hebe.nurse
New member
گیاهم دیگه...آقا خانم نداره.....هر چی گفتن قبوله.......:riz304:
چرا اتفاقا داره.:New (6):
مگه نمیدونی گیاها هم نر و ماده دارن؟؟:thumbsupsmileyanim:
گیاهم دیگه...آقا خانم نداره.....هر چی گفتن قبوله.......:riz304:
خخخ این همه وقت گذاشتم جواب دادم....فک کنم هیشکی نخونه....حتی اونی که پرسیده
خسته نباشی پیچک جان.من که همه رو خوندم.مطمنم بقیه هم میخونن.حالت خوبه یا رو صندلی خاکستر شدی؟![]()
نه خوبم خیلی خوب بود ...عالی بود...سوالای احسان همش آبکی بود...بیشتر هم انتظار نمیرفت....جایی برای پیچوندن نداشت
راستی شما دوتا آواتارتون چقد شبیه همه.....قضیه چیه؟؟......من تازه دارم با شما آشنا میشم:riz304::riz304:
دقیقااااااااا حرف حبه رو تأیید مینمایم؛ پس پرچم و مادگی چین اون وسط!!؟)))))))9
این سری هم با یاد و خاطر فرناز عزیز
1اگه یکی رو عصبانی کنی و اون سرت داد بزنه چه واکنشی داری؟...........میگم باشه بابا داد نداره که...خیلی پیش اومده
106. اصن چه وقتایی عصبانی میشی؟کسی بهت گیره بده؟ یا یکی بره روی اعصابت؟..........وقتی دارن حقمو میخورن ...اینم تا دلت بخاد پیش اومده...همشونو پشیمون کردم
107. اگر از دست طرف مقابلت عصبانی بشی و با داد زدن فروکش نکنه دیگه چکار می کنی؟..........صحنه رو ترک میکنم
108. وقتی عصبانی میشی کاری می کنی عصبانیتت فرو کش کنه یا واکنش به طرف مقابلت نشون میدی؟ ...........بیشتر اوقات صحنه رو ترک میکنم چون جواب دادن بهش در اون لحظه هیچ اثری نداره
109. اگر توی آزمایشگاه نتیاج آزمایش به هم بخوره چکار میکنی؟ میایی و با شهامت میگی که اشتباه شده دوباره آزمایش بدین یا که به روی خودت نمیاری و ماست مالیش می کنی؟.........چون با جون آدما سر و کار داره....میگم اشتباه کردم
110. اگر به قیمت اخراج شدنت از محل کارت توی ازمایشگاه یا کم شدن نمرت تموم بشه بازم به اشتباه خودت در داده های آزمایشگاهی اعتراف میکنی یا نه؟.........آره این کارو میکنم....به رئیس میگم :خواستی اخراجم کن...اونم ببینه من اینقد خوبم...میگه نه پیچک جان تو بهترینی خخخ( این یک استراتژیه )
111. چقدر به عذاب وجدان اعتقاد داری؟و چقدر عذاب وجدان می گیری؟...........وقتی حس کنم کسی از من ناراحته.....اصلا خواب و خوراک ندارم....البته اگه من مقصر باشم
112. چه وقت هایی پیش میاد که عذاب وجدان می گیری؟.........همون جواب بالایی
113. وقتی عذاب وجدان گرفتی به راهی که درسته رفتی یا اون راه که به نفعت بوده؟............معمولا معذرت خواهی میکنم.....خخیلی وقتا جواب داده
114. چقدر آدم منفعت طلبی هستی؟..........تا جایی که به کسی ضرر نرسه
115. اگر منافعت در خطر باشه چقدر ریسک میکنی؟..........فک کنم ریسک میکنم....اگه چیزی برای از دست دادن نداشته باشم
116. بین حق و منافع خودت کدومو انتخاب می کنی؟........... پیش اومده....حق ( محض ریا گفتم خخخخ)
117. تا حالا خون جلو چشاتو گرفته؟ .........آره
118. چقدر ادم شوخ و بذله گویی هستی؟یعنی خیلی خنکی یا در حد و اندازه شوخی می کنی؟ یا خشک و جدی هستی؟ .......اگه صمیمی باشم خیلی شوخی میکنم اگه نشناسم طرفو جدی هستم
119. بیش تر دوست داری در جمع مردانه باشی و حرف های اجتماعی بزنی یا در جمع پسرها و حرف های بیخودی و یا این که در جمع خانواده و حرف هایی که لازمه طرف مقابل بدونه؟.........جو خونواده ما دوستانست....اونجا رو ترجیح میدم => الآن پیچوندی سوالو، به خیالت پشت گوشا من مخملیه!! => 1 امتیاز منفی
120. سربازی رفتی ؟ ............ جواب ندادن به این سوال از فحش هم بدتر بود، => 2 امتیاز منفی
122. اسم فیلم هایی که خوشت اومده در حوزه های کمدی؟ درام؟ خانوادگی؟ ترسناک؟ اکشن؟........زیاد فیلم نمیبینم ولی فیلم حیثیت رو خیلی خیلی خوشم اومد...خیلی نوشته های کریستوفر نولان خاصه
123. فیلم ایرانی یا خارجی یا هردو؟چند درصد ایرانی قبول داری؟ ........زیاد فیلم نمیبینم...طنز باشه یکم نگاه میکنم
124. کار کدوم کارگردان ایرانی رو قبول داری؟ .........علی حاتمی
125. گفتی اهل کتاب خوندن نیستی . خب دوست داشتی در چه حوزه هایی کتاب می خوندی؟.......من گفتم؟؟ ...همون کتابای انگل برام جذابه خخخ
126. کتاب هایی که شنیدی خیلی خوبه ولی وقت نشده بخونی چی بودن؟ ......... کتاب دا
127. تا حالا درگیر روابط عاطفی شدی؟ ..........خخخ نه بابا بلت نیسم از اینا => رو نمی کنی عزیزم، من تورو میشناسم
128. بنظرت آدمایی که شکست عشقی میخورن میتونن بازم مثل گذشته زندگی کنن؟چقدر زمان می بره؟ ........چی بگم ؟....نمیدونم
129. اگر همسر آیندت بهت خیانت کنه قبل ازدواج(نمونه اش همین دوستی هایی که دختر و پسر با هم دارن) چه حسی و واکنشی بهش داری؟........فک کنم نمیتونم هیچ وقت بهش اعتماد کنم
130. اصن اعتقاد داری که کسی با دوستی های امروزه داره به همسر آیندش خیانت می کنه یا نه؟ .........بله ...من این کارو خیانت میدونم
131. تعریف تو از خیانت عاطفی چیه؟ .........بابا من بلد نیستم والا => بهش نگو بابا، بهش بگو ننه
132. بنظرت دین از سیاست جدا هست یا نه؟ .........دین من...کامله همه چیزو در بر می گیره
133. چقدر اهل سیاستی؟ ........بابام خیلی... منم تا حدودی ولی نظر نمیدم
134. چقدر اهل تفکری؟آدمی هستی که در مورد مسائل مختلف فکر می کنه یا نه همین جور می گذرونی و اگر بخواد بحث و صحبتی با کسی داشته باشی تازه قوه ی تفکرت رو به کار میندازی؟ ...........معمولا فکر میکنم یکم هم فی البداهه کار انجام میدم
135. اگر وقتی پیش بیاد واسه استراحت چکار میکنی؟ میری بیرون یا میشینی فیلم میبینی یا میخوابی یا توی سایت ها میگردی یا کتاب میخونی؟یا میری ورزش دسته جمعی؟..........میرم حموم یا میخابم
136. چند بار تاحالا رفتی استادیوم ورزشی؟ ...........ما اینجا استدیوم نداریم
137. به کدوم خواننده ایرانی علاقه داری؟ .............خخخ شجریان ..پاشایی هم خوبه
138. از سبک خوندن کدوم خواننده خوشت نمیاد؟ ........... رضا یزدانی رو نمیتونم تحمل کنم (خجالت بکش >_<)...یه بار داداشم یه آلبومشو ریخت تو گوشیم...هر چی حذفشون میکنم بازم هستن عین قارچ رشد میکنه انگار => بزنم تو مخت یادت بره کی کاشتتت؟؟ :|
139. کدوم خواننده خارجی دوست داری؟ چرا؟ از معنی شعرهاش یا از سبک خوندنش یا از آهنگ و موسیقی اش؟........ خارجی گوش نمیدم فقط انریکه بود...رینگ مای بلز ش قشنگ بود دارمش
140. موسیقی رو بیش تر دوست داری یا لحن و صدای خواننده؟ ....... موسیقی
141. بنظرت پول خوشبختی میاره؟ .............یکم آره
142. بنظرت چند درصد محبت خوشبختی میاره و چند درصد پول؟.....نصف نصف
143. حاضر بودی توی زندگیت واسه خوشبختی پول باشه یا محبت و علاقه؟ ........دومی فک کنم
144. حاضری با یه نفر که پولداره ولی حسی بهش نداری ازدواج کنی؟ بنظرت این علاقه ایجاد میشه؟ یا چون بخاطر پول پاپیش گذاشتی عذاب وجدان می گیری؟.......این برام پیش اومده....نشون دادم به پول خیلی اهمیت نمیدم
145. اهل ریسک هستی؟.........تا حدودی
146. چقدر واسه پیش رفت اقتصادی خودت ریسک می کنی؟اگر ممکنه 70 درصد سود کنی و یا اینکه70درصد ضرر کنی.........ریسک نمیکنم...بابام اینا روو خوب بلده مشورت میکنم باهاش
147. اگر یه شبه همه ی مال و اموالتو از دست بدی و باید از صفر و بدون هیچی شروع کنی میری سراغ چه کاری؟ ......بازم بابام
148. کار رو ترجیح میدی یا درس رو؟ .........فک کنم هر دو با هم
149. آدم استرسی هستی یا که خیلی بیخیالی؟ یا حد وسط؟ ........متوسط
150. شده بخاطر استرس خوابت نبره؟ .....نه من از استرس میخوابم
151. چه کسی رو توی خانواده ات بیش تر دوست داری؟منظورم اینه که جونت واسش در میره و خیلی خیلی برات مهمه.....بابام و مامانم
152. چه چیزی باعث شده که پیر امیدیار را الگو قرار بدی؟ ...........چی؟ نفهمیدم => خخخخ هیچی پیچی آسی سوتی داد
153. چقدر مثل الگو و اسطوره ات زندگی کردی؟ ........خخخخ من خودم واسه بقیه الگو هستم
154. بنظرت آدم برای برنامه ریزی واسه زندگی کردن و مقایسه و بررسی پیش رفت های زندگیش باید چند سال به چند سال برگرده و عقبو نگاه کنه؟ .....هر روز
155. حاضری دوباره برگردی از بچگی شروع کنی ؟ ........آره خیلی خوب میشه
156. دوستات بیش تر اهل چی هستن؟ که تو هم پایه ای؟راستی منظورت از اینکه بهت میگن "کلفت" چیه؟ :| ........بیشتر دوست دارن چتر من بشن....ینی من ببرمشون بیرون
157. دوستات چه کار و خصوصیتی دارن که تو از اون خوشت نمیاد؟ ........ دوستام همشون خوبن خداروشکر
158. بنظرت آدم باید با مثل خودش بگرده یا با کسی که درکش می کنه یا با کسی که مکملش هست؟ ....... یکی که مکمل باشه ...چون آدم از یکی مث خودش هیچی یاد نمیگیره
159. آدم انتقاد پذیری هستی؟ بنظرت انتقاد تا چه حد سازنده هست؟ و واقعا ما زمان انتقاد همدیگرو نقد میکنیم یا به صلابه می کشیم؟ .........خیلی دوست دارم نقدم کنن ...نه توهین
160. حس پدر بودن چه حسیه؟ حس پسر بابا بودن چه حسیه؟ ........من که بابا نیستم
161. بنظرت پسرا مامانی هستن و دخترا بابایی؟ چرا؟ ..........آره همینه ..دقیقا همینجوریه ....البته واسش یه نظریه دارم اما درست نیست اینجا بگم => بگو عب نداره.
162. سوغاتی گیلان یه کوچولو توضیح بده چی هستن!.......ماهی...برنج ....چای ....کلوچه...زیتون....بادام زمینی.....انواع ترشی.....یکم دیگه پیش برم پس می افتین
پیچی نظریه ت رو بگو واسمون.
پیچی نظریه ت رو بگو واسمون.
از خودت یه سوال کن که بمونی توش!مجبورشی اعتراف کنی که کم آوردی!!!.....از خودم می پرسم : پس کی اون کارو انجام میدی؟....حالا جواب ندارم واسش => خب الآن ابهام ایجاد کردی واسه من، کدوم کار؟؟؟
یه رازی از خودت برامون بگو که همه تعجب کنن! .........خخخ رازی که بگی دیگه راز نیست
یکیو توی این انجمن تحسین کن! کی از همه برات تحسین برانگیزتره اینجا؟.......مرضی ....یه چیز بزرگ بهم یاد داد => چی؟؟؟
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟ .....3 تاییم....من اولیم
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟......یه داداش ....یه آبجی...21 و 20 ساله.... هردو مهندسن....من این وسط هیچی نشدم
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟......معمولی....
چه تیپی لباس میپوشی؟ .......کاملا معمولی ...هر چی گیرم بیاد میپوشم
قد و وزنت چقدره؟......سوال تکراری
اخلاقت چجوریه؟........خخخ اخلاقم خوبه.....فقط گاهی عصبانی میشم که اونم زود از بین میره
آرومی یا عصبانی؟.........معمولا آرومم تا وقتی که....ببینم کسی داره حقمو میخوره
فحش میدی یا میزنی؟......والا خونوادم طوری ما رو بار آوردن که نه فحش بلدیم نه کتک زدن...اینو واقعا می گم خیلی خوشحالم از این بابت
جواب میدی یا کوتاه میای؟ ........بستگی داره اگه حقمو بخورن....نه اصلا کوتاه نمیام
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟ ........برون گرا....همه چی رو میگم....این خوب نیست
وضعیت مالیتون در چه حدیه؟ یارانه میگیرید؟ ........خخخ مازاراتی هم داشته باشیم یارانه رو میگیریم.....متوسط دیگه حقوق معلمی مشخصه
دینت چجوریه؟ اهل نماز روزه و غیره هستی؟ تا چه حد؟ ........آره نماز میخونم حتی نماز صبح.....روزه هم میگیرم..... سعی میکنم دینی که انتخاب کردم بهش پایبند باشم... اما خشک مذهبی نیستم
اهل قلیون و سیگار و مشروب و موارد خاک بر سری هستی؟ ......به انواع دود حساسیت دارم....سرفه ی خشک یه سره.....کلا خاک برسری جات ....نه
بیشتر چه نوع آهنگی گوش میکنی؟ ایرانی یا خارجی؟ غمگین یا شاد؟...... حوصله ندارم هرچی پیش بیاد...ولی این آهنگ جدیدا که یارو با همه دعوا داره....اصلا گوش نمیدم خیلی چرته
آشپزی میکنی؟ اگه آره در چه حد خوبه آشپزیت؟ .......اگه پیش بیاد آره....تو خونه ی ما همه بلدن به خاطر این که بابا مامانم کارمند بودن همه کار بلدیم
چه غذایی رو توش تبهر خاصی داری؟........ماهی
چه غذایی رو بذارن جلو روت تا خرخره میخوری؟.......ماهی
از چی/کی می ترسی؟.........زلزله
یه اس ام اس قشنگ بنویس واسمون: در طول سال فقط همراه اول بهم اس میده اونم چیز قابل گفتن نداره
تو خیابون دعوا بشه چیکار می کنی؟.......... رد میشم
مامان و بابا دعواشون بشه چیکار می کنی؟ حالا دعوا هم که میگم منظور مشاجرست........میرم تو اتاق خودشون حلش میکنن
به نظرت آدم بهتره به حرف دلش گوش کنه یا عقلش؟ چرا؟..........چی بگم دل من همش اراجیف میگه معمولا محل نمیزارم
چقدر اهل درد و دل کردن هستی؟..........کم
شهرتون چطور آدمایین؟..........خخخخ همه جور آدم هست دیگه....
سوغات شهرتون؟ ....کلوچه....ماهی...برنج.....چای
غذای معروفتون؟.........ماهی سفید
فیس بوک و تویتر عضو هستی؟.....نه نیستم
دوست داری کدوم بچه های انجمن رو از نزدیک ببینی؟.......همسایه هامونو => کیا یعنی؟؟
رد تماس رو بیشتر دوست داری یا جواب ندادن؟ ..........خخخ جواب ندادن
بیشتر کی رد میدی؟ ......اونی که وقتی خوابم زنگ میزنه
بیشتر کی جواب نمیدی؟......بازم همون
بیشتر چه موقعی گوشیت رو خاموش می کنی؟........شبا
تفریحاتت چیاست؟ ........اینجا....خطاطی....کتاب داستان انگلیسی
ورزش های مورد علاقت چیاست؟ کدوماش رو انجام میدی؟.........گاهی بدمینتون ...چون یکی از آشناها باشگاه داره....ولی کلا عاشق تیر اندازیم ...با کمان ....که تا حالا پیش نیومده
وقتی خودت رو تو آینه میبینی چه احساسی داری؟ .......میگم بوشو ری خخخ
خوشبختی رو تو چی میبینی؟........عاقبت به خیری
نقاشیت خوبه؟ نمره بده به خودت... 1 تا 20.........خخخخ 9 ...نه اصلا خوب نیست
اگه از دست یکی خیلی عصبانی باشی چیکار می کنی؟.........حرف نمیزنم
وقتی دردت میگیره اولین حرفی که میزنی چیه؟..........آخ دیگه
وقتی خوابیدی، یکی بیاد پات رو له کنه چی میگی و چیکار میکنی؟.......بدون هیچ حرکتی میگم آآآآی
اگه دستت رو له کنه چی میگی؟ .........میگم چکار داری میکنی؟؟؟
اگه دماغت رو له کنه؟ .........خخخخ لهش میکنم
اگه جفت پا بپره رو شکمت چی؟...........دیگه باید پاشم ببینم این روانی کیه؟؟
اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟.....نت....خطاطی
وقتی تو حال خودتی یکی بیاد یه سطل آب رو سرت خالی کنه چیکار می کنی؟......بستگی داره کی باشه.....
اگه از پشت خنجر بخوری از یه دوست چه فکری میکنی؟ چیکار می کنی؟...........خودمو سرزنش میکنم...که چرا به این آشغال اعتماد کردم
دست خطط چطوریه؟...........خوبه
الآن چقدر پول تو حسابت داری؟.........خخخخ یه مقدار هست....قبلا میشد پراید بگیرم که اونم زد و گرون شد ....دیگه نمیشه باهاش کاری کرد
ماشینتون چیه؟........خخخخ پ داره ولی پراید نیست => پاگانیه، من میدونم شما پولدارین![]()
یاد و خاطر دیانای عزیز شاد...
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ ..........یادم نیست والا => خب فکر کن تنبل -_-
توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟..........تکراری
بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟............خبرقبولی دکترا
اگر بخوای به هوش خودت یه نمره بدی چه نمره ای میدی...........15 فک کنم....باهوشم ولی زیاد استفاده نمیکنم
اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟..........حضرت علی
-یک مصراع شعر میگم مصراع دومشو خودت بگو:
ز هشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد............دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد........مرسی این شعرو خیلی دوست دارم مصداق خودمه واسه خودم میخونم
جامعه داره به کجا میره؟ نه انصافا بگو.............جامعه؟؟.....زوال
الان پاشو برو بزن شبکه 3 ... ببین چی داره میده...........نه دیگه حوصله ندارم....کنترل تلوزیون اصلا با من آشنایی نداره => 1 امتیاز منفی به خاطر تنبلی
آخرین باری که عصبانی نشد؟...................عصبانی شدم؟؟؟.......یادم نیست :/ کلن تنبلی می دونم!!
آخرین باری که تعجب نکردی ?...........منضور تعجب کردمه؟؟...........دیروز بود واسمون یه کارت عروسی آوردن.....توش تماما گیلکی نوشته بود....جالب بود
اگه گرگا تورو محاصره کنن چیکار میکنی؟؟.............وای ....اشهدو میخونم
اگه تو گرگارو محاصره کنی چیکار میکنی؟؟...............خخخ حالشونو میگیرم
اگه گرگا و تو یکیو محاصره کنین چیکار میکنی؟؟.............خخخ ول کن بابا => ننه!
اگه یکی تو و گرگارو محاصره کنه چیکار میکنی؟..............لعنت بر شیطون => 1 امتیاز مثبت به خاطر لعنت فرستادن به شیطان
فسنچون بلدی درست کنی ؟...............آره تو خونه ی ما همه بلدن آشپزی
کی بلده پس ؟.............مامانم خیلی خوب درست میکنه
چرا من بلد نیستم ؟...........سریع یاد بگیر
چرا یکی بلده ؟.............مامانم عالی بلده
چی دوست داری ؟.................ماهی => یعنی تو اگه پیچک نمیشدی صد درصد ماهی میشدی
پیتزا یا ساندویچ ؟............پیتزا
ساندویچ یا پیتزا ؟..............پیتزا
نوشابه یا دوغ ؟............دوغ
دلستر یا اب ؟................آب.....دلستر نمیخورم همش اسانس و دی اکسید کربنه
سیب زمینی یا گوشت ؟...............خخخ سیب زمینی...همی الن دارم میخورم... => قرار نشد کود آهن و ورمی کمپوست بخوری از این به بعد؟!! >_<
پیاز یا سالاد ؟............هر چی شد
سس هزار جزیره یا مایونز ؟...............سس نه نمیخورم
سس فلفلی یا تند ؟...........فرق داره مگه؟
پفک نمکی یا نمک پفکی ؟...............پفک نمکی
چیپس یا خلال سیب زمینی ؟.............خلال....الان دارم میخورم
به روح اعتقاد داری ؟................آره
به جن اعتقاد داری ؟..................آره تو قرآن اومده
به پری دریایی اعتقاد داری ؟.............خخخخ نه فک نکنم باشه
به پری فضایی اعتقاد داری ؟؟...............پری فضایی؟؟....خخخ
به ماه اعتقاد داری ؟...........ینی چی؟؟.....
کره ی خورشید چرا ذوب نمیشه ؟...............چمیدونم دکتر دالکی میدونه از اون بپرس
خورشیده کره است ؟..............ستارست
فکر می کنی از عهده تربیت یک بچه بر می آیید ؟.............نمیدونم فک نمیکنم
آیا همزمان عاشق دو نفر شده اید؟؟؟؟؟؟؟ ............خخخ نه
1. اگه موهات بریزه کچل بشی؛ چیکار میکنی؟...........خخخ میکارم
2. تا حالا تقلب کردی؟............آره
3. از خواب که بیدار میشی خوش اخلاقی؟...........آره تقریبا
4.از دست فروش ها هم چیزی میخری مثل باقالی و شلغم و لبو؟...........نه میکروب داره
5. ذغال اخته چطور؟............نه هیچی نمیخرم
6. نظرت راجع به لواشک چیه؟...........اگه بشه پوستشو کند خوبه
7. طالع بینی ماه رو قبول داری؟..............نه
8. با کلاسی یا بی کلاس؟...........خخخ نمیدونم...بی ک.لاس شاید..متوسطم
9. به نظرت خنده بر هر درد بی درمان دواست یا گریه بر هر درد بی درمان دواست؟............نه خنده این و واقعا میگم
10. آدم جوگیری هستی؟.............خخخ گاهی آره
11. خودتو چند تا دوست داری؟...........زیاد....
12. چای یا نسکافه؟...........چای شمال
13. تا چند سالگی پستونک میخوردی؟.............خخخ من اصلا پستونک نخوردم.....یه بار دیگه هم گفته بودم تو یه تاپیک دیگه
14. اهل غافلگیر کردن هستی؟...........اوه زیاد
15. دوست داری برگردی به کودکی؟...........آره خیلی
16. اگه برگردی به کودکی فکر میکنی همه اشتباهاتت رو بازم تکرار میکنی؟.............خخخ شاید
17. چه قدر از اتفاقات ناگهانی که باعث میشن روال معمولی زندگیت به هم بخوره میترسی؟........زیاد...این ترس همیشه با من هست
18. تفاوت تعصب با غیرت در چیست؟ ...........فرق داره مگه...نمیدونم
19. تا حالا با وجدانت حرف زدی ؟ چی گفتی ؟...........نه فقط سلام علیک ساده بوده
20. آخرین باری که هنگ کردی کی بوده؟ چرا ؟............همین دیروز بخاطر اون کارت عروسی...خیلی تعجب کردم
الآن ابهام ایجاد کردی واسه من، کدوم کار؟؟؟
مرضی چی یادت داد؟؟؟
همسایه هاتون کیا یعنی؟؟
الآن ابهام ایجاد کردی واسه من، کدوم کار؟؟؟
مرضی چی یادت داد؟؟؟
همسایه هاتون کیا یعنی؟؟
درس مورد علاقت چیه؟..........ژنتیک پروکاریوت ها
شکلک مورد علاقت کدومه؟....:bunnyearsmiley:
بهترین خصوصیت اخلاقیت؟..........کینه ای نیستم...اصلا
بدترین خصوصیت اخلاقیت؟...........جرات بعضی کارا رو ندارم
بهترین کتابی که خوندی؟ ............بهترینشو یادم نیست ولی....قنبرعلی رو خوندم مال جمال زاده...بد نبود
از چه درسی بیشتر بدت میاد؟.........عربی
از چه هوایی بیشتر خوشت میاد؟ بارونی یا ابری؟ تابستونی یا زمستونی؟ بهاری یا پاییزی؟.............بهاری ...بارونی
دوست داری چندتا بچه داشته باشی؟ چندتا دختر چندتا پسر؟ اسماشونم بگو چی دوست داری بذاری............3 تا.....یه پسر 2 تا دختر.... اسماشون مهم نیست....ازاین چرت و پرتا نباشه فقط
دوست داری بچه هات به چه چیزت افتخار کنن؟.............نمیدونم خودشون باید پیدا کنن
از چه حسی بیشتر بدت میاد؟............اینکه منتظر باشی
از چه آدمی بیشتر بدت میاد؟.............یکی که خیلی گیر باشه
از چه غذایی بیشتر بدت میاد؟............چلو گوشت
از چه رنگی بیشتر بدت میاد؟ .............یه رنگ بین نارنجی و صورتی هست...اون
غذای مورد علاقت چیه؟.............ماهی
اسباب بازی داری؟ چی؟ ........... خخخ الان دیگه نه
اسباب بازی دوران بچگیت؟ .................همه چی داشتم...ولی از این هزارسازه ها بود بهش میگفتن فکر آذین....اونو خیلی دوست داشتم
بچگیات دوست داشتی چیکاره بشی؟ ..............دکتر دیگه
دلت بگیره چیکار می کنی؟.................می خوابم
بهترین نصیحتی که شنیدی چی بوده؟ ..............بابام به ما میگه از زمانت استفاده کن.....و حساب دخل و خرجتو داشته باش...فک کنم راست میگه
بیشترین نصیحتی که شنیدی چی بوده؟ .............چیز خواصی نیست
چه نصیحتی رو بیشتر به دیگران می کنی؟ ..............ارشد علوم نرن....بهداشت شرکت کنن => چراااااااااا؟؟
گیاه شرایط سخت هستی؟ یعنی یجا یک تو یه کاری گیر کنن نیاز داشته باشن به کمک، سختی میکشی که کمکش کنی؟............فک کنم آره...پیش اومده....وایستادم
مثلاً یکی با ماشین بره ته دره، سعی می کنی بری نجاتش بدی؟ یا میگی ولش کن بابا صرف نمیکنه؟..............نه وایمیستم...
تنبلی یا فعال؟...........خخخ متوسط
زور داری یا بی زور؟ ..........نه زیاد اهل زور نیستم
بارفیکس چندتا میری؟ ............خخخ به خاطر مچم نمیتونم اذیت میکنه
شنا چندتا میری؟ ..........اونم باز بخاطر مچم...
خوشخوابی یا کم خواب؟ ..........خخخ میخوابم کم و بیش
بعد نهار معمولاً پلکات میافته یا نه؟...........نه نمیخوابم
معدت تاحالا خونریزی کرده؟............نه
سر درد میگیری؟ اگه میگیری چیکار می کنی واسه رفعش؟................زیاد نه....گاهی....کدئین میخورم یه نصفه
بدترین بیماری که دچارش شدی؟..........چیز خاصی تا حالا پیش نیودمه خدا رو شکر
بدترین ویروسی که تاحالا گرفتی؟.......... رینو ویروس => من فکر می کردم گیاها فقط شپش و کنه و حشره میگیرن -_-
آبله گرفتی؟..............نه
مگس رو بیشتر ترجیح میدی یا پشه رو؟............پشه
حیوون مورد علاقت؟..............ماهی)) این صندلی داغ رو ماهی واج آرایی داره
)
نظرت راجع به سوسکی که مغزش پخش زمین شده باشه؟..........خوشحال میشم
مار، عقرب، زنبور و غیره تاحالا نیشت زدن؟ حساسیت داری به زهر؟ وقتی گزیده شدی چیکار کردی؟ گریه؟ ترس؟ ریلکس؟............ مار سمی و عقرب اینجاها نداره.......ولی زنبور چرا....کوچیک بودم....فک کنم گریه کردم
از چه اسم دختر و پسری خوشت میاد؟ یکی از هر کدوم...........پسر حامد.......دختر لادن
اگه بخوای بری خارج کدوم کشور میری؟ ..........دوست دارم یه بار برم اسپانیا
آخرین باری که گریه کردی کی بود؟ ..........چند هفته پیش... چند تا عکس ناراحت کننده دیدم....یه جورایی خاطره بود....اونا اذیتم کرد
کدوم تکنیکای آزمایشگاه رو بیشتر دوست داری؟ .........خخخ رنگ آمیزی گرم
کدوم آزمایشگاه رو بیشتر دوست داری؟ ایمنی؟ سلولی؟..............میکروب....و فیزیولوژی
رتبه کنکور تجربیت چنده؟ ..........بوشو ری => سوپر کویل بود این، 3 امتیاز منفی
تیکه کلام داری؟ چی؟........آره ...دربوشو ری.....( همون میشه برو پی کارت ).....
بیشترین ضرب المثلی که استفاده می کنی؟ ..........چمیدونم یادم نیست => به علت تنبلی در فکر کردن 1 امتیاز منفی
سرت بره چیت نمیره؟ ..........قولم ...اینو واقعا میگم...اگه نتونستم معذرت خواهی میکنم
1. زندگی ماشینی رو میپسندی یا سنتی؟..........ماشینی راحت تره...سنتی هم خوبه
2. خوش بینی به زندگی خوبه یا بد بینی یا حد وسط این دو؟.......آدم باید رئالیست باشه => رئال چیه فقط بارسا
3. هدف وسیله رو توجیه میکنه؟ .........ینی چی نمیفهمم....زیر دیپلم حرف بزنین خخخخخ منم دفعه اول نفهمیدم، سرچ کن تو گوگول
4. به عشق در یک نگاه اعتقاد داری؟ تو فیلم ها به نظرت چرا مردها تو یه نگاه عاشق میشن؟ ................نه ندارم...اونام فیلمه باور نکنین
5. مهره ی مار واقعا خوش شانسی میاره؟.........نه اعتقاد ندارم
6. دوست داری تو رادیو کار کنی؟.............نه
7. دوست داری بری خارج ادامه ی تحصیل بدی؟...........آره زیاد
8. رویای کودکیت چی بود؟ .................یه خونه ی بزرگ با یه باغ بزرگ...الان هم هست
9. چشمات رو ببند و به بزرگترين آرزوت فکر کن. حالا چشاتو باز کن چي مي بيني؟ .........فک کردم.....الان کیبورد و میبینم
10. اگه ازت بخوان تو يه فيلم بازی کنی دلت مي خواد نقشت چی باشه ؟ .........دوست ندارم بازیگری ولی اگه بشه.....هر نقشی به جز کتک خور
11. توی خونه بیشتر از کی حساب میبری؟ .......خونه ی ما اونجوری نیست که مث پادگان باشه همه با هم دوستن...ولی بابام رئیسه دیگه
12. بدون اجازه چه کارایی میکنی؟ ..........کار خاصی نبوده گاهی چشم میخوره تو خونه بغلی بعد پنجره رو میبندم
13. خلافت چیه؟ ..........خلاف؟؟ ....خخخ گاهی تقلب میکردم
14. تو خونه کی بیشتر از همه بهت گیر میده؟ ........هیشکی
15. در مورد من چی فکر می کنی؟ ...........زیاد نمیشناسمت.....باید باهم بیشتر آشنا بشیم....
16. بازی کامپیوتری میکنی؟..........نه
17. صدات برای خوندن خوبه؟.............فک نکنم.....
18. اگر توی خیابون یکی که اصلا نمیشناست بیاد با لگد محکم بزنت ! بعد بگه ببخشید با یکی دیگه اشتباه گرفتمتون چی کار می کنی؟..........جوابشو نمیدم
19. در حین زلزله اگر حق داشته باشی یه چیزی رو از وسایل خودت ورداری و بزنی به چاک ، اون چیه ؟ ...................خخخ لپ تاب
20. صدای ماندگار زندگیت، صدای کیه؟ ............ ینی چی؟خواننده بگم؟.....
21. اسم بیمارستانی که توش متولد شدی؟ ..........قبل انقلاب بهش میگفتن شیر و خورشید
22. خسته که نشدی؟ ..............نه => بگو جون من))
راجع به همسر آیندت انتخاب کن، فقط باید یکیشون رو انتخاب کنی و گزینه ی هیچکدام جزو آپشنات نیست، باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی؛
اگرم میبینی زیاد گفتم خوشگل و پولدار دلیل اینه که انتخابات رو سخت کنم، دلیل دیگه ای ندارم...
هر کدوم رو هم دوست داشتی میتونی توضیح بدی... :
دوست داری همسر آیندت پولدار زشت باشه یا خوشگل بی پول؟ .......... خخخ دومی
زشت دلپاک باشه یا خوشگل بد دل؟ .........زشت و دلپاک
با ایمان ولی خلاف کار یا سالم ولی ایمان ضعیف؟ ............با ایمان خلاف کار نداریم...کسی که دینش براش مهمه خلاف نمیکنه => جواب سوال رو کامل ندادی، 0.5 امتیاز منفی... هیسسسس حرف نباشه -_-
نماز طاعتی و دروغ گو یا نماز نخون ولی راستگو؟ ........... نماز خون... چون معتقدم نماز آدمو از خیلی چیزای بد دور میکنه....خدا میگه اگه برات ضرره روزه نگیر.... نمیتونی حج نرو...جهاد واجب نیست....ولی انسان در هر حالی نماز بهش واجبه....این بی دلیل نیست
غیبت کن یا دروغ گو؟ ...........دروغ خوب نیست
210 قدش ولی وزنش 70 (یعنی خیلی لاغر) یا 155 قدش ولی وزنش 100 (یعنی عملاً توپ فوتباله)؟وای چاق نه
بو گندو ولی رقاص یا خوشبو ولی یه قر کوچیک هم بلد نیست؟ ...........خوشبو....
اهل فوتبال باشه یا نباشه؟ ..........باشه
آشپزی کنه یا ظرف بشوره؟ ...............ظرف بشوره من آشپزی بلدم
ماهی 10 میلیون تومن درآمدش باشه ولی سالی یه بار نهایتش دو بار ببینیش یا حقوق بخور نمیر داره ولی هر روز میبینیش؟............بخور نمیر...ولی ببینمش
رفیق باز و عزیز دلت یا فقط و فقط شوهرش ولی دور از دلت؟ .............اولی.... من دومی رو جایی دیدم زندگیشون خراب شده
ترسو ولی خوش صدا یا شجاع ولی صداش نکره؟ .........نکره شجاع...خخخ من چه بد بختیم با این آدما
همه فن حریف و تنبل یا بی دست و پا ولی فعال؟ ..........همه کار بلد باشه خوبه
پیژامه بپوش یا شلوارک بپوش یا شلوار ورزشی بپوش یا ساپورت بپوش؟ یا اصن هیچی نپوش؟ :|...........بوشو ری.... خخخ بستگی به محل داره => ناسزا + جواب ندادن به سوال => 2 امتیاز منفی
دکتری تخصصی میکروب شناسی از آکسفورد ولی آه در بساط نداره یا دکتری همینجا گرفته و دستش هم به دهنش میرسه؟ همین جا... ..
خنگ پولدار یا باهوش بی پول؟ ..........خنگ نه
مهربون بی پول یا پولدار بداخلاق؟ ...........مهربون
بوی عرق بده یا بوی دود؟ ............بره بمیره => 1 متیاز منفی
عقیم و پولدار یا بی پول ولی زایا؟ ...............خخخخ =>1 متیاز منفی
ژنش دو قلو زا باشه یا تک قلو زا؟ .............وای دو قلو خیلی خوبه...اصن هر 3 تا بچه با هم دنیا بیان که چه بهتر => به فکر زنت نیستی دیگه.. صبر کن وقتی خواستی زن بگیری من این صندلی داغ رو نشونش میدم حالت جا بیاد P:
ژنش پسر زا یا دختر زا؟ ................2 تا دختر یکی پسر
آلزایمر داشته باشه یا پارکینسون؟.............. پارکینسون....خخخخ بیچاره من
ایدز داشته باشه یا ام اس؟ خدا همه مریضا رو شفا بده. .............وای این چیه آخه می پرسی =>1 متیاز منفی
دهن سرویس کن یا دهن آسفالت کن؟ ............منم سرویس کاری بلدم
بیشعور ولی مهربون یا باشعور ولی عصبی؟ ................عصبی نه
سیگاری ولی خوب یا عوضی ولی سالم؟ ..............خخخ من به سیگار حساسیت دارم.... آدم عوضی هم نمیتونم تحمل کنم ......پس یا من اونو میکشم یا اون منو
بچه سوسول ولی پولدار یا ساده و بی پول؟ ............ساده بهتره
دست و دل باز و بی اخلاق یا خسیس و خوش اخلاق؟ .............اخلاق مهمه....
وفادار و بی پول یا بی وفا و پولدار؟ ...............وفا دار
دماغ گنده یا گوشاش آینه بغل اسکانیا؟ .............دماغ باید به اندازه باشه.... =>1 متیاز منفی
دست بزن دار و سالم یا سیگاری و مشروبی ولی دست نزن دار؟ ..............گیاه اینجوری هم مگه داریم؟ =>1 متیاز منفی
سیگاری یا مشروبی؟ ...........بره بمیره =>1 متیاز منفی
فان و بدجنس یا سرد و خوب؟ ............سرد و خوب باهم مگه میشه؟ =>1 متیاز منفی
شلخته و کمک دست یا منظم و تنبل؟ .............شلخته
باسنش تپل باشه یا شکمش؟ ...........لعنت بر شیطون 1 امتیاز مثبت آفرین D:
خیکی و حرف گوش کن یا خیک معمولی ولی حرف حرف خودش؟ .............خخخخخ خیکی دقیقا چجوریه؟ =>1 متیاز منفی
آشپز و شلخته یا بی هنر و منظم؟ ...........منظم چون من آشپزی بلدم..... بابامم خوب آشپزی میکنه.... مامانم هم که اصن عالی...
محترم و سیگاری یا شخصیتی غیر محترم ولی سالم؟..............سیگار و گیر دادیا....... جواب سوالو بده، =>1 متیاز منفی
قاچاقچی یا دزد؟ .........خخخخ بستگی به نوع کالا داره... =>1 متیاز منفی
حبس ابدی یا حکم اعدامی؟ ............خخخ =>1 متیاز منفی
زندونی یا تیمارستانی؟ ..............فقط دارم تصور میکنم و میخندم => ایشالا همیشه بخندی ولی 1 متیاز منفی
تیمارستانی یا معلول؟ ............. خخخ معلول
فلج قطع نخاعی یا ضربه مغزی تو کمایی ولی وجود امید به شفاش؟ ولی خب ممکنه شفا پیدا نکنه اینم در نظر داشته باش...........اگه باهاش مزدوج شده باشم و بعد اینجوری بشه..خوب باید با احترام نگهش دارم...انشالله خوب شه....شمام دعا کنین
قطع نخاع از کمر به پایین یا از کمر به بالا؟ ........... خخخخ دیوونه کمر به بالا دیگه چیه؟ =>1 متیاز منفی
اومدی و مرگ مغزی شد، اعضاش رو اهدا می کنی یا با دستگاه زنده نگهش میداری؟ ............دستگاه که بیشتر از چند روز نمیشه نگهش داره....هدیه میکنم....
حس بویاییش ضعیف باشه یا حس شنواییش؟ ...........خخخ بویایی
کر و لال باشه یا بدون جفت دست و پا؟.......... ای خدا من چه گناهی کردم اینا گیر من بیوفتن؟ =>1 متیاز منفی.. اونا چه گناهی کردن!)
چشم چپ نداشته باشه یا چشم راست؟ ..............چشم راست
نیم کره چپ مغز نداشته باشه یا راست؟ ...............راست
دست چپ نداشته باشه یا راست؟ ...........چپ
پای چپ نداشته باشه یا پای راست؟ ........چپ
دست راست و پای چپ نداشته باشه یا دست چپ و پای راست؟ ..............اولی
قبل از این سوالا چه حسی داشتی؟ ...........حس سرما...اینجا هوا داره سرد میشه
الآن چه احساسی داری؟؟............خوب نیست زیاد ...باید تموم کنم برم نماز
در آینده چه حسی خواهی داشت؟ .............نمیدونم بستگی به کاندیشن دارن
جفت دست نداشته باشه یا جفت پا؟ ..........جفت پا
اگه جفت دست نداشته باشه دستشوییش رو چیکار میکنی؟ مــــرد باش جواب بده!...............خخخخ از دستکش استفاده میکنم ....ای تو روحت با این سوالت خنده به لبان من آووردی، 1 امتیاز مثبت
اگه جفت دست نداشته باشه دماغش بخاره چیکار میکنی؟ .............میخارونم دیگه واسش
اگه جفت دست نداشته باشه بخواد اونجاش رو بخارونه چیکار می کنی؟ ..............زهر مار ...به تو چه خودمون کنار میایم باهم =>1 متیاز منفی
اگه جفت پا نداشته باشه چطور میبریش دستشویی؟ ..........با ویلچر
اگه جفت پا نداشته باشه و بخواد و مجبور باشه بره بیرون و توهم رانندگی بلد نباشی و تاکسی تلفنی و تاکسی و خط واحد و دوچرخه و موتور و فرغون و کلاً وسایل حمل و نقل هم دم دستت نباشه و تلفن و موبایل و کلاً وسایل ارتباطی هم نداشته باشی زنگ بزنی کسی بیاد، و همچنین خودت هم جفت پا نداشته باشی که کولش کنی ببریش چطور میبریش بیرون؟ ...........میگم همین جا بگیر بمیر:25r30wi: 2 امتیاز مثبت بزن دست قشنگه رو)
بی دندون باشه یا بی زبون؟..........بی زبون....میدونی پول دندون چنده؟ آره گرون، خیلی
بی عقل باشه یا بی زبون؟ ...............بی زبون
زبون دار باشه یا بی زبون؟ ...............اینجا زبون دار
شوت باشه یا مشنگ؟ ............فرق دارن با هم؟؟؟ =>1 متیاز منفی
شنگول باشه یا شنقل؟ ...............شنقل؟؟؟....تا حالا این واژه رو نشنیدم... مشکل من نیست، =>1 متیاز منفی
اسکل باشه یا شاسگول؟ .........والا نمیدونم اینا معنیش و فرقش چیه =>1 متیاز منفی
چـــون فردا من نیستم اینا رو هم داشته باش فعلن
بیشتر سرمایی هستی یا گرمایی؟..............سرمایی
دوست داشتی من داداشت بودم؟ ................خخخ آره خوب میشد واااای جدی؟؟ مرسیخـر شدم، 5 امتیاز مثبت
)
یکی از خوابای مسخرت رو تعریف کن: ............چیز خاصی یادم نیت...فقط اینکه یه جای خاصی بودم که یهو صحنه عوض شد...
این متن مال آهنگ کیه؟ : "بی وفایی ، بی وفایی ، دل من از غصه داغون شده" ..........خخخ بامشاد
استخر یا استلخ؟..........استخر....با رعایت بهداشت
قرمزته یا آبیته؟ ............ملوان
مسی یا رونالدو؟ ..............پویول ای جاااااانم، 2 امتیاز مثبت
اهل فیلم خارجی هستی؟ .............خیلی کم
قصدت از دخول به سایت؟ ...............والا برای سمینارم اومده بودم....افتادم تو دام انجمن
چرا خورشید میتابه؟ .............میتونه میتابه....توهم تونستی بتاب منطقی بود حرفت :|
فرق بین سفسته و مقلطه؟ ..............مغلطه درسته.....هیچ فرقی ندارن
درجه حرارت صندلیت؟ ...............خوبه خنکه خنک نیست، تو پوست کلفتی
دوستت تو سایت؟ ..........خیلیا...شخص خاصی نیست ...که برجسته تر از دیگران باشه...البته با بعضیا راحت ترم
اگه اسکلت از رو دیوار بپره چی میشه؟ ............وا میره
پسر عمه زا یا آقای همساده؟ ..........پسر عمه زا
رشتت تو دبیرستان چی بوده؟ .................تجربی
بدترین و خنده دار ترین سوتی ای که دادی؟ ................خخخ والا بدترینشو یادم نیست ...ولی بیشتر حرفی بوده...اشتباه لفظی و اینا
کیو تو سایت الگو خودت قرار میدی؟ .............الگوی خاص نیست ولی کمک زیاد میگیرم ...بچه ها هم خیلی لطف دارن ....
منو چقدر میشناسی؟ ...........زیاد نیست در حد معمول ...اسم و سن و رشته و اینا دیگه....
سکوت رو توی یه جمله بگو: ................حرف نزنی میشه سکوت
معمولا چه مدل کفشی می پوشی؟ ........یه چیز راحت
وقتی بیرون می ری، چه وسیله ایت رو اگه همراهت نبری اعصابت خراب میشه؟ (موبایل، کلید، کیف پول، لوازم آرایش :| و... ) .............پول
با سواد ترین فرد خانواده ات کیه؟ ............تو خونه یا فامیل؟...... مامان و بابام هر دو لیسانس هستن....خخخ فعلا خودم
قیافه ات شبیه کدوم از اعضای خونوادته؟ ............ما اصلا شبیه هم نیستیم واااااااا :|
توی سایت با کی از همه صمیمی تری؟ ...............خیلیا هستن...... همسایه هامون.....
مزاجت چیه؟ سرد یا گرم؟ دم یا صفرا؟ بلغم یا سودا؟ .............چمیدونم هر چی بشه میخورم
خواسته هات بیشتر معقولانه است یا احساسی؟ ...............خخخ نمیدونم هر دو
یه بلیط بهت دادن؟ دوس داری چه بلیطی باشه؟ .............برم سفر ....با قطار
بیا پیچ اینو ورش دار همینشکلی بخور تا قوت بگیری بسوالا بجوابی![]()