پنجمین دیدار بچه های تبریزی با حضور افتخاریmahsabanoo - مهر 93

arezoo90

New member

سلام
خداروشکر که بهتون خوش گذشته دوستان(;
مهسا بانو خوش اومدی :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی z.bioبودن دختر خیلی ارومو نازی بود خیلی خوبو قشنگ سوالا روجواب میداد مهسا میگفت سوالاش اسونه ولی خودش گفت نه اسون نیست من آسون مطرحش میکنم خخخخخخخخخخخخخخ علیم هی بهش گیر داده بود که تو سوالا رو حفظ کردی
در کل یه خانوم اروم متین بودن ایشون خیلی خوشحال شدم از آشناییت عزیز دلم
یه چیز با مزه اینکه وقتی z.bio اومده بود منو ناروین جایی رفته بودیم و اومدم دیدم یکی اضافه شده به جمع کسیم معرفی نمیکرد و اخرش یادم نیست کی معرفی کردش خخخخخخخخ جالبیش اینجا بود که z.bio هم متوجه نشده بود من کیم خخخخخخخخخخخ وقتی گفتم مهسا بانو گفت ااااااااااااااااا خیلی با مزه گفت این حرفو
banana_smiley_38.gif

براتون بهترین ها آرزو میکنم حیف که شما رفتین و تو عکس نیستین تا یادگاری ازت بمونه برامون

N@RVIN

Well-known member
نفر بعدی نوتر پیکاسو بودن که خو تو عکس حضور ندارن ولی من ازش یواشکی عکس گفتم وقتی داشت شیطونی میکرد خخخخخخخخخخخخخخ
0swab1kysmvupys711bi.png

خو نوتر خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم بابت برنامه ریزی خوبی که داشتین و از اینکه من رو هم دعوت کردین

همه چیز خیلی عالی بود به من خیلی خوش گذشت

وقتی من رسیدم نوتر اونجا بود خخخخخخخخخخخخخخخخخخخد تقریبا یک روبعی زود رسیده بودم و تا قبل اینکه بچه ها بیان با نوتر صحبت کردم و یخم باز شد خخخخخخخخخخخخخخخخ

برخلاف اینکه همه میگفتنن نوتر تو حماسه ها همیشه ارومه ولی اصلا اروم نبود و خیلی هم اکتیو شده بود و من همش پیش خودم فکر میکردم که نوتر آروم چطوری میشه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

نوتر بابته پاستیا ممنون که زحمت کشیده بودین و آورده بودین

در مورد اخلاقیاتشون هم باید بگم که ادم کاملا رک و در عین حال مهربونی هستنو خیلی هم اقا تشریف دارن خخخخخخخخخخخخخخخ

و تنها کسی که یه جک خاک برسری گفت نوتر بود
gigglesmile.gif
حالا هی بگید نوتر آرومه والا منکه ارومی ندیدم شایدم از پا قدم من بوده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ راستی نالی هم ماموریت رو به نحو احسنت انجام داد از ترس جونش
banana2.gif

براتون ارزویه موفقیت میکنم و امیدوارم به هواسته قلبتون برسید

خخخ آره مهسا پا قدم تو همه ماشالا حرف میزدن مخصوصا نوتر الدوله اصن یوضی عوض شده بود دیدی چطوری ادای منو درآورد خخ جوک خاک بر سری گفت اصن ارور میداد مغزم میگفتم این اونه یا اون نوتره خخ

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی یاسمن هست
cwu74z5rc514d72ywoib.png

خو یاسی جون کلا باید بگم که تصوراتمو له کردی اساسی با اسفالت یکی شدم
قبلا که باهات حرف میزدم خیلی پر انرژی و سر حال بودی ولی اون روز خیلی تو خودت بودی اصلا حوصله هیچی رونداشتی کلا له شدم وقتی اون مدلی دیدمت خخخخخخخخخخخخخخخخخ

برات ارزویه خوشبختی میکنم عزیز دلم
دوستان در مورد اینا که زیاد نمینویسم برا اینه که فاصله زیاد بود و نشد خیلی باهاشو صحبت کنم

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی مهسا
مهسایه عزیزم مرسی با اینکه 5 شنبه برات روز مهمیه ولی بازم اومده بودی و این برایه من خیلی ارزشمند بود
مهسا هم خو دختر ارومیه خیلی خانومه خوشحال شدم که باهاشون اشنا شدم مهسا هم تا حدودی رک هست
مهسا جان انشا الله که جواب زحماتتو بگیری عزیز دلم
فقط اینکه اخرش نگرانت شدم مریض که نشدی نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و ممنون که منو با ناروی و دوستش تا مقصد رسوندید مرسی گلم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی سمانه عزیزم بود

وووووووووووووووووی سمانه خیلی دختر ارومو نازی بود کلا ولوم صداشم پایین بود فک کنم همه پاستیلا رو هم سمانه خورد آره سمانه بیا ببینمت ؟؟؟
banana_smiley_7.gif

سمانه جان خیلی دوست دارم اجی خوشحال شدم که از نزدیک دیدمت بوس بر تو

pashmak

New member
مهسا همه آروم بودن که
فکر کنم داشتن ابرو داری میکزدند
اینا یکیشوتم آروم نیست چ برسه به این همه

MAHSABANOO

New member
و نفر اخر کسی نیست بجز ناری جیگرم
vbowu2p528357oezjzru.png

اول از همه اون ساک دستی رو ببینید اون همش لواشک بود که علی براش آوره بود
banana_smiley_22.gif

ناری عزیزم هم که یه دختر بسیار پر فعال و شیطون هستن خخخخخخخخخخخخخخخخ همشم میگفت خدایا چرا من با کلا س نشدم خخخخخخخخخخخخ هر کی هر چی میگفت ناری همینو تکرار میکرد گیر داده بود به مهسا که با شدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ناری عاشقت شدم عزیزم از قبل دوست داشتم ولی الان بیشتر دوست دارم خیل یخونگرمو و ماهی

ناری جونم از تو هم ممنونم که منتظر موندی تا بابا بیاد دنبالم یخ کردی شرمندت شدم یه دنیا انشا الله بیای قزوین برات جبران کنم

ههههههههه نوترم که ادات در آورد خیلی با نمک بود خخخخخخخخخخخخخخخخخ
نوتر میخواست جوک خاک بر سری بگه این ناری هی میگفت وای خدا استغفر الله خخخخخخخ حالا هیچ نمیذاشت نوتر بگه ها هی وسط حرفش میپرید

ناری خدایی میخواستی اون نسکافه رو بخوری خخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخ هونزم یادش می افتم خندم میگیره علی گفت بیا من 5000 تومن بهت بدم از خیر اون نسکافه بگذر خخخخخخخخخخخخخخخخ

خیلیس خوشحال شدم دیدمت برات بهتریسنا رو ارزو میکنم دخترک ساده من (البته این نظر من بود خخخخخخخ علی میگفت نه ساده نیست )

تو گسترش هم بهم خوش گذشت
الهی بمیرم ناری همش نگران بود نکنه به من خوش نگذشته ولی مگه میشه در کنار شماها باشیو خوش نگذره خیلی عالی بود خیلی زیاد ازتم ممنونم بابت هماهنگی خوبت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

MAHSABANOO

New member

خواهش میکنم بانویم

ناقابل بود نوش جان عزیزم

بانوی عزیزم یه دختر خیل دوس داشتنی و مهربون خوش رو و با جنبه و خیل مزلوووم بود آخیی :) دلم تنگ میشه برات

مرسی ناری عزیزم نظر لطفته گلم

وووووووووووووووی توام میگی مزلومم خدایا مچکرم خخخخخخخخخخخخخخخ حداقل قیافم مژلومه
1357329688.png

MAHSABANOO

New member
خخخ آره مهسا پا قدم تو همه ماشالا حرف میزدن مخصوصا نوتر الدوله اصن یوضی عوض شده بود دیدی چطوری ادای منو درآورد خخ جوک خاک بر سری گفت اصن ارور میداد مغزم میگفتم این اونه یا اون نوتره خخ
1339041058.png
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

MAHSABANOO

New member
خخخخخخخخخخخخخخخ یچیزی یادم افتاد این علی هی میگفت که عکسی که گرفتم خانوما سرا که ترولی میشه بقیشم خط میکشیم فقط کفاشون دیده میشه پسرا هم سرا ترولی و خوشتیپیشون دیده میشه خخخخخخخخخخخخخخخخ
1378694038.png

MAHSABANOO

New member
دلم برا همتون خیلی تنگ میشه خیلی زیاد امیدوارم بازم قسمت بشه و ببینمتون
1408669108.png

یکی از بهترین روزایه عمرم بود خیلی روز خاصی بود برام و جمعتونو خیلی دوست داشتم بخاطر همین همیشه دلم براتون تنگ خواهد بود
1408669108.png

N@RVIN

Well-known member
و نفر اخر کسی نیست بجز ناری جیگرم
vbowu2p528357oezjzru.png

اول از همه اون ساک دستی رو ببینید اون همش لواشک بود که علی براش آوره بود
banana_smiley_22.gif

ناری عزیزم هم که یه دختر بسیار پر فعال و شیطون هستن خخخخخخخخخخخخخخخخ همشم میگفت خدایا چرا من با کلا س نشدم خخخخخخخخخخخخ هر کی هر چی میگفت ناری همینو تکرار میکرد گیر داده بود به مهسا که با شدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ناری عاشقت شدم عزیزم از قبل دوست داشتم ولی الان بیشتر دوست دارم خیل یخونگرمو و ماهی

ناری جونم از تو هم ممنونم که منتظر موندی تا بابا بیاد دنبالم یخ کردی شرمندت شدم یه دنیا انشا الله بیای قزوین برات جبران کنم

ههههههههه نوترم که ادات در آورد خیلی با نمک بود خخخخخخخخخخخخخخخخخ
نوتر میخواست جوک خاک بر سری بگه این ناری هی میگفت وای خدا استغفر الله خخخخخخخ حالا هیچ نمیذاشت نوتر بگه ها هی وسط حرفش میپرید

ناری خدایی میخواستی اون نسکافه رو بخوری خخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخ هونزم یادش می افتم خندم میگیره علی گفت بیا من 5000 تومن بهت بدم از خیر اون نسکافه بگذر خخخخخخخخخخخخخخخخ

خیلیس خوشحال شدم دیدمت برات بهتریسنا رو ارزو میکنم دخترک ساده من (البته این نظر من بود خخخخخخخ علی میگفت نه ساده نیست )

تو گسترش هم بهم خوش گذشت
الهی بمیرم ناری همش نگران بود نکنه به من خوش نگذشته ولی مگه میشه در کنار شماها باشیو خوش نگذره خیلی عالی بود خیلی زیاد ازتم ممنونم بابت هماهنگی خوبت

خیلی ممنونم عزیز دلم لطف داری خیلی وگرنه من هووچ نیستم جز یه دخمل خوف خخخخ

من وظیفه و ماموریتم این بود که تورو بسلامت تحویل خانواده بدم وگرنه نوتی قلم پامو خورد میکرد خخخخ عزیزمی اصلا هم سردم نشد هوا خوف بود :) هرچند سرما خوردم ولی از ویروس دوستام گرفتم :)

ووووووووووووووی منم عاشخت شدم ندیدی چه مدل عاشخانه تو عکس دستتو گرفتم خخ

ملسی عزیزم تو مزلومتر و ساده تر مینمودی گلم :) خخ نه علی اتفاقا همش میگه من ساده ام اونجام گفت مهسا باجی انکار کرد که البته خو حق داشت من هم ساده ام هم محتاط

خخ راستی نسکافه رم دلم میخاس بخورم به معده م رحم کردم خخ من بخاطر همین کارام ساده م دیگه مثلا ههههههه

در کل فدایی داری ممنون که خیلی لطف کردی و تشریف آوردی حضورت شادی آفرین بود :):painting:

z.bio

New member
بچه ها من آروم نبودم هیچکس به اندازه من نخندید. تازه تنها کسیکه به جک خاک بر سری آقا نوتر خندید من بودم ضایع شدم:black_eyed:

- - - Updated - - -

منم میخوام آنالیز انجام بدم اما میترسم بعضی هاتون نالاحت شین:smiliess (9):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

MAHSABANOO

New member
خیلی ممنونم عزیز دلم لطف داری خیلی وگرنه من هووچ نیستم جز یه دخمل خوف خخخخ

من وظیفه و ماموریتم این بود که تورو بسلامت تحویل خانواده بدم وگرنه نوتی قلم پامو خورد میکرد خخخخ عزیزمی اصلا هم سردم نشد هوا خوف بود :) هرچند سرما خوردم ولی از ویروس دوستام گرفتم :)

ووووووووووووووی منم عاشخت شدم ندیدی چه مدل عاشخانه تو عکس دستتو گرفتم خخ

ملسی عزیزم تو مزلومتر و ساده تر مینمودی گلم :) خخ نه علی اتفاقا همش میگه من ساده ام اونجام گفت مهسا باجی انکار کرد که البته خو حق داشت من هم ساده ام هم محتاط

خخ راستی نسکافه رم دلم میخاس بخورم به معده م رحم کردم خخ من بخاطر همین کارام ساده م دیگه مثلا ههههههه

در کل فدایی داری ممنون که خیلی لطف کردی و تشریف آوردی حضورت شادی آفرین بود :):painting:
loveshower.gif

loveshower.gif
loveshower.gif

MAHSABANOO

New member
بچه ها من آروم نبودم هیچکس به اندازه من نخندید. تازه تنها کسیکه به جک خاک بر سری آقا نوتر خندید من بودم ضایع شدم:black_eyed:

- - - Updated - - -

منم میخوام آنالیز انجام بدم اما میترسم بعضی هاتون نالاحت شین:smiliess (9):

من نالاحت نمیشم آنالیزم کن عزیز دلم

pashmak

New member
مرسی مهسایی اینی که دست ناری هم بود جزو سوالا بود حذف شداین نوشته هاتون کثل متن علمی سوال میسازه
گسترش چیع خوردنیع پوشیدنیع هردو هیچ کدعم

بالا