پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
مارلیک جونم خب کوجاها میپلکی؟؟ من که دست و پاهامو نت خوابگا از پشت بسته ، تو دستت تو کدوم حناس شیطوون؟؟:whistle:
ها ماهم خوفیم. دماغ احسانم چاقه. دستشم همش تو دماغشه :)))))

دروغ میگه
561617_to_pick_ones_nos.gif

marlik

New member
وای وای وای، اسم نهال رو مارلیک از قلم انداختی، خونت ریختست!!! [world.com/images/New-Smile3/24.gif[/IMG]

:78:

بیا پیش خودم دخملم...خاله مارلیکت یکم حافظش ضعیفه uzpzwoap1t9y3o7

واااای ببخش نهال جون.گفتم همتوون هرکی یادم رفته.زیبا جونم بود.خوبید حالا زیبا جون و نهال جون؟ شما عزیزید گلید.خب نفسم راست میگه حافظم ضعیف شده خوو.نفسم درک میکنه کم حافظه شدنم و علنی دلیلشو داره میبینه:):)شما هم به بزرگی خودتون ببخشید.نهال جون و زیبا جون بگید عیب نداره احسان ضایع بشه:):)

marlik

New member
ســلام مارلیک جـان
ممنون عزیزم؛ من که خوبـم، دانشگـاه و درس ها هم که عـالـین

مرسی شیلا جون خداروشکر که خوبی.خوشحالم رو به راهی گلم.انشالله همیشه لبت خندون باشه گلم

مارلیک جونم خب کوجاها میپلکی؟؟ من که دست و پاهامو نت خوابگا از پشت بسته ، تو دستت تو کدوم حناس شیطوون؟؟:whistle:
ها ماهم خوفیم. دماغ احسانم چاقه. دستشم همش تو دماغشه :)))))

نگو هبه جان که از نت خابگاه دلم خونه.نفسم نمیتونه با نت خابگاه وصل بشه واسه چتیدن پروکسی گذاشتن:-(منم گاهی میرم یونی بقیشم تو خونم هیچ کارم نمیکنم.تنبل تنبل.حنا؟!!!هیچکدوم حنا;-):):):)اینکه میبینی خوشحالم از سلامتی و زندگی خوب و داشتن نفسمه دیگه که فرشتس و 1دونه هرکی همچین نفسی داشته بااشه زندگیش میشه بهشت منم زندگیم بهشت شده دیگه.خداروشکر تو هم خوبی عزیزم.انشالله تو هم هنیشه بخندی عزیزم

kolouche

New member
کلوچه؟؟ میگم توجه کردی موشه اواتارت سرما خورده؟!
پس این دکترمون کجاست بیاد درمانش کنه؟ حمیِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle:

=)))
نه من فک کردم مدل دماغشه....
کلا من نمیدونم چرا اینو گذاشتم پروفایلم...برش داشتم البته دو دقیقه بعدش.... بعد برو بچ گفتن بذار همونو.... گذاشتم دیگه... خراب رفیقیم اصا.... :motat:

nahal5555

New member
واااای ببخش نهال جون.گفتم همتوون هرکی یادم رفته.زیبا جونم بود.خوبید حالا زیبا جون و نهال جون؟ شما عزیزید گلید.خب نفسم راست میگه حافظم ضعیف شده خوو.نفسم درک میکنه کم حافظه شدنم و علنی دلیلشو داره میبینه:):)شما هم به بزرگی خودتون ببخشید.نهال جون و زیبا جون بگید عیب نداره احسان ضایع بشه:):)

سلام مارليک جونم...من خوب خوبم...شما خوبى؟؟
اصلا عيب نداره عزيزم....

eeeeeeehsan

New member
مارلیک بیا وسط:

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی، موهاتو به من بنما تا شوم راضی
18672_bandari.gif

eeeeeeehsan

New member
قربونت برم الهی.نفس؟تو بحثو شروع کن ما ادامش میدیم:):):):)احسااااان بیا اینجا

بیا من یه بجث داغ دارم واسه شروع، چرا نمیشه شخصیت بعضی آدما رو شناخت؟ به هر دلیلی.. وقتی نمیشه باید چیکار کرد بعدش؟ یکی بیاد اینو حالی من کنه :|

پیچک

New member
مارلیک بیا وسط:

18672_bandari.gif

آی احسان.... شفق نیست...خوب داری اعمال فسق و فجور انجام میدیا...بیاد پوستتو میکنه

- - - Updated - - -

مارلیک بیا وسط:

18672_bandari.gif

آی احسان.... شفق نیست...خوب داری اعمال فسق و فجور انجام میدیا...بیاد پوستتو میکنه

بالا