eeeeeeehsan
New member
آغا اولین پست صفحه 600 مال هرکی بود باید شام بده، من نمیدونم 
چـراااااااا؟؟ نکنه این خرسه؟ :14:
1. نه دوست ندارم... ولی چون همیشه عادت دارم وقتی درس میخونم ی چیزیم بوخورم اینارو میبرم.... مضر هم نیس چاق کننده هم نیس.... کلا برا درس هر چی بذارن جولوم میخورم..برام فرق نداره...فقط باید بوخورم.. ولی میدونی انقد سر و صدا میکنم اونجا ..هی تلق پلق ظرفام این ور اون ور میخوره.... اونجام نمیدونم چرا همه تیریپ دارن.. ... آدم نمیتونه صدا بده.... کوفتم میشه ... ولی من کماکان ب حرکاتم ادامه میدم.... :motat: ....خب باز سوال فنی پیش اومد؛
1 گندمک دوست داری؟؟)
2 اون بغلیش شبیه سیبه، مابقیش چیان؟
3 اون فلاکس چایی واسه یه روزته؟؟ :|
4 درس می خونی یا شکلک می کشی؟
5 کی میری که برمی گردی؟
6 ناهار چی خوردی؟
7 اون ظرفه که درش بستست توش چیه؟
8 کیفت سایزش چنده که اینهمه کتاب و خرت و پرت توش جا میشه؟ :|
آخییی سحرجون منو یادپارسالم انداختی...یه پیشنهادواست دارم یه بطری آب حتماهمراه خودت ببر...و هرنیم ساعت یه قلپ بخور...سلولای مغزتوبیشتربکارمیندازه...موفق باشی عزیزم..انشالله سال بعد بچه های این جمع رتبه های تک رقمی ایمنی رو تصاحب کنن...
هلاک سوالات فنیتم احسان...عجب فوکوسی کردی رو عکس...:ahi5slcgm04mi8jqqkl
من که میگم سگه البته عذر میخوام وارد بحثتون شدم
:thumbsupsmileyanim:
حالا این خوبه، واقعن این سوال فنی رو چطوری میخواد جواب بده؛ این همه خرت و پرت رو تو چی میذاره؟ تو از این چمدونا مسافرتی عایا :idea_majidonline:
1. نه دوست ندارم... ولی چون همیشه عادت دارم وقتی درس میخونم ی چیزیم بوخورم اینارو میبرم.... مضر هم نیس چاق کننده هم نیس.... کلا برا درس هر چی بذارن جولوم میخورم..برام فرق نداره...فقط باید بوخورم.. ولی میدونی انقد سر و صدا میکنم اونجا ..هی تلق پلق ظرفام این ور اون ور میخوره.... اونجام نمیدونم چرا همه تیریپ دارن.. ... آدم نمیتونه صدا بده.... کوفتم میشه ... ولی من کماکان ب حرکاتم ادامه میدم.... :motat: ....
2. هویج.... عاشقشم اصا...
3. نه اون فقط صبحو جواب میده...... آب داغ کن داش کتابخونه... تازگیا خراب شده مجبورم ببرم با خودم...
4. انرژی میگیرم خب... مثلا همون برگه ک نوشتم: مرور... میذارم لای کتابم تا جایی ک مرور کردم...وقنتی میخوام مرور کنم با لب خندان شروع میکنم....
5. صب حدود 9 و ده اونجام... تا 7 .... ب جز دو روز سعی میکنم برم بقیه روزا... ولی خب ازین ب بعد ی مقدار کمتر بشه احتمالا....
6. یادم نیس.... فک کنم اون روز ی ساندویچ کوکو موکویی چیزی برده بودم از خونه....
7. بیسکویت و قند
8. بزرگه.... ولی این کتابارو ک نمیذارم توش.... مگه تو ام خب.... همونجا تو کتابخونه ب امون خدا رها میکنم و میام خونه.... (همه بچه ها میذارن کتاباشونو... کسی کاری نداره.. برنمیداره... فقط چون میزارو اشغال میکنه بضی وقتا مسئول کتابخونه میاد همه رو میذاره روی ی میز)
فوضول.... :sarma:
راست میگی...
خیلی برام عجیبه ک درباره ارتدنسی اون شکلک پایینیه جای کلوچه سوال نکرد.... :thumbsupsmileyanim:
آغا اولین پست صفحه 600 مال هرکی بود باید شام بده، من نمیدونم![]()
چطوری شما.... میخوای از من شیرینی بگیری؟؟؟:riz481:
.... من خودم هایپوگلایسمی مزمن دارم ... مدام ازین و اون شیرینی میگیرم..... :motat:
به جان آسمون بگی 1 درصد هم فکر نمی کردم تو اولین پست این صفحه باشی، من تسلیـمم :14:
بیا بریم شیشلیک خب..... بیا.... تارف نمیکنم هااا....:New (6):
راحت باشین.... نمیدونم والا... من خودمم نمیدونم... در یک نگاه فک کردم موشه... الان دیگه نمیدونم.... :ad54ad:
:riz481:
باشه، من که تا شیشکلیک ازت نگیرم ولت نمی کنم، ولی فعلن حسش نی بیام مشد، اومدم شیشلیک هم ندی شیشلیکت می کنم =)))
سلام علیکم
یا الله یا الله
کسی اینجا نیست ؟ مهمون نمیخواین ؟ صاحبخونه ؟
والا ما ب این موجودات میگیم موش ب طور کلی... نمیدونم اسم تخصصیش چیه...من عاشق تصورات بچه هام....
سگ
خرس
)))))):25r30wi:
سلام علیکم
یا الله یا الله
کسی اینجا نیست ؟ مهمون نمیخواین ؟ صاحبخونه ؟