پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
خب باز سوال فنی پیش اومد؛

1 گندمک دوست داری؟؟ :))
2 اون بغلیش شبیه سیبه، مابقیش چیان؟
3 اون فلاکس چایی واسه یه روزته؟؟ :|
4 درس می خونی یا شکلک می کشی؟
5 کی میری که برمی گردی؟
6 ناهار چی خوردی؟
7 اون ظرفه که درش بستست توش چیه؟
8 کیفت سایزش چنده که اینهمه کتاب و خرت و پرت توش جا میشه؟ :|
1. نه دوست ندارم... ولی چون همیشه عادت دارم وقتی درس میخونم ی چیزیم بوخورم اینارو میبرم.... مضر هم نیس چاق کننده هم نیس.... کلا برا درس هر چی بذارن جولوم میخورم..برام فرق نداره...فقط باید بوخورم.. ولی میدونی انقد سر و صدا میکنم اونجا ..هی تلق پلق ظرفام این ور اون ور میخوره.... اونجام نمیدونم چرا همه تیریپ دارن.. ... آدم نمیتونه صدا بده.... کوفتم میشه ... ولی من کماکان ب حرکاتم ادامه میدم.... :motat: ....
2. هویج.... عاشقشم اصا...
3. نه اون فقط صبحو جواب میده...... آب داغ کن داش کتابخونه... تازگیا خراب شده مجبورم ببرم با خودم...
4. انرژی میگیرم خب... مثلا همون برگه ک نوشتم: مرور... میذارم لای کتابم تا جایی ک مرور کردم...وقنتی میخوام مرور کنم با لب خندان شروع میکنم....
5. صب حدود 9 و ده اونجام... تا 7 .... ب جز دو روز سعی میکنم برم بقیه روزا... ولی خب ازین ب بعد ی مقدار کمتر بشه احتمالا....
6. یادم نیس.... فک کنم اون روز ی ساندویچ کوکو موکویی چیزی برده بودم از خونه....
7. بیسکویت و قند
8. بزرگه.... ولی این کتابارو ک نمیذارم توش.... مگه تو ام خب.... همونجا تو کتابخونه ب امون خدا رها میکنم و میام خونه.... (همه بچه ها میذارن کتاباشونو... کسی کاری نداره.. برنمیداره... فقط چون میزارو اشغال میکنه بضی وقتا مسئول کتابخونه میاد همه رو میذاره روی ی میز)

فوضول.... :sarma:

kolouche

New member
آخییی سحرجون منو یادپارسالم انداختی...یه پیشنهادواست دارم یه بطری آب حتماهمراه خودت ببر...و هرنیم ساعت یه قلپ بخور...سلولای مغزتوبیشتربکارمیندازه...موفق باشی عزیزم..انشالله سال بعد بچه های این جمع رتبه های تک رقمی ایمنی رو تصاحب کنن...

قربوووونت....
خوب شد گفتی دوباره بهم... من مشکل بزرگم همینه که کم آب میخورم.... ی آب سرد کن داره... ولی نمیخورم زیاد... ممنوووونم ک گفتی... :****

eeeeeeehsan

New member
1. نه دوست ندارم... ولی چون همیشه عادت دارم وقتی درس میخونم ی چیزیم بوخورم اینارو میبرم.... مضر هم نیس چاق کننده هم نیس.... کلا برا درس هر چی بذارن جولوم میخورم..برام فرق نداره...فقط باید بوخورم.. ولی میدونی انقد سر و صدا میکنم اونجا ..هی تلق پلق ظرفام این ور اون ور میخوره.... اونجام نمیدونم چرا همه تیریپ دارن.. ... آدم نمیتونه صدا بده.... کوفتم میشه ... ولی من کماکان ب حرکاتم ادامه میدم.... :motat: ....
2. هویج.... عاشقشم اصا...
3. نه اون فقط صبحو جواب میده...... آب داغ کن داش کتابخونه... تازگیا خراب شده مجبورم ببرم با خودم...
4. انرژی میگیرم خب... مثلا همون برگه ک نوشتم: مرور... میذارم لای کتابم تا جایی ک مرور کردم...وقنتی میخوام مرور کنم با لب خندان شروع میکنم....
5. صب حدود 9 و ده اونجام... تا 7 .... ب جز دو روز سعی میکنم برم بقیه روزا... ولی خب ازین ب بعد ی مقدار کمتر بشه احتمالا....
6. یادم نیس.... فک کنم اون روز ی ساندویچ کوکو موکویی چیزی برده بودم از خونه....
7. بیسکویت و قند
8. بزرگه.... ولی این کتابارو ک نمیذارم توش.... مگه تو ام خب.... همونجا تو کتابخونه ب امون خدا رها میکنم و میام خونه.... (همه بچه ها میذارن کتاباشونو... کسی کاری نداره.. برنمیداره... فقط چون میزارو اشغال میکنه بضی وقتا مسئول کتابخونه میاد همه رو میذاره روی ی میز)

فوضول.... :sarma:

:25r30wi:

راست میگی...
خیلی برام عجیبه ک درباره ارتدنسی اون شکلک پایینیه جای کلوچه سوال نکرد.... :thumbsupsmileyanim:

اتفاقاً خیلی زوم کردم، ولی نکته ای درش ندیدم چون تار میشد، وگرنه از چشمان من چیزی پنهون نمیمونه ;))

eeeeeeehsan

New member
چطوری شما.... میخوای از من شیرینی بگیری؟؟؟:riz481:
.... من خودم هایپوگلایسمی مزمن دارم ... مدام ازین و اون شیرینی میگیرم..... :motat:

به جان آسمون بگی 1 درصد هم فکر نمی کردم تو اولین پست این صفحه باشی، من تسلیـمم :14:

eeeeeeehsan

New member

Bacteria

New member
سلام علیکم
یا الله یا الله
کسی اینجا نیست ؟ مهمون نمیخواین ؟ صاحبخونه ؟

kolouche

New member
:riz481:
باشه، من که تا شیشکلیک ازت نگیرم ولت نمی کنم، ولی فعلن حسش نی بیام مشد، اومدم شیشلیک هم ندی شیشلیکت می کنم =)))

مدانووووم... توم جز گشنه گانی....
فقط چن روز قبلش بگو برم پناهنده شم ی جا.... :pppp

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
:ad54ad:
چیه خووووووووو شیفت شب من کشیک بودم :whistle: :black_eyed:
صبحتون قشنگ:riz304:

بالا