پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
یا امام جمعه اسرائیل :5:
در این حد سرده؟؟

خب صبحاش سرده ولی ساعت 10 به بعد هوا گرم میشه اینجا. اصن یه وضعی!!!

آر سر ک هست... منم سرماییم.... باز بدتر
آره ده به بعد بهتر مییشه.....صبح زود داشتم میرفتم....
مشهد کلا آب و هواش ب قولی بی غیرته.... همیشه حتی تو تابستون باید احتمال بدی ک صب از گرما بپزی..بعد احتمال داره عصر تگرگ بشه.... شب بپزی.... فردا صب بارون... عصرش برف.... :))))

eeeeeeehsan

New member
مشهد کلا آب و هواش ب قولی بی غیرته.... همیشه حتی تو تابستون باید احتمال بدی ک صب از گرما بپزی..بعد احتمال داره عصر تگرگ بشه.... شب بپزی.... فردا صب بارون... عصرش برف.... :))))

منم سرماییم اتفاقن، همین عصری سرمام شد لباس بافتنی پوشیدم، بعد الآن با تی شرتم :|
چه جالب، اینجا هم همینطوریه. یزدیا میگن یزد دو فصل داره، تابستون و خاکستون.
تابستونش که آتیش، زمستوناش هم فقط باد و خاک نصیبمون میشه، مثل همین پریروز، پنجرم باز بود اتاقم شد پر خاک!!!

ولی در کل سرما بهتره، لااقل می تونی لباس گرم بپوشی، گرما که باشه دیگه نمی تونی لباست رو در بیاری.

nahal5555

New member
ولی خوش به حالتون، همیشه برف دارین، ما نداریم :thumbsdownsmileyani
وقتی برف میاد همش دو روزه، تازه اگه بیاد، بعدم ذوقمون بعد دو روز کور میشه!!!

آره خوبه....واقعا خوش به حالمون شده ازين جهت.من سرمارو به گرما ترجيح ميدم....کل زمستونو برف داريم...

آخرین ویرایش:

nahal5555

New member
فردا ننه آسمون بياد ببينه به جاى درس خوندن آب و هواشناسى ميکردم من يکيو ميکشه حتما...

آسمون

New member
اینجا هم امروز هوا سرد شده بچه ها:rolleyessmileyanim:
اما نه اونقدر شدید...
احسان واسه ما ها که برف ندیده هستیم فقط ظاهر برف قشنگه...یادمه پارسال چن روزی هوا شدیدا سرد شد و برفا آب نمیشدن...دیگه آخراش کلافه شده بودیم...میگفتیم تکراری شد بسه سرما... جنبه شو نداشتیم..:sadsmiley:

آسمون

New member
نه دیگه من گیر نمیدم، خودش بچه خوبیه میاد جواب میده
24.gif

اینم جواب بده چرا مارلیک عوض نکرده
24.gif

:65d6a5d6s:
من جلو نشستم:black_eyed:
بدون هماهنگی عوضش کردم...مارلیکم خبرنداره هنوز...
الان اینارو از ترس احسان جواب دادم...

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
فردا ننه آسمون بياد ببينه به جاى درس خوندن آب و هواشناسى ميکردم من يکيو ميکشه حتما...

اون گوشتو بیار جلو بلااااااااا...:p7977cujr38iyymsu8:
هواشناسیم لازمه گاهی وقتا:black_eyed:
امادوس دارم امسال بترکونین بچه ها...من رو شماها حساب باز کردماااا

آسمون

New member

ای بابا پس نصف ایران آب و هواش بی غیرته که...گلستانم اینجوره...صب که بارون میاد و هوا سرددد... با لباس گرم میری بیرون دوساعت نشده آفتاب در میاد:5:
یادمه بچه بودم هفته هایی که شیفت صبح بودیم همیشه برگشتنی کاپشنم آویزونم بود:sadsmiley:اینقد بدم میومد تو دستم بگیرمش...

آسمون

New member
سلام بر جد بزرگ...
گریه نمیکنم...فقط دلم تنگ شده
آسمون آواتار نو مبارک...الان احسان میاد سوال پیچت کنه که کدوم تویی و کدوم مارلیک

مرسی عزیزم...
دل منم تنگ شده...برا همه چیش بجز ساعتای درس خوندن:smilies:

بالا