▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

love virology

New member
سربازی اموزشی که میری یکسری فرم از حفاضت میاد باید پر کنی من چون بابام نظامی بود چیزی ننوشتم . میپرسن فامیل دارین خارجه چه کاره هست از این چیزا/ دانشگاه تهران هم چون دیگه دانشگاه پایتخت یکم از این لحاظ محکم کاری میکنه ولی جای نگرانی نیست هیچ کاری ندارن یکسری پرسشنامه هست پر کنید تمام

bahar9368

New member
ای بابا چقد اسم گزینش شما رو ترسونده.
مدارکی که باید حضوری تحویل بدین مثل عکس و کپی شناسنامه فرم هایی که پر کردین به چند جا باید تحویل بدین یکی از این جاها اسمش گزینش هست.
من روز ثبت نامم تازه اسمش رو دیده بودم بهم گفتن برو گزینش هم مدارکت رو تحویل بده ..فقط شماره و آدرس چند تا از دوستان دوره کارشناسی ، استاد ، آشنا همچین چیزایی باید تو فرم پر کنیم همین.
هیچ سوالی نمیپرسن مگه مصاحبه استخدامیه که سوال بپرسن:motat:

talashgar

New member
دوستان اینجا کسی هست که ریزنمراتشو گرفته باشه؟

خودم جواب خودمو میدم.من با دانشگاه دوره کارشناسیم تماس گرفتم گفت شما با همون گواهی موقت ثبت نام کنید بعد دانشگاه ریزنمراتو از ما استعلام میکنه ما براش محرمانه میفرستیم. امیدوارم به دردتون بخوره.:smiliess (8):

talashgar

New member
دوستان این گزینش اصلا اونقد که فکر میکنین مهم نیست چون تا وقتی که اونا تحقیقاتشونو انجام بدن شما ثبت نام شدین پس عملا کار بیهوده ایه فقط میخان ما رو اذیت کنن این همه راه مارو بکشونن تهران همین.:13: من خودم گزینش محل کارم 3 ماه طول کشید اونوقت ما امروز میریم گزینش فردا میریم ثبت نام ولی بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه سعی کنید یه جوری بیاین نتونن گیر الکی بدن.

narges.a

New member
خودم جواب خودمو میدم.من با دانشگاه دوره کارشناسیم تماس گرفتم گفت شما با همون گواهی موقت ثبت نام کنید بعد دانشگاه ریزنمراتو از ما استعلام میکنه ما براش محرمانه میفرستیم. امیدوارم به دردتون بخوره.:smiliess (8):
شا کدوم دانشگاه بودید؟نم همین مشکلو دارم.ممنون

talashgar

New member
شا کدوم دانشگاه بودید؟نم همین مشکلو دارم.ممنون

من شهید بهشتی بودم بعد از کلی تماس گرفتن اینو گفتن .فکر میکنم حرف دوستمون zy zy کاملا درسته.(ریز نمراتو فقط وقتی تسویه کامل کنی و دانشنامه رو بگیری میدن )

narges.a

New member
من شهید بهشتی بودم بعد از کلی تماس گرفتن اینو گفتن .فکر میکنم حرف دوستمون zy zy کاملا درسته.(ریز نمراتو فقط وقتی تسویه کامل کنی و دانشنامه رو بگیری میدن )
الان من بهشتی قبول شدم خودش نوشته واسه ثبت نام اصل ریز نمره بیارین که.عجبا.بعد خودش به شما ریز نم:33:ره نداده.جالبه

midwif.mah

New member
فكر كنم ريز نمرات رو بعد تسويه كامل با دانشگاه و هنگام گرفتن دانشنامه و مدرك ميدن.. نه؟؟؟؟
ما فقط گواهي موقت داريم كه با اون ثبت نام ميكنم

talashgar

New member
الان من بهشتی قبول شدم خودش نوشته واسه ثبت نام اصل ریز نمره بیارین که.عجبا.بعد خودش به شما ریز نم:33:ره نداده.جالبه

عزیزم من تهران قبول شدم اونا هم همینو گفتن ولی وقتی نمیدن که چاره ای نیست فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

alireza-ja

New member
دوستان کسی میتونه جواب این سوال رو بده؟
کسی که از فرصت یکساله بعد از فارغ التحصیلی داره استفاده میکنه واسه سال دیگه چه نوع مدرکی برای نشان دادن وضعیت نظام وظیفه باید ارائه بده؟ آیا لازمه الان کاری بکنه؟

midwif.mah

New member
بچه ها من هنوز بعد ٧ سال صندوق رفاه دانشگاهمو تسويه نكردم....خخخخخخ
فكر ميكنيد گير ميدن سر اين موضوع؟؟؟ به قول مامانم كو كار؟؟ اول كار بديد به جووناي كردم بعد ازشون پول بخواهيد

- - - Updated - - -

بچه ها من هنوز بعد ٧ سال صندوق رفاه دانشگاهمو تسويه نكردم....خخخخخخ
فكر ميكنيد گير ميدن سر اين موضوع؟؟؟ به قول مامانم كو كار؟؟ اول كار بديد به جووناي كردم بعد ازشون پول بخواهيد

ممول

New member
سلام قابل توجه کسایی که شاغلند اهم از پیمانی رسمی قراردادی.باید از بیمارستان محل کارتون رضایت نامه بی قید و شرط رو بیارید اگه نیارید کارت دانشجویی صادر نمیکنن یا اگر صادر بشه توی گرفتن مدرکتون مشکل ایجاد میکنن.من رسمی هستم پدرمو درآوردن تا موافقت رو ازشون گرفتم.چون خیلی بدبختی کشیدم از الان بهتون گفتم قبل ثبت نامتون دنبالش برید:bunnyearsmiley:

بالا