تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

faridehmk

New member
با اين سكوتي كه تو سايت سنجش پي هست عمرا اگه فردا نتايج بياد!!!!!
خودم امروز زنگ ميزنم وزارت ببينم تكليفمون چيه.....:New (6):

jupiter_sps

New member

افرلین فریده!
bighug.gif
به ماهم خبر میدی؟

shadyrecords

New member
سنجش همیشه سوپزایز داره واسمون!نگران نباشید به نظرمن 90% فردا میاد چون ایسنا که خودشو کشت هی اعلام میکنه دوشنبه نتیجه میاد!ایشالا از فردا 11 به بعد اطلاعیه میده و بهدش هم گزینه اعلام نتایج نهایی:33:..

jok

New member
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟

faridehmk

New member
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....!!!
دوتا خبر مختلف دارم براتون...!
اول خوبه رو ميگم،
زنگ زدم قسمت سنجش وزارت بهداشت، بگيد خب.....:smiliess (3):
بعد يه خانومي گوشي برداشت با عصبانيت گفت بله؟! :mad_majidonline: منم با لحن مهربانانه گفتم: سلام خانوم خسته نباشيد، ببخشيد ميخواستم بپرسم فردا نتايج ارشد رو اعلام ميكنن؟؟؟ :whistle: گفت: بله 6 به بعد.... بعدشم تق گوشيو قطع كرد!!!:New (6):
.
.
خبر دوم،
روزنامه همشهري امروز يكشنبه 5/6/91
نتايج كارشناسي ارشد تاااااااااااااااااا 13ام اعلام خواهد شد...!!!!!!

آخرین ویرایش:

vitamin

New member
اول خوبه رو ميگم،
بعد يه خانومي گوشي برداشت با عصبانيت گفت بله؟! :mad_majidonline: منم با لحن مهربانانه گفتم: سلام خانوم خسته نباشيد، ببخشيد ميخواستم بپرسم فردا نتايج ارشد رو اعلام ميكنن؟؟؟ :whistle: گفت: بله 6 به بعد.... بعدشم تق گوشيو قطع كرد!!!:New (6):
.
.
خبر دوم،
ممنون از خبرت
به نظر من اولي درسته فردا اعلام ميشه

parisakh

New member
فکر کنم اون نتیجه نهایی وزارت علوم که 13 شهریور می یاد
دارم از ترس سکته می کنم :smiliess (10): بدرود

jok

New member
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟

من جواب میخوام خیلی استرس دارم

OMID2010

New member
اول خوبه رو ميگم،
.
.
خبر دوم،

مرسی از اطلاع رسانیت.......خدا کنه اولی درست باشه

shadyrecords

New member
ممنون از خبرتون...13 شهریور نتایج وزارت علوم هستش...متاسفانه هیچ وقت ارشد پزشکی نه در تلویزیون و نه در روزنامه ها جدی تقی نمیشه...خبرای مارو خوشبختانه حداقل ایسنا میده!!!
اول خوبه رو ميگم،
.
.
خبر دوم،

faridehmk

New member

سلام،
دوست عزيز واقعا كسي نميتونه به شما بگه كه آيا قبول ميشيد يا نه ضمن اينكه تخمين رتبه هم تا حدودي ميتونست كمك كننده باشه از طرفي شما بايد ببينيد كه چند نفر از رشته شما تو تخمين رتبه شركت كردن و شما بين چند نفر شدين 24؟
بهرحال ما همه اميدواريم هم شما و هم تمام دوستاني كه واقعا زحمت كشيدن به نتيجه مطلوبشون برسن.:smilies-azardl (113

a.sohrab

New member
همه چی آرومه من چقدر .......لا لا لا لای لای......(لطفا زمزمه کنید)

ستاد روحیه دهی به بچه های ارشد علوم پزشکی ......

آخرین ویرایش:

vb2

New member
حتما فردا میاد بی شک

ولی نمیددونم چرا از استرس نمی خوام فردا بیاد آخه پارسال که نتایج اومد و قبول نشدم همش میگفتم کاش دیروز بود که هنوز امید داشتم

vb2

New member
از این همه استرس خندم میگیره.چه باحالین شما:25r30wi:

آقااااااااااااا رضااااااااااا شمام استرس داری ولی به رو خودت نمیارییییییییییییییییی زشته مثل دخترا هی بگی وایییییی استرس دارم بالاخره مردی دیگه ولی تو دلت دارن رخت میشورن الان

biosta

Well-known member

نبایستی نظر دهم منتها از این که دوباره پست گذاشتی مشخصه واقعا به جوابی احتیاج داری هرچند که دقیق نباشه
اگر اون موقع که رتبه ات 24 بود شرکت کنندگان تخمین رتبه بالای 120 نفر بودند بایستی بگویم قبول هستی
اگر زیر 100یا 90 نفر بودند بنظرم قبول نیستی .

reza.n

New member
آقااااااااااااا رضااااااااااا شمام استرس داری ولی به رو خودت نمیارییییییییییییییییی زشته مثل دخترا هی بگی وایییییی استرس دارم بالاخره مردی دیگه ولی تو دلت دارن رخت میشورن الان
یه ذره خب طبیعیه.ولی جدا خیالی نیست اگه نشم.هر چی خدا بخاد همون میشه.عمیقا اینو قبول دارم ویدا خانم:heart:

vb2

New member
یه ذره خب طبیعیه.ولی جدا خیالی نیست اگه نشم.هر چی خدا بخاد همون میشه.عمیقا اینو قبول دارم ویدا خانم:heart:

ایشالله که بهترینا واسه همه بچه های سایت پیش بیاد

ولی شوخی کردم آقا رضا باهاتوناااااااااااا ناراحت نشید

خوبه آدم محکم باشه

reza.n

New member
ایشالله که بهترینا واسه همه بچه های سایت پیش بیاد

ولی شوخی کردم آقا رضا باهاتوناااااااااااا ناراحت نشید

خوبه آدم محکم باشه
نه بابا.قیافم به ادمای ناراحت میخوره خدایی؟؟کلا اصن سخت ناراحت میشم:heart:منم خیلی دوس دارم بچه ها نتیجه زحمتاشونو ببینن.:heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا