بعد بچه ها گفتن خخ رضا مدلشه ناراحت نشو :)تیکه بود

9- بارز ترین خصوصیتش ؟ بسی خوش رو:)

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ مستر بی تفاوت خندان :)بی تفائت نیستم

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ یبار زد لهم کرد خخ اون یادم می افته یادم نمیاد خوشحال میشم بگی پ.خ

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ کلا بچه خوبیه..با خوب بودنش کمک میکنه به همه

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ رویت نشده

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اوهوم خخ همش سکوت بود راغب بودم ببینم میتونه حرف بزنه که دیدم ماشاله خوش رو و برخورده تصوراتم له شد :)حقته

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. جای برداری فرزندی نوه ای ظاهرش خوبس:) همون تو ذهنمه دیگه اییییش

16- یه انتقاد..هووووچ فقط اگه دلت خواست تو باکس جواب ملتو بده خخخ :)

17- یه پیشنهاد..کار بیاب دکترارو ولش کن (والا)باریکلا

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟دنیال کار میرفتم حتما حتما بعد درس

19- یه آرزو براش..یه دعا میکنم بگین آمین :انشاله تا آخر امسال زمینه ی ازدواج خوب و صحیح وعاقلانه و البته کمی تا قسمتی عاشقانه برات فراهم بشه و خوشبخت و عاقبت به خیر بشی ..انشالهفکر نمی کنم

بدی از ما دیدی حلال کن :))
دستت درد نکنه
ممنون ک وقت گذاشتیو نوشتی
بهترین هار و برات ارزومندم

'Reza'

New member
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟ بچه مقیدی هستش

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ از بچهایی که ریسک کردن و ریضا رو دیدن شنیدم که خنده روعهریسک کردن؟

3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
رفتار سینوسیش تو پروفشینی چطوری هست

5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟عکس کعبه

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ تواپیک(تاپیکای) مذهبیش

7- فعالیتش توی سایت ؟ متولی چت باکس بود قبلا ....یه مدتم داشت منقرض میشد که میحط زیست تبریز نجاتش دادنهههههه
Just_Cuz_06.gif
... الان که در خدمت سوژه هفتس |:

داشتن با یه خارجی (البته اصالتا ایرانی بود)که از انگلیس آنلاین بود, گیس و گیس کشی میکردنمدعی خارجی:sdasdasd:

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
مثبت:معتقد بودن به فرایض دینی....منفی:عجول بودن ......اینو از رو دس مهسا تقلب کردم.

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ امانوف دیتل
739819_teehee2.gif

:)و ): و|: همچنین /:

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ اوهووووم

693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن..... فقط مهسا میدونه کچله کچللللللللللللللله......خو تقصیر نداره دوست نوتره دیگهحالا من کچلم نوتر ک مو داره

16- یه انتقاد ..

17- یه پیشنهاد....برا سوژه بعدی نوترو انتخاب کننمیشه اجازه ندارم ((((:)

این سختع

19- یه آرزو براش
...سلامتی ..موفقیت...همچنین من هم برات ارزوی شادابی دارم
خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتی امیدوارم به بهترینا برسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

'Reza'

New member

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟آرامش و متانت

2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟رو حرفی که میزنه میمونه

الان دیگه دلخور نمیشم ولی قبلنا تو باکس جواب سلام منو نمیداد بهش گفتم حلش کردیم:thumbsupsmileyanim:
4- یه امضا براش انتخاب کن؟چه زیبایی، معبود من !

اسمت، حست، عشقت، دردت، درمانت ...

داده ات، نداده ات، وصلت، هجرانت ...

همه زیباست !

مرا مجنون وصالت کن، ای پروردگار مهربانم !

خدایا، چون ماهیان که از عمق و وسعت دریا بی خبرند،

عظمت عشق تو را نمی شناسم.

فقط می دانم که معبود این دل خسته هستی

و اگر دیده از من برگیری خواهم مرد ... !

قشنگ بود کاندیدای امضا

6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟http://olumpezeshki.ir/thread14979.html تشکر

7- فعالیتش توی سایت ؟ییهو مویاد و هر وقت آن باشی یه اثری از ریضا تو چت باکس میبینی وقتی هم که عزم رفتن میکنه میره پی تصمیمش

8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟یادم نیست ولی به احتمال 99.999 درصد داخل چت باکس بوده

9- بارز ترین خصوصیتش ؟جدی بودنش

10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ااسم خودش خوفه

11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟:)

12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟بلی کمک کرده و لطفش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ممنون اقا ریضایادم نمیاد

13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟مکسینی بازم تو این سوال رو پرسیدی؟هوووووووووووووووووووووووم بزنمت نصف شی؟:mad_majidonline:

14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟دیدمش ولی دوس میداالم به صورت زنده دوستام رو ببینم یه جورایی ارشیوشون رو دیدمارشیو ههه

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد: همیشه بخند خنده خیلی خیلی خیلی خوبهنه خوب نیست خخ

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ بیشتر دنبال استعدادهایی که کشفشون کردم میرفتم و تو اون زمینه خبره میشدموالا شوماها استعداد داری ن مو

19- یه آرزو براش
دلت شاد تنت سالم و لبات :) باشه

همیشه خوب بمون /خوب بودن مهم نیست خوب موندن مهمهممنون

ممنون ازینکه وقت گذاشتی و نوشی برامون
لطف کردی
بهترین هارو برات ارزومندم

'Reza'

New member

ممنون از همه کسانی که وقت گذاشتن و نوشتن
و ممنون از کسانی ک تونستن و ننوشتن
خیلی جذاب بود
دوست داشتم نظرات دیگران رو در مورد بدونم وقتش کم بود اگر کسی بوده ک انتقادی داشته توی پ.خ منتظر نظر دوستان هستم......
مهمان این هفته سوژه کسی نیست جز
سپید71
البته این به اجبار بود چون جای اوشون رو گرفته بودم و معذرت میخوام از خدمتشون :)
همیشه شاد باشید و زندگی با عزت و سلامتی داشته باشید

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
sepid 71

1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
بی حاشیه بودن، ظاهر بین نبودن

غرور خوبی که داره

دلخور که نه
ولی بعضی وقتا به یاد دوستاش هم باشه خوبه(میدونم به یاد دوستاشه هاا، فقط بعضی وقتا نشون نمیده :)

قطعا آواتاراش خوبن

یبار یه مطلبی در مورد داروهای بیهوشی ارسال کرده بود. که به من تلفظ بعضیاشو یاد داد :bunnyearsmiley:

7- فعالیتش توی سایت ؟
تابستون زیاد بود. به تناسب هم باکس فعالیت داره هم تو انجمن

خخخ تو یه تاپیکی بود. خخخ از تغذیه صحبت شد. سپید میخواست سر به تنم نباشه خخخخ

9- بارز ترین خصوصیتش ؟
دوستان من اگه یه روز مکس رو بخاطر این سوال کشتم نگین مکس دیگه چرا نمیاد انجمن و چرا نوتر رفته زندان.:65d6a5d6s: گفتم در جریان باشین دیگه. همون سوال 2

بهترین اسم همون سپیده هست. دقیقا مثل سپیده هاست :)

قطعا گیلان و شمال و هوشبری

شاید موقعیتش پیش نیومده. ولی فک نکنم کمکی رو از کسی دریغ کنه

هیچ

:) بوووووووق

:) بازم بوووووووق

16- یه انتقاد

17- یه پیشنهاد
سپید هر چه سریعتر تکلیفتو مشخص کن. هنوز دیر نشده

خوبه خوب فکر میکردم در مورد آینده درسیم

19- یه آرزو براش
ان شالله تو رشته ی مورد دلخواهش قبول شه و یه کچل شویدی خوب و مهربون هم خدا نصیبش کنه که انقد به من نگه شویدی :) خخخ(شوخی کردم خدا جون :dadad4: مو دار باشه همسرش)

سپیدک همیشه همینجوری خوب بمون. به آرزوهات و اهدافت خوب فکر کن . قدر خودتو بدون :riz304:

آخرین ویرایش:

پیچک

New member
جمعه 7 آذر 1393

درود بر سپید همسایه ی عزیز

[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟

گاهی عصبانی میشه ...عصبانی که نه..جدی میشه... خودشو میگیره ...می پسندم

من دلخورش کردم ...ولی اون نه ....حلال کن سپید

بهتر از امضای خوش نمیشه نوشت

یه دختر که لباس سفید پوشیده بود ...موهای قهوه ای بلند داشت...اسم سپید و که میبینم اون عکس میاد تو ذهنم

تاپیک خاطره ...اون بچه که هیدروسفالی داشت ...سپید اصن خودت یادت میاد ؟

7- فعالیتش توی سایت ؟

قبلا اکتیو تر بود...سنش رفته بالا حوصلش نمیکشه بیاد

آره ...تو باکس بود...من گفتم اینجا داره بارون میاد...گفت عه اینجام بارون میاد...پیچک اونجا کجاست؟...منم گفتم گیلان...و اینگونه ما کشف کردیم که همسایه ایم...

9- بارز ترین خصوصیتش ؟

خخخ به کسی زیاد رو نمیده ...ینی یه جوری رفتار میکنه که تا یه حدی میشه باهاش صمیمی شد...

هوشبر باهوش ...فک نکردم همینجوری گفتم

بله شده....همسایه ها همیشه کمک میکنن به هم:28:

هیچی ندیدم

آره خیلی ... چند بار گفتم بهش ...حس کردم دوست نداره ...کاملا بهش حق میدم...

همون عکسه که گفتم

16- یه انتقاد

انتقادی بهش ندارم...واقعا دوست خوبیه

18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ ......

19- یه آرزو براش

آرزو میکنم...همه ی آرزوهاش برآورده شه.....

بی تعارف ...یکی از بچه های اینجاست که واقعا براش احترام قائلم .دختر خیلی خوب و دوست داشتنیه ....خیلی خوشحالم هم استانی هستیم...اینو همه جا گفتم ...بجز به خودش...

تا الان خیلی اذیتت کردم ...گاهی شوخی های بیجا ...سپید حلالم کن ....:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepid71

پیچک

New member
یکشنبه 9 آذر 1393

همسایه ی ما نیست پذیرایی کنه....

خودم هستم تاپیکو میارم بالا

دوستان انجیر میل کنین....نظر بزارین

tumblr_mfm71xYqMZ1rltmgco1_1280.jpg
[/QUOTE]