matin
New member
فرستادم که... لینکش صفحه قبله
آها ، مرسی ، یم دنیا ممنون
فرستادم که... لینکش صفحه قبله
من از 16 ام دارم ثبت نام میکنم هنوزم تموم نشده !!!
اقا یا خانم فیت ... یعنی منظورتون اینکه که فقط کسی که خوابگا بخواد باید تعهد با ضامن بده؟؟
نه .. فقط خودت + کارت ملیت + شناسنامه + کدپستیه خونتون) و دیگر هیچ
پس ورد فیس بوکتم تازه می خوان :25r30wi:دیگه چی؟ نه والا بگو ناراحت نمیشم:25r30wi::25r30wi: لیست cantacts هم میخوان؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
پس ورد فیس بوکتم تازه می خوان :25r30wi:
بله که میخان بچه جون ....میگن مسئول ..... یکی از دانشگاهها آی دی دخترونه درست کرده بود تو فیس بوق رفته بوده دخترای دانشگاه رو شناسایی کنه ...خخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
ای وای .. چند تا پیام تو فیس بوک برام اومده ولی من نرفتم ببینم چی ان .. نکنه مسئولین باشن اومدن تحقیق :25r30wi:بله که میخان بچه جون ....میگن مسئول ..... یکی از دانشگاهها آی دی دخترونه درست کرده بود تو فیس بوق رفته بوده دخترای دانشگاه رو شناسایی کنه ...خخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
50):......
50):......
پس ورد فیس بوکتم تازه می خوان :25r30wi:
حالا چون شمایی یاهو رو هم قبول میکننن :riz481: دیگه چونه بزنی و اشنا باشی شاید پس ورد انجمن رو بگیرن ازتپس فیس بوک؟؟؟ من که فیس نما اکانت دارم:25r30wi:فیس بوک چیه اصن؟؟؟باش چیکار می کنن؟؟؟:25r30wi:
پس اکانت فیسبوک هم داری. یادم باشه به مسئولین دانشگاه بگم تا تو ثبت نام تجدید نظر کنن.:smiliess (11):
افرین خاله یی .. می خواستم تستت کنم .. ولی دیدم جواب دوپینگت منفیهمن؟ یاهو؟آواتار؟فیسبوک؟ من که رفتم از خدا بترسم تورو نمیدونم
ضمنا پاتم گذاشتی رو تسبیح من.بیزحمت اونم بده:riz277:
افرین خاله یی .. می خواستم تستت کنم .. ولی دیدم جواب دوپینگت منفیه) پاکه پاکی
)
نه بابا من هنو اینجا هم کاندیدای مدیریتم چه برسه به وزارت بهداشت :25r30wi:خاله؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه خودت از این مسئولین هستی رو نمیکنی؟:21::25r30wi:
انا چیه ؟؟ دوباره هوس انصراف کردی ؟؟؟)
- - - Updated - - -
انا چیه ؟؟ دوباره هوس انصراف کردی ؟؟؟)
منم بهشتیم ولی ندیدم اون فرم ک ضامن میخوادو.......سپیده و متین اقا شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره فرمش یکیه واسه همه دانشگاه ها مثل همه...
این لینک مال دانشگاه تهرانه... واسه همه دانشگاه ها همینه... حالا می خواین دانشگاه شهید بهشتی هم بگردین توش این فرم رو پیدا کنین... من لینک دانشگاه تهران رو می فرستم
http://vsca.tums.ac.ir/taahod-mahzari.pdf