عاغا اصن من منصرف شدم با این شانسی که من دارم آخه بین 40تا دختر اسم من در نمیاد که خخ:13:
فک کنم منتظر بخت طبیعی خودم باشم شانسم بیشتر از اینکه اسمم تو قرعه در بیاد خخ:25r30wi:
ناروین اکشال نداره ...خدای مام بزرگه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
یعنی روزی برای من هم تاپیکی این چنین زده میشه
:dadad4:
یعنی روزی برای من هم تاپیکی این چنین زده میشه
آخی این شکلک آوا رو نیگا: [/615713_203.gif[/IMG]![]()
)))))))
آغا این آوا اینجا چادر زده، معلومه خیلی جدیه خواستش. من از دور مسابقات به نفع آوا کنار میرم :tsimuzpzwoap1t9y3o7![]()
حتما آقا بیوستا..چرا که نه..ایشالا به زودیه زود زده بشه وبیایم اونجا تاپیکتوون بترکونییم..یعنی روزی برای من هم تاپیکی این چنین زده میشه
پس بایذ رقص آذری یاد بگیری تا ببینی رقص مردونه ینی چی بعلههههههههههههههه
از نظر من مرد فقط باید آذری و متین برقصه با شخصیت وگرنه خونش حلال میشه ححح:25r30wi:
آقا پسرای عزیز:داداش نوتر,داداش پیچک,داداش مکسین,فک کنم داداش احسان هم باید اینجا بگم!!،داداش دکترم هم پستی نزاشته ولی جز قرعه کشی هست
فقط من حسین آقارو نمیدونم مجردن یا متاهل
الهام خانم من اصن اصراری ندارماع... فقط خواستم خاطرنشون کنم نوتردر فکر پیمودن قله های علمه....پیچکم گیاهه و دختر علفخوارم گیر نمیاد بهمین راحتیااااا.....احسانم که باس بره سربازی.
فخط میمونم من بیچاره :sad:دیگه چاره ای نیست همون اسم منو بذار اولویت....![]()
خخخخخخخخخخخخخ الهی .میخوای قرعه کشی کنی ک نفر بعدی ازد کنه ؟ خخخخخخخخفدای تو عزیززززم خب کیفش به اینه که هی بیاین سر بزنینو منتظر باشینو یییهویی سورپرایز بشین...
به زودی اعلام میکنم آجی:28:
خب اسامی قرعه کشی وببینین خوبه به نظرتوون,هرکیو نگفتم زودتر بهم بگه که بزارمش توی قرعه کشی
- - - Updated - - -
دخترای گل و گلاب:مرضی جونی,آوا جونی,ناروین جونی,هستی جون,مریم جون,شباهنگ عسیسم,سانی جونی,شاینی جون,سپید جونم,شفق جونی,زهرا جون,باران جونم,حسان جان,مهسای عزیزم,ملینا جون,مهسابانو جونم,مهسا جون حماسه تبریزیا..و احساا"ای وای حواسم نبود احسانو باید تو آقایون بگم..خخخ"
اسامی اضافه شده تا این لحظه خخخ:تارا،آزاده و بابابرقی، ماجده،آشل،مهنا،لیلا,هانی,سمانه,کتاب سبز,روجو..پسوند جون هم کنار همهی گل دخترا بزارین البته..
فقط شرمنده من نمیدونم midwife rpجان مجردن یا نه,گفتم بپرسم اول!
منم بهتون تبریک می گم الهام خانومووو
آرزوی روزهای شاد و شیرینی رو همراه همسر گرامیتون براتون دارم...
:riz304::riz304: