فکر کنم تو این جمع فقط من ثبت نام کردم :21:
تورو خدا ی رنگ دیگه بگو نرفته دانشگاه پرتمون میکنن بیرون ، مثل حضور سفید)) بالاخره دیگه هم دانشگاهی شدیم باید اتمسفر همدیگرو داشته باشیم
)
تورو خدا ی رنگ دیگه بگو نرفته دانشگاه پرتمون میکنن بیرون ، مثل حضور سفید)) بالاخره دیگه هم دانشگاهی شدیم باید اتمسفر همدیگرو داشته باشیم
)
ممنون از حضور سفیدتون) از اتمسفر دانشکده شما اخه خیلی با اتمسفر دانشکده ما راهه
)
- - - Updated - - -
نه بابا من و ماهی و متین هم پیش ثبت نام اینترنتی کردیم :14:
- - - Updated - - -
اون که حساب نمیشه.پیش ثبت نامه نه ثبت نام اصلی.هر وقت انتخاب واحد کردین اون موقع بیا حرف بزنیم:riz481:نه بابا من و ماهی و متین هم پیش ثبت نام اینترنتی کردیم :14:
ممنون از حضور سفیدتون) از اتمسفر دانشکده شما اخه خیلی با اتمسفر دانشکده ما راهه
)
- - - Updated - - -
اون که حساب نمیشه.پیش ثبت نامه نه ثبت نام اصلی.هر وقت انتخاب واحد کردین اون موقع بیا حرف بزنیم:riz481:
در مورد خوابگاه بهشتی برای ظرفیت مازاد ها چیزی می دونی یا کسی هست که چیزی بدونه؟ خوابگاه میدن بهشون؟
اون که حساب نمیشه.پیش ثبت نامه نه ثبت نام اصلی.هر وقت انتخاب واحد کردین اون موقع بیا حرف بزنیم:riz481:
در مورد خوابگاه بهشتی برای ظرفیت مازاد ها چیزی می دونی یا کسی هست که چیزی بدونه؟ خوابگاه میدن بهشون؟
ببخشید شما حضوری رفتین انتخاب واحد کردین؟ یا اینترنتی؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
همون روز ثبت نام دستی انتخاب واحد کردم.البته لیست درسارو خودشون نوشته بودن فقط امضای منو میخواستن تا کارشون رو تایید کرده باشم:motat:
همون روز ثبت نام دستی انتخاب واحد کردم.البته لیست درسارو خودشون نوشته بودن فقط امضای منو میخواستن تا کارشون رو تایید کرده باشم:motat:
اخه ما ثبت نام اینترنتی کردیم. ولی حضوری باید 29 بریم. بعد مهلت انتخاب واحد تا 21. موندم چه کنم
- - - Updated - - -
اخه ما ثبت نام اینترنتی کردیم. ولی حضوری باید 29 بریم. بعد مهلت انتخاب واحد تا 21. موندم چه کنم
- - - Updated - - -
چه کنین؟خوب برین انتخاب واحد
یوزر نیم:شماره دانشجویی
پسوورد:شماره شناسنامه
نکنه شماره دانشجویی هم ندادن؟ اگه ندادن از اموزش دانشگاه بپرسین اونا بگن
چه کنین؟خوب برین انتخاب واحد
یوزر نیم:شماره دانشجویی
پسوورد:شماره شناسنامه
نکنه شماره دانشجویی هم ندادن؟ اگه ندادن از اموزش دانشگاه بپرسین اونا بگن
نفر اوللللللل منمممممم
:smilies-azardl (113:auizz3ffy9vla57584x