آسمون
New member
هیسسسسسسسس :smiliess (6): هیسسس :smiliess (6):
تاکی احسان؟
هیسسسسسسسس :smiliess (6): هیسسس :smiliess (6):
:|
عیاااااااال یه آپرکات بیا تو فک این آسمون، داره میونه ما رو هم میزنه :65d6a5d6s:
تو خودت میدونی من عرضه این کارا رو ندارم(
چـطوره آواتارم؟؟؟![]()
چـطوره آواتارم؟؟؟![]()
من همینجا اعلام میکنم احسان خان خیلی وفاداره زیرا هیچکس با این شرایط اسفناکی که احسان داره زنش نمیشه....من فقط خام شدم اونم تقصیر ننه تاپیک و نهاله:1dco2x0p1lilzhfpg1t:sadsmiley::dadad4:
عروس دس رو من بلند کردی نکردیا...گول مظلوم نمایی هاشو نخور.
- - - Updated - - -
چی گذاشته بودی مگه؟من ندیدم:-(
تاکی احسان؟
من همینجا اعلام میکنم احسان خان خیلی وفاداره زیرا هیچکس با این شرایط اسفناکی که احسان داره زنش نمیشه....من فقط خام شدم اونم تقصیر ننه تاپیک و نهاله:1dco2x0p1lilzhfadsmiladad4:
کووووووفت :25r30wi:
:25r30wi:احسان تو اینجا هم یه زن داری؟؟....خجالت نمیکشی تو هر تاپیک یه عیال؟؟:25r30wi:
دیگه کجاها قایم کردی؟...::
صرفا جهت حال گیری و ایجاد اغتشاش خخخخخ![]()
:25r30wi:احسان تو اینجا هم یه زن داری؟؟....خجالت نمیکشی تو هر تاپیک یه عیال؟؟:25r30wi:
دیگه کجاها قایم کردی؟...::
صرفا جهت حال گیری و ایجاد اغتشاش خخخخخ![]()
دمتون جیززززززززززززززز ::riz304::thumbsupsmileyanim:نوش جــــاااااااان :thumbsupsmileyanim:
- - - Updated - - -
آره سمانه، دیـر اومدی ولی جای تو جزغالش کردیم.))))
دمم گرم تاپیکتون داشت میرفت پایین آوردمش بالا واسه سلامتیم جمیعا صلوات:auizz3ffy9vla57584x
من همینجا اعلام میکنم احسان خان خیلی وفاداره زیرا هیچکس با این شرایط اسفناکی که احسان داره زنش نمیشه....من فقط خام شدم اونم تقصیر ننه تاپیک و نهاله:1dco2x0p1lilzhfpg1t:sadsmiley:
اینجا کجاست؟؟؟....شبیه شهر ماست...:4d564ad6:
اینجا کجاست؟؟؟....شبیه شهر ماست...:4d564ad6:
جام خالی بوده کنار دریا با آبجیم باشم:-اینجا ساری میباشد...
زمان:دیروز...ساعت 10 صبح![]()
احسان؟ننه؟یه دختر واست پسندیدم...بلوند و چشم آبی...امروز رفتم با مادرش حرفیدم مادر...:sarma:میخاس زنگ بزنه عاقد بیاد گفتم حالا بذار با پسرم صحبت کنم ببینم وقت داره...![]()
خوش به حالتون دریا دارید .بچه ها هر کی بگه دوس داره کدوم شهر ایران زندگی کنه و چرا؟
جام خالی بوده کنار دریا با آبجیم باشم:--
-
-(