مطالعه گروهی ارشد سم شناسی 1394

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hamedsam

New member
با روحیه ای که شما داری حتما میترکونی
"بدون حاشیه و کاملا مفصل" بگم من فقط کتاب لزگی رو کامل خوندم + انگلیسی برای دانشجویان پزشکی(که خیلی راحت بود)
من به همه بچه ها توصیه میکنم زبان رو دست کم نگیرید و لزگی رو هم کامل و با دقت بخونید ، سعی کنید با علاقه زبان رو بخونین نه از سر اجبار، بیشتر و بیشتر رو متن کار کنین
عمیقا خواهش میکنم و مچکرم!!!

اسم لزگي الان به گوشم ميخوره!
سپاس فراوان! از خداوند تعالي خاستار نزول بركات و نعمات و حسنات و محسنات (اوه ! نفسم گرفت!) از درگاهش را برايتان آرزومندم انشاءالله شاهد موفقيتتان در مقاطع بالاتر و بالاتر و خيلي بالاتر باشيم و از اينجور حرفا!!!
93/6/20 حضرت Hamedsam!!!!!!

zy zy

New member
اسم لزگي الان به گوشم ميخوره!
سپاس فراوان! از خداوند تعالي خاستار نزول بركات و نعمات و حسنات و محسنات (اوه ! نفسم گرفت!) از درگاهش را برايتان آرزومندم انشاءالله شاهد موفقيتتان در مقاطع بالاتر و بالاتر و خيلي بالاتر باشيم و از اينجور حرفا!!!
93/6/20 حضرت Hamedsam!!!!!!

بهتره ادبیاتتون رو تغییر بدین آقای محترممممم اینجا چاله میدون نیست ،آدم وقتی وارد یه گروه میشه باید احترام دیگران رو نگه داره شماکه اسم لزگی رو نشنیدی مشخصه که هدفت درس خوندن نیسن وقت تلف کردنه "،گروه های تفریح و سرگرمی تو همین انجمن هست تشریف ببرید سرگرم شین،بسلامت

karshenasgh

New member
اینجا یک انجمن علمی هست.. بنابراین فقط در رابطه با مسائل درسی و علمی و مؤدبانه صحبت کنید.. در غیر این صورت پست های نامربوط حذف خواهد شد ..
و در صورت تکرار فرد خاطی نیز به مدیران ارشد معرفی خواهد گردید.

با تشکر از همکاری شما....

zy zy

New member
اینجا یک انجمن علمی هست.. بنابراین فقط در رابطه با مسائل درسی و علمی و مؤدبانه صحبت کنید.. در غیر این صورت پست های نامربوط حذف خواهد شد ..
و در صورت تکرار فرد خاطی نیز به مدیران ارشد معرفی خواهد گردید.

با تشکر از همکاری شما....
ما هم مچکریم از شما :rose:

sam shenasi

New member
وای چند روزی نت نداشتم ببخشید دوستان
اوضاع درسا خوبه؟ دارین میخونین دیگه؟؟؟؟؟
من فکر کنم واسه شیمی باید یه کلاسس برم چون همین جوری خودم نمیتونم بخونم و باز هم مشکل دارم باهاش

sam shenasi

New member
با روحیه ای که شما داری حتما میترکونی
"بدون حاشیه و کاملا مفصل" بگم من فقط کتاب لزگی رو کامل خوندم + انگلیسی برای دانشجویان پزشکی(که خیلی راحت بود)
من به همه بچه ها توصیه میکنم زبان رو دست کم نگیرید و لزگی رو هم کامل و با دقت بخونید ، سعی کنید با علاقه زبان رو بخونین نه از سر اجبار، بیشتر و بیشتر رو متن کار کنین
عمیقا خواهش میکنم و مچکرم!!!

این انگلیسی برای دانشجوبان پزشکی نوشته رضا رضازاده هستش یاکتاب دیگه ای منظورته؟

vahid28

New member
من با ماندگاری بیو توی ذهنم مشکل دارم
فراره
سم شناسی یه سوال دارم ناراحت نشو لطفا
رمز موفق نشدنت پارسال چی بود؟چرا ۳۰۰ شدی؟

sam shenasi

New member
چرا ناراحت بشم, خب واقعا رتبه بدی داشتم من
خب من پارسال خیلی دیر شروع کردم به خوندن (از دی ماه) واسه همین نرسیدم خیلی خوب بخونم . خیلی از منابع رو نصفه خونده بودم
و اینکه من تست نزدم پارسال .فکر کردم باید آخر کار که همه درسها رو خوندم تست بزنم که اشتباه بود باید همون موقع که میخوندم تست هم میزدم تا بدونم چه مطالبی مهمتره
دیگه اینکه من نمیدونستم دقیقا چی بخونم از هر کتابی یه کوچولو خوندم و رفتم سر کتاب دیگه , کلا سر در گم بودم

Ana67

Well-known member
این انگلیسی برای دانشجوبان پزشکی نوشته رضا رضازاده هستش یاکتاب دیگه ای منظورته؟

از دکتر محمودرضا عطایی، لیلا شجاع ، کفشگرسوته، ماندانا ذوالقدری
انتشارات سمت( جلدشم آبیه )

henri

New member

دوستان این کتاب انگلیسی برای دانشجویان پزشکی راهنمای فارسی هم داره ک ترجمه هاش رو داشته باشه؟من این کتاب رو ندارم هنو میخاستم ببینم اگه با ترجمه هس بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

دوستان این کتاب انگلیسی برای دانشجویان پزشکی راهنمای فارسی هم داره ک ترجمه هاش رو داشته باشه؟من این کتاب رو ندارم هنو میخاستم ببینم اگه با ترجمه هس بخرم ممنون میشم راهنماییم کنید

zy zy

New member
فکر نمیکنم راهنما داشته باشه ، چیز خاصی نداره همچین سخت نیست که نیاز به راهنما داشته باشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

فکر نمیکنم راهنما داشته باشه ، چیز خاصی نداره همچین سخت نیست که نیاز به راهنما داشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا