با اين سكوتي كه تو سايت سنجش پي هست عمرا اگه فردا نتايج بياد!!!!!
خودم امروز زنگ ميزنم وزارت ببينم تكليفمون چيه.....:New (6):
سنجش همیشه سوپزایز داره واسمون!نگران نباشید به نظرمن 90% فردا میاد چون ایسنا که خودشو کشت هی اعلام میکنه دوشنبه نتیجه میاد!ایشالا از فردا 11 به بعد اطلاعیه میده و بهدش هم گزینه اعلام نتایج نهایی:33:..با اين سكوتي كه تو سايت سنجش پي هست عمرا اگه فردا نتايج بياد!!!!!
با اين سكوتي كه تو سايت سنجش پي هست عمرا اگه فردا نتايج بياد!!!!!
ممنون از خبرتبچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....!!!
دوتا خبر مختلف دارم براتون...!
اول خوبه رو ميگم،
زنگ زدم قسمت سنجش وزارت بهداشت، بگيد خب.....:smiliess (3):
بعد يه خانومي گوشي برداشت با عصبانيت گفت بله؟! :mad_majidonline: منم با لحن مهربانانه گفتم: سلام خانوم خسته نباشيد، ببخشيد ميخواستم بپرسم فردا نتايج ارشد رو اعلام ميكنن؟؟؟گفت: بله 6 به بعد.... بعدشم تق گوشيو قطع كرد!!!:New (6):
.
.
خبر دوم،
روزنامه همشهري امروز يكشنبه 5/6/91
نتايج كارشناسي ارشد تاااااااااااااااااا 13ام اعلام خواهد شد...!!!!!!
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....!!!
اول خوبه رو ميگم،
بعد يه خانومي گوشي برداشت با عصبانيت گفت بله؟! :mad_majidonline: منم با لحن مهربانانه گفتم: سلام خانوم خسته نباشيد، ببخشيد ميخواستم بپرسم فردا نتايج ارشد رو اعلام ميكنن؟؟؟گفت: بله 6 به بعد.... بعدشم تق گوشيو قطع كرد!!!:New (6):
.
.
خبر دوم،
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....!!!
اول خوبه رو ميگم،
.
.
خبر دوم،
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟
از این همه استرس خندم میگیره.چه باحالین شما:25r30wi:
یه ذره خب طبیعیه.ولی جدا خیالی نیست اگه نشم.هر چی خدا بخاد همون میشه.عمیقا اینو قبول دارم ویدا خانم:heart:آقااااااااااااا رضااااااااااا شمام استرس داری ولی به رو خودت نمیارییییییییییییییییی زشته مثل دخترا هی بگی وایییییی استرس دارم بالاخره مردی دیگه ولی تو دلت دارن رخت میشورن الان
یه ذره خب طبیعیه.ولی جدا خیالی نیست اگه نشم.هر چی خدا بخاد همون میشه.عمیقا اینو قبول دارم ویدا خانم:heart:
نه بابا.قیافم به ادمای ناراحت میخوره خدایی؟؟کلا اصن سخت ناراحت میشم:heart:منم خیلی دوس دارم بچه ها نتیجه زحمتاشونو ببینن.:heart:ایشالله که بهترینا واسه همه بچه های سایت پیش بیاد
ولی شوخی کردم آقا رضا باهاتوناااااااااااا ناراحت نشید
خوبه آدم محکم باشه