marlik
New member
از دست تو احسان بلااااااااااااااااااااااااامارلیک بیا وسط:
دختر شیرازی جونم دختر شیرازی، موهاتو به من بنما تا شوم راضی![]()
از دست تو احسان بلااااااااااااااااااااااااامارلیک بیا وسط:
از دست تو احسان بلاااااااااااااااااااااااااگشت ارشاد بیاید احسانوک بگیرید ببرید
![]()
تو اینجا چیکار می کنی؟؟ :tonguesmiley: شفق از خودمونه، اونم بیاد میارمش وسط چی خیال کردی![]()
تو اینجا چیکار می کنی؟؟ :tonguesmiley: شفق از خودمونه، اونم بیاد میارمش وسط چی خیال کردی![]()
هیچ چیز از نگاه تیز بین من مخفی نیست...چی فک کردی؟...به من میگن پیچک...خخخ احسان یاد اون مورد افتادم که یکی رو اشتباه گرفته بودی...بالاخره متوجه شدی که اون ددی نبود؟
سلام ننه خوبى خوشى؟؟؟؟
بچه ها چرا سارا نيستش؟؟؟؟دلم واسش تنگ شده
خخخخخخخ چاییدی، عمرن آنتن بدم دست کسی اونم تو :a2d3:
اصن دیدی دختر بره رشته برق؟ آی ملت شما دیدین؟؟؟؟ ندیدین دیگه))))
آی احسان.... شفق نیست...خوب داری اعمال فسق و فجور انجام میدیا...بیاد پوستتو میکنه
ای آقا پیچک این احسان کارش ازین حرفا گذشته...فسق وفجورمال یک دیقشه...h34r-smiley:
بیا من یه بجث داغ دارم واسه شروع، چرا نمیشه شخصیت بعضی آدما رو شناخت؟ به هر دلیلی.. وقتی نمیشه باید چیکار کرد بعدش؟ یکی بیاد اینو حالی من کنه :|
خخخخخخخ چاییدی، عمرن آنتن بدم دست کسی اونم تو :a2d3:
اصن دیدی دختر بره رشته برق؟ آی ملت شما دیدین؟؟؟؟ ندیدین دیگه))))
ای آقا پیچک این احسان کارش ازین حرفا گذشته...فسق وفجورمال یک دیقشه...h34r-smiley:
ایکیوسان هنوزم باورت نشده؟؟... فک کنم صندلی داغ هم داشت...پیدا کن چند صفحه شو بخون میفهمی....البته خیلیا گول خوردنا....از جمله علی آقا قدرت...
چون بعضیاچن شخصیتی هسن احسان...نمیخادکارخاصی بکنی گذر زمان همه رو های طرف رو واست رو میکنه...اما گاهی هم بخاطربعضی شرایط آدما مجبورن شخصیت اصلیشون رو بروزندن چون به دیگران بی اعتمادن بازم بایدبهش فرصت بدی اعتماد کنه...گاهی وقتاهم سوء تفاهمات خود ماست...طرف فقط بعضی حرفاروتودلش نگه میداره و دوس نداره دربارش بحرفه...ما هی میگیم عجب آب زیرکاهه...
مارلیک بیا وسط:
اینم از ننه ما، ببین چطور هوامونو داره![]()
]
اینجا اون شکلک خودت لازمه که چوب دس طرفه ورودس خودش میزنه
مگه دخترای یزد کمن برو براموی یزدیا درخاست نمایوندن ارسال کن...یبار دیگه چشات هرز بره باوردنه اومدم سراغتا...دیگه شفق و زندان ایناهم حالیم نیس...:sarma:
اینجا اون شکلک خودت لازمه که چوب دس طرفه ورودس خودش میزنه
مگه دخترای یزد کمن برو براموی یزدیا درخاست نمایوندن ارسال کن...یبار دیگه چشات هرز بره باوردنه اومدم سراغتا...دیگه شفق و زندان ایناهم حالیم نیس...:sarma:
خوش به سعادتت پسر...کاش منم ازین ننه ها داشتم...:sad:
خخخ احسان خودت خون خودتو حلال کردی....آخه تو با موی مردم چکار داری؟...توبه کن زود...
پیچی من شرمسارم![]()
آخه یه لحظه یاد زلف های تو افتادم هوایی شدم)
پیچی من شرمسارم![]()
آخه یه لحظه یاد زلف های تو افتادم هوایی شدم)
خودم میشم ننه ـت، خوبه؟؟ :دی))