پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

SH!LA

New member
خیلی قشنگ بود شیلا :rose:

ممنـون؛ خوشحالـم که شماها هم خوشتون اومـد. :rose:

من از همینجا اعلام کنم من دو بار تاحالا خوابگاه دخترا رفتم، پس سعی نکنید منو تحریک به اعمال خاک بر سری کنید، چون من عادت ندارم غیر قانونی و بدون دعوت وارد جایی بشم
N_aggressive%20(21).gif

سال دوم راهنمایی که بودم، 1 بار پسر داییم رو بردیم سالن خانم ها! خیلی دلش می خواست عروس رو ببینـه و اصلاً اجازه ورود هیچ پسری رو نمیدادن! گفتیم بچه عُقده ای نشه! عروس هم کلی استقبال کرد ازش...! :riz481:

eeeeeeehsan

New member
سال دوم راهنمایی که بودم، 1 بار پسر داییم رو بردیم سالن خانم ها! خیلی دلش می خواست عروس رو ببینـه و اصلاً اجازه ورود هیچ پسری رو نمیدادن! گفتیم بچه عُقده ای نشه! عروس هم کلی استقبال کرد ازش...! :riz481:

nahal5555

New member
واقعــاً داشتن برادر خیلـی خوبــه و دوست داشتنـی... :heart:

[/QUOTE]

خوش به حالتون...منم داداش دوست ميدارم:sad:

nahal5555

New member
داداش میخوای چیکار نهال؟!! هیچکدومشون گلی به سر خواهراشون نمیزنن، یکیش خود من!!! والا.. :smiliess (7):

همه اينطور ميگن....ولى همه داداشا که مثل هم نيستن...مال خيليا خوبن....حالا بيچاره الهام شانس نياورده:tonguesmiley:

hebe.nurse

New member
- من از دست دیگران ناراحت نمی شوم؛ فقط نظرم را در موردشان عوض میکنم...!

- طوری باش که همه خبر مرگت را لایک نکند...share کنند...!

- دختر بچه ای از برادرش پرسید: معنی عشق چیست؟

برادرش جواب داد :عشق یعنی تو هر روز شكلات من رو، از كوله پشتی مدرسه ام بر میداری، و من هر روز باز هم شكلاتم رو همون جا میگذارم...!

آآآآآآآآخی نازززییییییییییی چقدر قشنگ!!!!!
خوش به حال اونایی که داداش دارن
من که همیشه تو حسرتش سوختم

حمیده جون منم تو حسرت دایی سوختمممممممم

SH!LA;567617 [COLOR=#000080 گفت:
واقعــاً داشتن برادر خیلـی خوبــه و دوست داشتنـی...

واقعــاً داشتن برادر خیلـی خوبــه و دوست داشتنـی...

خوش به حالتون...منم داداش دوست ميدارم

چی میگین شماها؟؟؟؟؟ حسرت داداش؟؟ دوس داشتنی؟؟....... ناراحتین؟؟؟؟؟:smiliess (15)::smiliess (5):
همینم مونده داداشام عشقو بهم یاد بدن خخخخخخخخخخخخخ
من هرروز در پی این جوابم که اخه من به کدامین گناه گرفتار نه یکی نه دوتا اونم 6تا داداش شدمممممم:j58r36j3gcr4suxymup

hebe.nurse

New member
من که تازه از برگشتم خابگاه...حسابی میچسبه بعد ناهار...:thumbsupsmileyanim:
دوستان هرکی میل داره بفرمایین...
78581065755943085115.jpg

واااااااااای چه چای شاهانه ای. اونجا خوابگاس واقعا؟؟:5:
اونا چیه کنار قند؟؟
شما کلوچه هم دارید؟؟!! واااااااای نبات :(((

hebe.nurse

New member
حلوا یه طعم داره اونم شیرینه:bunnyearsmiley (113

بعله منم غیر شیرین بهت نمیدم که:ad54ad:
فقط ما رسم مهمون نوازیمون اینه که از مهمونمون حین رو صندلی نشستن پذیرایی میکنیم:rolleyessmileyanim:
پس من برم حلوا بیارم؟؟؟؟؟:4d564ad6:

آسمون

New member
واااااااااای چه چای شاهانه ای. اونجا خوابگاس واقعا؟؟:5:
اونا چیه کنار قند؟؟
شما کلوچه هم دارید؟؟!! واااااااای نبات :(((

آقا سوء تفاهات شده بید...
این عکسو از نت گرفتم:14:
البته بگم چای خوردنای اتاق ما ازینم شاهانه تره... شکلات بیسکوییت شیرینی ونیات و...اما خب سایز لیوانا تانکری هس:tonguesmiley:و در طرح ها ورنگهای مختلف...:rolleyessmileyanim:

hamideh71

New member
چی میگین شماها؟؟؟؟؟ حسرت داداش؟؟ دوس داشتنی؟؟....... ناراحتین؟؟؟؟؟:smiliess (15)::smiliess (5):
همینم مونده داداشام عشقو بهم یاد بدن خخخخخخخخخخخخخ
من هرروز در پی این جوابم که اخه من به کدامین گناه گرفتار نه یکی نه دوتا اونم 6تا داداش شدمممممم:j58r36j3gcr4suxymup

هبه جون خوش بحالت من نمیدونم چرا خدا به یکی مثل من که عاشق داشتن داداشم هیچی نداده ولی به یکی مثل شما 6تا6تا داده!!!!!!!!!!!!!البته خداییش 6تا سخته فکر کنم خیلی گیر بدن مخصوصا اگر ازاون داداشای غیرتی باشن................
:smiliess (2):

eeeeeeehsan

New member

هبه جون خوش بحالت من نمیدونم چرا خدا به یکی مثل من که عاشق داشتن داداشم هیچی نداده ولی به یکی مثل شما 6تا6تا داده!!!!!!!!!!!!!البته خداییش 6تا سخته فکر کنم خیلی گیر بدن مخصوصا اگر ازاون داداشای غیرتی باشن................

حالا این هبه هم آدمیه که حرف داداشاش رو گوش کنه!!! :smiliess (4)::thumbsupsmileyanim:

hebe.nurse

New member
حالا این هبه هم آدمیه که حرف داداشاش رو گوش کنه!!!
پ ن پ:whistle:

خخخخخخخخ نع شکرخدا بی خاصیت تر ازین حرفان:25r30wi: ولی پیش خودمون بمونه من همیشه پز داداشامو پیش دوستام میدادم چون خیلی هوامو داشتن :))
ولی درکل زیر ی سقف زندگی کردن اونم با 6تا پسررررر فقط صبر ایوب و رحم و مروت خدارو میطلبه:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

emmy

Member
سلام به همه دوستان گلم.
سلام به آقا احسانمون:ad54ad:
خوبین خوشین؟دانشگاهیها چطورن؟پشت دانشگاهیا چطورن؟سرباز بعد از اینا چطورن؟
من که مریضم...امیدوارم شماها خوب باشین....آخه این احسااااان اینقدر منو حرص داده که دارم از دست میرم:wacsmiley:
پاتوق چرا بی صندلی شده با این همه عضو جدید!!!مدیر رسیدگی کنه لطفن....:mad_majidonline:

بالا