گیر دادن پدر مادرها

senior

New member
بچه ها شما ها با والدینتون مشکل ندارین؟
بهتون گیر نمیدن ؟
شما چکار میکنید؟
دهه60ها بیشتر این مشکل رو دارن و درک میکنن من چی میگم لطفا بیاین نطراتتون رو بگین.....

goo

New member
من همیشه میدونم که نگرانم هستن و صلاحم رو میخان به همین دلیل اصلا ناراحت نمیشم.
شعار نمی دم ها ،اینو واقعا تجربه کردم که اونا به قول معروف چن تا پیرهن بیشتر پاره کردن و تجربشون بیشتره به همین دلیل سعی می کنم بیشتر به حرفشون گوش بدم، البته خداییش مامان بابام زیاد بهم گیر نمی دنا ولی اگه موردی باشه هم ناراحت نمیشم.
باعث خوشحالیه که یکی هس که نگرانم....:sarma:

محسن ن ک

New member
اتفاقا دلم تنگ شده واسه گیر دادن...اما متاسفانه انگاری بهونه ای ندارن :-d

نوتر

New member
اصولا نه به من گیر نمیدن
و فقط مامان میپرسه کجا؟؟ هر چند من ماهی یبارم بیرون نمیرم

فقط یه مورد استثنا هم داره موقع بازی های تراختور وختی یه بازی مهم هست میخام برم استادیوم بابام میگه حاجی نرو میزنن تو مخت :1dco2x0p1lilzhfpg1tبی نوتر میشیم ( خخخ شوخی بید. ولی بابا صرفا راضی نیست زیاد برم استادیوم. منم دوسال یبار یه بازی یا سالی یه بازی خخ)

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
گیر کلمه ای که من باهاش نامانوسم

خدارو شکر هیچوقت بابا و مامانم بهم گیر به اون معنی رایج ندادن هرگز حتی یکبار ...خدارو همیشه شکر میکنم که پدر و مادرم تو خونه دوستمون بودن و هر چی رو که شاید بچه های دیگه تو جامعه از دوستاشون و به شکل نامناسب میشنون خودشون بهمون گفتن :) و روشنمون کردن

منم خوشبختانه گمراه نشدم خخ :)
:motat:

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها شما ها با والدینتون مشکل ندارین؟
بهتون گیر نمیدن ؟
شما چکار میکنید؟
دهه60ها بیشتر این مشکل رو دارن و درک میکنن من چی میگم لطفا بیاین نطراتتون رو بگین.....

من که کمپانی گیر هستم
معمولا صبر می کنم ... گوش می کنم ... با دیگران در مورد موضوعی که گیر میدن مشورت می کنم ... اگر منطقی بود قبول می کنم...
البته مادرم میگه تو معمولا کار خودت رو می کنی...

AWWA

New member
مامان من به اینترنت رفتنمون خیلی حساسه.....بس که ماجراهای عجیب غریب شنیده،بدش میاد از اینکه زیاد پای نت بشینیم. ولی کو گوش شنوا؟!!:rolleyessmileyanim:

diseases

Well-known member
بچه که بودیم خیلی گیر میدادن. البته اون دوره اکثر ننه بابا ها این شکلی بودن.
ولی الان خودم به دخترم زیاد گیر نمیدم. نصف روز اون مدرسه ست، اون نصفش هم که خونه ست من اداره م.
روزی یکی دو ساعت بیشتر نمی بینمش. الان هم که تو خوابگاهم هفته ای دو سه ساعت می بینمش. دلم براش تنگ شده ...:sad:

mozhdeee

New member
مامان من بیشتر رو خورد و خوراکم حساسه تو هر مکالمه ای که باهم داریم مستقیم و غیرمستقیم تاکید داره که گشنه نمونم:(40):
ولی در کل بیشتر من به مامانم گیر میدم تا اون به من:sarma:

- - - Updated - - -

مامان من بیشتر رو خورد و خوراکم حساسه تو هر مکالمه ای که باهم داریم مستقیم و غیرمستقیم تاکید داره که گشنه نمونم:(40):

eeeeeeehsan

New member
قبلنا 2 میومدم خونه از ساعت 1 یه ریز مامانم زنگ و اس ام اس :)))
ولی دیگه 4،5 سالیه گیر نمیدن خداروشکر.. حتی بی خیال تر هم شدن، چون اعتماد سازی کردم واسشون.

تنها گیری که می شنوم سر اینه که همش تو نتم. این سری هم خواهرم سرمو خورد از بس گفت برو یه دست لباس شلوار خش بخر تکراری شدی با این قیافت
214920_Cherna-facepalm.gif

ROJO

New member
عصر اول ک اومدم خوابگا وسایلم و پتوم تهران بود ،پتو نداشتم. مامانم زنگ زد ک چیکار میکنی گفتم مامان امشب من پتو ندارم کلی هم غر زدم ک مامان باید به فلانی میگفتی من امشب دارم میرم کرج وسایلمو بیاره الان من چیکار کنم:smiliess (7): گفتم دیگه از یکی میگیرم و خدافظی کردیم.. خلاصه یکی از بچه ها ی پتو داد بهم و خوابیدم. فردا صب مامان زنگ زد گفتم مامان چرا دیگه دیشب بهم زنگ نزدی تو ک هرروز 3-4 بار زنگ میزدی?

گفت میترسیدم بگی پتوم خوب نیس سردمه تحمل نداشتم...:sadsmiley:

ینی الان ارزومه ببینم چش غره بره یا بگه گوشیو اینقد دس نگیر میدم اشغالی ببرش:dadad4:

کرهانی

New member

منم زیاد بهم گیر نمیدن اما مامانم رو غذام حساسه،این سری رفتم خونه میگه لاغر شدی:ph34r-smiley:
خونه بودم رو نت و ساعت خوابم حساس بود چون تا 4صبح بیدار بودم همش میگفت تو چطور می خوای بریدانشگاه؟؟؟اما این سری رفتم خونه عین مرغ ساعت 9نشده خوابم میومد
در کل من بیشتر به مامانم گیر میدم:dadad4: الهی...دلم واسش تنگ شد

N@RVIN

Well-known member
غدا خوردن و نت رو که خو همه گیرن ولی نت رو بیشتر از همه

چقد نامرتن :(

البته حق دارن ما خیلیامون معتاد نت هستیم و ناهار و شامم به زور از پای نت کنده میشیم :(
:dadad4:

کرهانی

New member
عصر اول ک اومدم خوابگا وسایلم و پتوم تهران بود ،پتو نداشتم. مامانم زنگ زد ک چیکار میکنی گفتم مامان امشب من پتو ندارم کلی هم غر زدم ک مامان باید به فلانی میگفتی من امشب دارم میرم کرج وسایلمو بیاره الان من چیکار کنم:smiliess (7): گفتم دیگه از یکی میگیرم و خدافظی کردیم.. خلاصه یکی از بچه ها ی پتو داد بهم و خوابیدم. فردا صب مامان زنگ زد گفتم مامان چرا دیگه دیشب بهم زنگ نزدی تو ک هرروز 3-4 بار زنگ میزدی?

گفت میترسیدم بگی پتوم خوب نیس سردمه تحمل نداشتم...:sadsmiley:

ینی الان ارزومه ببینم چش غره بره یا بگه گوشیو اینقد دس نگیر میدم اشغالی ببرش:dadad4:

روجو مگه تو هم خوابگاهی شدی؟؟؟
الهی عزیزم،:tsimuzpzwoap1t9y3o7 تاسوعا عاشورا نزدیکه

کرهانی

New member
غدا خوردن و نت رو که خو همه گیرن ولی نت رو بیشتر از همه

چقد نامرتن :(

البته حق دارن ما خیلیامون معتاد نت هستیم و ناهار و شامم به زور از پای نت کنده میشیم :(
:dadad4:

آره،حق با اوناست
من مامانم هی صدام می زد بیا بخواب میگفتم الان میام باز می خوابید 2ساعت بعد دوباره صدام میزد من باز میگفتم الان میام و این روند ادامه داشت تا 4صبح

کرهانی

New member
ولی الان خودم به دخترم زیاد گیر نمیدم. نصف روز اون مدرسه ست، اون نصفش هم که خونه ست من اداره م.
روزی یکی دو ساعت بیشتر نمی بینمش. الان هم که تو خوابگاهم هفته ای دو سه ساعت می بینمش. دلم براش تنگ شده ...:sad:

آخی،مطمئنن شما پدر خیلی خوبی هستید
انشاءا...بیشتر همو ببینید:tsimuzpzwoap1t9y3o7

marzi ba

Well-known member

ینی شومااااااااااااااااااا انقد بزرگی که دختر بچه مدرسه ای دارین:smiliess (15):

خدا دخترتون رو براتون نیگه داره:rose:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
تازگیا انقد موندم خونه راضین یه چیزی هم از جیبشون بدن من برم بیرون یکم بگردم :25r30wi: گیر دادن پیشکش

بالا