.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
اروم بود منظورش :-/.... :1dco2x0p1lilzhfpg1t

شما هم اسمتونو دقت نکردم. فک کردم اسمتون hope - nurse. هست ینی امید...... فک کردم پسرین گفتم شاید احسان اشتباه گذاشت :14:

تازه ممد نصف راهنمایی ها یعنی 50 درصدش اشتباست، دروغه، شما باید تشخیص بدین کدوم قسمتش راسته کدوم قستمش دروغ!!!!! من قبلن اعلام کرده بودم آخه :14:

eeeeeeehsan

New member
واقعا طرح کردن سوال خیلی سخته اما سعی خودمو کردم »

داغ نیستن فکر کنم در حد دمای 25 درجه :rolleyessmileyanim:/ بارم بندیش با اقا احسان

1) متولد چه فصلی از سال هستید؟

2) یه سوغات از شهرتون بگید ؟ ترجیحا خیلی معروف نباشه :)

3) در کدام بخش (تالار) از انجمن بیشتر فعالیت میکنید؟

4) متولد کدوم دهه هستید؟

5)بیشتر توی پیام خصوصی فعالیت میکنید یا پیام بازدید، ارسال پست در تاپیک و یا ایجاد تاپیک؟

بازم معرفت شما :riz304::riz304:

دوستان نه موافقت می کنن نه مخالفت، ما نمیدونیم چیکار کنیم.. :smilies:

eeeeeeehsan

New member
خب راند سوم هم برگزار شد. توضیحات آخر راند سوم رو حتمن بخونید.

همونطور که بهتون قول داده بودم کم کم داریم به لحظات ملکوتی تعویض آواتار نزدیک میشیم
891017_on_the_quiet2.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

eeeeeeehsan

New member
necrotizing fasciitis

علت: آقا زیرو نیستن چون زبونی که خاطره رو تعریف کرده با خط و زبون آقا زیرو فرق داره :rolleyessmileyanim: دیگه تنها گزینه ای که دیدم چت باکس باشن necrotizing fasciitis می باشند... دکتر گلچینم رد گزینه کردم :motat:

آقا احسان فقط اگر باز اشتباه گمراهم کرده باشینااااااااااا :sdasdasd:

واسه چی میزنی ی ی ی ی ی :sdasdasd:

آسمون

New member
آقا قبول نیس...من وظیفه انسانیمو جهت گمراه کردن انجام دادم وگرنه میدونسم بارانه:motat:

yara

New member
خب راند سوم هم برگزار شد. توضیحات آخر راند سوم رو حتمن بخونید.

همونطور که بهتون قول داده بودم کم کم داریم به لحظات ملکوتی تعویض آواتار نزدیک میشیم
891017_on_the_quiet2.gif

بیزحمت آواتار جدید منو آماده کن اقا احسان:motat:..............فقط یه شانس دیگه برام مونده
freizeit_0002.gif

eeeeeeehsan

New member
بیزحمت آواتار جدید منو آماده کن اقا احسان..............فقط یه شانس دیگه برام مونده
freizeit_0002.gif

نگران نباش یارا، تو آب نمک خوابوندم واست
freizeit_0002.gif

بسکه بچه مردمو گمراه میکنید :image170:

عـه چه جالب، شما هم میگین بسکه؟ ما هم از ـش رو خلاصه می کنیم میگیم بسکه :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
توجه:

اونایی که گفتن زیرو وان نیست، ممکنه باشه، من خطش رو ویرایش کردم حواستون که هست انشالا.. :smiliess (8):

aaram

New member
عـه چه جالب، شما هم میگین بسکه؟ ما هم از ـش رو خلاصه می کنیم میگیم بسکه :tonguesmiley:[/QUOTE]

اوهوم یعنی از بس ....
چیو آقا احسان؟ ازش؟ :21:

hebe.nurse

New member
نهههههههه قبول نیس
من حدسمو به خاطر اینکه بچها رو به اشتباه بندازم پروندم:tonguesmiley:
اصا تو همدست خوبی نیستی. دیگه راستشو میگم:smiliess (7):
راستی خودتم حساب میشی دیگه. تا حالا دوبار غلط گفتی. منتظر آواتارت باش :thumbsupsmileyanim:

mozhdeee

New member
من مطمئنم که مجید دیجی جوابه ولی نمیدونم چرا هیشکی اشاره ای نمیکنه شک کردم جوابم که نمیشه عوض کرد،این چه وضعشه:p7977cujr38iyymsu8:

sepideeee

New member
ای بابا جواب هر چی باشه من طبق معمولا قطعا اشتبا گفتم .. فقط اومدم واسه خالی نبودن عریضه اینجا یه اسپم بزارم :65d6a5d6s: اصلا یادم نیس کیو جواب گفتم :)) عجب هوش و هواسی دارم من :(50):

Nike313

New member
ای بابا جواب هر چی باشه من طبق معمولا قطعا اشتبا گفتم .. فقط اومدم واسه خالی نبودن عریضه اینجا یه اسپم بزارمd6a5d6s: اصلا یادم نیس کیو جواب گفتم :)) عجب هوش و هواسی دارم من :(50):

حواس.......هوش و حواس :-/
:ph34r-smiley::j58r36j3gcr4suxymup:riz277:

TUMS

Well-known member
من مطمئنم که مجید دیجی جوابه ولی نمیدونم چرا هیشکی اشاره ای نمیکنه شک کردم جوابم که نمیشه عوض کرد،این چه وضعشه:p7977cujr38iyymsu8:

من ب خاطر اینکه ناراحت نشین مجید دیجی را انتخاب کردم خخخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
نهههههههه قبول نیس
من حدسمو به خاطر اینکه بچها رو به اشتباه بندازم پروندم:tonguesmiley:
اصا تو همدست خوبی نیستی. دیگه راستشو میگم
راستی خودتم حساب میشی دیگه. تا حالا دوبار غلط گفتی. منتظر آواتارت باش

من فرق فکولم :thumbsupsmileyanim:

واقعن!!!! این چه وضعشه.. :p7977cujr38iyymsu8:

mahsast

New member
بالاخره یه بار درست حدس زدم ببینم این یکی درست در میاد یانه:25r30wi:

بالا