آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

shey2n25

New member
مهسا خانم کجایی؟هنوز تو حال و هوای عزاداری محرم هستی که دیگه سر نمیزنی به انجمن؟بیا که من تنها افتادم اینجا::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:

shino

New member
دوستان فقط دعا کنید ظرفیتا امسال نصف نشه و به بین الملل اضافه بشه، مثل کارشناسی ارشد که واقعا همه رو ناامید کرد

rozeabi

New member
دوستان به نظرتون در مورد رشته ی ژنتیک با نمره ی زبان 62، 3 مقاله ی آی اس آی که فقط تو یکی اسم اول خود آدم باشه چقدر شانس قبولی وجود داره. (نمره ی کتبی هم متوسط باشه. یعنی اگه قراره سی نفر دعوت بشن رتبه ی مرحله ی اول حدود 15 باشه)

silk

New member
سلام دوست عزیز
شما cv خوبی دارید ولی اگر شنیده باشید در رشته ژنتیک خیلی باند بازی هست و افرادی رو که دلشون میخواد میگرن نه کسایی که صلاحیت دارن...
شما کدوم دانشگاه بودی؟

دوستان به نظرتون در مورد رشته ی ژنتیک با نمره ی زبان 62، 3 مقاله ی آی اس آی که فقط تو یکی اسم اول خود آدم باشه چقدر شانس قبولی وجود داره. (نمره ی کتبی هم متوسط باشه. یعنی اگه قراره سی نفر دعوت بشن رتبه ی مرحله ی اول حدود 15 باشه)

rozeabi

New member
سلام دوست عزیز
شما cv خوبی دارید ولی اگر شنیده باشید در رشته ژنتیک خیلی باند بازی هست و افرادی رو که دلشون میخواد میگرن نه کسایی که صلاحیت دارن...
شما کدوم دانشگاه بودی؟
سلام سیلک. این باندبازی که در مورد همه ی رشته ها هست تقریبا. منم شانس زیادی ندارم. اجازه بدید اسم دانشگاهم رو نگم (چرا نمی خوام بگم رو خودم هم نمی دونم البته). فقط در این حد که از دانشگاههای تهران نیستم و هیچ کدوم از اساتید اونجا رو نمی شناسم

آخرین ویرایش:

silk

New member
سیلک این باندبازی که در مورد همه ی رشته ها هست تقریبا. منم شانس زیادی ندارم. اجازه بدید اسم دانشگاهم رو نگم. فقط در این حد که از دانشگاههای تهران نیستم و هیچ کدوم از اساتید اونجا رو نمی شناسم

بله تو رشته ژنتیک بارز تر هست این مساله. و من میشناسم کسی رو که 3 بار رتبه زیر 5 شد و تو مصاحبه ردش میکردن. من تو رشته های دیگه تا این حد حق خوری رو نشنیدم.
انشالله که جز قبولی های امسال باشید اون چیزی رو که خدا برای آدم بخواد زمین و آسمون هم نمیتونه ازت بگیره...آرزو میکنم حق به حق دار برسه :)

rozeabi

New member
بله تو رشته ژنتیک بارز تر هست این مساله. و من میشناسم کسی رو که 3 بار رتبه زیر 5 شد و تو مصاحبه ردش میکردن. من تو رشته های دیگه تا این حد حق خوری رو نشنیدم.
انشالله که جز قبولی های امسال باشید اون چیزی رو که خدا برای آدم بخواد زمین و آسمون هم نمیتونه ازت بگیره...آرزو میکنم حق به حق دار برسه :)

ممنون. آرزوی متقابل براتون دارم. نمی دونم من خیلی خوش بینم و فکر نمی کنم که آدمهایی پیدا بشن که حق کسی رو که یک سال بلکه بیشتر زحمت کشیده پایمال کنند. البته این طبیعیه که هر استادی در شرایط برابر دانشجوی خودش رو انتخاب کنه ... من می تونم از سی وی شما بپرسم؟

silk

New member
ممنون. آرزوی متقابل براتون دارم. نمی دونم من خیلی خوش بینم و فکر نمی کنم که آدمهایی پیدا بشن که حق کسی رو که یک سال بلکه بیشتر زحمت کشیده پایمال کنند. البته این طبیعیه که هر استادی در شرایط برابر دانشجوی خودش رو انتخاب کنه ... من می تونم از سی وی شما بپرسم؟
2 مقاله
کتاب
تدریس
پوستر هم دارم
شما چطور؟

rozeabi

New member
2 مقاله
کتاب
تدریس
پوستر هم دارم
شما چطور؟
تبریک میگم. با این سی وی ان شالله قبولید. من فقط پوستر، مقاله ی فارسی و مقاله ی آی اس آی دارم. سابقه ی تدریس یا تالیف و ترجمه ندارم.

silk

New member
تبریک میگم. با این سی وی ان شالله قبولید. من فقط پوستر، مقاله ی فارسی و مقاله ی آی اس آی دارم. سابقه ی تدریس یا تالیف و ترجمه ندارم.
شما هم عالی هستید. باید ببینیم خدا چی میخواد من که زیاد امید ندارم.

varia

Well-known member
دوستان منم شنیدم ژنتیک باندبازیش نسبت به بقیه رشته ها زیاده. امسال تو خابگاه با دوستی آشنا شدم که میگفت پارسال 74 زده بود و cv متوسطی هم داشته ولی ردش کردند(و خودش احتمال میداد که بیشتر بخاطر اینکه ارشدشو علوم بوده رد شده!)

varia

Well-known member
دوستان منم 2 تا isi دارم که اسمم اول نیست ولی بعد استادهامم. دو تا علمی پژوهشی(که نویسنده مسئولم) یه سخنرانی، 4-5 تا کنگره کشوری و دو تا کنگره بین المللی. مقاله پایان نامم هم فعلا اکسپت نشده،

بنظرتون چطوره؟؟

اونایی که کارمند دانشگاهن و یا مسئول از دانشکده ها cv شون خیلیه هر استادی که طرح داشته اسم اونارم بعنوان همکار رد کرده.

کارولین

New member
سلام سیلک. این باندبازی که در مورد همه ی رشته ها هست تقریبا. منم شانس زیادی ندارم. اجازه بدید اسم دانشگاهم رو نگم (چرا نمی خوام بگم رو خودم هم نمی دونم البته). فقط در این حد که از دانشگاههای تهران نیستم و هیچ کدوم از اساتید اونجا رو نمی شناسم
رز ابی عزیز سی وی خوبی داری ایشاله که قبول بشی عزیزم. با نظر silk موافقم اما این جوری اگه بخواییم فکر کنیم پس چرا امتحان دادیم؟ اینجا دیگه باید به خدا توکل کرد ایشاله کسانی که لایق هستن وارد دوره دکتری بشن.ماهم بین اونا

بالا