اگه میتونستی یک کلمه رو حذف کنی چی بود؟؟

XXIII

New member
خب به سلامتی من تو این فروم به یک کاربر فعال تبدیل شدم!
به سلامتی و میمنت

XXIII

New member
به ریخت اقا غوله نگا نکن .. دلش دریاس :mad_majidonline: واسه خانومش که محدودیت نداره تعداد ارزوها ... :5: تازه اصلا چراغش رو میده خودم که هر وقت خواستم ارزو کنم :bunnyearsmiley:

از اونجایکه شما ناچارید همیشه چراغشون رو تمییز کنید خب قاعدتاً همیشه میتونید آرزو هم بکنید :25r30wi:

XXIII

New member
خیلی بیشتر از اون مفیده وقتی ی بار بشکنیش اونوقت میفهمی...

البته غرور بعضی جاها معنای خوب هم میده
مثلاً احساس غرور ملی
یا مغرور بودن یه خانوم با اصالت جلوی افراد ...
و موارد دیگه

XXIII

New member
یمیپسن غاز اتین/بیلمیسن لذتین
لابد فقدانش رو حس نکردی یا اصلا همچین حسی نداری تا لذتش رو بفهمی :rolleyessmileyanim:

چرا من خیلی سال ها پیش سعی کردم غرورم رو کنار بگذارم
الان یاد یه خاطره از دوران سال اول دبیرستانم افتادم
اون وقتا خیلی مغرور بودم
به اندازه ای که سر پیرامون یه موضوع از درس آمادگی دفاعی می خواستم برم جلو گردن معلممونو بگیرم!!!:tonguesmiley:

مجید دیجی

مدیر بخش
به ریخت اقا غوله نگا نکن .. دلش دریاس :mad_majidonline: واسه خانومش که محدودیت نداره تعداد ارزوها ... :5: تازه اصلا چراغش رو میده خودم که هر وقت خواستم ارزو کنم :bunnyearsmiley:

خوب یه پست باز کن تا بچه ها بیان و سه تا آرزوهاشون رو بگن

Fariba 90

New member
و همینطور ناامیدی رو حذف میکنم.که همه شاد و امیدوار باشن...

sepideeee

New member
از اونجایکه شما ناچارید همیشه چراغشون رو تمییز کنید خب قاعدتاً همیشه میتونید آرزو هم بکنید :25r30wi:
خیلی مچکر از شما کاربر گرامی که با احساس مسئولیت و وجدان تمام .. روی تمام پست ها نقل قول کردی :riz481:

sepideeee

New member
خوب یه پست باز کن تا بچه ها بیان و سه تا آرزوهاشون رو بگن
فکر کنم قبلا یه همچین تاپیکی بوده ... بعدشم همه میان دو سه تا ارزوی رایج رو میگن نه اونی که ته دلشونه :sad:
اصلا مگه خوده غوله نمیخاد براورده کنه .؟؟ خودشم بیاد تاپیک بزنه :)))

mexin

Well-known member
نهههههههههههههههه:sadsmiley::smiliess (15)::13:
با اعصاب و روح و روان من بازی نکن....................
من طرفدار پر و پا قرص پست های متنوعت هستم. نری یه وقتااااااااااااااااااا

از آواتار قبلیت هم خوشم میومد...

لطف داری مجید جون ...کم کم چهار طرف زمین انجمن رو میبوسیم دیگه ...گفتم با علی کریمی خداحافظی کنم ..اون یهو خداحافاظی کرد ..بعله ...انجمن رو بدیم دست شکوفه های انقلاب دیگه ..:tonguesmiley:

Ana67

Well-known member
لطف داری مجید جون ...کم کم چهار طرف زمین انجمن رو میبوسیم دیگه ...گفتم با علی کریمی خداحافظی کنم ..اون یهو خداحافاظی کرد ..بعله ...انجمن رو بدیم دست شکوفه های انقلاب دیگه ..:tonguesmiley:

علی کریمی بفهمه خودکشی میکنهههه
از خداحافظی خوشم نمیاداااااا
:New (6):

mexin

Well-known member
علی کریمی بفهمه خودکشی میکنهههه
از خداحافظی خوشم نمیاداااااا
:New (6):

چرا خوشت نمیاد؟ هوم؟:21: ...خب خداحافظ ... دوباره خداحافظ ... بازم خداحافظ ....خب نگفتی چرا خوشت نمیاد..:whistle:

بالا