آبجی مهنااا (;
![]()
سلااااااااااااام مهنایی خوبی؟دلم تنگت شده
مهنا خواستم بیام اینجا شرکت کنم برای عکست اما هرچی عکس سرچ کردم اصلا نتونستم انتخاب کنم شبیهتدنبال اسم اون بازگیر تلویزونم که بهت گفتم شبیهش هستی هرچی فکر کردم اسمش یادم نیومد باز ( آخه اصلا زیاد فیلم بازی نمیکنه منم که ماشاالله اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم یادم باشن اینا همش).
اما از بچه های اینجا که حدس زدن یکی رو یکمی شبیهت میدونم :
سلام آرام مهربونم ممنون تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟
همین ک اومدی ی دنیا ارزش داره خواهری خوشگلم40)::heart:
همه تصورات من بود این تازه اسم مهنا هم بهش میاد.... من باس نامزد بلا منازعه کسب رتبه اول می بودمهووووووم من فکر کردم
1-اولین رتبه مشه ناری...چرا؟ نه براساس ظاهر...از نظر ظاهر ک خیلی فرقه)) ب خاطر اینکه مث الناز ب ظاهر آرومم...ولی دقت کنین متوجه میشین خیلی خیلیم آروم نیستم
) ولی حالا شایدم الناز اروم باشه هااا..درهرصورت چون ناری لفظ آروم بودن رو گفت ناری رتبه اول رو میاره..
![]()
2-نظر آوا درمورد شخصیتم 80% درست بودآوا رتبه دوم....
3-از اونجا ک بچگیم ی روسری محلی داشتم شبیه عکسی ک مژده گذاشته، رتبه سوم ب این عکس
![]()
البته اقا احسان هم ب آروم بودن اشاره داشتن ولی دیگه باید سه نفر انتخاب میشدن دیگه
عکس انتخابی مریم هم خیلی ناز و آروم و دوس داشتنی بود...ممنوووون
باران عزیزم ممنوووون بابت عکس نازی ک انتخاب کردی...این نی نی رو خیلی دوس دارم
عکسی ک آقا مکسین هم انتخاب کرد خیییییییلی بامزه بود...عینهووو بچه مثبت درسخونا
حیف ک فقط باید سه مورد رو انتخاب میکردم... گل برای همه
این تاپیک بعد مدت ها کمرنگ شدنم خیلی چسبید...ممنون از همگی![]()
هووووووم من فکر کردم
1-اولین رتبه میشه ناری...چرا؟ نه براساس ظاهر...از نظر ظاهر ک خیلی فرقه)) ب خاطر اینکه مث الناز ب ظاهر آرومم...ولی دقت کنین متوجه میشین خیلی خیلیم آروم نیستم
) ولی حالا شایدم الناز اروم باشه هااا..درهرصورت چون ناری لفظ آروم بودن رو گفت ناری رتبه اول رو میاره..
![]()
2-نظر آوا درمورد شخصیتم 80% درست بودآوا رتبه دوم....
3-از اونجا ک بچگیم ی روسری محلی داشتم شبیه عکسی ک مژده گذاشته، رتبه سوم ب این عکس
![]()
البته اقا احسان هم ب آروم بودن اشاره داشتن ولی دیگه باید سه نفر انتخاب میشدن دیگه
عکس انتخابی مریم هم خیلی ناز و آروم و دوس داشتنی بود...ممنوووون
باران عزیزم ممنوووون بابت عکس نازی ک انتخاب کردی...این نی نی رو خیلی دوس دارم
عکسی ک آقا مکسین هم انتخاب کرد خیییییییلی بامزه بود...عینهووو بچه مثبت درسخونا
حیف ک فقط باید سه مورد رو انتخاب میکردم... گل برای همه
این تاپیک بعد مدت ها کمرنگ شدنم خیلی چسبید...ممنون از همگی![]()
خیلی جالبه دوستان. برای مهنا و تارا خانم این عکسها که گذاشتید تقریبا مشابه شخصیتی هست که تو انجمن از خودشون نشون دادند.
تارا :j58r36j3gcr4suxymup
مهنا :sarma:
کاربر سوژه این هفته
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
::*مریم::
لطفا در ادامه حدس و نظرتون رو در مورد سوژه این هفته قرار بدید.