آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

samanpasha

New member
سلام دوستان کسی هست که بیولوژی تولید مثل شرکت کرده باشه?
درصداتون چطور بود?

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
فکر نکنم اخه سال های قبل کل متقاضی های دکتری اموزش بهداشت زیر 100 نفر بودن من 30% کل نمره ی ازمون را نمیارم که حتی دعوت به محاسبه بشم.کلا بیخیال شدم.درصدات چند شد؟راستی کلیدا اشتباه زیاد داشت اعتراض نزدی؟

نه عزیزم اعتراض نزدم
یعنی اگه متوسط30بزنی دعوت میشی؟

sma

New member
از بچه ها کسی هست آزمون دکترای تخصصی سم شناسی شرکت کرده باشه؟ چه سطحی داشت سوالات؟با این کلیدا من خراب کردم

سارا110

New member
بچه ها بین الملل هم مثل پارسال باید مرحله اول در بیای؟ آخه خیلی ها تیک بین الملل را نمی زنن تو مرحله اول در میان خب بعد ظرفیت ها را کی پر می کنه؟

shey2n25

New member
نه عزیزم اعتراض نزدم
بله باید 30در صد به بالا بزنی این قانون جدید را امسال گذاشتن اگه دفترچه را کامل و دقیق بخونی داخلش نوشته

- - - Updated - - -

نه عزیزم اعتراض نزدم
بله باید 30در صد به بالا بزنی این قانون جدید را امسال گذاشتن اگه دفترچه را کامل و دقیق بخونی داخلش نوشته

mehsad

New member
بچه ها نمره چند به بالا مصاحبه دعوتیم؟
از کجا بدونیمدرصدای بقیه چ جوریاس؟ هیچ جا نمونه کارنامه نیست؟
دوبرابر یا سه برابر دعوت میشن؟
استعداد تو نمره کتبی هم تاثیر داره یا فقط مصاحبه؟

mehsad

New member
جواب اعتراضا رو به خودمون هم میدن یا فقط تو کلید نهایی باید ببینیم تاثیر داشته یا نه؟

shino

New member
جواب اعتراضا رو به خودمون هم میدن یا فقط تو کلید نهایی باید ببینیم تاثیر داشته یا نه؟

جواب اعتراض (اگر طراحان معصوم سوال بپذیرن که اشتباه کردن) فقط در کلید نهایی انتشار پیدا میکنه.

shino

New member
بچه ها نمره چند به بالا مصاحبه دعوتیم؟
از کجا بدونیمدرصدای بقیه چ جوریاس؟ هیچ جا نمونه کارنامه نیست؟
دوبرابر یا سه برابر دعوت میشن؟
استعداد تو نمره کتبی هم تاثیر داره یا فقط مصاحبه؟

نمونه کارنامه رو فقط در اینترنت سرچ کنید تا پیدا کنید در غیر اینصورت پیدا نمیشه
توی دفترجه که نوشته 2 برابر ظرفیت دعوت میشن گرچه من از قانون جدید خبری ندارم

hekmat

New member
با سلام
کسی امتحان سلامت در بلایا امتحان داده یا نه ؟
خسته نباشید

mahsa.

New member

- - - Updated - - -

پس اونوقت خیلیا دعوت میشن که:(((((((((((((((((

hekmat

New member
تعدادصحیح ضرب 3 منهای تعداد غلطا
تقسیم بر تعداد کل سوالات ضرب 3

سارا110

New member
سلام...نه بابا. من تازه بر عکس شنیدم. قرار پولی ها را زیاد کنند. سراسری را کم کنند. ارشد امسال هم ظرفیت دولتی تقریبا نصف شد. من شنیدم بین الملل اسمش می خواد بشه پردیس خود گردان.اما نمی دانم نحوه پذیرشش چه تغییری می کنه...

varia

Well-known member
سلام...نه بابا. من تازه بر عکس شنیدم. قرار پولی ها را زیاد کنند. سراسری را کم کنند. ارشد امسال هم ظرفیت دولتی تقریبا نصف شد. من شنیدم بین الملل اسمش می خواد بشه پردیس خود گردان.اما نمی دانم نحوه پذیرشش چه تغییری می کنه...

اوهوم. ولی بنظرم پولی رو جمعش کنن بهتره! با این وضع مالی دانشجو ها و جوونا! اگه یکی پولی قبول بشه هم ! بعدا اذیت میشه که هزینه تحصیلشو از طریق خانوادش تامین کنه!

nono

New member
سلام بچه ها من آموزش بهداشت امتحان دادم میانگین 43 درصد زدم به نظرتون قبول میشم؟

shey2n25

New member
پس اونوقت خیلیا دعوت میشن که:(((((((((((((((((

نه بر عکس خیلی ها دعوت نمیشن.مثل من که درصدام خیلی پایین تر از 30 هست.نه اینکه هرکی 30 زده باشه دعوت بشه.منظور اینه که زدن 30 شرط لازمه نه کافی متوجه منظورم شدی؟تو بالاتر از 30 زدی؟درصدهات را نگکفتی؟

بالا