گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr-nahid

New member
سلام به همگی و خسته نباشین
واقعا اوضاع خرابه به خصوص با این شرایط تابستون، ماه رمضون، کار کردن و ... شاید دارم بهونه میگیرم ولی واقعا واسه ما شاغلا اوضاع مساعد نیست. تنبلی رو به اوج رسوندم.
خدایا به همه قوت بده تا بتونیم پر انرژی شروع کنیم و ادامه بدیم. اگه قبول نشم خیلی عقب می افتم.
راستی عید همگی مبارک.

baboliau

New member
آذر جون عیدت مبارک عزیزم
خیلیییییییییییییییییی خوش بگذرون که بعدش قراره یه دوره سخت درس خوندن داشته باشی

dr.nahid خانومی، منم دقیقا شرایط شما رو دارم و درس خوندن با این شرایط برام سخته ولی باید تلاش کرد.اینشالله با کمک هم و بچه های این جمع همگی امسال قبولیم:ad54ad:
دوستان گلم آذر ، نگار ،senoritamaria ،dr-nahid، و بقیه عیدتون مبارک باشه و تعطیلات خوبی داشته باشییییییییییییییی...ییییییییییید...:riz304:

baboliau

New member
عید همه مبارک

آذر جون عیدت مبارک عزیزم
خیلیییییییییییییییییی خوش بگذرون که بعدش قراره یه دوره سخت درس خوندن داشته باشی

dr.nahid خانومی، منم دقیقا شرایط شما رو دارم و درس خوندن با این شرایط برام سخته ولی باید تلاش کرد.اینشالله با کمک هم و بچه های این جمع همگی امسال قبولیم:ad54ad:
دوستان گلم آذر ، نگار ،senoritamaria ،dr-nahid، و بقیه عیدتون مبارک باشه و تعطیلات خوبی داشته باشییییییییییییییی...ییییییییییید...:riz304::riz513:

jeghele68

New member
سلام دوستان.امروز استارت زدم.از صفر شروع کردم خوندن
13 صفحه گایتون به همراه تست+درس دوم 504.جنین شناسی امفیوکسوس و یکم جنین شناسی انسان
جمعا 7ساعت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.چهارساعت بیشتر خوندم:smilies::ad54ad:

jeghele68

New member
عید همگی مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:smilies-azardl (113

dr-nahid

New member
سلام به همگی اومدم عید همه رو مجدد تبریک بگم انشالله سال بعد هم موقع داریم اماده میشیم قبولی تو ارشدمون رو جشن بگریم

leila00

New member
سلام به همه دوستای گلم ..آفرین به همت همگی شما ..خیلی خوبه ...عید به همه شما مبارک باشه ...من با اینکه دیگه نمی خوام کنکور شرکت کنم ولی از همت شما خیلی خوشحالم و لذت میبرم که دوباره شروع کردید و پیگیر تاپیک و کامنت هاتون هستم ...آذر خانم گل سفر خوش بگذره .خوشحالم که فعلا تاپیک باز شده ..البته شما نازنین ها هر کجا برید با انرژی که دارید حتما اون تاپیک را رونق میدید..برای همگی شما آرزوی موفقیت دارم

gandom67

Member
سلام به همگی عیدتون هم مبارک:sarma: ،من 2هفته است شروع کردم به خوندن دوست دارم با همراهی شما بخونم اگه میشه برنامه خوندنتونو بهم بگید من تا حالا 3 فصل ویلیامز جلد 1رو خوندم ،:ahi5slcgm04mi8jqqkl

baboliau

New member
[سلام به همگی عیدتون هم مبارک:sarma: ،من 2هفته است شروع کردم به خوندن دوست دارم با همراهی شما بخونم اگه میشه برنامه خوندنتونو بهم بگید من تا حالا 3 فصل ویلیامز جلد 1رو خوندم ،

سلام گندم جوون:riz513:
منم تا بحال 2فصل ویلیامز 1 رو خوندم.یه هفته است شروع کردم
یکم زبان هم در کنارش خوندم.دوولوپینگ وزارت بهداشت
فعلا برنامه خاصی نداریم:dadad4:
استارت زدیم تا را بیوفتیم.راه که افتادیم یه برنامه خوب میریزیم.شما اگه برنامه ای دارین بگین تا همه استفاده کنن:ad54ad:

آخرین ویرایش:

gandom67

Member
سلام baboliauجان ،
مرسی منم تازه شروع کردم تازه اون 3 فصل ویلیامزو تو سفر خوندم احساس میکنم خوب نخوندم:14:
امروز 1 فصل نواک خوندم زبانم5درس 504:ad54ad:برای شروع همین قدرم خوبه:dadad4:
من کلا نمیتونم 1 کتابو تموم کنم برم سراغ یه درس دیگه تقریبا هرروز چند تا درسو میخونم روز بعدش قبل درس خوندن مرور میکنم،البته ترتیب درسای که میخونم با برنامس،امسال 2 ماه برای ارشد خوندم طبق همین برنامه خوب بود بنظرم ولی کاش زودتر شروع میکردم :13:

پرستاری86

New member
سلام baboliauجان ،
مرسی منم تازه شروع کردم تازه اون 3 فصل ویلیامزو تو سفر خوندم احساس میکنم خوب نخوندم:14:
امروز 1 فصل نواک خوندم زبانم5درس 504:ad54ad:برای شروع همین قدرم خوبه:dadad4:
من کلا نمیتونم 1 کتابو تموم کنم برم سراغ یه درس دیگه تقریبا هرروز چند تا درسو میخونم روز بعدش قبل درس خوندن مرور میکنم،البته ترتیب درسای که میخونم با برنامس،امسال 2 ماه برای ارشد خوندم طبق همین برنامه خوب بود بنظرم ولی کاش زودتر شروع میکردم :13:
همین روش درسته ادامه بدین همین روشو
موفق باشید.

baboliau

New member
سلام baboliauجان ،
امروز 1 فصل نواک خوندم زبانم5درس 504:ad54ad:برای شروع همین قدرم خوبه

خیلی خوب بوده گندم جون.منم دقیقا شرایطم مثل شماست.منم واسه ارشد 2ماه خوندم.ماه آخرم واسه آزمون استخدامی خونده بودم ولی با این حال احساس میکنم درصدهام خوب بوده
برنامت خوبه.درستش هم همینه
فقط میخوام بپرسم که فصل ها رو به ترتیب میخونی؟:idea_majidonline:

jeghele68

New member
سلام دوستان.الان فیزیو اعصاب و غشاو سلول و عضله اسکلتی رو تمام کردم.حسابی قاطی کردم.دعا کنین:sadsmiley:

gandom67

Member
خیلی خوب بوده گندم جون.منم دقیقا شرایطم مثل شماست.منم واسه ارشد 2ماه خوندم.ماه آخرم واسه آزمون استخدامی خونده بودم ولی با این حال احساس میکنم درصدهام خوب بوده
برنامت خوبه.درستش هم همینه
فقط میخوام بپرسم که فصل ها رو به ترتیب میخونی؟:idea_majidonline:
پس دقیقا شرایطمون مثل همه منم استخدامی..............:14:
اگه منظورت ویلیامزه ،من ویلیامزو چند تا بخش تقسیم کردم برای خودم،آناتومی و فیزیولوژی،دوره قبل زایمان ،بعد از زایمان،عوارض زایمانو بارداری هر بخشو که تموم کردم تست اون فصل ها رو میزنم +مرور کلی :
زنان رو هم اول نواک میخونم اما بعد همون فصلا رو از نکته ای که از کتاب های مختلف قبلا نوشتم میخونم :riz304:

baboliau

New member
پس دقیقا شرایطمون مثل همه منم استخدامی..............:14:
اگه منظورت ویلیامزه ،من ویلیامزو چند تا بخش تقسیم کردم برای خودم،آناتومی و فیزیولوژی،دوره قبل زایمان ،بعد از زایمان،عوارض زایمانو بارداری هر بخشو که تموم کردم تست اون فصل ها رو میزنم +مرور کلی :
زنان رو هم اول نواک میخونم اما بعد همون فصلا رو از نکته ای که از کتاب های مختلف قبلا نوشتم میخونم :riz304:

خیلی خوبه.من هنوز کتاب تست تهیه نکردم.
فکر کنم همراه با تست جلو برم بهتر جواب میده.طبقه کردنم هم بهتر میشه؟!درسته؟!
یکی دوتا دارم ولی خوب نیست. چی پیشنهاد میکنی؟:ad54ad:

gandom67

Member
اره بایه فاصله چند هفته ای بعد درس تست خوبه البته برای من که اینجوری بود
من کتاب تست تقی راده رو دارم البته چند تای کتاب دیگه هم دارم اما این از همه کاملتره بین کتاب های من+تست گلبان ، جواب های تشریحی و کامل داره
هر کتاب تستی که میگیری توجه داشته باشی که تشریحی باشه جوابش ،برای هر مبحث تست جدا داشته برای اینجور خوندن جواب میده:ad54ad:

آخرین ویرایش:

baboliau

New member
اره بایه فاصله چند هفته ای بعد درس تست خوبه البته برای من که اینجوری بود
من کتاب تست تقی راده رو دارم البته چند تای کتاب دیگه هم دارم اما این از همه کاملتره بین کتاب های من+تست گلبان ، جواب های تشریحی و کامل داره
هر کتاب تستی که میگیری توجه داشته باشی که تشریحی باشه جوابش ،برای هر مبحث تست جدا داشته برای اینجور خوندن جواب میده:ad54ad:

ممنون از راهنماییت گندم جون.
اسم کتاب ها همینه یا ...؟!بگم تقی زاده وگلبان کافیه؟:dadad4:
من که تا اینجا استارت میزدم!از فردا که اول شهریور هست میخوام طبق برنامه جلو برم.منم مثل شما با مطالعه چندتا کتاب موافقم چون اگه فقط یه کتاب باشه برام یک نواخت میشه.
امروز که فقط ویلیامز خوندم.
بچه ها بیاین انرژی مثبت بدین یه کم روحیه بگیریم.شاژمون داره تموم میشه!!!:riz481:

obstetrician88

New member
من از جلد 1....فصول 3-4-13-14-12 را ديگه نخواندم حوصلم نداشتم....از 31تير تا 29 مرداد بقيه فصلا را خواندم....البته ميدانم مرور زياد ميخواد و نكته...همه اينا را ميدانم و مخصوصا فصل 5..كه خيلي جاهاش برام راحت بود و خيلي جاها را سريع خوندم....بحرحال معلوم نيست چقد يادمه.....ولي از اينكه يه جلدو منهاي 4 فصل تمام كردم فعلا يكم اميدوارم ميكنه.....
از 30 مرداد تا 31 جلد 2 ويليامز فصل 17 را تمام كردم....اي ول كه اين جلد 2 انگار سرعتم خوب ميشه چون مخصوصا همين فصلو يادمه تا قبل از اينكه اولين زايمانو بگيرم از جلداي قديمي كتابخانه هر هفته ميخواندم كه اطلاعاتم بالا سر بيمار بالا بره........................مثلا كه عذاب وجدان نداشته باشم

دوستان يه سوال....اونجا كه اكثر مححققان نظرات متفاوت دادن كدومو در نظر بگيريم آخر............اصلا مهمه بدونيم اين محقق اين نظزرو داده اون يكي چيز ديگه
آيا بين گفته ها بيشتر حرف هاي كالج و اقدامات بيمارستان پاركلند را درنظر بگيريم؟

gandom67

Member
1
ممنون از راهنماییت گندم جون.
اسم کتاب ها همینه یا ...؟!بگم تقی زاده وگلبان کافیه؟:dadad4:
من که تا اینجا استارت میزدم!از فردا که اول شهریور هست میخوام طبق برنامه جلو برم.منم مثل شما با مطالعه چندتا کتاب موافقم چون اگه فقط یه کتاب باشه برام یک نواخت میشه.
امروز که فقط ویلیامز خوندم.
بچه ها بیاین انرژی مثبت بدین یه کم روحیه بگیریم.شاژمون داره تموم میشه!!!:riz481:
سلام عزیزم اره بنظر من که کافیه اخه من خیلی کتاب های مختلف خریدم:14: اما الان به این نتیجه رسیدم همون رفرنس های خودمون با یه کتاب تست جامع کافیه حالا فرقی هم نداره چی باشه، اسم کتاب های که خریدمو + توضیحاتش برات میفرستم اینجا چون بچه های رشته های مختلف میان فکر کنم براشون جالب نباشه که اینجا بنویسم اخه مفصل میخوام توضیح بدم برات:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا