پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه دوستان گل به جز مدیر;-);-);-)
حالا چون تقاضا کردید یه چند صباحی مدیرو نمیکشم...راستی احسان خان دیشب زلزله اومده سالمی؟؟؟؟
آسمون برای این که ثابت کنی رو به رشدی بیا یه تکونی بده.:):)
دوست جونیام گلی از خودتونه:heart::(40):
سارا ما خیلیم زوج محسوب نمیشیم دو روحیم در دو بدن :whistle:

:65d6a5d6s:
کــی؟ کجا؟؟ من خواب بودم آخه o_O
آسمون خجالت می کشه P:

eeeeeeehsan

New member
نه من خیلی تعصب ندارم روی احسان فقط اگر دستم بهش برسه
سارا جان من با شماها کار ندارم احسانو میکشم اینجوری کلی هم ثواب داره:rolleyessmileyanim:
هبه جان احسان چیزیه که نگو...کرمانی نبودنا من با اونا رفیقم اینا یزدی بودن یه کم شبیه مدیرمون بودن اگر دقت کنی...

مسی هبه جونی ...خیلی باحال بودن
احسان؟بارآخرت باشه به پنگوئنای من چپ نگاکردیا...دفعه بعد چش چرونی کنی خودم خرخرتو میجوم
البت بااجازه شامین (4):::

تحویل بگیر احسانوک:))))

شامین

شامین جون احسان تازه مدیر شده بذار بچه یکم بتازونه بعد بکشش الان ناکامش نکن:)سارا جون ما که پارتی نداشتیم تا حالا شاید احسان یه جایی بدردمون خورد پس فعلا بذارید زنده باشه اگه بدرد بخور نبود بعد تصمیم با شما هر کار خاستید بکنید.بچه حالا گناه داره

ممنون از اظهار این همه لطف محبتی که نسبت به من دارین :ph34r-smiley:

من حمیـدمو میخوام
2.gif

marlik

New member
ممنون از اظهار این همه لطف محبتی که نسبت به من دارین :ph34r-smiley:

من حمیـدمو میخوام
2.gif

حالا که جنبه نداری باید میذاشتم شامین بکشتت:)))))) تا حالا دوبار جونتو نجات دادم.دفعه ی دیگه جونتو نجات نمیدم.جونتو مدیون منی احسان:)

- - - Updated - - -

Pmn???? بجا نمیارم!!!!:-D:-D:-D:-D

وسام خوش اومدی

حالا که جنبه نداری باید میذاشتم شامین بکشتت:)))))) تا حالا دوبار جونتو نجات دادم.دفعه ی دیگه جونتو نجات نمیدم.جونتو مدیون منی احسان:)

- - - Updated - - -

وسام خوش اومدی

مرسی مارلیک عزیز، بچه ها یکی از دوسای خوبمون این هفته عمل جراحی داره، برای سلامتیش دعا کنیم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

وسام خوش اومدی

مرسی مارلیک عزیز، بچه ها یکی از دوسای خوبمون این هفته عمل جراحی داره، برای سلامتیش دعا کنیم

hebe.nurse

New member

- - - Updated - - -

سلام اقا وسام. اسمتون منو یاد بچم سامی انداخت:((
حتما دعا میکنیم. ایشالا به سلامتی. شیرینیه بهبودیشو بخوریم صلواااات;)

Saharr

New member
من خیلی وقته که حرفای شماها رو میخونم- همیشه شاد باشید-مریض شمام خوب بشن ایمونولوژی 2013

من خیلی وقته که حرفای شماها رو میخونم- همیشه شاد باشید-مریض شمام خوب بشن ایمونولوژی 2013
ممنون دست شما درد نکنه سحر خانم
سلام اقا وسام. اسمتون منو یاد بچم سامی انداخت:((
حتما دعا میکنیم. ایشالا به سلامتی. شیرینیه بهبودیشو بخوریم صلواااات;)
چه جالب، بله مقداری تشابه اسمی هست، دست شما درد نکنه خیلی لطف کردید

آخرین ویرایش:

l.rhb

New member

- - - Updated - - -

آخی...ایشاله ختم بخیر بشه و سلامت باشن

marlik

New member

- - - Updated - - -

انشالله خدا شفاشون بده وسلامتیشونو دوباره بدس بیارن

آسمون

New member
من عذرم موجه هس...
مرسی آنا جون بهترم...
انشالله به زودی خوب شه دوستمون...

emmy

Member
آی آی آی با احسان خان درست صحبت کنین....مدیر شده نا سلامتی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خوب احسان نهال جان راست میگه خودت که رفتی توی دفتر مدیریتت نشستی دیگه خبر نداری اینجا هیچکس نمیاد...
خودتم که کم پیدا شدی....فقط هی شب به شب میای میگی شوووم میخوام:whistle:
کلوچه کجاست؟؟؟؟؟احسان راستشو بگو؟؟؟؟؟

بالا