آشنایی با شهر اولین ها mis

Nike313

New member
خیلی جالب بود....همش فک میکردم اونجا خشک و بی اب و علف باشه.....

من اهواز و شوش و اندیمشک رفتم......ایشالا یه بار اونجا هم بیام......

:)

abtin13

New member
من یه خاطره از مسجد سلیمان یادم اومد
یک بار در کلاص جغرافی نشسته بودیم وتخمه جاپونی می خوردیم که یهو معلم یکی از بچه ها رو صدا کرد پای تخته ازش سوال بپرسه.اتفاقا سوالش در مورد مسجد سلیمان بود.معلممون پرسید: مسجد سلیمان چیش معروفه؟ این همکلاسی ما هم با اعتماد به نفس تمام گفت مسجدش.....:25r30wi:
معلممون از سر تا پای اون پسره یه نگاه انداخت بعد محکم زد پس کله اش که فلان فلان شده مسجد سلیمان چاه نفتش معروفه چاه نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفت.....:14:
ولی از شوخی گذشته واجب شد اون طرفا یه سری بزنم از بس تعریف کردی

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
پـرفکـــــــــــــــــــــــــــــــت :rose::rose:

آتشین

Well-known member
من یه خاطره از مسجد سلیمان یادم اومد
یک بار در کلاص جغرافی نشسته بودیم وتخمه جاپونی می خوردیم که یهو معلم یکی از بچه ها رو صدا کرد پای تخته ازش سوال بپرسه.اتفاقا سوالش در مورد مسجد سلیمان بود.معلممون پرسید: مسجد سلیمان چیش معروفه؟ این همکلاسی ما هم با اعتماد به نفس تمام گفت مسجدش.....:25r30wi:
معلممون از سر تا پای اون پسره یه نگاه انداخت بعد محکم زد پس کله اش که فلان فلان شده مسجد سلیمان چاه نفتش معروفه چاه نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفت.....:14:
ولی از شوخی گذشته واجب شد اون طرفا یه سری بزنم از بس تعریف کردی
خخخ خیلی باحال بود:25r30wi:
ایییش ابتین خان شما که حق اب و گل داری اینجا:a2d3:

IL-2

Well-known member
از آتشین عزیز بابت تاپیکــــــــــــــــ عالیش ممنوووووووووووونم ...
خیلی جالب بود....همش فک میکردم اونجا خشک و بی اب و علف باشه.....

من اهواز و شوش و اندیمشک رفتم......ایشالا یه بار اونجا هم بیام......

:)

با سلام ...
خوزســــــــــــــتـان به هیچ وجه منطقه خشک و بی اب وعلفی نیست ...
یک سوم آبهای جاری کشور در خوزستان هست...
یکی از قطب های کشاورزی کشور هست ...
گندم و ذرت و مرکبات وانواع صیفی جات و ... کشت میشه ...
خدا میدونه خوزستان چندتا سد داره که آب بقیه مناطق کشور رو تامین میکنه ...

Nike313

New member
من اومدم باید منو ببری پیتزا بهار...... خخخخ
:ph34r-smiley: :whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran71

diseases

Well-known member
این شهر از شمال غرب به شهرستان شوشتر، از شمال تقریبأ به شهرستان‌های لالی و اندیکا، از جنوب شرق به شهرستان ایذه، و از جنوب غرب به شهر اهواز ارتباط دارد.

ساکنان این شهر را طوایف مختلفی از قوم بختیاری تشکیل می‌دهند ولی با کشف نفت در منطقه افراد دیگری از سایر مناطق بختیاری بمنظور کسب و کار به این شهر آمدند و رفته رفته بصورت دایم در این شهر ساکن شدند.

فکر کنم اکثر اقوام بختیاری شهرتون عشایر هستن. از اوایل خرداد که هوای مسجد سلیمان گرم میشه و پوشش گیاهی منطقه برای چرای دام ناکافیه میان به شهرستان فریدونشهر که یک منطقه بسیار سردسیر و سرسبزه. طبق آمار دامپزشکی، بیش از 100.000 رأس دام با خودشون میارن.

عشایر مسجد سلیمان :

این عکس ها رو تابستون 7،8 سال پیش با موبایل گرفتم (کیفیت نداره)

بالا