پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
وااااااای خدااااا....:5:
اینجوریشو دیگه ندیده بودم...
این دیگه چه صندلی ای بووووود......

عالی بودی پیچک جان/خان... :sarma:
من داشت گریم در میومد ب خاطر تو با این حجم سوالا.... رومون کم شد....
از همه بهتر تر تر هم go in the room بود.... طراح محترم چسبید به دیوار.... :motat:

:25r30wi:
تقصیر طراح محترمه که وقت صندلی داغ شما به جای کنده درخت خاروخاشاک ریخت تو آتیشتون :))
ای بشکنه این دست که نمک نداره :)))))))

آسمون

New member
نفس؟تو هم شیرازی شدیا!!!!!!;-);-):):):)الهی قربون پیچووو گفتنت برم من.من که باهات کم شیرازی میحرفم!!! ;-);-):):)بوشو ر ی بوشو ری بوشو ری خوبه نفسم؟:):):)

آره آبجی...خووو باید یاد بگیرم بعدا لازم میشههه:riz277:

خدا نکنه عزیزممم...
بلاچه تو که نباید بگی بوشوری به درسات...:black_eyed:

آخه مارلیک مورچه چیه که کله پاچش باشه :tonguesmiley:

نشنیدم چی گفتی احسان؟؟؟باز هوس بادمجون کردی انگار...
24.gif

آسمون

New member
اوووووووو چقد سوال خخخخخ پیچک کارت درومده که الاناس ک هویت واخعیت رو شهها خخخخخخخخخخ
خسته نباشی پیچی اگه ی موقه حال نداشتی بسپار بخودم جواب میذم اصن غمت نباشه اصلا:4d564ad6:

محدثه جون بازم به ما سر بزن خوشال میشویم هرچند ما گیاه نیسیم اما بچه های خوفی هسیم...:28:

آسمون

New member
پیچک اگه از فلافلای من میخوردی یتنه تا آخرش میرفتی...

آقا موج من هر وق آواتار شما رو میبینم حس خوبی بهم دست میده نمیدونم چرا:shocked:
تاپیک ما رو منور کردین...چرا ایستادین بفرمایین بشینین:riz304:

آسمون

New member
نه خوبم خیلی خوب بود ...عالی بود...سوالای احسان همش آبکی بود...بیشتر هم انتظار نمیرفت....جایی برای پیچوندن نداشت

راستی شما دوتا آواتارتون چقد شبیه همه.....قضیه چیه؟؟......من تازه دارم با شما آشنا میشم:riz304::riz304:

پیچک جان ما دوتا مرغ عشق میباشیم...:28:

آسمون

New member
این قصه سر دراز دارد:):):):):)از احسان یا آبجی آسمونم بپرس.احسان؟ابجی؟بیاید جواب پیچکو بدید:):):)میتونی پستای قبل رو هم بخونی;-);-):):):)

در یک جمله براش شرح دادم آبجی:motat:
یاد جذوه نوشتنم سر کلااس افتادم:25r30wi:

آسمون

New member
فک کنم همون حس غریزی گرایش به جنس مخالف باشه.....

اینو بعدا پاک میکنم....

- - - Updated - - -

فک کنم همون حس غریزی گرایش به جنس مخالف باشه.....

اینو بعدا پاک میکنم....

ای جانم...:25r30wi:آق پیچی راحت باش ...اگه بدونی تو این تاپیک چه حرفا که زده نشده...من هی جملتو خوندم ببینم کجاش مورد داره که میخای پاکش کنی...:riz481:به نتیجه نرسیدم اما...:smilies:

آسمون

New member
خب اینجا که متوجه نشدم کی به کیه پس تادرودی دیگر بدرود!!!!!

آقا آرش معرفی میکنم...من آسمونم...ننه تاپیک
ما یه سری آدم با معرفت تشریف داریم که تو این تاپیک با هم خوش میگذرونیم...یه جورایی الکی خوشیم:rolleyessmileyanim: هرچقد بخایم اسپم میذاریم...خلاصه از هفت دولت آزادیم...
اگه دوس داشتین میتونین عضوی از مابشین...نگاه به شلوغی این دوشبم نکن چون صندلی داغ بود یکم قاطی پاتی شد...چن نفر بیشتر نیسیم...
دو روز سر بزنی روال کار دستت میاد
اعضای فعال:
احسان
خودم!
سارا
هبه
EMMY
نهال
مارلیک
شیلا
STF
KOLUCHE
IMMUNITY
حمید گاهی!
آق پیچی هم تازه اومده...
بچه ها بجان خودم فی البداهه گفتم اگه کسی جا موند از الان میگم :riz513:

آسمون

New member
من :motat:
احسان چجوری این آقای ترسو(ترس امنیتی) رو وادار کردی صندلی داغ بشینه ؟:

بهههههههههه خسته نباشی سپید جون...:sadsmiley:من نشوندمش بابا...
نه خدایی احسان اصن ازین هنرا داره؟؟؟:5:
این افتخار نصیب من شد:rolleyessmileyanim:

آسمون

New member
وای خدا مردمممممم
دیگه میرم سراغ کار و بارم...
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
:bunnyearsmiley:

پیچک

New member
ای جانم...:25r30wi:آق پیچی راحت باش ...اگه بدونی تو این تاپیک چه حرفا که زده نشده...من هی جملتو خوندم ببینم کجاش مورد داره که میخای پاکش کنی...:riz481:به نتیجه نرسیدم اما...:smilies:

چمیدونم والا...پس فردا میان خر ما رو میگیرن که از این نظریه های فرویدی میدی و اینا...

اونوقت خر بیار باقالی بار کن

arash-77

New member
آقا آرش معرفی میکنم...من آسمونم...ننه تاپیک!!!!!!!!!!!!!!

ننه تاپیک؟؟!!!!!!!!!
:thumbsupsmileyanim:

ننه تاپیک یعنی چی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/SIZE]

آسمون

New member
آقا آرش معرفی میکنم...من آسمونم...ننه تاپیک!!!!!!!!!!!!!!

ننه تاپیک؟؟!!!!!!!!!

ننه تاپیک یعنی چی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/SIZE]

:25r30wi:
آخه من تازه رفتم تو 75 سال:rolleyessmileyanim:بچه ها اینجا بی کسوکار بودن دیگه شدم ننه خونده بر وزن پدر خانده!و سرپرستیشونو قبول کردم:sarma:
والا یادم نیس کی این نونو تو دامنم گذاش...فک کنم وسام بود...یهو بخودم اومدم دیدم شدم ننه آسمون...:wacsmiley:

آسمون

New member

چمیدونم والا...پس فردا میان خر ما رو میگیرن که از این نظریه های فرویدی میدی و اینا...

اونوقت خر بیار باقالی بار کن

تکلیف ما رو روشن کن پیچی بالاخره باقالی هسی یا سیب زمینی؟نکنه گیاه نو ترکیب هسی؟هر دو محصولو با هم میدی:whistle:

بالا