یه همسر زشت و مهربون و رمانتیک رو ترجیح میدی یا یه همسر زیباو بی احساس وبدخلق؟

diseases

Well-known member
متأسفانه اولین عاملی که باعث میشه دو طرف مجذوب هم بشن ظاهر فرده و نه باطنش (در اکثر موارد)
ولی به جاش زیبایی ها ناقصن. شما زیباترین همسر رو هم که داشته باشین از اون زیباتر هم پیدا میشه.
پس هیشکی زیباترین رو نداره.
زیبایی ها بعد یه مدت تکراری و عادی میشن. زشتی ها هم همینطور
ولی اخلاق نه. هیچی هم به اندازه بدخلقی یه زندگی رو تبدیل به جهنم نمیکنه
گزینه اولی : زشت و مهربون...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

Hamidvet

New member
متأسفانه اولین عاملی که باعث میشه دو طرف مجذوب هم بشن ظاهر فرده و نه باطنش (در اکثر موارد)
ولی به جاش زیبایی ها ناقصن. شما زیباترین همسر رو هم که داشته باشین از اون زیباتر هم پیدا میشه.

حالا نه که زشت ولی کلا حرف حق رو زدین :rose:

mohammad63

Well-known member
عاغا دم عیدی یکی از فامیلا که حدود 70 سالی شاید هم بیشتر سن داره اومده بود شهر_ خونه خودش تو روستاست_ یهو دیدم در اومد گفت: باباجان میگم سال باید سال خوبی باشه، سال چیه امسال؟؟؟ گفتم چرا حاجی؟؟؟ گفت اخه تو خیابون هر دختری رو دیدم همشون خوشگل و ترگل ورگل بودن اصلا دیگه خانم زشت نیست ....
گفتم حاجی چشاتون خوشگل و ترگل و ورگل میبینه، شما لطف دارین اما نصف اونایی که دیدین پسر بودن انشالا که خدا قبول میکنه زیارتتونو ......

حالا جدی جدی تکلیف این داداشایی که مث خانوما آرایش میکنن چی میشه؟؟؟ اصلا این سوال شامل حالشون میشه؟؟؟
طراح سوال جان خودت و قسم به کلیپس بابا برقیو فریبا 90 که جدیدا میخواد گوشی بخره،_مبارکه انشالا باز هم خدا از فریبا قبول کنه_، راهنمایی کن......

والسلام

midwif.mah

New member
به نظر من فقط يه آدم معمولي همه چيش معمولي باشه...
اگه خيلي خوشگل باشه از تو سرتر ميشه و...
اگه خيلي زشت هم باشه ديگرون با تيكه كنايه هاشون دلسردت ميكنن...
مهم اينه كه دو نفر بهم بيان.. كنار هم تكميل كننده هم باشن..
از الان به زندگي تفكر فانتزي و رويايي نداشته باشيد.. زنم مثل مرد آدمه از گوشت و پوست و استخووون احساس داره اونم حق داره ناراحت بشه داد بزنه،و ...
اما هرچيزي به اعتدالش، زيبايي، پول، اخلاق، حتي بداخلاقي، علم، كار،تفريح،... همه چيز تو اعتدال قشنگه
تو زندگي اگه فقط به اين اعتقاد داشته باشي كه در هر شرايطي بايد زندگي كني، زندگيت رو نگه داري، منم منم نكني، احترام همديگه رو حتي تو اوج عصبانيت نگه داري، تو خوب باشي حتي اگه طرفت بلوغ اين خوبي رو هنوز نداشت و با هم رشد كنيد و قد بكشيد... ثمره اين ازدواج حتما ميوه اي شيرين و سايه اي خنك و دلنشين و آرامش خواهد بود...اين فكر بنده حقير بود..
براي تك تك دوستان و همه جوون ها فقط سلامتي و سعادت آرزومندم..

mexin

Well-known member
از الان به زندگي تفكر فانتزي و رويايي نداشته باشيد.. زنم مثل مرد آدمه از گوشت و پوست و استخووون احساس داره اونم حق داره ناراحت بشه داد بزنه،و ...
اما هرچيزي به اعتدالش، زيبايي، پول، اخلاق، حتي بداخلاقي، علم، كار،تفريح،... همه چيز تو اعتدال قشنگه
تو زندگي اگه فقط به اين اعتقاد داشته باشي كه در هر شرايطي بايد زندگي كني، زندگيت رو نگه داري، منم منم نكني، احترام همديگه رو حتي تو اوج عصبانيت نگه داري، تو خوب باشي حتي اگه طرفت بلوغ اين خوبي رو هنوز نداشت و با هم رشد كنيد و قد بكشيد... ثمره اين ازدواج حتما ميوه اي شيرين و سايه اي خنك و دلنشين و آرامش خواهد بود...اين فكر بنده حقير بود..

عافرین ..حرفای خوبی زدی ... رفتن یه سوال دو گزینه ای گذاشتن یه حمسر خیلی زشت و مهربون میخای یا بد اخلوق و خوشکل:21: ..خب معلومه هیچکدومش .... تعادل ...

mexin

Well-known member

دوست عزیز فکر نکنم کسی از روی گزینه اول بخواد انتخاب کنه .. مگر اینکه قبلا تجربه ای داشته و الان به این نتیجه رسیده که قیافه ش براش مهم نیست و اخلاقش براش مهمه ...هر کسی براساس جذابیت های طرف مقابلش انتخاب میکنه ..حالا ظاهری و باطنی در کنار هم تاثیر گذارن ..

diseases

Well-known member
دوست عزیز فکر نکنم کسی از روی گزینه اول بخواد انتخاب کنه .. مگر اینکه قبلا تجربه ای داشته و الان به این نتیجه رسیده که قیافه ش براش مهم نیست و اخلاقش براش مهمه ...هر کسی براساس جذابیت های طرف مقابلش انتخاب میکنه ..حالا ظاهری و باطنی در کنار هم تاثیر گذارن ..

با سلام خدمت استاد
والله من فقط جواب سئوال رو دادم:
یه همسر زشت و مهربون و رمانتیک رو ترجیح میدی یا یه همسر زیباو بی احساس وبدخلق؟
اگه قرار باشه حتماً از بین دو گزینه یکی رو انتخاب کنیم کدومش؟
منم این شکلی نظر دادم.
قاعدتاً تو زندگی عادی هم بحث اختیار مطرحه و هم اینکه انسان کمالگراست و بهترین ها رو میخواد (که میشه نظر شما و کاملاً درست)

midwif.mah

New member
عافرین ..حرفای خوبی زدی ... رفتن یه سوال دو گزینه ای گذاشتن یه حمسر خیلی زشت و مهربون میخای یا بد اخلوق و خوشکل:21: ..خب معلومه هیچکدومش .... تعادل ...

چراااااا ميزنيم دوستم؟؟؟!!! خوب اگه واقعا قدرت انتخاب ديگه اي رو نداشته باشم گزينه ي زشت اما مهربون رو انتخاب ميكنم... واقعا زير يه سقف بعد از يه مدت تنها چيزي كه برات عادي ميشه قيافه طرف مقابلته....
در ضمن داداش حمسر چيه؟؟؟؟؟!!!!! خخخخ

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
چراااااا ميزنيم دوستم؟؟؟!!! خوب اگه واقعا قدرت انتخاب ديگه اي رو نداشته باشم گزينه ي زشت اما مهربون رو انتخاب ميكنم... واقعا زير يه سقف بعد از يه مدت تنها چيزي كه برات عادي ميشه قيافه طرف مقابلته....
در ضمن داداش حمسر چيه؟؟؟؟؟!!!!! خخخخ

حمسر همون همسر میباشد دیگه ...بعضی وقتا حرف " ح " رو به " ه " میخونن یه بار هم برعکس بشه چه اشکال داره ....:whistle: مثل حموم، هموم ... یه مثلا دیگه حاپولی حاپو میشه هاپولی هاپو ..خلاصه مثلا های زیادی هست دیگه ...:motat:

Hamidvet

New member

بسیار هم عااااالی ...

abtin13

New member
خخ نگران نباش خودم جورجت موکنم خخخخخ
البته باید زمینشو خودتم داشته باشی خخخخ
اینم یه عکس از منو جورج در گذشته نه چندان دور

این جرج خیلی نامرده.هیچ جا برزو نمیده ک استادش من بودم.حالا اینم محض اطلاع گفتم.بین خودمون بمونه.نمی خوام آبروش بره
:riz481:

البته من بیشتر میترسم مورد عکسش اتفاق بیافته:smiliess (11):

آتشین

Well-known member
این جرج خیلی نامرده.هیچ جا برزو نمیده ک استادش من بودم.حالا اینم محض اطلاع گفتم.بین خودمون بمونه.نمی خوام آبروش بره
:riz481:

البته من بیشتر میترسم مورد عکسش اتفاق بیافته:smiliess (11):
ححح بهتر
شوشو باید صمد باشه که کسی نگاش نکنه
وگرنه مث جورج چشم یه ملت و امتی دنبالشه خخخخخ

abtin13

New member
ححح بهتر
شوشو باید صمد باشه که کسی نگاش نکنه
وگرنه مث جورج چشم یه ملت و امتی دنبالشه خخخخخ

میگی شوشو یاد فرنود میافتم.:riz481:خوب پس دیگه با من چیکار داری.برو با همون صمد ازدواج کن:25r30wi::25r30wi:

biosta

Well-known member
به خودش نگیر کسی
چرا این یا اون ؟
چرا همه ی خوبی ها را باهم نداشته باشیم
شاید عادت کردیم یک جای کار بلنگه

کرهانی

New member
به خودش نگیر کسی
چرا این یا اون ؟

خب هیچکس کامل نیست:(50):

اما به نظر من اگر اخلاق کسی خوب باشه و دوستش داشته باشی واست زیبا هم میشه
البته در نگاه اول جز ظاهر زیبا، ظاهر معمولی اما رفتار زیبا هم میتونه جذب کنه

من به شخصه ترجیح میدم موقع صحبت کردن کلماتش زیبا باشه...مودب و سنگین باشه...شاید بیشتر از یه ظاهر زیبا جذبم کنه:riz277:

abtin13

New member
به خودش نگیر کسی
چرا این یا اون ؟
خوب همگی آدمیم دیگه.آدم هم که همیشه یه جای کارش می لنگه.همه خوبی ها هم کنار هم ترکیب زیاد جالبی نمیدن

کرهانی

New member
شوور باس خوشگل و خوش تیپ و خوش اخلاق باشه والسلام.

چیز دیگه ای نمیخوای؟؟؟بوگو یادداشت کنم:riz481:
باس میگفتی پول و پول و پول:smilies:
خانواده؟؟؟تحصیلات؟؟؟کار؟؟؟مادیات؟؟؟علاقه؟؟؟دین؟؟؟
نداشته باشه دو روزه میگی مرده نمک ریختتو ببرن:25r30wi:

بالا