شبکه‏‌‌‌های اجتماعی و ترویج بدحجابی

مجید دیجی

مدیر بخش
من هر کجایی که نظراتم رو گفتم همگی با دلیل و مدرک محکمی به اسم آیه قرآن بوده.یه عده هم هم چون هیچ جوابی برای استدلال های من نداشتن به جای اینکه سکوت بکنن تا شخصیتشون بیشتر از این زیر سوال نره خود واقعیشون رو به نمایش میذارن. هم تو تاپیک قبلی شما و هم تو این تاپیک من کاملا با مدارکی از آیات قرآن استدلال های خودم رو مطرح کردم ولی متاسفانه نسبت هایی از قبیل کور و کر و... به من داده شد.تازه ترین مورد هم همین افاضات اون خانم نسبتا محترم بود. من حرفام کاملا منطقی و از روی دلیل و مدرک هستش.شما هم اگه همچین دلیل و مدرکی داری رو کن.دیگه با هوچی گری و ان قلت کسی رو گفتن که کار پیش نمیره. من هر بار پشت دستم رو داغ می کنم تا تو این بحث ها شرکت نکنم ولی باز سوار خر شیطون میشم و خودمو رو تو دردسر میندازم.
تو این انجمن من فقط یک بار بحث خوبی داشتم که اونم با awwa بود.با اینکه عقایدمون زمین تا آسمون فرق می کرد ولی خیلی منطقی و با دلیل و مدرک داشتیم باهم بحث می کردیم.به غیر از ایشون هیچ کس دیگه ای تو این انجمن با دلیل و مدرک حر نمی زنه.همه پی این هستن که با داد و فریاد و من بمیرم و تو بمیری حرف خودشون رو به کرسی بنشونن.

دوست عزیز من با شما خصومتی ندارم... من به شما و افکارتون احترام میذارم
باید در کارهای فرهنگی صبور بود...

abtin13

New member
دوست عزیز من با شما خصومتی ندارم... من به شما و افکارتون احترام میذارم
باید در کارهای فرهنگی صبور بود...

صحبت از کار فرهنگی شد. کار فرهنگی به این میگن که مردم رو تو انتخاب چیزی که می پوشن یا چیزی که سرشون می کنن یا نمی کنن آزاد بذاری تا خودشون انتخاب کنن.بعد بیایی در کنار اون حجاب و نحوه پوشش درست رو تبلیغ کنی از راه فرهنگی (نه با ون گشت ارشاد) اجازه بدی مردم خودشون تصمیم بگیرن که کدوم رو ترجیح میدن انتخاب کنن نه اینکه بیایی شونصد تا مامور بریزی تو خیابون که کشون کشون دختر مردم رو بچپونن توی ون.اکثر همین افرادی که به قول شما بی حجابن فقط از روی لجبازی دارن این کارو میکنن.شاید اگه این همه سخت گیری نبود وضعیت به ظن شما این قدر بغرنج نمی شد. تو اخبار دایم می شنویم که تو فرانسه یا ترکیه از ورود خانم های با حجاب به مدرسه یا محل کاری جلوگیری میشه و اون رو تو بوق و کرنا می کنیم که ای وای حق شهروندی فلان شد و بیسار شد.خوب ما هم داریم همون کار رو بصورت برعکس انجام میدیم.یعنی این کار ما توجیه داره ولی کار اونا نه؟

مجید دیجی

مدیر بخش
صحبت از کار فرهنگی شد. کار فرهنگی به این میگن که مردم رو تو انتخاب چیزی که می پوشن یا چیزی که سرشون می کنن یا نمی کنن آزاد بذاری تا خودشون انتخاب کنن.بعد بیایی در کنار اون حجاب و نحوه پوشش درست رو تبلیغ کنی از راه فرهنگی (نه با ون گشت ارشاد) اجازه بدی مردم خودشون تصمیم بگیرن که کدوم رو ترجیح میدن انتخاب کنن نه اینکه بیایی شونصد تا مامور بریزی تو خیابون که کشون کشون دختر مردم رو بچپونن توی ون.اکثر همین افرادی که به قول شما بی حجابن فقط از روی لجبازی دارن این کارو میکنن.شاید اگه این همه سخت گیری نبود وضعیت به ظن شما این قدر بغرنج نمی شد. تو اخبار دایم می شنویم که تو فرانسه یا ترکیه از ورود خانم های با حجاب به مدرسه یا محل کاری جلوگیری میشه و اون رو تو بوق و کرنا می کنیم که ای وای حق شهروندی فلان شد و بیسار شد.خوب ما هم داریم همون کار رو بصورت برعکس انجام میدیم.یعنی این کار ما توجیه داره ولی کار اونا نه؟

من کاری به بقیه ندارم
من میگم باید از خودمون شرو کنیم
از خودم شرو کنم... اگر موفق بودم به دوستانم رو بگم... ارتباط نفر به نفر... چهره به چهره... قلب به قلب ... روح به روح...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

ساحل

New member
من 5 تا جمله گفتم که بی احترامی توش دیده نمی شه
اگه هم منظورتون جمله آخره، همون جمله ای رو که خودتون چندبار به کار بردین به خودتون تحویل دادم
این جمله واسه شما شد استدلال واسه ما شد هوچی گری و بی احترامی به دیگران و زدن به جاده خاکی و...
یه جمله اینقد به همتون ریخته که با حرفایی مث زدن به جاده خاکی و خانم نسبتا! محترم و هوچی گری و " شخصیت زیرسوال رفته" خودتون رو تسکین می دین؟

من با لحن خودتون باهاتون حرف زدم، یه لحظه آینه تون شدم تا یه چیزایی دستتون بیاد و گرنه اصلا قصد شرکت تو بحث رو نداشتم چون می دونم به مزاج خیلی ها خوش نمیاد و ...

معذرت از صاحب تاپیک به خاطر پست بی ربط به موضوع...

مجید دیجی

مدیر بخش
حرف شما درست / قصد بی احترامی ندارما / واقعا مسلمانی که بخاد با یه تار مو یک زن یا یک شرایط دیگه تحریک شه واقعا خودش مشکل داره و ذهنیتش/ ادم باید اول خودشو اصلاح کنه بعد جامعه / وقتی ادمایی وجود دارن که از نظر روانی بیماری جنسی هستن چکار باید کرد باید گیر داد به طرفی که بد حجابه یا اون شخص اصلاح کرد متاسفانه نگاه ها گرگ نمایی شده کسی جلوی خودشو نمیگیره چشم ها هرز شده اگر ادم به خودش مطمئن باشه به این عوامل توجهی نداره / وقتی توی دانشگاه ها بعضی افراد استاد داره درس میده ذهنش رفته توی مانتو طرف باید چی بگم ذهن ها خرابه امیدوارم مسئله حجاب به جایی برسه که هرکس ازادانه پوشش خودشه انتخاب کنه و دیگه ذهن منحرف هم وجود نداشته باشه

شما فک می کنید اون ور دنیا هیچکس مشکل نداره ؟ هیچ مریض ج..ن..س..ی نیست ؟ همه جا آدم روانی هست ...
وقتی یک بانو بتونه خودش رو با حجاب... از حجوم یک شیطان نفس نجات بده چرا اینکار رو نکنه ؟؟؟
شاید بحث اصلی امنیت روحی و روانی وگاهی جانی خود بانوان هست... برید توی اینترنت سرچ کنید ببینید توی دنیا چه خبره ؟؟؟
اسلام خیلی بلند نظرانه میگه حجابت رو حفظ کن تا روحت حفظ بشه... حالا یه عده ای خودشون رو اسیر میدونن...

fifi

New member
پس امر به معروف و نهی از منکر چی میشه!!! مگه امام حسین در وصیت نامه خودش نگفته من برای برقراری سنت جدم به پا خواستم من برای احیای امر به معروف و نهی از منکر جنگ می کنم حالا اگه قرار باشه هر کی با هر پوششی که دلش میخواد بیاد خیابون و در معرض جمعیت باشه که نمیشه!! از لحاظ زندگی جمعی و اجتماعی هم وقتی قانون مشخص میشه همه باید تابع اون باشن حتی کسانی که بااون مخالفن. کشور ماهم یه کشور اسلامی هست بنابراین همه باید تابع قانون اون باشن قانونی که از اسلام نشات میگیره.
البته هدفم از این صحبتم تائید کاری مث گشت ارشاد و این جور چیزا نیست کاملا با این کار مخالفم.

m_mobini

New member
دوستان لطفاباآرامش صحبت کنید قرارنیست نظراتمونوبه هم تحمیل کنیم هرکس عقایدخودشوداره بایدبهم احترام بذاریم هرموقع بحث حجاب مطرح میشه بعضامیگن مملکت این همه مشکل داره چرادرموردحجاب بحث میکنید دوست عزیز هرموضوعی اهمیت خودشوداره به نظرمن موضوع حجاب امربه معروف خیلی مهمه واسه قشرماچون خودمون میتونم تغییرش بدیم بعضی مسایل ازکنترل قشرمعمولی خارجه اما این موضوع حجاب رومیشه خودمون حل کنیم من نمیدونم چرابعضیا اثرات بدحجابی رو نادیده میگیرن قبول کنیدبنیان خانواده ها میتونه دراثربی بندوباری بهم بریزه وواقعا امربه معروف لازمه چون ازماست که برماست ...,خانوم ها بهتردرک میکنند اثرات این بی بندوباری رو ..

مجید دیجی

مدیر بخش
اول فی فی ممنون از اینکه نظر زیبا و بجات رو گفتی... آفرین...:rose:
===
دوم love virology خیلی حرف سنگینی میزنی چند بار همچین اتفاقی افتاده.... شمشیر ؟؟؟
===
سوما دوستان اینقد تند برخورد نکنند... وقتی میگم از خودمون باید شرو کنیم به خاطر همین چیزا هست دیگه... امر به معروف خوبه در صورتی که اول خودمون رو اصلاح کرده باشیم ... اگه من بگم فلانی باید فلان کار رو بکنی اگه خودم انجامش ندم چه صودی داره ؟ واقعا جواب نمیده..

love virology

New member
من کل سخنانمو پاک میکنم که به کسی بر نخوره من همیشه رک سخن میگم و اشکار / به قول معروف جامعه و روزگار همه چیو داره نشون میده دیگه نیازی به گفته من نیست/ شاد باشید

مجید دیجی

مدیر بخش
0aaaa417d04742ada7edd5289e19bb06.jpg

رها45

New member
در مورد حجاب در قرآن اومده:
اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى ‏هاى بلند] خود را بر خویش فروافكنند، این كار براى اینكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است. احزاب 59
و به زنان مؤمن بگو كه چشمان خویش فروگیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینتهاى خود را جز آن مقدار كه پیداست آشكار نكنند و مقنعه ‏هاى خود را تا گریبان فروگذارند و زینتهاى خود را آشكار نكنند. نور 31

در آیه اول به همسران و دختران پیامبر و زنان مومن اشاره شده. در ایه دوم هم باز به زنان مومن اشاره شده. همسر و دختران پیامبر که مال زمان خودش بود هیچ. در مورد زنان مومن، توی یک جامعه افراد مختلفی زندگی می کنن با نظرات، عقاید . بینش های مختلف. یه عده ممکنه مومن باشن یه عده نباشن. حالا چون یه عده دوست ندارن مومن باشن باید کی رو ببینن.مگه اسلام به زور گفته که همه باید مومن باشید؟ قرآن مگه نگفته لا اکراه فی الدین؟ پس شاید علاقه ای نداشته باشه مومن باشه.حالا ما باید به زور بیاییم و این فرد رو مومن کنیم وقتی قرآن خودش میگه دین اختیاریه؟ حالا فرض کنیم که یه نفر مومن نباشه و نخواد از حجاب استفاده کنه.باید با زور و شعار "یا روسری یا توسری" با این آدما برخورد کنیم؟ یعنی این افراد حق زندگی در جامعه خودشون رو ندارن؟ وقتی قرآن خودش به صراحت هرگونه زور رو تو این موارد منع کرده چرا یه عده کاسه داغ تر از آش میشن؟ چرا می خوان با زور عقاید خودشون رو تحمیل کنن؟ این همه مشکلات ریخته تو جامعه حالا مشکل اصلی ما شده گیر دادن به نحوه پوشش مردم؟ حالا لابد اساتید می فرمایند که همه مشکلات جامعه ناشی از بی حجابیه. این جمله با اختلاف خیلی زیادی براحتی میتونه جک سال بشه.
پس بهتره به جای اینکه کاسه داغ تر از آش بشیم و با نفاسیر آنچنانی از قرآن و دستورات اسلام زندگی رو برای مردم از اینی که هست سخت تر بکنیم به فکر رفاه و معیشت و آرامش مردم باشیم نه اینکه به اسم مردم ولی به خاطر منافع خودمون از اسراییلیات حرف بزنیم و طبق اون ها هم رفتار بکنیم.
درسته که در دین اجباری نیست ولی زندگی اجتماعی یه سری مسائل رو ایجاب می کنه حفظ جحجاب باعث سلامت روانی جامعه میشه شما فرض کنید تو یه بعضی ها چه دختر چه پسر با وضع نا مناسب حضور داشته باشن به نظرمن حتی تو این شرایط استاد هم نمیتونه درست عمل کنه چه برسه به دانشجوها ماها فکر میکنیم اگه حجابی نباشه چشم همه سیر مسشه و دیگه کسی پیدا نمیشه که به یه خانوم بی حجاب نگا کنه در صورتیکه اصلا اینطور نیست چرا که اگه اینطوری بئد باید الان در غرب هیچ گونه فساد در این زمینه پیدا نمیشد درصورتیکه بیشترین امار تجاوزات در کشورهای غربیه. حجاب هم یکی از معضلات جامعه کنونی ماست که موضوع این تاپیکه اقا ابتین شما هم میتونید در تا پیک جدا گانه مشکلات دیگه جامعه رو به بحث بزارید

رها45

New member
من خودم چادری هستم ول از وضع کنونی جامعه ناراحتم چرا که اسیب های زیادی به خانواده ها زده ولی با این اوصاف نمیشه با زور کاری از پیش برد این جور کارا خواست جمعی میخواد. دیگه کار از کار گذشته دیگه بی حجابی و انچنانی لباس پوشیدن مد و شده دیگه انجلینا جولی . جنیفر و ... برا جوونا و حتی بزرگ سالامون شدن بت و قابل ستایش.من خودم تو جامعه نگاهی که به یه دختر با حجاب میشه رو درک کردم بیشترشون به نگاه امل به من چادری نگاه میکنن باید ریشه ها مونو درست کنیم باید رو اعتقادات جونا کار کنیم .

پرند62

New member
ابجی استادما ک اصن مارونمی دید...خخخخخخخخخخ...فقط چشمش فشن هارومیدید...ی روز ک فلانی نمیومد اصن ی وضعی بیاببین...
اخر ترمم برگشته میگه خانم شمااصن توکلاس فعال نبودین...نمردیمومعنی فعالم فهمیدیم...:shocked:

مجید دیجی

مدیر بخش
من خودم چادری هستم ول از وضع کنونی جامعه ناراحتم چرا که اسیب های زیادی به خانواده ها زده ولی با این اوصاف نمیشه با زور کاری از پیش برد این جور کارا خواست جمعی میخواد. دیگه کار از کار گذشته دیگه بی حجابی و انچنانی لباس پوشیدن مد و شده دیگه انجلینا جولی . جنیفر و ... برا جوونا و حتی بزرگ سالامون شدن بت و قابل ستایش.من خودم تو جامعه نگاهی که به یه دختر با حجاب میشه رو درک کردم بیشترشون به نگاه امل به من چادری نگاه میکنن باید ریشه ها مونو درست کنیم باید رو اعتقادات جونا کار کنیم .

سلام
ممنون
بعضی ها اعتقاد دارن چیزی بنام الگو وجود ندره... اما وقتی باهاشون صحبت می کنی تا اسم بچه کوچیک فلان بازیگر خارجی رو می دونه و مثل همون بازیگرا هم لباس هم رفتار و هم زندگی می کنه... بدون اینکه بداند از همون ها داره الگو می گیره
....
در مورد جامعه هم حق با شماست ... زور نه ... فرهنگ سازی بله :rose: ... اگر هر کسی هر کاری که از دستش بر میومد انجام می داد وضع خیلی بهتر بود ...
در مورد حجاب هم باید بگم ... اگر کسی به شما میگه امل ... بدون شک توی دلش شما رو تحسین می کنه... همون جوری که یک بی نماز یا کاهل نماز... نماز آقای بهجت رو تحسین می کنه...

- - - Updated - - -

سلام
ممنون
بعضی ها اعتقاد دارن چیزی بنام الگو وجود ندره... اما وقتی باهاشون صحبت می کنی تا اسم بچه کوچیک فلان بازیگر خارجی رو می دونه و مثل همون بازیگرا هم لباس هم رفتار و هم زندگی می کنه... بدون اینکه بداند از همون ها داره الگو می گیره
....
در مورد جامعه هم حق با شماست ... زور نه ... فرهنگ سازی بله :rose: ... اگر هر کسی هر کاری که از دستش بر میومد انجام می داد وضع خیلی بهتر بود ...
در مورد حجاب هم باید بگم ... اگر کسی به شما میگه امل ... بدون شک توی دلش شما رو تحسین می کنه... همون جوری که یک بی نماز یا کاهل نماز... نماز آقای بهجت رو تحسین می کنه...

رها45

New member
ابجی استادما ک اصن مارونمی دید...خخخخخخخخخخ...فقط چشمش فشن هارومیدید...ی روز ک فلانی نمیومد اصن ی وضعی بیاببین...
اخر ترمم برگشته میگه خانم شمااصن توکلاس فعال نبودین...نمردیمومعنی فعالم فهمیدیم...:shocked:
دقیقا اینطوری بود پرند جان امیدوارم دید ادما عوض بشه. امیدوارم روزی همه پیرو عقلشون باشن و فک نمیکنم عقل هیچ کسی حکم یه نابودی خودش و ادمایی که پیشش زندگی میکنن بده . اگه بی حجابا میدونستن با این کاراشون چه به روز خودشون و جوون مردم و زندگی مردم میارن فک نکنم اصلا همچین کاری نمیکردن حجاب که چادر نیست درسته که چادر حجاب کامله ولی دیگه وضعبعضیا از این حرفا گذشته و شده لباس بی لباسی. بی حجابی یه جور حق الناسه همون جونی که الان با نگا کردن به اندام یه دختر بی حجاب تحسینش میکنه تو قیامت خر دختره رو میگره میگه خدا این منو از راه بدر کرد. راستی یه نکته رو هم بگم میگن جذابیتی که تو تن نیمه پوشیده هست تو تن عریان نیست این خاطره یه خارجیه وقتی که به ایران میاد میگه من تو کشور خودم به اندازه اینجا تحریک نمیشم با اینکه مردم خودم پوشش انچنانی ندارن

رها45

New member
متاسفانه الان شب تو ماهواره هر چی بپوشن ظهر نشده مردم ایران اجرا میکنن:wacsmiley:

رها45

New member
من کل سخنانمو پاک میکنم که به کسی بر نخوره من همیشه رک سخن میگم و اشکار / به قول معروف جامعه و روزگار همه چیو داره نشون میده دیگه نیازی به گفته من نیست/ شاد باشید
هر کس هر جور که دوست داره میتونه زندگی کنه ولی ما اسوهای داریم به اسم امام حسین که هممون دوستش داریم واین فرد به خاطر حفظ دین و امر به معروف ونهی از منکر و نجات ایندگان همه هستی خودشو فدا کرد و به نظرم ماها مدیون این همه خون هستیم اگه سکوت کنیم حداقل میتویم افکار اسلامی رو از نو بیان کنیم و حتی تازهتر بیان کنیم یه طوری که جوون خوشش بیاد اگه همون بار اول که بی حجابی ها داشت یواش یواش تو جامعه باب میشدد جلوشون اونم نه با زور گرفته میشد الان کار به اینجاها کشیده نمیشد با بی حجابی حتی تو یه ختنواده یه دختر یا یه پسر نمیتون امنیت اخلاقی داشته باشه همینطور که الن تو جامعه کنونی میبینیم به اسم فرهنگ و چه چیزا که بهخوردمون ندادن این غربی ها

بالا