بزرگترین سایت همسریابی دنیا

AWWA

New member
یعنی میگی هزینه رو از جیب پدر و مادرم در بیارم عجب

نه منظورشون اینه که رو کمک اونام حساب کنین.......بزرگترین آرزوی پدرو مادر خوشبختیه بچشونه،پس خیالتون راحت اگه در حد وسعشون کمکتون کنن خوشحالم میشن......ولی بعد ازدواج سعی کنین با محبت و احترام جبرانش کنین.

abdolla

Member
عبدالله عزیزم داری عصبانیم میکنی
عجب گیری به کولر دادی. خب 200تومن اون موقع 2میلیون الانه.
همون طوری که پدر و مادر به گردن ما حق دارن ما هم به گردن اونا حق داریم.
اونام باید اول زندگی سر کیسه رو شل کنن.
کار نیست و کار ندارم رو قبول ندارم. اگه فکرت فقط به پشت میزنشینی نباشه بخدا کار پیدا میشه.

ببین ما تو گرمای 60 درجه داریم زندگی میکنیم یعنی زنمو بیارم کنارش بخاری روشن کنم
یعنی میگی هزینه رو از جیب پدر مادرم بگیرم

abdolla

Member
خوبه یک تاپیک دیگه هم بزنیم برای اقایون ببینیم نظرشون در مورد اینکه پدر و مادر کمکشون کنن برای ازدواج چی هست

AWWA

New member
ببین ما تو گرمای 60 درجه داریم زندگی میکنیم یعنی زنمو بیارم کنارش بخاری روشن کنم
خب طرفای شما مشکل کولر هست طرفای ما مشکل بخاری:)) این به اون در.....ولی چه با اونا چه بی اونا زندگی جریان داره!!! وضعمون که بدتر از غزه نیست،یه برنامه میدیدم با شرایط بمباران بازم جشنای عروسیشون سرجاشه!!

diseases

Well-known member

گرفتی ما رو؟
اون دمای 60 درجه که شما میگی منم بودم. منم به خاطر بیکاری دو سال از همه زندگیم زدم رفتم چابهار کار کردم. یه جهنم به تمام معنا بود. تو این دو سال هم فقط دنبال کار بودم تا از اونجا خودمو خلاص کنم...
از ما نظر خواستین منم سعی میکنم طبق تجربه کمکتون کنم.
پدر و مادری که بچه دار میشن حتماً برا چنین روزایی باید جوابگو باشن (منظورم شما نیستین کلی میگم)...

abdolla

Member
خب طرفای شما مشکل کولر هست طرفای ما مشکل بخاری:)) این به اون در.....ولی چه با اونا چه بی اونا زندگی جریان داره!!! وضعمون که بدتر از غزه نیست،یه برنامه میدیدم با شرایط بمباران بازم جشنای عروسیشون سرجاشه!!

حالا ما دو تا تاپیک بزنیم ببینیم چی میشه

د ضمن قیاس کلر وبخاری هم اشتباه

abdolla

Member
گرفتی ما رو؟
اون دمای 60 درجه که شما میگی منم بودم. منم به خاطر بیکاری دو سال از همه زندگیم زدم رفتم چابهار کار کردم. یه جهنم به تمام معنا بود. تو این دو سال هم فقط دنبال کار بودم تا از اونجا خودمو خلاص کنم...
از ما نظر خواستین منم سعی میکنم طبق تجربه کمکتون کنم.
پدر و مادری که بچه دار میشن حتماً برا چنین روزایی باید جوابگو باشن (منظورم شما نیستین کلی میگم)...

خوب شما دو سال انجا بودی و دنبال کار دیگه بودی که خوئتو از جهنم خلاص کنی اما من قراره یک عمر تو جهنم زندگی کنم

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
این عبدالله زن بگیر نیست ..هی بهونه میاره ...شرایطت رو بگو شاید یکی تو این انجمن راضی شد دیگه ماهم میگیم مبارکه ...بعله:whistle:

AWWA

New member
حالا ما دو تا تاپیک بزنیم ببینیم چی میشه

د ضمن قیاس کلر وبخاری هم اشتباه

ان شاءالله

نه اشتباه نیست....اینورا یه کولرگازی میگیرن که هم کار بخاری رو بکنه هم کولرو.......با اینکه اینورام امسال خیلی گرم بود ولی ما بدون کولر کل تابستونو گذروندیم. پنکه هم حتی نداشتیم:)) چون خرجای متفرقه داشتیم درمورد خونه، نشد که بخریم.

abdolla

Member
ان شاءالله

نه اشتباه نیست....اینورا یه کولرگازی میگیرن که هم کار بخاری رو بکنه هم کولرو.......با اینکه اینورام امسال خیلی گرم بود ولی ما بدون کولر کل تابستونو گذروندیم. پنکه هم حتی نداشتیم:)) چون خرجای متفرقه داشتیم درمورد خونه، نشد که بخریم.

اوا ببین کلر کار بخاری نمیکنه درجشو کم میکنن که فقط فن کار کنه هوای گرم بده که اخر سر کلر بدبخت میسوزه .
حالا ببینیم نتیجه تاپیک چی هست

AWWA

New member
اوا ببین کلر کار بخاری نمیکنه درجشو کم میکنن که فقط فن کار کنه هوای گرم بده که اخر سر کلر بدبخت میسوزه .
حالا ببینیم نتیجه تاپیک چی هست

قرار نیست همه یه نتیجه از این تاپیکا بگیریم.....حرفای همو میشنویم ،از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم......بعد هرکسی زندگی خودشو سبک سنگین میکنه و بهترین تصمیمو میگیره. مهم اینه که از بی تفاوت بودن به مسائل مهم زندگیمون دست ورداریمو و به قول حافظ "دست بکاری زنم که غصه سر آید":)

AWWA

New member
این عبدالله زن بگیر نیست ..هی بهونه میاره ...شرایطت رو بگو شاید یکی تو این انجمن راضی شد دیگه ماهم میگیم مبارکه ...بعله:whistle:

هههههههه

شاید خنده دار باشه من یه زمونی همش میخواستم یه تاپیک ازدواج بزنم بعد متناسب با شرایط هرکس بچه ها رو به هم معرفی کنیم:tonguesmiley: ولی با یه نفر معتمد مشورت کردم گفت کار درستی نیست.

mexin

Well-known member

هههههههه

شاید خنده دار باشه من یه زمونی همش میخواستم یه تاپیک ازدواج بزنم بعد متناسب با شرایط هرکس بچه ها رو به هم معرفی کنیم:tonguesmiley: ولی با یه نفر معتمد مشورت کردم گفت کار درستی نیست.

اینجا ینی؟؟!!هوم؟:33:

رها45

New member
اوا بنظرت دخترا بیخیال عروسی میشن که صاحب خونه بشن ؟؟؟؟؟ اصلا اوا خانم خودتون یک تاپیک بزنید همینجا امار بگیریم ببینیم خانمای اینجا حاضرن عروسی رو بیخیال بشن عوضش خونه دار بشن بجای اینکه پول که با صد زحمت وامو نمیدونم با کلی بذبختی جمع شده رو بجای اینکه بندازن تو شکم ملت برن باهاش ماه عسل و با بقیش خونه بگیرن اره در حد امار دیگه ببینیم نظرات چی هست
من بچه های دیگرو نمیدونم ولی به نظرمپولی رو که باید صرف اینده زندگی دو جوون بشه خرج چیزای بیخود مث مراسمهای پرهزینه و جشنو ... میکنیم که چی بشه اخه مگه اوناییی که اومدن خوردن ویا فیلمبرداری که دستمزد انچنانی گرفته فردا میاد قرضای عروسی شماها رو میده.

آخرین ویرایش:

mamaie

New member
پسر یکی از دوستای خانوادگیمون از همین طریق با همسرش آشنا شده:smiliess (11):
پسره اولین حرفی که همیشه بعد از دیدن زنش میزنه اینه : امروز با چندنفر آشنا شدی:65d6a5d6s:
...........................
من که کاملا با این چیزا مخالفم
ازدواج به اشنایی کامل طرفین بستگی داره
اینکه شوهر این خانم دوست شما انقدر بی معرفته واقعا جای تاسف داره .... نظر من اینه که تجرد یه دوره اس و تاهل دوره ای دیگه نباید با هم قاطی بشن هر کسی ممکنه تو دوره ی مجردی خیلی کارا بکنه ولی اصل مطلب اینجاس که وقتی ازدواج کرد چه کاره اس!!!! ما نمیتونیم قضاوت کنیم که اون خانم که تو دوره ی مجردیش بااین آقا ی همسر اینترنتی آشنا شده پس هنوز هم این کارو میکنه اگه میخواست با کسی دوست بشه یا خیانت کنه اطمینان دارم اصلا از اول ازدواج نمیکرد

mamaie

New member
دوستان لطفا بیاین کمی متمدنانه به قضیه ی ازدواج و آشنایی نگاه کنیم باور کنین پایداری زندگی به رفتارهای ما بعد از ازدواج بستگی داره نه اونچه قبل ازدواج بودیم ..... بعضی ها انقدر به حاشیه میپردازن که کم کم خودشون هم وارد حاشیه میشن واونوقت دیگه هیچی از زندگی ندارن

mamaie

New member
من بچه های دیگرو نمیدونم ولی به نظرمپولی رو که باید صرف اینده زندگی دو جوون بشه خرج چیزای بیخود مث مراسمهای پرهزینه و جشنو ... میکنیم که چی بشه اخه مگه اوناییی که اومدن خوردن ویا فیلمبرداری که دستمزد انچنانی گرفته فردا میاد قرضای عروسی شماها رو میده.

هر چیزی به جاش خوبه.... هیچی نباید فدای چیز دیگه ای بشه....

- - - Updated - - -

هر چیزی به جاش خوبه.... هیچی نباید فدای چیز دیگه ای بشه....

fifi

New member
یه سئوال :
اگه ماهواره و اینترنت اینقدر تأثیرگذاره پس چه جوریه که ما نتونستیم اونا رو تسخیر کنیم ولی اونا تونستن ؟
ایران و خیلی از کشورای عربی و غیرعربی مسلمون، صدها کانال تبلیغات اسلامی و میلیون ها سایت اینترنتی دارن.
پس یعنی مشکل از طرز تفکر ماست که خیلی راحت تحت تأثیر غرب قرار گرفتیم ؟؟؟

بايد بگم چون ساختن هميشه سخت تر از خراب كردن بوده و هست هدف دين ما ساختن آدماست به كمال رسوندن اونا به اوج انسانيت و آدميت رسوندن پس مسلما رسيدن به اين هدف سخته اما آيا هدف اون كشورها هم ساختنه يا فقط زندگي كردن و زنده بودن!!!پس براي چي بايد اونا سختي كاري رو به جون بخرن كه با هدفشون كه فقط زندگي كردن و زنده بودنه متضاد باشه!! اونا هم تحت تاثير قرار مي گيرن اما نه به شدتي كه جووناي كشور ما تحت تاثير فرهنگ اونا قرار گرفتن.اونا زماني تحت تاثير قرار مي گيرن كه ارزشهاي صحيح و درست فرهنگ ما رو تو رفتار يه نفر ببينن و بپسندن كه در اين زمانه و دوره بعيد مي دونم كسي رفتاري درست و خداپسندانه داشته باشه!!(البته استثنا هم هستن) جذابيت ظاهري گناه هميشه بيشتر از ثواب بوده جاذبه ظاهري بدي هميشه بيشتر از خوبيه، اونا اونجوري زندگي مي كنن شايد بخاطر اينكه از حقايق اسلام ناآگاه هستند اما اينكه ماها چرا اينطور زندگي مي كنيم با اينكه از حقيقت خيلي چيزا آگاهيم نميدونم!!!!!!
مثلا اونا دليل دوري از روابط نامشروع قبل ازدواج رو نمي دونن اما ماها كه ميدونيم چرا بايد فرهنگ اونا رو تائيد كنيد!!! اونا نميان فرهنگ ما رو تائيد كنن چون دليل خيلي چيزارو نميدونن دليل دوري از خيلي گناها رو نمي دونن و ما به سمت خيلي از كارهاي اشتباه اونا مي ريم چون تو ايمانمون و اعتقادمون به خدا ضعف داريم.

آخرین ویرایش:

fifi

New member
درسته آوا خانم مادیات و اینا را قبول دارم
من خودم یه پسرم اما همیشه میگم پدر دختر به چه ضمانتی بیاد دخترشو بفرسته خونه ی پسر که تهش معلوم نیست چه جور از آب در بیاد و ممکنه هزار تا مشکل براش درست بشه
شاید حق دارن مهریه سنگین میگیرن که ضمانت زندگیشون بشه
البته زندگی که بخواد ضمانتش مهریه باشه اصلن نباشه بهتره
اما خب اونا هم یه مقدار حق دارن
ولی ما پسرا چیکار کنیم؟؟؟ گناه داریم بخدا:sad::sad:

مقصر اين قضيه خود شما پسرا هستين چرا خودتون كاري نكردين كه به خانواده يه دختر ثابت كنين ضمانتي بهتر از پول وجود داره چرا ثابت نكردين ميتونيد با پشتكار قوي خودتون يه زندگي رو بسازيد. ضمانتي كه يه پسر ميتونه به پدر و خانواده يه دختر بده پشتكار همت اخلاق ايمان و رفتار صحيحش هست مطمئن باشيد اگه يه پسر اين موارد رو داشته باشه هيچ دختر و پدري بهش جواب رد نميدن نمونه اين قضيه برادر خودم هست با پشتكاري فوق العاده كه تونست از صفر مطلق به همه چي برسه و خودم هميشه ميخوام با كسي ازدواج كنم كه پشتكارش مثل برادرم باشه(البته نه اخلاقش:25r30wi:) تمامي كسايي كه ميشناسنش تحسينش مي كنن و حتي خيلي وقتا خانواده هايي كه دختر دارن خودشون به برادر يا پدرم پيشنهاد براي ازدواج با دخترشون رو ميدن چرا!! چون همت و پشتكارش رو ديدن و ميدونن از پس يه زندگي برمياد از پس خوشبخت كردن يه نفر برمياد.
در مورد مهريه هم بايد بگم من اصلا مهريه هاي سنگين رو قبول ندارم اما در حد معمول 300 سكه به نظرم ضروريه. مهريه فقط هزينه اي نيست كه يه شوهر به زنش ميپردازه خيلي مواقع هست كه به داد يه زن ميرسه نمونه ش : پسر و دختري از صفر شروع مي كنن و با هم ازدواج مي كنن با كلي سختي و بدبختي زندگيشون سروسامون مي گيره و يه پس اندازي مي كنن روزگار ميچرخه شوهر در اثر حادثه فوت مي كنه اون موقع ست كه ايل و تبار پسر رو سر دختر ميريزن و تمام دارايي پسر رو ميخوان و انتظار دارن دختري كه چندسال پابه پاي اين پسر زجر كشيده بدون داشتن كوچيك ترين حقي بره پي كار خودش. اما اونجاست كه اون مهريه به كار مياد و ميشه ازش استفاده كرد. از اين موارد نمونه هاي تو آشناهاي خودم بوده كه نميتونم تعريف كنم چون صحبتام خيلي طولاني ميشه:tonguesmiley:

fifi

New member
خب درست اما این وسط تکلیف دلی که گیره چی میشه
البته میگن خربزه و لرزه دیگه
ج میشه کرد....

بحث ما در مورد كساني كه دلشون گيره و عاشق هستن نيست به فرموده حضرت علي كسي كه عاشقه كر و كوره و نميتونه با منطق و عقل تصميم گيري كنه كلا با اين چيزا بيگانه ست.

بالا