پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
...*تاپیک همیشه سبز*...

پاتوق همیشه سبز برو بچه های خوش گذرون یا تاپیک همیشه سبز بچه باحالا یا پاتوق همیشه سبز زنده دلا.ادغام نظرات آبجی آسمونم و حمید و هبه هست;-);-);-):):):)من از این سه تا اسم خیلی خوشم اومده.مرسی آبجی جونم وحمید عزیز و هبه جان.چه پیشنهادای خوبی دادیا

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
آهای بی وفاهااااااااااا
از الان رفتید واسه تاپیک بعدی؟؟؟؟؟؟؟
دیگه دوسش نداریدددددد؟
:j58r36j3gcr4suxymup

eeeeeeehsan

New member
پاتوق همیشه سبز برو بچه های خوش گذرون یا تاپیک همیشه سبز بچه باحالا یا پاتوق همیشه سبز زنده دلا.ادغام نظرات آبجی آسمونم و حمید و هبه هست;-);-);-):):):)من از این سه تا اسم خیلی خوشم اومده.مرسی آبجی جونم وحمید عزیز و هبه جان.چه پیشنهادای خوبی دادیا

اولش رو دوست دارم پاتوق باشه، همیشه سبز هم توش باشه، ادامش دیگه هرچی شما بگید :))

پاتوق بچه های همیشه سبز
پاتوق همیشه سبز بچه باحالا
پاتوق بچه باحالای همیشه سبز
پاتوق همیشه سبز بامعرفتا
پاتوق بامعرف های همیشه سبز
.
.
.

فیوز گرونه، دیگه بیشتر از این حدس نمیزنم
02.gif

Hamidvet

New member
اولش رو دوست دارم پاتوق باشه، همیشه سبز هم توش باشه، ادامش دیگه هرچی شما بگید :))

پاتوق بچه های همیشه سبز
پاتوق همیشه سبز بچه باحالا
پاتوق بچه باحالای همیشه سبز
پاتوق همیشه سبز بامعرفتا
پاتوق بامعرف های همیشه سبز
.
.
.

فیوز گرونه، دیگه بیشتر از این حدس نمیزنم
02.gif

پاتوق همیشه سبز بچه باحالا / پاتوق بامعرفتای همیشه سبز ... اینا قشنگن بنظر من

eeeeeeehsan

New member
احسان کی بشه مدیر شی دیگه آقا بالاسر نداشته باشی :ad54ad:
ما هم خیالمون راحت باشه هرکار دوس داشتیم بکنیم. جراتم داری چیزی بگی:)))

:25r30wi:
پس منو نشناختی، من یک زن ذلیلیم دو روز دیگه بخوام نخوام آغا بالا سر خواهم داشت :wacsmiley:

emmy

Member
سلام به همه....احساااااااان دوروز دیگه میخوای زن ذلیل بشی:New (6):
یعنی چهل چراغ کم بود دوروز دیگه میری سراغ چهل و یکمین؟؟؟!!!!:smiliess (11):
خوب دوستان اگر دیگه احسانو ندیدین حلالش نکنین...با این اعترافش خودش به زندگیش پایان داد...احسسسسساااااننننننن:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd:

emmy

Member
دوستان دیگه روی احسان حساب نکین....هر اسمی دوست داشتین بزارین....هی پاتوق به روحش بباره:sadsmiley::sad::whistle:

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه....احساااااااان دوروز دیگه میخوای زن ذلیل بشی:New (6):
یعنی چهل چراغ کم بود دوروز دیگه میری سراغ چهل و یکمین؟؟؟!!!!
خوب دوستان اگر دیگه احسانو ندیدین حلالش نکنین...با این اعترافش خودش به زندگیش پایان داد...احسسسسساااااننننننن:p7977cujr38iyymsu8:

عیال قرار شد حسودی نکنیااااا :thumbsupsmileyanim: تو اصن قابل مقایسه نیستی با چهل تای بقیه :))
من الآن باید هم خجالت بکشم هم از ترس فرار کنم ولی نمیدونم چرا دارم میخندم :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
دوستان دیگه روی احسان حساب نکین....هر اسمی دوست داشتین بزارین....هی پاتوق به روحش بباره:sadsmiley::sad::whistle:

یا امامزاده استیو جابز، این دفعه جدیه!! عیال غلط کردم :((
آسمون بیا وساطت کن، مارلیک کوشی پس؟!! بیاین که خیس کردم :sarma:

marlik

New member
یا امامزاده استیو جابز، این دفعه جدیه!! عیال غلط کردم :((
آسمون بیا وساطت کن، مارلیک کوشی پس؟!! بیاین که خیس کردم :sarma:

Emmy جون بخاطر ما ایندفعه نکشش.من و آبجی آسمونم درستش میکنیم.اصلا کاری میکنیم چلچراغو رو طلاق بده فقط تو بمونی براش.تاپیکمونو سیاه نکن.احسان غلط کرد.مگه نه احسان؟;-);-);-):):)

بالا