پنجمین دیدار بچه های تبریزی با حضور افتخاریmahsabanoo - مهر 93

N@RVIN

Well-known member
بچه ها من آروم نبودم هیچکس به اندازه من نخندید. تازه تنها کسیکه به جک خاک بر سری آقا نوتر خندید من بودم ضایع شدم:black_eyed:

- - - Updated - - -

منم میخوام آنالیز انجام بدم اما میترسم بعضی هاتون نالاحت شین:smiliess (9):

منکه قبلانظرمو نسبت به بچه ها گفتم :) ولی در مورد ز.بیو اینسری شناختم بیشتر شد

خیلی فهمیده و خانومه واقعا میگم تعارفات نمیکنم

من در کل خیلی می پسندمش چخد جذابه خخ هی سوالارو جواب میداد من لایکش میکردم امتیازم میدادم خخ اون وسطا هم گفتم اگر قبل از اینکه من عاشخ سفید بشم تو کاربر فعال بودی عاشقت میشدم ( به تعدد عخش در آن واحد اعتقاد ندارم خخ )خخخ :)

N@RVIN

Well-known member
این گسترشی ک میگید یعنی چه ؟ :|

سلوم عزیزم این گسترشی که میگیم یه کافی شاپه من و مهسا بانو بعد اینکه بچه ها رفتن منتظر دوستم میخواستیم بمونیم که علی آقا و سالارم لطف کردن وایسادن من بخاطر دوستم خواهش کردم بمونن و از همشون ممنونم که قبول کردن موندن و بعد زنگ زدیم مهسا هم نزدیک بود اومد رفتیم اونجا نزدیک یساعتم اونجا بودیم

دوست منم الناز همونجا بود که علی سرکارش گذاشت یکم خخ اونجام خوب بود به منکه خوش گذشت جای بقیه دوستان هم خالی بود :)
:riz304::riz304:

bioshimi@

Well-known member

سلاااااااااااااااام
شرمنده دیر اومدم الان تو کتابخونم انتراکتم ههههههههههه
انشالله بعد امتحانم مفصل میام
منم موافقم بچه ها سوالاتشون و بنویسن و جواب بدن ...
ممنون از دست اندرکارن برنامه
:riz304:این دفعه من رسما مهمون بودم
حیف علی ازکفشام عکس نگرفت ایششششششششششش

راستی علی هم نت نداره ...پول بگیرم ازش براش نت بخرم ههههههههههه

واما رضا :
ازم سوال پرسیدی پشتیبان درسیت کیه ؟و ازکی برای اومدن به نت اجازه میگیری ؟؟؟؟؟؟
باید عرض کنم خدمتت که من اولش که نگفتم کی هستن ک کمکم میکنن به این علت بود که هفت ماه تایم طولانی هست و ممکن وسط راه ایشون نخوان اصلا کمکم کنن و اگه بچه ها بدونن بخاطر جو حاکم برخلاف میلش مجبور باشه کمکم کنه ..........که خداروشکر آقایی کرد (دست خودش نیست کلا آقاست )و باتمام اذیتام و بعضا بچه بازیام به کمک و همدلیش (گاهی ازمسایل درسی هم فراتر میرفتیم و تو مسایل دیگه هم ازشون مشورت میگرفتم)ادامه داد....
امیدوارم هرجا هست همیشه موفق و پیروز باشه و مطمئن باشه همیشه دعای خیرمن پشتیبانش خواهد بود .
ایشون کسی نبود و نیست جز :

علی آقای مهندس خودمون.

ممنونم ازت علی بینهایتتتتتتتتتت.
:riz304:
ابجی مهسا جونم خیلی دوست دارم ...ممنون که اومدی انشالاه که موفق باشی و حتما هم میشی ..عزیزمی ..ممنون از اطلاعات محرمانه که بهم دادی خخخخخخخ خیلی خوش گذشت بوس:riz304::riz304:

bioshimi@

Well-known member
سالااااااااااااااااااااااار ازدست من ناراحت نبااشیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودکار پرت کردنم یادم میوفته استرس میگیرم خدا رحم کرد ...
آجیو ببخش.

بعدا بچه ها لایک میکنم برام دعا کنید .

بدتر از سالار دختره پشت سرش ترسیده بود خخ فک میکرد از سقف یه چی افتاد داشت سقفو میدید هههههه:))

bioshimi@

Well-known member
خخ نونر از سلسله جبال رد شده بودی یه چیزی فراتر از این حرفا اونجا که ادای منم در آوردی خیلی نامرت بودی خخ

نوتر چش بود هوممممم؟ خخخخخخ اسم این تاپیکو باید میذاشتیم نوتر متحول میشود خخخخ

bioshimi@

Well-known member
نفر بعدی سمانه عزیزم بود

وووووووووووووووووی سمانه خیلی دختر ارومو نازی بود کلا ولوم صداشم پایین بود فک کنم همه پاستیلا رو هم سمانه خورد آره سمانه بیا ببینمت ؟؟؟
banana_smiley_7.gif

سمانه جان خیلی دوست دارم اجی خوشحال شدم که از نزدیک دیدمت بوس بر تو
عاشقتم مهسا جونم منم خیلی خوش حال شدم دیدمت اول که دیدمت نشناختمت ولی روبوسی کردیم خیلی بامزه ای یعنی جیگرمی خخخ بعد معرفی دوباره اومدی روبوسی حالا یه بار دیگه خخخخخخ فدات بشم
خیلی دختره با انرژی و خوشرو و ماه بودی دوست داشتم لهجتم دلنشین بود یه جام که تموم شد ترکیت رفتی فارسی خخخ.خداروشکر آلما رو هم که دیدی:))) امیدوارم بهت خوش گذشته باشه..دوست دارم باجی جون خودم بازم بیا پیش ما دلمون تنگ میشه بوس:riz304::riz304:
بعدشم مگه میشه پاستیلی باشه و از دست من سالم خارج بشه تو نبودی نمیدونی جلسه های پیشم ..همه یکی دوتا میخورن ..همه بستشو خودم تهانییی خالی میکنم خخخخخ البته این دفعه نوتی هم کمکم کرد خخخخخخ مرسی از داداش نوتی بابت پاستیلای خوشمزش که برامون میخره خوشمزه ترین پاستیلای دنیاست:)))

bioshimi@

Well-known member
بچه ها من آروم نبودم هیچکس به اندازه من نخندید. تازه تنها کسیکه به جک خاک بر سری آقا نوتر خندید من بودم ضایع شدم:black_eyed:

- - - Updated - - -

منم میخوام آنالیز انجام بدم اما میترسم بعضی هاتون نالاحت شین:smiliess (9):

بیو جونم ممنون که اومدی خیلی دوست داشتم ..آروم بودی وناز بودی سوالا رم چه با دقت جواب میدادی عزیزم ..خوشحال شدم از دیدنت عزیزم
عزیزم منم آنالیز کن فقط آروم بودنومو همه انجمن دیگه میدونن فک کنم خخخخخ اینو حذف کن چون داره دیگه توکان (مغازه ) میشه خخخخخخخخخخ هرچند آخر سر که علی امضای تبرعه شدن از کاشی شماری رو داد مهرم کردن تبریکم گفتن خخخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
سمانه باجی قاشدوز رفتین خخ یکم صب نکردین که ولی خلاصه برنامه اصلی وقتی بود که همه بودیم شرمنده عزیزم :)

خواهش عزیزم ..امیدوارم اونجا بهتون خوش گذشته باش ممنون که هوای مهمون گلمونو داشتی ناری که بهش خوشبگذره و ممنون بابت همه زحمتایی که تو نوتی کشیدین :riz304:

#civilen#

New member
خوشحالیم که به دوستان خوش گذشته. ههههههههههه
یادم باشه رفتم پیش استاد عزیزم دکتر فرهمند
ازش تشکر کنم که با زحمت فروان محاسبات بلور رو انجام داده و دوستان می رن اونجا خوش می گذرونن..... یادی هم از سازنده اش نمی کنن هههههههههه
من صبح تمام سنسورهای بلور رو چک کردم همه چیز در امن و امان و تمام وقایع با سند و مدرک اونجوری است که دوستان تعریف کردن ..خخخخخخخخخخخ

یاسمن

New member
ناری ایراد نگیر از نوتر پیکاسو.
خداییش همه شبیه ترولی که گذاشتم بودم اون لحظه
بخصوص یاسمن و علی :riz481:

آرررره دقیقا همه ترولا مثل اون لحظه مونه ، دستت درد نکنه نوتر . ناری که دقیقا این شکلی بود اون لحظه و من چقدر حالم گرفته شد ... هر چند بعدش خداروشکر اتفاقات خوبی افتاده گویا

- - - Updated - - -

خخخخخ تیکه ی گروه مچکرم بود و اینکه من حدود یه صد باری گفتم خدایا چرا من نمیتونم با کلا..ص باشم آخه خخخخخ:25r30wi:

من چرا اصلا در جریان این صحبت ها نبوده ام؟ :21:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

bioshimi@

Well-known member
و اما سوالی من :
1.یه حرف باخدا جونت؟ ممنون خدا که هیچ وقت تنهام نمیذاری .. .... که لایک شد توسط دوستان به خصوص سالاری ..فک کنم share هم کرد خخخخخخخ
2. چرا آدما از روی ظاهر همدیگه رو قضاوت میکنن؟.........چون عقلری گوزلرینه = چون عقلشون تو چشمشونه
3.نظر خیلی مثبت در مورد همه افراد حاضر در جمع .؟.....همه بچه ها با جنبه ان و از جمعمون خیلی خوشم میاد
4.یه جک ....بگو که این سوال فقط توسط حاجی نوتر جواب داده شد خخخخخخخ ناری خودشو کشت تا نوتی جکشو بگه منم کلی به ادا ها خندیدم تا به جک خخخخخخخخخخ ناری ماه ای ماه
5.جای کدوم یک از بچه ها ی انجمن خالیه؟ ....آرزو
6.دوست داری با کی ازدواج کنی؟.....این چه سوالی بود خخخخخخ گفتم اللاه بنده سی =یه بنده ی خدا خخ همه گفتن والاااا بعد گفتم جدی کسی که باوجدان باشه
7.نطرت در مورد قلیون ومشروب و سیگار؟ منم گفتم همه از دم منفی که بعضیا اعتراضم کردن دیدم خخخخخخخخ
8.درد و دل کردن اطرافیان برا کسل کننده نیست ؟ نه من خیلی وقتا به حرفا و درد و دل بقیه گوش میدم و سعی میکنم ارومش کنم
9. صمیمت برات چه معنی داره؟ یعنی اینکه راحت باشی...

- - - Updated - - -

خوشحالیم که به دوستان خوش گذشته. ههههههههههه
یادم باشه رفتم پیش استاد عزیزم دکتر فرهمند
ازش تشکر کنم که با زحمت فروان محاسبات بلور رو انجام داده و دوستان می رن اونجا خوش می گذرونن..... یادی هم از سازنده اش نمی کنن هههههههههه
من صبح تمام سنسورهای بلور رو چک کردم همه چیز در امن و امان و تمام وقایع با سند و مدرک اونجوری است که دوستان تعریف کردن ..خخخخخخخخخخخ
مرسی از شما و استادت واقعا جای دنج و خوبیه :))):riz304:

یاسمن

New member
نفر بعدی یاسمن هست
cwu74z5rc514d72ywoib.png

خو یاسی جون کلا باید بگم که تصوراتمو له کردی اساسی با اسفالت یکی شدم
قبلا که باهات حرف میزدم خیلی پر انرژی و سر حال بودی ولی اون روز خیلی تو خودت بودی اصلا حوصله هیچی رونداشتی کلا له شدم وقتی اون مدلی دیدمت خخخخخخخخخخخخخخخخخ

برات ارزویه خوشبختی میکنم عزیز دلم
دوستان در مورد اینا که زیاد نمینویسم برا اینه که فاصله زیاد بود و نشد خیلی باهاشو صحبت کنم

مهسااااااااااااااااااااااااااا؟ میکشمت من کی حوصله ی هیچی رو نداشتم ؟ نکنه چون به یکی دو تا سوالت ایراد گرفتم اینو میگی ؟ :mad_majidonline:
من که خیلی خوشحال بودم :dadad4:
حالا همچین میگی اون مدلی ملت فکر می کنن من چه جوری بودم . تو با فاصله از من نشسته بودی خب . از نوتر و رضا بپرس من چقد حرف زدم .
البته اینم بگما .mahsa شدیدا تو خودش بود که رو منم تاثیر گذاشت وگرنه با وجود اینکه از صبح داشتمو خیلی خسته بودم و باروبندیلمم کاملا مشهوده تو عکس سعی کردم با انرژی باشم . حالا اگه تصورت له شده من معذرت میخوام

منم آرزوی خوشبختی دارم برات . ایشالا همیشه موفق باشی . خیلی خوشحال شدم دیدمت :rose:

z.bio

New member
نفر بعدی z.bioبودن دختر خیلی ارومو نازی بود خیلی خوبو قشنگ سوالا روجواب میداد مهسا میگفت سوالاش اسونه ولی خودش گفت نه اسون نیست من آسون مطرحش میکنم خخخخخخخخخخخخخخ علیم هی بهش گیر داده بود که تو سوالا رو حفظ کردی
در کل یه خانوم اروم متین بودن ایشون خیلی خوشحال شدم از آشناییت عزیز دلم
یه چیز با مزه اینکه وقتی z.bio اومده بود منو ناروین جایی رفته بودیم و اومدم دیدم یکی اضافه شده به جمع کسیم معرفی نمیکرد و اخرش یادم نیست کی معرفی کردش خخخخخخخخ جالبیش اینجا بود که z.bio هم متوجه نشده بود من کیم خخخخخخخخخخخ وقتی گفتم مهسا بانو گفت ااااااااااااااااا خیلی با مزه گفت این حرفو
banana_smiley_38.gif

براتون بهترین ها آرزو میکنم حیف که شما رفتین و تو عکس نیستین تا یادگاری ازت بمونه برامون

مهسا بانو جون عزیزم یه دنیا ممنون انقد به من لطف دالی خانومی:riz304:

دیدید شناختمتون جا خوردم؟ آخه اصلا فک نمیکردم شمارو از نزدیک ببینم
و خیلی خوشحال شدم:4d564ad6:

z.bio

New member
من نالاحت نمیشم آنالیزم کن عزیز دلم

بار اول نمیشه خوب شناخت پیدا کرد و منم از شما دور نشسته بودم تا حدودی که تونستم متوجه شم البته نالاحت نشینااااا شما جزو آروما نبودی که هیچ به نظر من شیطنت از چشاتون میبارید. اما شاید فعلا میخواستین آشنا شین واسه همین کم حرف تر بودین:bunnyearsmiley:

حالا یه چیزایی هم حس کردم دیگه شاید خوف نباشه گفتنش
اما درکل خانوم و باشخصیت هستین
حالا بگذریم از اینکه سوالا رو فقط واسه ما نوشته بودین و خودتون همش میگفتین واسه خودم ننوشتم که جواب بدم:whistle:

z.bio

New member

منکه قبلانظرمو نسبت به بچه ها گفتم :) ولی در مورد ز.بیو اینسری شناختم بیشتر شد

خیلی فهمیده و خانومه واقعا میگم تعارفات نمیکنم

من در کل خیلی می پسندمش چخد جذابه خخ هی سوالارو جواب میداد من لایکش میکردم امتیازم میدادم خخ اون وسطا هم گفتم اگر قبل از اینکه من عاشخ سفید بشم تو کاربر فعال بودی عاشقت میشدم ( به تعدد عخش در آن واحد اعتقاد ندارم خخ )خخخ :)
ناری جونم میدونی که خیلی برام عزیزی واقعا سادگی و بی آلایشی قلبت و خیلی دوس دارم تو این دوبار چیزی که ازت دیدم سادگی ابراز احساساتت هست. واقعا خیلی این شخصیتت و دوس دارم دختری مثل تو واقعا خیلی کم دیدم توزندگیم.
البته بگذریم از اینکه اینبار اخم داشتی و ناری بار اول نبودی:smiliess (11): ولی با اخمم که باشی من دوست دالم:black_eyed:

بالا