پنجمین دیدار بچه های تبریزی با حضور افتخاریmahsabanoo - مهر 93

N@RVIN

Well-known member

اعه خو چراااااااااااااااا انقدی خلوته کوجایین پس/موخاین من تاپیکو شلوخ کنم
554120_Cherna-vjobivat.gif

ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش علی هم بود

کاش هر طور شده زنگ میزدم
305320_JC_thinking.gif
به علی ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششش میگفتم قط میکردم
778520_buba_phone.gif

علی ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
721120_biggrin.gif

ملضی خو بچه هام همه گل آقا و خانوم یکی از شلوغاشون من بودم که منم از ضیق نت در خابگاه رنج میبرم و از طرفی توبه کردم بچه آرومی میخوام بشم خخ فردا شب با نت خوب میام انشاله

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
:25r30wi::25r30wi: ببخش یاسمن شده بودم سلسله جبال نمک. شده بودم دریاچه ارومیه. کلا ...

خخ نونر از سلسله جبال رد شده بودی یه چیزی فراتر از این حرفا اونجا که ادای منم در آوردی خیلی نامرت بودی خخ

N@RVIN

Well-known member
عاغا ناری گفت خابگاهه نت نداره از فضولی مرد....اصرار داشت اطلاع رسانی شه.......

نمیدونم هدفش چی بود خخخخخخخ.... :21: :25r30wi: :25r30wi:

خخخ هدفی نداشتم فخط میخواستم رسم ادب رو بجا بیارم :)))

ملسی دکی
:rose:

نوتر

New member
سوالات من تو صندلی داغ:
1- از شب اول قبر چقد میترسی؟
جواب من تو اون جمع: خیلی تجربه نکردم :) زیاد نمیترسم

2- چرا آدما از روی ظاهر هم قضاوت میکنن؟

جواب من اونجا: چون الان ظاهر بین زیاد شده. هر کی ظاهرش بهتر باشه جدابیتش بیشتره

3- نظر مثبتت در مورد جمع:
به دلیل طولانی بودن از گفتن اینجا معذورم

4- یه جک خاک بر سری بگو؟
یه روز یه زن و شوهر نصف شب سردشون میشه. زنه به مرد میگه من سردمه چیکار کنم مرده میگه بخاری رو بیشتر کن. زنه بیشتر میکنه میگه بازم سردمه. مرده میگه لباس گرم بپوش. زنه میپوشه میگه باز سردمه. مرده میگه نمیدونم دیگه والا. زنه میگه من خونه مامانم بودم وقتی سردم میشد میرفتم بغل مامانم. مرده میگه یعنی چیییییییییییییی؟ انتظار داری نصف شب مامانتو بیاریم اینجااااااااا

5- جای کدوم یک از بچه های انجمن خاله اینجا:
جون محدودیت جواب داشتیم من گفتم مرضیه و سپید 71(یا باید یه نفر میگفتیم یا دو نفر)

6-اگه اشکالی تو طرف مقابلت ببینی چطور مطرح میکنی؟
من گفتم صاف میچسبونم وسط پیشونیش

7-شده بمونی تو خماریه یه جنس مخالف:
من گفتم از رضا بپرسین شده یا نه؟ بعد مهسا گفت تو یعنی از هیشکی خوشت نیومده؟ من مجبور شدم قسم بخورم نه. مهسا گفت پس سیب زمینی هستی دیگه. بعد ناروین هم گفت معلومه سیب زمینیه سیب زمینی همینجوریه دیکه نیگاش کنید:sad::sad:

8- دوراهی زندگیت؟
من گفتم دوراهی ندارم فعلا تنها راهم پی اچ دی هست

9- هیجان در زندگیت؟

گفتم هیجان یعنی بازی تراختور استقلال تو ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی وقتی تراختور در دقیقه 93 یک به هیچ جلو هست استقلال هم یه خطا پشت محوطه جریمه گیرش اومده اونو میزنه و بازی تموم میشه.
بعد همه نگام کردن :sad: فقط علی گفت واااای عجب هیجانی

دست مهسا بانو بابت طرح سوالات درد نکنه :riz304:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepid71

N@RVIN

Well-known member
:sad:
با سلام

امروز 26 مهر روزی بود که بچه های تبریزی انجمن یبار دیگه دور هم جمع شده بودند.
دوستی های انجمنی که به دوستی های واقعی تبدیل شده

دست همشون درد نکنه

اما این دفعه یه تفاوت با بقیه دفعات داشت اونم این بود یه مهمون ویژه داشتیم
مجری اکتیو صندلی داغ یعنی مهساا بانوووو

که با حضورش بحث داغ صندلی داغ رو به دیدارمون هم اورده بود​

مهمونای دیگه:
علی
سالار
رضا
خودم
مهسا
ناروین
یاسمن
ز.بیو
بیوشیمی @

مهسا بانو زحمت کشیده بود و 11 مجموعه سوال تهیه کرده بود. که تو کارتهای خوشگل نوشته شده بودند.
هر یکی از بچه ها یه کارتی رو به شکل تصادفی برداشتن و هر یک از بچه ها یکی یکی به سوالات جواب میدادن که جو صندلی داغ کاملا فضا رو پرکرده بود

یکی از سوالای مشترک(فقط 3 سوال مشترک بود) همه این بود؟جای چه کسی تو این جمع از بچه های انجمن خالیه؟ که 3 کاربر مرضی با، نایک 313 و آتشین بیشترین رای رو آوردند
البته نفراتی هم بودند که اسمشون برده شد ولی بیشتر این عزیزان بودن

یکی دیگر از نکات جالب این دیدار آلبالو خشک هایی بود که ناروین آورده بود که در عرض چند دقیقه محو شد. خخخخ حتی یدونه هم من نخوردماااا

چند تا عکس از بچز:​

.
.
.
.

کارتهایی که مهسا بانو زحمتشو کشیده بود

.
.
.
.
یک عدد دست متعلق به نوتر

.
.
.
.

سوالات بچه ها داخل این کارت های خوشگل

بچه ها شبهای دیگه میان.

این تاپیک برای همه ی دوستان انجمنی چه تبریزی چه غیر تبریزی هست :)
جای همتون خالی یا علی

نوترینگ وووووووووووووووویی پیکچر منو باید بجاش عکسی ترول خعلی شاد میذاشتی چون اول تا آخر مراسم جیغ و هوولا کشیدم خخخخ بیخود نیس الان سرما خوردماااااا اییییییییییییییییش بسکه فعالیت کردم

تازه بجای خودمم باید عکس گل میذاشتی نیس آقامون سرکرده داعشه خخ خعلی غیرتیه منو قیمه قیمه میکنه خخخ
:25r30wi:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
:sad:

نوترینگ وووووووووووووووویی
یکچر منو باید بجاش عکسی ترول خعلی شاد چون اول تا آخر مراسم جیغ و هوولا کشیدم خخخخ

تازه بجای خودمم باید عکس گل میذاشتی نیس آقامون سرکرده داعشه خخ خعلی غیرتیه منو قیمه قیمه میکنه خخخ
:25r30wi:

ناری ایراد نگیر از نوتر پیکاسو.
خداییش همه شبیه ترولی که گذاشتم بودم اون لحظه
بخصوص یاسمن و علی :riz481:

آخرین ویرایش:

پیچک

New member

: خدا رو شکر به دوستامون خوش میگذره........همیشه خوش باشین...

دفعه ی بغد با یه گلدون خالی هم شده ...جای پیچک و خالی کنین...یادتون نره :bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
با سلام

امروز 26 مهر روزی بود که بچه های تبریزی انجمن یبار دیگه دور هم جمع شده بودند.
دوستی های انجمنی که به دوستی های واقعی تبدیل شده

دست همشون درد نکنه

اما این دفعه یه تفاوت با بقیه دفعات داشت اونم این بود یه مهمون ویژه داشتیم
مجری اکتیو صندلی داغ یعنی مهساا بانوووو

یکی دیگر از نکات جالب این دیدار آلبالو خشک هایی بود که ناروین آورده بود که در عرض چند دقیقه محو شد. خخخخ حتی یدونه هم من نخوردماااا

سلام اول میخوام یه تشکر کلی از همه داشته باشم بعد تک به تک به آنالیز دوستان میپردازم
نوتر تشکر میکنم که تاپیک رو زدن خیلی ممنون که زحمتش رو کشیدین و همچنین کار هماهنگی رو با ناروین عزیز انجام دادن مرسی از هر دوتون چوخ ساغول
ا زهمه بچه هایی که حضور داشتن هم تشکر میکنم که منو تو جمع خودشون پذیرفتن و به لهجم نخندیدن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ البته سالار یه کوچول خندید :thumbsdownsmileyaniو ناری هم میگفت با مزست :thumbsupsmileyanim:
واقعا مهمونی خوبی بود و تو عمرم اینقدر بهم خوش نگذشته بود خیلی ممنون از تک تک دوستان

در مورد اون البالو ها هم باید اعتراف کنم که من و علی و سالار فک کنم همشو خوردیم و به بقیه مقدار کمی رسید خخخخخخخخخخخ منم شانس اوردم کنار علی و سالار نشسته بودم وگرنه منم دستم بهش نمیرسید :sarma:ناری جونم مرسی بابت آلبالوها فوق العاده بود
قابل ذکره که به من پاستیل فقط 1 یک رسید یعنی تا سرمو برگردوندم دیدم پوستش رو میزه :25r30wi:

MAHSABANOO

New member
ینی من به شماها چی بگم

مهسا بانو..... حدس زدم تبریز رفتنت مشکوکه ها...حالا که اینطور شد....سوغاتی منو بذار کنار.... .
ولی دور از شوخی...
خیلی خوبه این کارتون.......
ایشالا منم یه روز بیایم تبریز همتونو ببینم......

خخخخخخخخخخخخخخخخ ممد در مورد سوغاتی بگم که همین که سالار اومد اولش که هنگ بود خخخخخخخخخخ تصوراتش له شده بود در مورد من :motat: بعدش اولین حرفش به من این بود سوغاتی خریدی منم اول فک کردم میگه از قزوین برامون سوغاتی ا.وردی منم گفتم نه قزوین که سوغاتی نداره فقط سنگ پا داره هخخخخخخخخخخخخخخ بعدش کاشف به عمل اومد که سالار منظورش به تو بوده که برا تو خریدم یا نه منم برگشتم گفتم نه تو میخوای بخری دیگه :25r30wi:بسشه دیگه دو تا دوتا زیاده خخخخخخخخخخخ سالار که کلا دیگه چیزی نگفت خخخخخخخخ زبانش قاصر بود که جوابمو بده وای خدا خخخخخخخخخخ الان یادش می افتم قبافش چه مدل شد خندم میگیره
4chsmu1.gif

MAHSABANOO

New member
خیلی ممنون و به قول سالار مچکرم بچه ها خخخخخخخ خیلی خوش گذشت...مگه میشه تو این جمع بود خوش نگذره دسته ناری و نوتر هم درد نکنه
جای همه دوستای گلمون خالی بود...
:rose:rose:

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ وای خدا مچکرم وووووووووووووووووووی سالار خیلی باحال میگفت مچکرم
dancegirl2.gif

N@RVIN

Well-known member
خخخخخ تیکه ی گروه مچکرم بود و اینکه من حدود یه صد باری گفتم خدایا چرا من نمیتونم با کلا..ص باشم آخه خخخخخ:25r30wi:

MAHSABANOO

New member
خوب حالا بریم سراغ انالیز دوستان چون من اولین بار بود که دیدمشون میخوام نظرمو راجع به تک تکشون بگم و از سمت راست جایی که نشسته بودم شروع میکنم سمت راست من کسی نبود جز علی
8gzhhy4a8xrbjdiovqd9.png

اول از همه اون کیفی که دستش میبینید پر بود از لواشک و هر بار یکی از توش در می اومد بیرون مثل کت جادویی بود ولی اینبار کیف جادویی بود که لواشک تولید میکرد ایششششششششششششششششش تازه برا ما که یه کم اورده بود برا مهسا و ناری یه عالمه لواشک آورده بود فک کنم یه متری میشد خخخخخخخخخخخخخخخخ
یکم دیر اومدن که باعث شد منو سالر نیمی از آلبالو ها رو بخوریم خخخخخخخخخخ ولی به موقع بود برا صندلی داغ و اولین نفری بود که سوالا رو جواب میددا آخرشم تقلب کرد سوالاشو با من عوض کد یکی از سوالامو علی جواب داد خخخخخخخخ چون در تخصص خودش بود
gigglesmile.gif

در مورد اخلاقشونم باید بگم که فوق العاده شوخ طبع هستن خخخخخخخخخخخخخ نشد یه حرف بزنه من نخندم همش خندم میگرفت قرار بود بکشمش که موضوع قتلش یادم نیومد چی بود و از خونش گذشتم هر چند علای میگفت که فقط یه مشت مال حساب میشه خخخخ ولی با کارت سوالام زدمش
loudlaff.gif

آخرشم که به دوست ناروین گیر داده بود طفلی میگفت به علی که شما خیلی بد بین هستید خخخخخخخخخخخ

علی اقا خیلی خوشحال شدم که از نزدیک زیارتتون کردم امیدوارم که همیشه شاد و سر زنده و پایبند باشین و خیلی بهم خوش گذشت ممنون از فداکاری که کردین و بهم البالو دادین (البته خدایی همش میگفت کم بردار ایشششششش) و سهم لواشکتونو دادین
خخخخخخخخخخخخخخخ علی اونجا که گفتی این کاکائو رو هم میخوای داشتم میمردم از خنده به زور جلو خودمو گرفتم
بابت گسترش ممنون نمیدونم مهمون شما بودیم یا سالار به هر حال میسی

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
سلام اول میخوام یه تشکر کلی از همه داشته باشم بعد تک به تک به آنالیز دوستان میپردازم
نوتر تشکر میکنم که تاپیک رو زدن خیلی ممنون که زحمتش رو کشیدین و همچنین کار هماهنگی رو با ناروین عزیز انجام دادن مرسی از هر دوتون چوخ ساغول
ا زهمه بچه هایی که حضور داشتن هم تشکر میکنم که منو تو جمع خودشون پذیرفتن و به لهجم نخندیدن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ البته سالار یه کوچول خندید :thumbsdownsmileyaniو ناری هم میگفت با مزست :thumbsupsmileyanim:
واقعا مهمونی خوبی بود و تو عمرم اینقدر بهم خوش نگذشته بود خیلی ممنون از تک تک دوستان

در مورد اون البالو ها هم باید اعتراف کنم که من و علی و سالار فک کنم همشو خوردیم و به بقیه مقدار کمی رسید خخخخخخخخخخخ منم شانس اوردم کنار علی و سالار نشسته بودم وگرنه منم دستم بهش نمیرسید :sarma:ناری جونم مرسی بابت آلبالوها فوق العاده بود
قابل ذکره که به من پاستیل فقط 1 یک رسید یعنی تا سرمو برگردوندم دیدم پوستش رو میزه :25r30wi:

خواهش میکنم بانویم

ناقابل بود نوش جان عزیزم

بانوی عزیزم یه دختر خیل دوس داشتنی و مهربون خوش رو و با جنبه و خیل مزلوووم بود آخیی :) دلم تنگ میشه برات

N@RVIN

Well-known member
:riz304:

: خدا رو شکر به دوستامون خوش میگذره........همیشه خوش باشین...

دفعه ی بغد با یه گلدون خالی هم شده ...جای پیچک و خالی کنین...یادتون نره :bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:

ممنون پیچک الانجمن عزیز

خخ چشم سعی میکنیم گلدون بیابیم :)
:riz304:

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی سالاره

txbfn4dmsxwta2dp5bm9.png

خوب سالار که وارد شد کلا تصوارتش در مورد من له شد و یه بارم به لهجم خندید
2mo5pow.gif

همشم میگه من مژلومم ولی من مژلومیتی در خود نمیبینم بخاطر همین مژلوم بودنمم فک کنم بهم آلبالو میداد خخخخخخخخخخخ تا قبل اینکه علی بیاد سالار آلبالو رو گرفته بود دستش بعدم که علی گرفت دستش خخخخخخخخخخخخ

وووووووووووی سالار مورد خشم مهسا قرار گرفت و خودکار از کنار چشش رد شد خخخخخخخخخخخخخخخخخ البته تقصیر خودش بودا ایششششششششششش

سالار یه پسر خوش تیپ میباشد خخخخخخخخخ خیلیم مشکوک بود همش موبایلش زنگ میخورد :smiliess (11):
اخلاقشم که دیگه هر چی بگم کمه گوله نمکه خخخخخخ و خیلی آقا مچکریم سالار از حضورت مچکریم

خخخخخخخخخخخخخ قدشم که خودتون میبینید ماشا الله بلند قد هستن و تنها فردی تو اون جمع بودن که از من بلند تر بودن خخخخخخخخ خودش میگه دیلاق ولی من میگم لانگیز بیوتیفول خخخخخخخخخ جایه داداشم باشن خودشونم پسر خوش برورویی هستن (سالار اینا رو گفتن نری محتاط بشیا خخخخخخخخخخ)
سالار از تو هم خیلی مرسی که سهم لواشکتو بهم دادی
2uge4p4.gif

نگارن شیشمی هم نباش خودم برات جورش میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخ یه بارم من سالار رو تهدید کردم با کیفم میزنمش خخخخخخخخخخخخخ تلسید رفت عقب
از سالار هم تشکر میکنم که منتظر موندن تا بابام بیاد دنبالم بابت گسترش هم ممنون نمیدونم مهمون شما بودیم یا علی ولی خو مسی
سالار برات ارزویه بهترین ها رو تو زندگیت دارم امیدوارم که همیشه شاد و موفق باشی

pashmak

New member
دوستان یک سال علمی دیگه
تعداد تون تو عکس کمه
اون دو نفره دیگه کجان
تو افق محو شدن
نرسیدن عکس بگیرن
قبل عکس رفتن
افتخار ندادند عکس بگیرند
همه.موارد
هیچکدام

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی نوتر پیکاسو بودن که خو تو عکس حضور ندارن ولی من ازش یواشکی عکس گفتم وقتی داشت شیطونی میکرد خخخخخخخخخخخخخخ
0swab1kysmvupys711bi.png

خو نوتر خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم بابت برنامه ریزی خوبی که داشتین و از اینکه من رو هم دعوت کردین

همه چیز خیلی عالی بود به من خیلی خوش گذشت

وقتی من رسیدم نوتر اونجا بود خخخخخخخخخخخخخخخخخخخد تقریبا یک روبعی زود رسیده بودم و تا قبل اینکه بچه ها بیان با نوتر صحبت کردم و یخم باز شد خخخخخخخخخخخخخخخخ

برخلاف اینکه همه میگفتنن نوتر تو حماسه ها همیشه ارومه ولی اصلا اروم نبود و خیلی هم اکتیو شده بود و من همش پیش خودم فکر میکردم که نوتر آروم چطوری میشه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

نوتر بابته پاستیا ممنون که زحمت کشیده بودین و آورده بودین

در مورد اخلاقیاتشون هم باید بگم که ادم کاملا رک و در عین حال مهربونی هستنو خیلی هم اقا تشریف دارن خخخخخخخخخخخخخخخ

و تنها کسی که یه جک خاک برسری گفت نوتر بود
gigglesmile.gif
حالا هی بگید نوتر آرومه والا منکه ارومی ندیدم شایدم از پا قدم من بوده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ راستی نالی هم ماموریت رو به نحو احسنت انجام داد از ترس جونش
banana2.gif

براتون ارزویه موفقیت میکنم و امیدوارم به هواسته قلبتون برسید

MAHSABANOO

New member
نفر بعدی آقا رضا بودن

dbyyidbqmt9yeqa81hfk.png

اقا رضا هم یه اقایه خیلی خوبو و مهربون و خندان هستن به دلیل دوری از محل اقامت من خخخخخخخخخخخخ خیلی نشد با ایشون صحبتی داشته باشم ولی در کل خیلی خوبو اروم و خوش خحنده بودن
آقا رضا براتون آرزویه بهترینا رو دارم
راستی لواشکو هم آقا رضا و نوتر با هم تقسیم کردن خدایی عادلانه بود خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا