آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

shey2n25

New member
سلام بچه ها من آموزش بهداشت امتحان دادم میانگین 43 درصد زدم به نظرتون قبول میشم؟

منم اموزش بهداشتم افرین خ خوب زدی قبولیت با توجه به قبولی های پارسال صد در صده.میشه بگی چیا خوندی؟چقدر وقت گذاشتی؟سال اول بود امتحان میدادی؟من که به کلی خراب کردم میخوام بخونم برا سال دیگه

Persian-Masoud

New member
سلام دوستان بخصوص آموزش بهداشتیا،
منم سال دیگه کنکور دارم، انشالله قبولیتونو ببینم تا از تجربتون استفاده کنم. :motat:

mehsad

New member
نمونه کارنامه رو فقط در اینترنت سرچ کنید تا پیدا کنید در غیر اینصورت پیدا نمیشه
توی دفترجه که نوشته 2 برابر ظرفیت دعوت میشن گرچه من از قانون جدید خبری ندارم

خیلی ممنون. پیدا نکردم. شما نمونه کارنامه مگه پیدا کردید؟ کدوم سایت؟

shino

New member
خیلی ممنون. پیدا نکردم. شما نمونه کارنامه مگه پیدا کردید؟ کدوم سایت؟
من بیوشیمی بودم پیدا کردم، از رشته های دیگه خبری ندارم. تونستم دوتا پیدا کنم یکی سایت علوم پزشکی دات کام و دیگری همون آموزشگاهه(اسمشو نبر)
همچنین از بچه های قبولی سال پیش سوال کردم

طریقه دعوت به مصاحبه امسال

نمونه کارنامه رو فقط در اینترنت سرچ کنید تا پیدا کنید در غیر اینصورت پیدا نمیشه
توی دفترجه که نوشته 2 برابر ظرفیت دعوت میشن گرچه من از قانون جدید خبری ندارم
ببینید دوستان در دفترچه نوشته 30 درصد میانگین نمره کل تمام شرکت کنندگان همه گروههای امتحانی و 50 درصد میانگین نمره کل شرکت کنندگان هر گروه امتحانی در نهایت این بستگی دارد که دیگران چگونه اکتحان داده اند اما با توجه به شرایطی که در سطح این آزمون پیداست شما تر جیحاً حداقل نمره کتبی 250 به بالا رو بایستی کسب کنید یعنی اگر تعداد سوالات آزمونتون 150 تایی بوده این نمره کتبی 250 فقط تعداد سوالات صحیح رو بعد از کسر نمره منفی است! و این عدد رو به نظرم با توجه به 2 برابر ظرفیت امکانش هست که 60 نفر در یک ظرفیت مثلاً 30 نفری دعوت کنند اما یک چیز مهم امیدوارم امسال ظرفیتها کم نشه!این لیست ابتدایی محلهای پذیرش که در دفترچه است امکان تغییر کردنش زیاد و حتی حذف برخی از دانشگاهها مثلاً در رشته بیوتکنولوژی زنجان بر اساس شنیده یکی از دوستان دکتری احتمالاً امسال دانشجو نمیگیرند متاسفانه کم کردن ظرفیتها خیلی ضد حال است

طریقه محاسبه نمره کتبی

پس از درصد گیری برای هر درس طبق فرمول دفترچه(تعداد صحیح*3 منهای پاسخهای غلط تقسیم بر 3*تعداد کل سوالات هر درس)
هر درصد رو بطور مجزا در تعداد سوالات هر درس ضرب کنید سپس تمامی اعداد بدست آمده مربوط به هر درس رو با هم جمع و عدد نهایی را در عدد 3 ضرب کنید
عدد حاصل نمره کتبی شماست در نهایت هم 150 نمره میماند واسه مصاحبه
پیروز باشید

پس از درصد گیری برای هر درس طبق فرمول دفترچه(تعداد صحیح*3 منهای پاسخهای غلط تقسیم بر 3*تعداد کل سوالات هر درس)
هر درصد رو بطور مجزا در تعداد سوالات هر درس ضرب کنید سپس تمامی اعداد بدست آمده مربوط به هر درس رو با هم جمع و عدد نهایی را در عدد 3 ضرب کنید
عدد حاصل نمره کتبی شماست در نهایت هم 150 نمره میماند واسه مصاحبه
پیروز باشید

چقد داستان ! ميانگين كلتونو رو ضربدر 4.57 كنيد ميشه نمره كتبي

سارا110

New member
بچه ها اگر کسی از نحوه پذیرش بین الملل خبر داشت بگه لطفا. البته ماشالله همه زرنگید به این چیزها فکر نمی کنید...فقط لطف کنید اگر چیزی در مورد ظرفیت بین الملل برای من تنبل پیدا کردید بگید...ممنون

ems

New member
سلام
از بچه های پرستاری کسی هست که شرکت کرده باشه من امسال میانگین 48 درصد زدم به نظرتون قبول میشم
سوالات مدیریت و آموزش رو معلوم نبود از کجا طرح کردند واقعا سوالات بیشتر تست هوش بود تا آزمون دکتری

shino

New member
310 میره مصاحبه دوستان؟؟؟
بستگی به رشتتون داره و میانگین شرکت کننده های رشتتون
ولی با این حال 310 نمره بالایی و به مصاحبه میره
خیلی از رشته ها با 250 هم میرن و قبول میشن و خیلی ها با 300 هم میرن و قبول نمیشن

ali 4,57 az kojaumad???

اينكه كدوم نمره ميره مصاحبه بسته به رشته فرق داره...مثلا رشته باكتري نهايتا نفر اول سال قبل نمره ي كتبيش 215 بود و اصولا ميانگين درصدهاي خوب توي رشته باكتري بين 40 تا 48 هست و اصولا بالاتر از اين اگه كسي بزنه به نظر من نابغه ست ! .... در مورد 4.57 هم واسه رشته خودم كه كارنامه چندتا از بچه ها رو داشتم يه نسبت تناسب بستم ...ديدم اگه ميانگين كل ضربدر اين عدد بشه حدودا به نمره ممون ميرسيم !

aaram

New member
اينكه كدوم نمره ميره مصاحبه بسته به رشته فرق داره...مثلا رشته باكتري نهايتا نفر اول سال قبل نمره ي كتبيش 215 بود و اصولا ميانگين درصدهاي خوب توي رشته باكتري بين 40 تا 48 هست و اصولا بالاتر از اين اگه كسي بزنه به نظر من نابغه ست ! .... در مورد 4.57 هم واسه رشته خودم كه كارنامه چندتا از بچه ها رو داشتم يه نسبت تناسب بستم ...ديدم اگه ميانگين كل ضربدر اين عدد بشه حدودا به نمره ممون ميرسيم !

علی آقا گفتین پارسال نفر اول نمره اش 215 بوده .توی تاپیک باکتری گفتین نفر آخر 180 بوده..پس انقدر به هم نزدیک هستن نمره اشون؟:dadad4:

علی آقا گفتین پارسال نفر اول نمره اش 215 بوده .توی تاپیک باکتری گفتین نفر آخر 180 بوده..پس انقدر به هم نزدیک هستن نمره اشون؟:dadad4:
آره واسه باكتري سال قبل فرق نفر اول و آخر فقط توي ده تا سوال بود. نفر اول كتبيش 215 و نفر آخري كه قبول شد 180 بود.

nono

New member
منم اموزش بهداشتم افرین خ خوب زدی قبولیت با توجه به قبولی های پارسال صد در صده.میشه بگی چیا خوندی؟چقدر وقت گذاشتی؟سال اول بود امتحان میدادی؟من که به کلی خراب کردم میخوام بخونم برا سال دیگه
سلام عزیزم ممنون از دلداریت،آره اول ساله که شرکت می کنم ماه بعد دفاعمه،منابع در آدرس زیر خیلی مهمند اما من تنها تونستم 10 کتاب بخونم،راستی از رتبه قبولیهای پارسال خبر داری کمترین رتبه قبولیشون چند بوده؟ انشالله که موفق باشی.
آموزش بهداشــــــــت و ارتقاء سلامــــت

shey2n25

New member
سلام عزیزم ممنون از دلداریت،آره اول ساله که شرکت می کنم ماه بعد دفاعمه،منابع در آدرس زیر خیلی مهمند اما من تنها تونستم 10 کتاب بخونم،راستی از رتبه قبولیهای پارسال خبر داری کمترین رتبه قبولیشون چند بوده؟ انشالله که موفق باشی.
آموزش بهداشــــــــت و ارتقاء سلامــــت
والا از رتبه ها بیخبرم اما میدونم پارسال میانگین 60 تهران آورده و میانگین 40 یزد.من هم به استناد منابعی که این وبلاگ گذاشته بود خوندم اما نتیجه نگرفتم میشه اسم کتابایی را که خوندی بزاری مثلا روانشناسی سلامت شهناز محمدی را خوندم اما سوالاتش را نتونستم جواب بدم اگه لطف کنی شماره یا ایمیلت را بگذاری ممنون میشم.یه مشاوره ی اساسی احتیاج دارم

varia

Well-known member
والا از رتبه ها بیخبرم اما میدونم پارسال میانگین 60 تهران آورده و میانگین 40 یزد.من هم به استناد منابعی که این وبلاگ گذاشته بود خوندم اما نتیجه نگرفتم میشه اسم کتابایی را که خوندی بزاری مثلا روانشناسی سلامت شهناز محمدی را خوندم اما سوالاتش را نتونستم جواب بدم اگه لطف کنی شماره یا ایمیلت را بگذاری ممنون میشم.یه مشاوره ی اساسی احتیاج دارم

چند نفر برمیدارن رشتتون؟؟

بالا