▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

sa@@ra

New member
:5:
به جان خودم من ساعت 11 رفتم این اطلاعیه نبود!!! بعدم تب اخبار سایت مشکل داره باز نمی کنه، من تو گوگل سرچ ادونس زدم چیزی نبود!!

اینم لینکی که تازه گذاشتن، بچه هایی که خوابگاه شهید بهشتی میخوان:

دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتي - اخبار

دستم خوب بوده احسان:riz481:

narges.a

New member
به جان خودم من ساعت 11 رفتم این اطلاعیه نبود!!! بعدم تب اخبار سایت مشکل داره باز نمی کنه، من تو گوگل سرچ ادونس زدم چیزی نبود!!

اینم لینکی که تازه گذاشتن، بچه هایی که خوابگاه شهید بهشتی میخوان:

http://www.sbmu.ac.ir/?siteid=1&siteid=1&pageid=396&newsview=12953
ممنون از پیگیریتون.تو سایت نوشته بعد از ثبت نامو گرفتن شماره دانشجویی باید تو سایت واسه خوابگاه ثبت نام کرد.دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

1393/6/3
درخواست خوابگاه دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول 94-93

مهلت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول 94-93 متقاضی خوابگاه دانشجویی، از تاریخ 05/06/93 لغایت 25/06/93 می باشد.

دانشجویان جدیدالورود شهرستانی می توانند پس از پایان ثبت نام آموزشی و با در اختیار داشتن شماره دانشجویی به سامانه اسکان دانشجویان به آدرس سامانه اسکان - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه نموده و درخواست خود را تکمیل و ارسال نمایند.

dilak

New member
sسوالی دارم هر کی می دونه خواهشا سریع جواب بده
من ژنتیک دانشگاه تبریز هم قبول شدم میخوام این رشته رو ادامه بدم می خواستم بپرسم که می تونم به الویت بعدیم برم آیا قبول می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهلا1991

New member
نه اتفاقا میخواستم ازتون بپرسم
نه من گیلانیم
موفق باشین امیدوارم ازین به بعدم به سایت سر بزنین تا بتونیم مث قبل تبادل اطلاعات کنیم :28:

مرسی همچنین شما
حتما سر میزنم اتفاقا بعد قبولی بیشتر به هم میتونیم کمک کنیم
:riz304:

Immunity

Well-known member
سلام بچها کسی از دانشگاه علوم پایه زنجان اطلاعی داره؟؟؟؟؟بخصوص گروه بیوشیمیش؟؟؟؟ًً
:riz304:

Immunity

Well-known member
sسوالی دارم هر کی می دونه خواهشا سریع جواب بده
من ژنتیک دانشگاه تبریز هم قبول شدم میخوام این رشته رو ادامه بدم می خواستم بپرسم که می تونم به الویت بعدیم برم آیا قبول می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام مگه رشته ودانشگاه اولت چی بود؟ ؟
توسایت سنجش نوشته هرگونه انتقال به رشتهای زیرین منوط به توافق دو دانشگاه مبدا و مقصد میباشد

midwif.mah

New member
بچه ها يه تاپيكي باز كردم به نام بچه هاي گل تربيت مدرس بياييد اونجا و هركس هرچي در مورد اين دانشگاه ميدونه براي بچه هاي ديگه هم بگه تا بچه هاي امسال و سال هاي آينده بتونن ازش در مورد انتخاب دانشگاه و مزايا و معايبش اطلاعات كسب كنن... من خودم اطلاعات خيلي كمي در مورد اين دانشگاه دارم

fate-gh

New member
بچه ها يه تاپيكي باز كردم به نام بچه هاي گل تربيت مدرس بياييد اونجا و هركس هرچي در مورد اين دانشگاه ميدونه براي بچه هاي ديگه هم بگه تا بچه هاي امسال و سال هاي آينده بتونن ازش در مورد انتخاب دانشگاه و مزايا و معايبش اطلاعات كسب كنن... من خودم اطلاعات خيلي كمي در مورد اين دانشگاه دارم

دوست عزیز ممنون میشم یه تاپیک هم درباره دانشگاه تهران باز کنین

Azin E

New member
من همون دانشگاهی که کارشناسی خوندم ارشد هم قبول شدم.اما هیچ مدرکی که نشون بده فارغ تحصیل شدمم یا گواهی موقت ندارم.در ضمن گواهی بایان طرحم دارم. و تسویه هم کردم.باید چیکار کنم؟یعنی اگه اینترنتی مدارک بفرستم من که گواهی موقت ندارم

منم شرایط تو رو دارم.امروز رفتم دانشگاه که گواهی موقت بگیرم گفت به شما نمیدیم.دانشگاه ارشدتون از ما استعلام کنه ما براشون محرمانه میفرستیم

shaylon

New member
من امروز رفتم تربیت مدرس اصلا به آدم جواب نمیدن واقعاکه!!!میگن مگه نگفتیم نیایین،هرچی پرسیدم گفتن برین سایتوبخونین،حراستشم که کشته منو با! فک کن داداشم 15سالشه بااون رفته بودم کارت شناساییامونوگرو حراست گذاشتیم،اصلا ازون لحاظ مشکل پیداکردم باهاش فک کن دم بدم به همه‌چیت گیر بدن!!!

shaylon

New member
راجب خوابگآه. گفتن به دکتراهاداخل دانشگاه میدن خوابگاهو از طرفیم به رتبه بستگی داره!

eeeeeeehsan

New member

دوست عزیز لینک تاپیک رو همینجا قرار بده بقیه بیان ببینن. :riz304::riz304:

eeeeeeehsan

New member
من امروز رفتم تربیت مدرس اصلا به آدم جواب نمیدن واقعاکه!!!میگن مگه نگفتیم نیایین،هرچی پرسیدم گفتن برین سایتوبخونین،حراستشم که کشته منو با! فک کن داداشم 15سالشه بااون رفته بودم کارت شناساییامونوگرو حراست گذاشتیم،اصلا ازون لحاظ مشکل پیداکردم باهاش فک کن دم بدم به همه‌چیت گیر بدن!!!

این که چیزی نیست، یه جهاد دانشگاهی زپرتی هم حراست داره که دانشجوهای تحریک کننده رو اسکورت میکنه با آسانسور که یه وقت سر از .... در نیارن!!!
تربیت مدرس که دیگه جای تعجب نداره.

tayebe

New member
من همون دانشگاهی که کارشناسی خوندم ارشد هم قبول شدم.اما هیچ مدرکی که نشون بده فارغ تحصیل شدمم یا گواهی موقت ندارم.در ضمن گواهی بایان طرحم دارم. و تسویه هم کردم.باید چیکار کنم؟یعنی اگه اینترنتی مدارک بفرستم من که گواهی موقت ندارم

خانوم شما مگه پایان طرح نداری؟ ؟؟ خب برین گواهی موقت تون رو بگیرین. برین ستاد اداره فارغ التحصیلان پیش آقای احمدی نسب بهتون میگه مدارک رو همون روز هم کاراشو کنی تموم میشه و بهت میدن.
مدارکش اینه کپی کارت ملی ،یه قطعه عکس ،فرم تسویه صندوق رفاه، تمبر بانک ملی و کپی پایان طرح. تمبر رو هم از همون بانک ملی خود دانشگاه توی ستاد بگیرین.

bahar9368

New member
rozane ba beynolmelal fargh dare dige

sabtenameshun ham to rozaye jodagane ast
mahale sabte nam ham fargh dare
to etelaeiye ke khode daneshgah dade

عزیزم کلاسای بچه های روزانه همیشه مهرماه شروع میشه.
شبانه و بین الملل به بهمن میخورن.

- - - Updated - - -

rozane ba beynolmelal fargh dare dige

sabtenameshun ham to rozaye jodagane ast
mahale sabte nam ham fargh dare
to etelaeiye ke khode daneshgah dade

عزیزم کلاسای بچه های روزانه همیشه مهرماه شروع میشه.
شبانه و بین الملل به بهمن میخورن.

بالا