پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
مارلیک بیا وسط:

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی، موهاتو به من بنما تا شوم راضی
18672_bandari.gif
از دست تو احسان بلااااااااااااااااااااااااا:):):):)گشت ارشاد بیاید احسانوک بگیرید ببرید:):):):):)

پیچک

New member
تو اینجا چیکار می کنی؟؟ :tonguesmiley: شفق از خودمونه، اونم بیاد میارمش وسط چی خیال کردی
449117_264.gif

هیچ چیز از نگاه تیز بین من مخفی نیست...چی فک کردی؟...به من میگن پیچک...خخخ احسان یاد اون مورد افتادم که یکی رو اشتباه گرفته بودی...بالاخره متوجه شدی که اون ددی نبود؟

- - - Updated - - -

تو اینجا چیکار می کنی؟؟ :tonguesmiley: شفق از خودمونه، اونم بیاد میارمش وسط چی خیال کردی
449117_264.gif

هیچ چیز از نگاه تیز بین من مخفی نیست...چی فک کردی؟...به من میگن پیچک...خخخ احسان یاد اون مورد افتادم که یکی رو اشتباه گرفته بودی...بالاخره متوجه شدی که اون ددی نبود؟

eeeeeeehsan

New member

خخخخخخخ چاییدی، عمرن آنتن بدم دست کسی اونم تو :a2d3:

اصن دیدی دختر بره رشته برق؟ آی ملت شما دیدین؟؟؟؟ ندیدین دیگه :)))))

آسمون

New member

خخخ پس توهم گول خوردی...بابابرقی خیلی بابای خوفیه...بعله که دیدیمممم منتها چشای شما ضعیف شده نمیتونی ببینی...:tonguesmiley:

آسمون

New member
بیا من یه بجث داغ دارم واسه شروع، چرا نمیشه شخصیت بعضی آدما رو شناخت؟ به هر دلیلی.. وقتی نمیشه باید چیکار کرد بعدش؟ یکی بیاد اینو حالی من کنه :|

چون بعضیاچن شخصیتی هسن احسان...نمیخادکارخاصی بکنی گذر زمان همه رو های طرف رو واست رو میکنه...اما گاهی هم بخاطربعضی شرایط آدما مجبورن شخصیت اصلیشون رو بروزندن چون به دیگران بی اعتمادن بازم بایدبهش فرصت بدی اعتماد کنه...گاهی وقتاهم سوء تفاهمات خود ماست...طرف فقط بعضی حرفاروتودلش نگه میداره و دوس نداره دربارش بحرفه...ما هی میگیم عجب آب زیرکاهه...

پیچک

New member

ایکیوسان هنوزم باورت نشده؟؟... فک کنم صندلی داغ هم داشت...پیدا کن چند صفحه شو بخون میفهمی....البته خیلیا گول خوردنا....از جمله علی آقا قدرت...

eeeeeeehsan

New member
ای آقا پیچک این احسان کارش ازین حرفا گذشته...فسق وفجورمال یک دیقشه...:ph34r-smiley:

اینم از ننه ما، ببین چطور هوامونو داره
icon_neutral.gif

ایکیوسان هنوزم باورت نشده؟؟... فک کنم صندلی داغ هم داشت...پیدا کن چند صفحه شو بخون میفهمی....البته خیلیا گول خوردنا....از جمله علی آقا قدرت...

693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

eeeeeeehsan

New member
چون بعضیاچن شخصیتی هسن احسان...نمیخادکارخاصی بکنی گذر زمان همه رو های طرف رو واست رو میکنه...اما گاهی هم بخاطربعضی شرایط آدما مجبورن شخصیت اصلیشون رو بروزندن چون به دیگران بی اعتمادن بازم بایدبهش فرصت بدی اعتماد کنه...گاهی وقتاهم سوء تفاهمات خود ماست...طرف فقط بعضی حرفاروتودلش نگه میداره و دوس نداره دربارش بحرفه...ما هی میگیم عجب آب زیرکاهه...

آره موافقم، به شدت. :rose::rose::rose:

آسمون

New member
مارلیک بیا وسط:

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی، موهاتو به من بنما تا شوم راضی
18672_bandari.gif

اینجا اون شکلک خودت لازمه که چوب دس طرفه ورودس خودش میزنه
مگه دخترای یزد کمن برو براموی یزدیا درخاست نمایوندن ارسال کن...یبار دیگه چشات هرز بره باوردنه اومدم سراغتا...دیگه شفق و زندان ایناهم حالیم نیس...:sarma:

پیچک

New member
مگه دخترای یزد کمن برو براموی یزدیا درخاست نمایوندن ارسال کن...یبار دیگه چشات هرز بره باوردنه اومدم سراغتا...دیگه شفق و زندان ایناهم حالیم نیس...:sarma:

خخخ احسان خودت خون خودتو حلال کردی....آخه تو با موی مردم چکار داری؟...توبه کن زود...

eeeeeeehsan

New member

توهم مث این مامانای امروزی هستی من میدونم، تشر میزنی و تو خالی هستی :28: من که میدونم دلت نمیاد :28:

پیچک

New member
بالا