پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
قربونت محمد :rose:

آغا علت اینکه گفتن عوض بشه اسم تاپیک اینه که خوشگذرونی بعد کنکور 93 هست، یه اسمی باید باشه جامع تر باشه نه اینکه مخصوص 93 باشه.
بعد کنکور 93 هم دیگه آخراشه.
بعدهم همه تالارای دیگه پاتوق دارن، یعنی اکثریت دارن، ایمنی هم باید داشته باشه زشتشه :)))

nahal5555

New member
دخترم گول نخوریا...اینا سیاست دولت واسه افزایش جمعیته...شوور موخای چیکارمادر؟دو روز دیگه دوجین بچه میذاره تودامنت بیا و درستش کن:|
منو نگا؟تواوج جوونی با این همه بچه...امروزفرداس که نوه نتیجه داربشم...:sarma:

نه ننه جونم,حواسم هست.گول نميخورم.خودم انگيزه جمع ميکنم.سارا منو ميکشه....:riz513:
اسم تاپيک چى شد پس؟
کى ميريم خونه جديد؟

rojiin

New member
بچه ها شماها که ثبنتنام کردین مدونید دروس کمبود یا جبرانی به چه درصدهای از کنکور ارشد تعلق میگیره؟

vahid28

New member
سلام
میخوام بدونم از مهر که دانشگاه دارم چطور ساعت مطالعم واسه ارشد و امتحان های دانشگاه رو مدیریت کنم؟ممنون اگه توضیح بدید

sa@@ra

New member
نه ننه جونم,حواسم هست.گول نميخورم.خودم انگيزه جمع ميکنم.سارا منو ميکشه....:riz513:
اسم تاپيک چى شد پس؟
کى ميريم خونه جديد؟

نهال نبینم بری بیای بگی شدیم 2 نفرهاااااااااااااااا ...با جارو میفتم به جونت:smilies-azardl (12)
مهم ترین انگیزه خودتی و هدفت ..اصلا چرا میخوای درس بخونی؟؟؟جز واسه ایندته ؟؟؟بچه بشین درستو بخون:riz481: انگیزتو هم که گرفتی زود برو سر مقشت:دی
احتمالا منو به جرم ترویج فرهنگ ضد مرییج دستگیر کنن:14:

nahal5555

New member

نهال نبینم بری بیای بگی شدیم 2 نفرهاااااااااااااااا ...با جارو میفتم به جونت:smilies-azardl (12)
مهم ترین انگیزه خودتی و هدفت ..اصلا چرا میخوای درس بخونی؟؟؟جز واسه ایندته ؟؟؟بچه بشین درستو بخون:riz481: انگیزتو هم که گرفتی زود برو سر مقشت:دی
احتمالا منو به جرم ترویج فرهنگ ضد مرییج دستگیر کنن:14:
نه سارا خدا نکنه فعلااااا...حواسم هست,انگيزمم درستش ميکنم....ميچسبم به درس و مقشم...

آسمون

New member
بچه ها بنده مفتخرم بگم که پسرم وسام هم امسال قبول شده:)
ایمونولوژی سنندج
بزن دس قشنگه رو به افتخارش:)

بالا